NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
υπαρχει λογοκρισια η κανω λαθος?
Και γιατι τετοια υποστηριξη σε ενα παρλιακο.
υπαρχει λογοκρισια η κανω λαθος?
υπαρχει λογοκρισια η κανω λαθος.
Γραψε πχ κατι αλλα μητο πας σε προσωπικη αντιπαραθεση γιατι καταντα κουραστικο.
Ναι υπαρχει λογοκρισια
Μακαρι να ειχες την ιδια ζυγαρια για ολους
οποιος ενοχλει την παρεα MUTE αν θελεις κανε μου το ιδιο
Ο HALCON ενοχλουσε τον βριζαν αλλα αυτος μιουταριστηκε
αν θελεις ξεμιουταρησε τον .
ευχαριστω
Οχι δεν θελω. Και τερμα το οφ τοπικ. Αν δε σ αρεσει , αλεμαου
εσκισες μεγαλε
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ
Γαμησε μας τωρα.Εχεις γραψει 1343333 φορες τα ιδια και τα ιδια. νταξει το καταλαβαμε πως ειναι βλακας καθυστερημενος χαζος κλπ κλπ.
Τελευταια φορα που ασχολουμαι μαζι σου.
Οχι δεν θελω. Και τερμα το οφ τοπικ. Αν δε σ αρεσει , αλεμαου
xaxaxaxaxax ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ !!!
δε μιλαμε ετσι στους mod φιλε.λιγος σεβασμοςΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΓΑΜΑΩ ΑΓΟΡΑΚΙΑ
Αλλα μου αρεσει οτι οσα εγραφα εδω 4-5 χρονια τα ανακαλυψατε τωρα και μαλιστα πολυ χοντρα.
και επειδη με τις απειρες γνωσεις που εχεις καταλαβες την οικτρα κατασταση μου μην ασχολησε αλλο μαζι μου
ΤΖΗΖ ΚΑΙΕΙ.
δε μιλαμε ετσι στους mod φιλε.λιγος σεβασμος
Κοιτα καποτε οι Πουτανες εδω τα κονομαγανε χοντρα και δεν σου ζηταγαν τιποτα σε τα'ι'ζαν κιολας.Τωρα βγαζουνε λεφτα.Αλλα της γουσταρω γιατι μαζι τους μπορει να μιλησω για θεματα πιο ελευθερα και να κανω και της ανωμαλιες μου .Πριν λιγο μιλαγα στο τηλεφωνο με το μικρο σχιστοματικο που γνωρισα στο Βουδιστικο ναο .Αυτο ειναι μικρο και πρεπει να το χωρις ανωμαλιες.Ενω με την κακασχημη που θα συναντισω την παρασκευη θα την καταγλυψω θα την και θα κανουμε και οτι ανωμαλια θελουμεεμένα και να με πληρώνανε , δεν θα καθόμουνα με τίποτα πάνω απο 10λεπτο με τις πουτάνες στο μπουρδέλο , ακόμα και με ένα ct που είχα πάει παλιότερα είχα φύγει αρκετά νωρίτερα...αν το χεις καταφέρει αυτό με τις γκόμενες τότε είσαι μεγάλος παίχτης
δλδ να το ξέρουν ότι πάς με πολλές και συνεχίζουν να είναι μαζί σου ελπίζοντας ότι κάποτε θα έχουν την αποκλειστικότητα
ειλικρινά δεν ξέρω και πολλούς να έχουν καταφέρει κάτι τέτοιο
υγ: ελπίζω να μην εννοείς πουτάνες όμως , γιατί έχουν παρουσιαστεί και κρούσματα πουτανοζήλιας που τα πιστεύουν και περηφανεύονται οι πιρφόροι...
Τους φουκαραδες Πιρφορους που γραφουνε τους εχουνε βαρεθει ολοι.Δεν κανουνε τιποτα καλο ολο τα ιδια και τα ιδια λενε.α ρε πορνομεταναστη μεχρι και βεντετα για παρτη σου!
φτιαξε κανα cult video...
Κοιτα καποτε οι Πουτανες εδω τα κονομαγανε χοντρα και δεν σου ζηταγαν τιποτα σε τα'ι'ζαν κιολας.Τωρα βγαζουνε λεφτα.Αλλα της γουσταρω γιατι μαζι τους μπορει να μιλησω για θεματα πιο ελευθερα και να κανω και της ανωμαλιες μου .Πριν λιγο μιλαγα στο τηλεφωνο με το μικρο σχιστοματικο που γνωρισα στο Βουδιστικο ναο .Αυτο ειναι μικρο και πρεπει να το χωρις ανωμαλιες.Ενω με την κακασχημη που θα συναντισω την παρασκευη θα την καταγλυψω θα την και θα κανουμε και οτι ανωμαλια θελουμε Τους φουκαραδες Πιρφορους που γραφουνε τους εχουνε βαρεθει ολοι.Δεν κανουνε τιποτα καλο ολο τα ιδια και τα ιδια λενε.
ΕΘΝΙΚΟΓΑΜΙΣΜΟΣ
δημητρακη παντα το ειχα απορια .. Τα εβραικα με τα αραβικα ειναι τα ιδια?!! η διαφερουν? σαν γλωσα δηλαδη.. Μπορουν και συναινοουνται εβραιοι και αραβες η οχι? Αυτο το ειχα απορια πολλα χρονια.. ΥΓ.. Και ο ραδιοφωνικος σταθμος που λες που παιζει ελληνικα μηπως τον φτιαξανε ελληνοεβραιοι? η Ειναι καθαρα ισραιλινος χωρις την σινισφορα ελληνων εβραιων?..[youtube=425,350]rSuidy-1y0Q[/youtube]