ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
κλασσικα η εξης ΜΙΑ το αποτελεσμα 20 χρονων μεταναστευσης.
Ελα να μου την παρεις κ'εσυ ΑΓΑΜΗΤΕ ΠΙΡΦΟΡΕ.Αφου μου βαζει βενζινη και με κερναει και ειναι ωραιο μουνι γιατι να την διωξω?Κοιτα πόσα παιρνει την ωρα?Με την κακομοιρια που εχεις πρεπει να παιρνας με αυτα τα λεφτα που παιρνει αυτη για μια ωρα κανα μηνα Αν ηταν ασχημη θα επαιρνε τοσα για μια ωρα? Παω στο γραφειο να γυρισω καποιες σκηνες απο καποια καινουργια βιντεακια.Μην ειστε αχαριστοι σας εδωσα σημερα υλικο για να Αντε καλη να'εχετεκλασσικα η εξης ΜΙΑ το αποτελεσμα 20 χρονων μεταναστευσης.
δεν εχεις δει και ρωτας? περναει σουπερ. παριστανει την αρκουδα που χορευει στο ντεφι που βαρανε καποιες ελλεηνιδες.
αδυνατισες δημητρακη
ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΥΚΑΡΑ.Αφου δε γαμας που δε γαμας γιατι δεν γαμιεσε να γαμανε?
ναι πρεπει να χασω ακομα 6-7 κιλα.αδυνατισες δημητρακη
Σημερα ειναι ωραια μερα για τους Πιρφορους.Θα φχαριστηθουνεδημητρακη χωσε και αλλο υλικο να δουνε οι αγαμητοι πυρφοροι επικριτες σου..!
Ειναι η θρυλικη Κορεατισα μου.Καλη ειναι αλλα θελει να ειναι συνεχεια μαζι μου και βαριεμε.Εχει πλακα που μου λεει:τη νυχτα με αγαπας και το πρω'ι' με διωχνεις σα γατα για να φερεις αλλες γκομενεςΔημητράκη αν θές εξήγησέ μου,
αυτή η κοπέλα είναι πόρνη (επαγγελματίας) ?
Καλη ειναι αλλα θελει να ειναι συνεχεια μαζι μου
τυπε γουσταρουμε κορεατισσαΕιναι η θρυλικη Κορεατισα μου.Καλη ειναι αλλα θελει να ειναι συνεχεια μαζι μου και βαριεμε.Εχει πλακα που μου λεει:τη νυχτα με αγαπας και το πρω'ι' με διωχνεις σα γατα για να φερεις αλλες γκομενες
Ελα να μου την παρεις κ'εσυ ΑΓΑΜΗΤΕ ΠΙΡΦΟΡΕ.Αφου μου βαζει βενζινη και με κερναει και ειναι ωραιο μουνι γιατι να την διωξω?Κοιτα πόσα παιρνει την ωρα?Με την κακομοιρια που εχεις πρεπει να παιρνας με αυτα τα λεφτα που παιρνει αυτη για μια ωρα κανα μηνα Αν ηταν ασχημη θα επαιρνε τοσα για μια ωρα? Παω στο γραφειο να γυρισω καποιες σκηνες απο καποια καινουργια βιντεακια.Μην ειστε αχαριστοι σας εδωσα σημερα υλικο για να Αντε καλη να'εχετε
καλόπερνας δημητρακηΕιναι η θρυλικη Κορεατισα μου.Καλη ειναι αλλα θελει να ειναι συνεχεια μαζι μου και βαριεμε.Εχει πλακα που μου λεει:τη νυχτα με αγαπας και το πρω'ι' με διωχνεις σα γατα για να φερεις αλλες γκομενες
ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΥΚΑΡΑ.Αφου δε γαμας που δε γαμας γιατι δεν γαμιεσε να γαμανε?
Ειναι η θρυλικη Κορεατισα μου.Καλη ειναι αλλα θελει να ειναι συνεχεια μαζι μου και βαριεμε.Εχει πλακα που μου λεει:τη νυχτα με αγαπας και το πρω'ι' με διωχνεις σα γατα για να φερεις αλλες γκομενες