Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.518
Πόντοι
1.720
τα δύο άκρα αντίθετα. Σήμερα μίλησα με δύο φίλους με διαφορά μιας ώρας.

Ο πρώτος λόγω έρωτα με ξανθό ρουμανάκι πέρασε έναν ολόκληρο μήνα σε μια κωμόπολη της Ρουμανίας έξω από το Πιτέστι, περίπου 150 χλμ από το Βουκουρέστι.

Συνολικό κόστος, διαμονή, φαγητά, τσάρκες 400 ευρώ, όλος ο μήνας.

Ο 2ος φίλος μου με πήρε από την Μύκονο, όπου 2 φρέντο εσπρέσσο πωλούνται 10 ευρώ στην παραλία ! Συγκεκριμένα στην Λιά ! ! !

άντε σχολιάστε εσείς. Εγώ δεν περιγράφω άλλο !!!

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306

Ο πρώτος λόγω έρωτα με ξανθό ρουμανάκι πέρασε έναν ολόκληρο μήνα σε μια κωμόπολη της Ρουμανίας έξω από το Πιτέστι, περίπου 150 χλμ από το Βουκουρέστι.

Ο 2ος φίλος μου με πήρε από την Μύκονο, όπου 2 φρέντο εσπρέσσο πωλούνται 10 ευρώ στην παραλία ! Συγκεκριμένα στην Λιά ! ! !

200 ευρώ τουλάχιστον το διήμερο, χωρίς φαΐ και νερό και σε πανσιόν του κώλου.
200 ευρώ την ημέρα,250 με πρωϊνό και φαγητό στο χοτέλι και με νερό και ένας καφές στην παραλία.
και ο γκόμενες ολίγον σκατά.... με ακριβά γούστα
πιο συμφέρει πιο πολύ?
(πυρφόρος λέγειν) Μα η Μύκονος η πιο όμορφη βραχονησίδα του κόσμου!!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Εγω σας τα εχω πει 1.000.000 φορες δεν υπαρχει μεγαλητερη  :jerking: απο το να πας στα Ελληνικα νησια με οσα θα χαλασεις σε 7-10 μερες θα μπορουσες να πας Τα'ι'λανδη για 2 μηνες!Οσο για τα 400 Ευρω το μηνα μπορεις να περασεις σε στυλ Vonmakouli ομως να πηγαινεις στο Σουπερ Μαρκετ και να παιρνεις αυγα και ψωμι.Τωρα πως μπορει καποιος να αντεξει ενα μηνα σε μια τοσο μικρη πολη δεν το καταλαβαινω?Εκει τη δευτερη τριτη μερα τρελαινεσε!Οι Ελληνες την εχουνε τη  :jerking: μεσα τους.Τους βλεπω που ερχονται κ'εδω για μια γυναικα καθονται μαζι της και ειναι και ευτυχισμενοι :2funny:και δεν κοιτανε τη μουνοθυελα γυρω τους!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
200 ευρώ τουλάχιστον το διήμερο, χωρίς φαΐ και νερό και σε πανσιόν του κώλου.
200 ευρώ την ημέρα,250 με πρωϊνό και φαγητό στο χοτέλι και με νερό και ένας καφές στην παραλία.
και ο γκόμενες ολίγον σκατά.... με ακριβά γούστα
πιο συμφέρει πιο πολύ?
(πυρφόρος λέγειν) Μα η Μύκονος η πιο όμορφη βραχονησίδα του κόσμου!!!!!
Ναι μου ειπανε και μενα κατι τετοια τρελα οτι μαζι με γκομενα χαλασε ενας γνωστος  3500 Ευρω σε μια βδομαδα.Και του ειπα:εισαι πολυ Πιρφορος με αυτα τα λεφτα θα μπορουσες να πας Τα'ι'λανδη για 2 μηνες!Οσο για της γκομενες συχαμερες Ελεεινιδες ειναι.Απλως το παιζουν οτι ειναι καποιες.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Ναι μου ειπανε και μενα κατι τετοια τρελα οτι μαζι με γκομενα χαλασε ενας γνωστος  3500 Ευρω σε μια βδομαδα.Και του ειπα:εισαι πολυ Πιρφορος με αυτα τα λεφτα θα μπορουσες να πας Τα'ι'λανδη για 2 μηνες!Οσο για της γκομενες συχαμερες Ελεεινιδες ειναι.Απλως το παιζουν οτι ειναι καποιες.
3500 $%*))@!@##!@#! με τόσα λεφτά κάνεις κάτι πολύ πιο χρήσιμο από το να πηδήξεις φάλαινες!!!
ΕΓΩ τις φάλαινες τις ΤΡΩΩ δεν τις ταΐζω! σκέφτομαι να πάω Ιαπωνία για φαλαινοσούσι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
3500 $%*))@!@##!@#! με τόσα λεφτά κάνεις κάτι πολύ πιο χρήσιμο από το να πηδήξεις φάλαινες!!!
ΕΓΩ τις φάλαινες τις ΤΡΩΩ δεν τις ταΐζω! σκέφτομαι να πάω Ιαπωνία για φαλαινοσούσι.
Μα αυτος με μια φαλαινα ητανε :2funny:μια φαλαινα  :knockinb:.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μα αυτος με μια φαλαινα ητανε :2funny:μια φαλαινα  :knockinb:.
δημημητρακη πως περνας καθε φορα που ερχεσαι ελλαδα?

Πως αισθανεσαι οταν θες να γαμησεις και τα μπουρδελα τα κλεινουν?

πιστευω αντιλαμβανεσαι τι θα πει κακομοιρια :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Πως αισθανεσαι οταν θες να γαμησεις και τα μπουρδελα τα κλεινουν?

πιστευω αντιλαμβανεσαι τι θα πει κακομοιρια :grin:
Αυτο το επαθα την τελευταια φορα που επρεπε να πηγαινω το πρω'ι' για να  :knockinb:γιατι το μεσημερι τα κλεινανε!Γελαω με την ολη επιχηριση που πιασανε λεει 2000 αλοδαπους παρανομους χωρις χαρτια απο τους 140.000 που λενε οτι υπαρχουν επισημα :headbang:.Τι να πω η Ελλαδα ειναι πολυ  :shit:απο θεμα  :knockinb:Δεν ερχομαι ομως για πολυ καιρο

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.518
Πόντοι
1.720
πέρα από πλάκα η Μύκονος είναι πανέμορφη. Ευτυχώς ή δυστυχώς έρχεται μια ισορροπία με τους μαλάκες που πουλάνε 5 ευρώ τον φρέντο και τους άλλους μαλάκες που τον αγοράζουν.

εμ βέβαια, αν δεν κάναμε μαλακίες πως θα είχε δουλειά το Μποντρούμ που είναι σαν την Λούτσα με ευγενικούς πωλητές και σερβιτορους και φθηνές τιμές ή (ακόμα χειρότερα) η μαλακία η Ίμπιζα που έχουν χτίσει εκατοντάδες πολυκατοικίες ακόμα και πάνω στο κύμα και όλο κι όλο έχει πέντε σποτ ???

όπως έλεγε και ο ωλ ταϊμ κλάσσικ Γεωργίου με τα δόντια του σκυλόψαρου : <<ο κλασσικός ο μαλάκας ο Έλληνας>>

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

δεν εχεις δει και ρωτας? περναει σουπερ. παριστανει την αρκουδα που χορευει στο ντεφι που βαρανε καποιες ελλεηνιδες.

ggtv

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
noooooo,,,,ου πορνομεταναστης ,λενε οι ουκρανοι πιτσις αλανταλον κι ου τασους3 ,ειναι-πισουγλεντης!!! :fuck2: :fuck2: :fuck2: ημαρτον ρε,ιναν ιχαμε κι μις
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
με τη μασα παστα πισω του  κ με  στραπον τον ειδανε λενε  :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: ,αυτουνοι το λενε,ιγω το μεταγραφω,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ΠουστοΔημητράκης δηλαδή??  σαν Πουστοπορνομετανάστης??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :S :S :S :S :S

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.518
Πόντοι
1.720
μάγκες καλοί, μην λέμε πολλά. Με την κατάσταση να έχει ξεφύγει στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας που λέγεται ελλαδίτσα, σε λίγο θα κάνουμε και εμείς αυτά που έκαναν οι βαλκάνιοι τις υπέροχες ημέρες του κομμουνισμού. Ουρά πολλών ωρών για ένα καρβέλι ψωμί ανά οικογένεια ανά εβδομάδα, οι άντρες οι μισοί και βάλε στην παρανομία και οι γυναίκες κρυφό ή φανερό πεζοδρόμιο και τρελλό πέσιμο στους ξένους.

Φοβάμαι ότι τα χειρότερα έρχονται.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
13.104
Πόντοι
3.656
μάγκες καλοί, μην λέμε πολλά. Με την κατάσταση να έχει ξεφύγει στην χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας που λέγεται ελλαδίτσα, σε λίγο θα κάνουμε και εμείς αυτά που έκαναν οι βαλκάνιοι τις υπέροχες ημέρες του κομμουνισμού. Ουρά πολλών ωρών για ένα καρβέλι ψωμί ανά οικογένεια ανά εβδομάδα, οι άντρες οι μισοί και βάλε στην παρανομία και οι γυναίκες κρυφό ή φανερό πεζοδρόμιο και τρελλό πέσιμο στους ξένους.

το "πεζοδρομιο" επιθυμητο,, ;)
τα λοιπα οχι... :tickedoff:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Αυτο το επαθα την τελευταια φορα που επρεπε να πηγαινω το πρω'ι' για να  :knockinb:γιατι το μεσημερι τα κλεινανε!Γελαω με την ολη επιχηριση που πιασανε λεει 2000 αλοδαπους παρανομους χωρις χαρτια απο τους 140.000 που λενε οτι υπαρχουν επισημα :headbang:.Τι να πω η Ελλαδα ειναι πολυ  :shit:απο θεμα  :knockinb:Δεν ερχομαι ομως για πολυ καιρο

Βρε απροσαρμοστε βρηκες καμμια σκλαβα κακομοιρα να γαμησεις και να της φας και κανα
σαντουιτς τρακα.
Αντε βλακα πισω στο κλουβι σου

visitor74

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1
For Mother Russia !  :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σημερα ειναι μια ωραια μερα για τους Πιρφορους της Ελλαδας :jerking: :2funny:σας εχω υλικο για να Αυνανιστειτε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Κανατε και κομμα εμαθα το ειδα στο ιντερνετ και πεθανα στα γελια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.Παρτε την (ασχημη) Μογγολα μου.

Συνημμένα

• 07.09.1.jpg
    07.09.1.jpg
    194,1 KB · Εμφανίσεις: 58
  • 07.09.2.jpg
    07.09.2.jpg
    188,3 KB · Εμφανίσεις: 65

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βρε απροσαρμοστε βρηκες καμμια σκλαβα κακομοιρα να γαμησεις και να της φας και κανα
σαντουιτς τρακα.
Αντε βλακα πισω στο κλουβι σου
ΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΦΟΥΚΑΡΑ.Αφου δε γαμας που δε γαμας γιατι δεν γαμιεσε να γαμανε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 07.09.jpg
    07.09.jpg
    184,8 KB · Εμφανίσεις: 74

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom