kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Βρέθηκε ο αντίπαλος του Δημητράκη!
Βρέθηκε ο αντίπαλος του Δημητράκη!
Βρε παιδια εχουμε ανταλαξει μυνηματα στο youtube δεν ειναι αντιπαλος μου ο Πασπαρογατος ειναι καλο παιδι.Μου εγραψε οτι αν κατεβω στις εκλογες θα με ψυφισει .Παντος αν τον ακουσεται λεει πολλα σωστα πραγματα.Βρέθηκε ο αντίπαλος του Δημητράκη!
(ήθελα απλά να απαντήσω σε αυτό το βίντεο μέσω μπου.)
δίκιο έχει ο δημητράκης, ο λόγος που για εμένα ο έλληννας και η χώρα είναι έτσι, είναι οι αριστεροί,
τους βάλαμε στα πανεπιστήμια και κάνανε τους φοιτητές ρεμάλια, βάλε και την ελληνική οικόγενεια σε αυτό
αλλά το πανεπιστήμιο για εμένα ολοκληρώνει την κατάστροφη, γίνεται ο κόσμος πιο αριστερός, οπότε σιγά σιγά
όλα μετακινήθηκαν, μόνο και μόνο για να ακολουθήσουν την κοινή γνώμη. Βασικά πολλά πανεπιστήμια λειτουργούν
ως αριστερά στρατόπεδα, η δεξιά πέθανε και γιατί είμαστε στην ευρώπη, το μόνο δεξιόκόμα που θα βγει στο μέλλον
θα είναι υπέρ της ευρώπης, άρα δε θα είναι ελληνικό , βέβαια δεν θα είναι ούτε κάποιας άλλης χώρας.
επίσις για εμένα φταίει η δημοκρατική πολιτική της ενοικίασης της εξουσίας. ένας δημοσιαγράφος στον σκάι
,στο ραφιόφωνο είπε ότι ένας παλιός μεγάλος πολιτικός του είπε ότι δουλειά του πολιτικού είναι να επανεκλέγεται,
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! το τελευταίο το πρόσθεσα εγώ,γιατί οι δημοκρατίες βασίζονται στο "γλύψιμο" για να κερδίσουν την
ψήφο και τη θέση τους, όποιος έχει νοικιάσει σπίτι μπορεί να καταλάβει όταν το αφήσουν οι περισσότεροι είναι
συχνά σε μαύρο χάλι, για τον νοικοκύρη μιλάμε. αυτό συμβαίνει και στις δημοκρατίες για αυτό είμαστε μες στα σκάνδαλα.
εγώ είμε υπέρ μίας φεουδαλιστικής αυτοκρατορίας.φεουδαλιστική γιατί η τάξη θα κανονίζεται από την περιουσία(σε γη και χρήμα) του
ανθρώπου, που δυναμώνει την επιρροή και το στρατό του επειδή θα είναι ότι έχει δικά του άμα τον αναγκάσεις να μείνει εκεί που είναι
ή πολύ απλά άμα δεν του δώσεις λόγο θα προσπαθήσει για την μακροημέρευσή του, όμως και για αυτήν της οικονομίας
εν άγνοιά του όμως, αυτοκρατορία γιατί πρέπει να υπάρχει ένας αρχηγός για ενώσει τις κομητείες και να δώσει
κατεύθυνση, νόμους και κράτος γενικότερα, με αυτόν τον τρόπο η διαφθορά μειώνεται δραματικά γιατί ξεφορτώνεσαι
μία μυριάδα μεσαζώντων. η μοναρχία έχει και ένα υπερ: αντίο φεμηνίστριες και ακτηβιστές του κάθε είδους
και αντίο πολιτική ορθότητα άμα σηκωθούν για να γίνουν ντόπιοι οι μετανάστες ας φάνε καυτό μολύβι οι διαδηλωτές.
γιατί οι σπουδαίες χώρες τις ευρώπης με το που πήραν δημοκρατία την κατρακύλα............................
επίσις δεν πρόκειται να ακολουθηθεί πολιτική μεταμέλειας εναντίον προδοτών, πχ οι αρστεροί δέχθηκαν τέτοια πολιτική
λόγο των διογμών τους, και κατάκλυσαν τη χώρα.
το alter ego του καλύτερα.Δημητρακη να ο ανταγωνιστης σου
Παιδια να κ'αλλος ανταγωνιστης μου [youtube=425,350]SgubkpOnpHY&feature=related[/youtube] αν και μεγαλητερος ανταγωνισμος θα υπαρχει αναμεσα στους Αντιχριστους θα ειναι παρα πολλοι τελικα (Μεσσιας των Εβραιων,Ισλαμομεσσιας,μεσσιας των Ινδου'ι'στων ων Βουδιστων κ.α. ).
Ελλάδα σκεφτόμουνα να ξαναγυρίσω διότι όταν πήγα το πάσχα έπαθα πλακα με τις Eλληνιδουλες οι οποιες μου φάνηκαν
πολύ φιλικές, χαμογελαστές και προσιτές
Eχουν αλλάξει 180 μοίρες από το 1995 !!!
Εξαρταται απο το πόσα λεφτα εχεις?Αν εχεις ενα εισοδημα μεχρι 1500 το μηνα τοτε πας Ουκρανια.Εσυ μπορεις να πας και στη Δυτικη που ειναι η Ουκρανοφωνοι διοτι τα σερβικα ειναι πολυ κοντα στα Ουκρανικα ισως καταφερεις να τα μιλησεις χωρις καθολου προφορα και να εχεις και της πιο φανατικες Ουκρανες εθνικιστριες ολες της αλλες θα της εχεις ετσι κ'αλλιως σαν ξενος.Αν εχεις 2000 και πανω μπορεις να πας και Ρωσσια αλλα εκει θα εχεις προβλημα με βιζες και .Οι Βαλτικες χωρες ειναι να πας αλλα οχι για πολυ καιρο ο κοσμος εκει ειναι πολυ και κομπλεξικοιΓεια σου Δημητράκη,
Είμαι κι εγώ πορνομεταναστης από το 1995 σε διαφορες χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκου + μιας δυτικής (UK όπου είχα πάει για άλλο σκοπό - σπουδές).
Επέτρεψε μου να σου συστηθώ μιας και θα ήθελα την γνώμη σου για το επόμενο βήμα (χωρα).
Ονομάζομαι Slobodan (Λευτερης στα Ελληνικά), είμαι 35 ετών Σερβοέλληνας και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Ρουμανια
η οποια ήταν παράδεισος το 1999 όταν ήρθα για πρώτη φορα (μετά έφυγα για Τσεχία, Πολωνια, Slovakia)
και τώρα έκανα το λάθος να ξαναγυρίσω πιστεύοντας ότι θα βρω πάλι εκείνα τα ωραία που άφησα το 1999 αλλα δυστυχώς
αυτή η χωρα έχει γίνει εντελώς χαλια από όλες τις απόψεις !
Σκέφτομαι μέχρι τον Σεπτέβρη - Αργότερο τον Οκτώβρη - να έχω φύγει...
Που πιστεύεις ότι είναι καλύτερα για κάποιον ωραίο (αντικειμενικά) ψηλό και γυμνασμένο που δεν θέλει να πληρώνει για sex
αλλα επιζητεί μονο σχέσεις (τρίμηνες - 6μηνες etc) με κανονικές κοπέλες ?
Russia - Ukraine - Estonia - Latvia h' Lithuania ?
Για Moldova δεν το συζητάω καν διότι πήγα μια βόλτα για λίγες μέρες, εφόσον είχα γνωρίσει μια Μολδαβή μέσω internet, αλλα την σιχάθηκα σαν χωρα
λόγω του ότι είναι απολίτιστοι βρομιάρηδες και λόγω των τεραστιων κόμπλεξ που έχουν οι Μολδαβές (Τα ίδια με τις Τσιγγάνες - Ρουμάνες).
Ελλάδα σκεφτόμουνα να ξαναγυρίσω διότι όταν πήγα το πάσχα έπαθα πλακα με τις Eλληνιδουλες οι οποιες μου φάνηκαν
Eχουν αλλάξει 180 μοίρες από το 1995 !!! Όμως σκέφτομαι να περιμένω λίγο να βγει από την κρίση και να δυναμώσει οικονομικά πρώτα η χωρα.
Σερβία επίσης είναι καλά σήμερα να ζει κανεις, όμως εγώ δεν μπορώ να γυρίσω γιατί έχω πολλούς εχθρούς εκεί Που με ψάχνουν....
Θέλω την βοήθεια σου σχετικά με την επιλογή ανάμεσα σε :
RUSSIA - UKRAINE - ESTONIA - LATVIA - LITHUANIA
Τυπε, βρωμα η δουλεια.Σερβία επίσης είναι καλά σήμερα να ζει κανεις, όμως εγώ δεν μπορώ να γυρίσω γιατί έχω πολλούς εχθρούς εκεί Που με ψάχνουν....
Γεια σου Δημητράκη,
Είμαι κι εγώ πορνομεταναστης από το 1995 σε διαφορες χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκου + μιας δυτικής (UK όπου είχα πάει για άλλο σκοπό - σπουδές).
Επέτρεψε μου να σου συστηθώ μιας και θα ήθελα την γνώμη σου για το επόμενο βήμα (χωρα).
Ονομάζομαι Slobodan (Λευτερης στα Ελληνικά), είμαι 35 ετών Σερβοέλληνας και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Ρουμανια
η οποια ήταν παράδεισος το 1999 όταν ήρθα για πρώτη φορα (μετά έφυγα για Τσεχία, Πολωνια, Slovakia)
και τώρα έκανα το λάθος να ξαναγυρίσω πιστεύοντας ότι θα βρω πάλι εκείνα τα ωραία που άφησα το 1999 αλλα δυστυχώς
αυτή η χωρα έχει γίνει εντελώς χαλια από όλες τις απόψεις !
Σκέφτομαι μέχρι τον Σεπτέβρη - Αργότερο τον Οκτώβρη - να έχω φύγει...
Που πιστεύεις ότι είναι καλύτερα για κάποιον ωραίο (αντικειμενικά) ψηλό και γυμνασμένο που δεν θέλει να πληρώνει για sex
αλλα επιζητεί μονο σχέσεις (τρίμηνες - 6μηνες etc) με κανονικές κοπέλες ?
Russia - Ukraine - Estonia - Latvia h' Lithuania ?
Για Moldova δεν το συζητάω καν διότι πήγα μια βόλτα για λίγες μέρες, εφόσον είχα γνωρίσει μια Μολδαβή μέσω internet, αλλα την σιχάθηκα σαν χωρα
λόγω του ότι είναι απολίτιστοι βρομιάρηδες και λόγω των τεραστιων κόμπλεξ που έχουν οι Μολδαβές (Τα ίδια με τις Τσιγγάνες - Ρουμάνες).
Eχουν αλλάξει 180 μοίρες από το 1995 !!! Όμως σκέφτομαι να περιμένω λίγο να βγει από την κρίση και να δυναμώσει οικονομικά πρώτα η χωρα.
Σερβία επίσης είναι καλά σήμερα να ζει κανεις, όμως εγώ δεν μπορώ να γυρίσω γιατί έχω πολλούς εχθρούς εκεί Που με ψάχνουν....
Θέλω την βοήθεια σου σχετικά με την επιλογή ανάμεσα σε :
RUSSIA - UKRAINE - ESTONIA - LATVIA - LITHUANIA