Επισκέπτης
πορνομεταναστι πια χορα/πολι στο ανατολικο μπλοκ ειναι ιδανικι για πορνομεταναστευσι?
και με ποσα λεφτα το μινα περνασ?
πορνομεταναστι πια χορα/πολι στο ανατολικο μπλοκ ειναι ιδανικι για πορνομεταναστευσι?
ρε παιχτουρι τον μητσαρα ρωτας για εξοδα? αυτος μασουλαει ενα μαρουλι και μια κορα ψωμι για 5 μερες δεν ειναι να συμβουλευσει.
Ββραχυπροθεσμα σιγουρα η οικονομια μπορει να ανεβει λιγακι.Αλλα στο μακρινο μελλον δεν προκειται να αλλαξει πολυ η Ρουμανια.Οι Ρουμανοι ειναι μεγαλοι κλεφτες και δεν συμφερει να παραγεις τιποτα εκει.Ο Ρουμανος λενε δεν ειναι λαος ειναι επαγγελμα.Τα θετικα τους ειναι οτι ειναι πολυ φιλικοι σε σχεση με Ρωσσους,Ουκρανους κ.α. θα τους χαρακτηριζα μεσογειακο λαο.Εξαρταται ποιον ξενο με ποιον Ρουμανο συγκρινεις?Αν συγκρινεις τον Ελληνα Πιρφορο με το Ρουμανο ακομα και ο Ρουμανος ειναι καλητερος του Αν ομως παρεις εναν Ελληνα που μετραει σιγουρα ειναι πολυ καλητερος απο τον Ρουμανο
www.sherv.net/puke-emoticon-1425.html] [/URL]Ρίξε έναν και στην Λαγκάρντ, έτσι θυσιάσου για το καλό της χώρας.
αν το αντεχει,ειναι ΗΡΩΑΣ...O Δημητράκης θα θυσιαστεί για την Ελλαδίτσα μας τύπε.
απλά κατεβάζεις από τον υπολογιστή το πακ με την ελληνική γλώσσα μέσω του πόνακα ελέγχου, το έκανα αυτό για να μπορώ να γράφω ρώσσικα στο πσΠαιδια θελω τη βοηθεια σας.Υπαρχει μου ειπαν καποιο προγραμμα (δωρεαν) που βαζει τονους σε κειμενα και που υπογραμιζει τα ορθογραφικα λαθη (το word μου ειναι Ρωσσικο και δεν το κανει).Αν καποιος ξερει κατι ας βαλει εδω λινκ.Αρχισα να γραφω το βιβλιο μου και ενα τετοιο προγραμμα θα με διευκολυνε πολυ
πας πίνακας ελέγχου ωρα γλώσσα και περιοχή αλλαγή πληκτρολογίων και προσθέτεις αυτό που θες .απλά κατεβάζεις από τον υπολογιστή το πακ με την ελληνική γλώσσα μέσω του πόνακα ελέγχου, το έκανα αυτό για να μπορώ να γράφω ρώσσικα στο πσ
γίνεται με τον ορθογραφικό έλεγχο, διορθώνει και λάθη και βάζει τόνους , και λειτουργεί σε όλες τις λέξεις μόνο για Γουόντ όμως και αφού έχεις γράψει ότι θες.Να γραψω μπορω.Υπαρχει μου ειπαν ενα προγραμμα που τονιζει της λεξεις.Αυτο θα με βοηθουσε και θα με διευκοληνε πολυ
Παιδια θελω τη βοηθεια σας.Υπαρχει μου ειπαν καποιο προγραμμα (δωρεαν) που βαζει τονους σε κειμενα και που υπογραμιζει τα ορθογραφικα λαθη (το word μου ειναι Ρωσσικο και δεν το κανει).Αν καποιος ξερει κατι ας βαλει εδω λινκ.Αρχισα να γραφω το βιβλιο μου και ενα τετοιο προγραμμα θα με διευκολυνε πολυ