You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνο-μετανάστης !!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 513K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Να οτι σας λεω στα βιντεακια!Ο Χριστιανισμος ειναι μια Αιρεση του Ιουδα'ι'σμου.Αντε ξυπνηστε επιτελους προβατα του Χριστιανισμου! [youtube=425,350]9ooMVuBZTNc&feature=plcp[/youtube]
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καπως ετσι εγιναν και οι μαρτυρες του Ιαχωβα!και ολες τωρα οι Αιρεσεις.Το ιδιο εκανε και ο Χριστος πριν απο 2000 χρονια.Οτι και ο Ρώσσελ το 19ο αιωνα που σκεφτηκε τους παρτυρες του Ιαχωβα ή ο Ρον Χάμπαρντ τον 20ο που σκεφτηκε τη ΣαϊεντολογίαΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Πηραν σα βαση τον Ιουδα'ι'σμο και καναν θρησκειες.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Γραφω βιβλιο,αν ολα πανε καλα θελω να βαλω και DVD μεσα με μαθηματα γλυφομουνιου και συλεκτικες καποτες
bak14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2
- Πόντοι
- 231
Γραφω βιβλιο,αν ολα πανε καλα θελω να βαλω και DVD μεσα με μαθηματα γλυφομουνιου και συλεκτικες καποτες
δημητριε τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται???
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δημητριε τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται???
ειναι ο πορνομεταναστης
arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
καθηγητης γλυφομουνιου, με μαστερ στο γλυφοκολι.δημητριε τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται???
θα δεις τα μαθηματα στο dvd οταν θα κυκλοφορισει.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
στην τηλεοραση θα σε δουμε απο τον οκτωβρη?Γραφω βιβλιο,αν ολα πανε καλα θελω να βαλω και DVD μεσα με μαθηματα γλυφομουνιου και συλεκτικες καποτες
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Βρέθηκε ο αντίπαλος του Δημητράκη!
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
δημητρακη..κανε κατι αλλιως θα χασεις την δοξα σου..!Βρέθηκε ο αντίπαλος του Δημητράκη!
stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ WANNABE...
nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 462
- Πόντοι
- 306
(ήθελα απλά να απαντήσω σε αυτό το βίντεο μέσω μπου.)
δίκιο έχει ο δημητράκης, ο λόγος που για εμένα ο έλληννας και η χώρα είναι έτσι, είναι οι αριστεροί,
τους βάλαμε στα πανεπιστήμια και κάνανε τους φοιτητές ρεμάλια, βάλε και την ελληνική οικόγενεια σε αυτό
αλλά το πανεπιστήμιο για εμένα ολοκληρώνει την κατάστροφη, γίνεται ο κόσμος πιο αριστερός, οπότε σιγά σιγά
όλα μετακινήθηκαν, μόνο και μόνο για να ακολουθήσουν την κοινή γνώμη. Βασικά πολλά πανεπιστήμια λειτουργούν
ως αριστερά στρατόπεδα, η δεξιά πέθανε και γιατί είμαστε στην ευρώπη, το μόνο δεξιόκόμα που θα βγει στο μέλλον
θα είναι υπέρ της ευρώπης, άρα δε θα είναι ελληνικό , βέβαια δεν θα είναι ούτε κάποιας άλλης χώρας.
επίσις για εμένα φταίει η δημοκρατική πολιτική της ενοικίασης της εξουσίας. ένας δημοσιαγράφος στον σκάι
,στο ραφιόφωνο είπε ότι ένας παλιός μεγάλος πολιτικός του είπε ότι δουλειά του πολιτικού είναι να επανεκλέγεται,
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! το τελευταίο το πρόσθεσα εγώ,γιατί οι δημοκρατίες βασίζονται στο "γλύψιμο" για να κερδίσουν την
ψήφο και τη θέση τους, όποιος έχει νοικιάσει σπίτι μπορεί να καταλάβει όταν το αφήσουν οι περισσότεροι είναι
συχνά σε μαύρο χάλι, για τον νοικοκύρη μιλάμε. αυτό συμβαίνει και στις δημοκρατίες για αυτό είμαστε μες στα σκάνδαλα.
εγώ είμε υπέρ μίας φεουδαλιστικής αυτοκρατορίας.φεουδαλιστική γιατί η τάξη θα κανονίζεται από την περιουσία(σε γη και χρήμα) του
ανθρώπου, που δυναμώνει την επιρροή και το στρατό του επειδή θα είναι ότι έχει δικά του άμα τον αναγκάσεις να μείνει εκεί που είναι
ή πολύ απλά άμα δεν του δώσεις λόγο θα προσπαθήσει για την μακροημέρευσή του, όμως και για αυτήν της οικονομίας
εν άγνοιά του όμως, αυτοκρατορία γιατί πρέπει να υπάρχει ένας αρχηγός για ενώσει τις κομητείες και να δώσει
κατεύθυνση, νόμους και κράτος γενικότερα, με αυτόν τον τρόπο η διαφθορά μειώνεται δραματικά γιατί ξεφορτώνεσαι
μία μυριάδα μεσαζώντων. η μοναρχία έχει και ένα υπερ: αντίο φεμηνίστριες και ακτηβιστές του κάθε είδους
και αντίο πολιτική ορθότητα άμα σηκωθούν για να γίνουν ντόπιοι οι μετανάστες ας φάνε καυτό μολύβι οι διαδηλωτές.
γιατί οι σπουδαίες χώρες τις ευρώπης με το που πήραν δημοκρατία την κατρακύλα............................
επίσις δεν πρόκειται να ακολουθηθεί πολιτική μεταμέλειας εναντίον προδοτών, πχ οι αρστεροί δέχθηκαν τέτοια πολιτική
λόγο των διογμών τους, και κατάκλυσαν τη χώρα.
δίκιο έχει ο δημητράκης, ο λόγος που για εμένα ο έλληννας και η χώρα είναι έτσι, είναι οι αριστεροί,
τους βάλαμε στα πανεπιστήμια και κάνανε τους φοιτητές ρεμάλια, βάλε και την ελληνική οικόγενεια σε αυτό
αλλά το πανεπιστήμιο για εμένα ολοκληρώνει την κατάστροφη, γίνεται ο κόσμος πιο αριστερός, οπότε σιγά σιγά
όλα μετακινήθηκαν, μόνο και μόνο για να ακολουθήσουν την κοινή γνώμη. Βασικά πολλά πανεπιστήμια λειτουργούν
ως αριστερά στρατόπεδα, η δεξιά πέθανε και γιατί είμαστε στην ευρώπη, το μόνο δεξιόκόμα που θα βγει στο μέλλον
θα είναι υπέρ της ευρώπης, άρα δε θα είναι ελληνικό , βέβαια δεν θα είναι ούτε κάποιας άλλης χώρας.
επίσις για εμένα φταίει η δημοκρατική πολιτική της ενοικίασης της εξουσίας. ένας δημοσιαγράφος στον σκάι
,στο ραφιόφωνο είπε ότι ένας παλιός μεγάλος πολιτικός του είπε ότι δουλειά του πολιτικού είναι να επανεκλέγεται,
ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!! το τελευταίο το πρόσθεσα εγώ,γιατί οι δημοκρατίες βασίζονται στο "γλύψιμο" για να κερδίσουν την
ψήφο και τη θέση τους, όποιος έχει νοικιάσει σπίτι μπορεί να καταλάβει όταν το αφήσουν οι περισσότεροι είναι
συχνά σε μαύρο χάλι, για τον νοικοκύρη μιλάμε. αυτό συμβαίνει και στις δημοκρατίες για αυτό είμαστε μες στα σκάνδαλα.
εγώ είμε υπέρ μίας φεουδαλιστικής αυτοκρατορίας.φεουδαλιστική γιατί η τάξη θα κανονίζεται από την περιουσία(σε γη και χρήμα) του
ανθρώπου, που δυναμώνει την επιρροή και το στρατό του επειδή θα είναι ότι έχει δικά του άμα τον αναγκάσεις να μείνει εκεί που είναι
ή πολύ απλά άμα δεν του δώσεις λόγο θα προσπαθήσει για την μακροημέρευσή του, όμως και για αυτήν της οικονομίας
εν άγνοιά του όμως, αυτοκρατορία γιατί πρέπει να υπάρχει ένας αρχηγός για ενώσει τις κομητείες και να δώσει
κατεύθυνση, νόμους και κράτος γενικότερα, με αυτόν τον τρόπο η διαφθορά μειώνεται δραματικά γιατί ξεφορτώνεσαι
μία μυριάδα μεσαζώντων. η μοναρχία έχει και ένα υπερ: αντίο φεμηνίστριες και ακτηβιστές του κάθε είδους
και αντίο πολιτική ορθότητα άμα σηκωθούν για να γίνουν ντόπιοι οι μετανάστες ας φάνε καυτό μολύβι οι διαδηλωτές.
γιατί οι σπουδαίες χώρες τις ευρώπης με το που πήραν δημοκρατία την κατρακύλα............................
επίσις δεν πρόκειται να ακολουθηθεί πολιτική μεταμέλειας εναντίον προδοτών, πχ οι αρστεροί δέχθηκαν τέτοια πολιτική
λόγο των διογμών τους, και κατάκλυσαν τη χώρα.
Pierrot Lunaire
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 26
- Πόντοι
- 1
Δημητρακη πρεπει να τοποθετηθεις νομιζω. Εκτος των αλλων σας ενωνει και η κοινη αγαπη σας για τις γατες
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις