Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εξαρταται απο το πόσα λεφτα εχεις?Αν εχεις ενα εισοδημα μεχρι 1500 το μηνα τοτε πας Ουκρανια.Εσυ μπορεις να πας και στη Δυτικη που ειναι η Ουκρανοφωνοι διοτι τα σερβικα ειναι πολυ κοντα στα Ουκρανικα ισως καταφερεις να τα μιλησεις χωρις καθολου προφορα και να εχεις και της πιο φανατικες Ουκρανες εθνικιστριες :2funny:ολες της αλλες θα της εχεις ετσι κ'αλλιως σαν ξενος.Αν εχεις 2000 και πανω μπορεις να πας και Ρωσσια αλλα εκει θα εχεις προβλημα με βιζες και  :jerking:.Οι Βαλτικες χωρες ειναι να πας αλλα οχι για πολυ καιρο ο κοσμος εκει ειναι πολυ  :jerking: και κομπλεξικοι

Καταρχήν Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φιλε Δημητράκη !
Μηνιαίο εισόδημα δεν μπορώ να προσδιορισω επειδή δεν βγάζω τα ίδια κάθε μηνα...
Ένα range για παράδειγμα : Ιούνιο έβγαλα 2.850 euros, Ιούλιο 2.100 euros.
Χειρότερος μηνας 2012 Φεβρουάριος (1.300 euros). Καλύτερος μηνας 2012 Απρίλιος (5.700 euros)
Οι άνθρωποι στις βαλτικές χώρες έχουν τα ελαφρά (δικαιολογημένα) κόμπλεξ των Πολωνών ή έχουν τα βαριά
(αυτά που οδηγούν σε ψυχώσεις) κόμπλεξ των Μολδαβών ?
Συγκριτικά η Ουκρανία με την Πολωνια που υπερέχει και που υστερεί ?
Οι Ουκρανέζες κατά μέσο ορο είναι ψηλότερες από τις Πολωνέζες, το ίδιο ή πιο κοντές ?
Επίσης, Ρωσία - St.Petersburg είναι ασφαλές μέρος να ζει κανεις ?
Εάν έχεις εκεί καλο αυτοκίνητο με Σερβικές πινακίδες υπάρχει κίνδυνος ?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χειρότερος μηνας 2012 Φεβρουάριος (1.300 euros). Καλύτερος μηνας 2012 Απρίλιος (5.700 euros)
Οι άνθρωποι στις βαλτικές χώρες έχουν τα ελαφρά (δικαιολογημένα) κόμπλεξ των Πολωνών ή έχουν τα βαριά
Οι Ουκρανέζες κατά μέσο ορο είναι ψηλότερες από τις Πολωνέζες, το ίδιο ή πιο κοντές ?
Αγια Πετρουπολη θα θελεις για ανοικιο 700-1200 Ευρω εξαρταται τι θελεις.Το επιπεδο γυναικων ειναι σαφως κατωτερο απο της Ουκρανιας οι Ουκρανες και πιο ψηλες ειναι και πιο γκομεναρες.Στις Βαλτικες εχουνε μια Ευρωπα'ι'κη μαλακια δεν καθονται ευκολα να της  :knockinb: σε σχεση με τη Ρωσσια και την εχουνε δει τα ζωα Ευρωπαιοι!Τωρα νομιζω οτι οι Ουκρανες ειναι λιγακι πιο ψηλες απο της Πολωνες (ειναι η γνωμη μου δεν παιρνω ορκο μπορει να κανω και λαθος).Το Санкт-Петербург ειναι πολυ ασφαλες να ζει κανεις δεν θα εχεις προβλημα αν δεν πας γυρευοντας.Τωρα με τα αυτοκινητα τι γινεται ο νομος για τους κλεφτες ειναι πολυ ελαστικος οποτε κλεβουνε πολλα αυτοκινητα.Τι γινεται τωρα κλεβουνε παρα πολυ τα Γιαπονεζικα γιατι τα συστηματα τους ειναι πιο απλα.Και της BMW να το ΤΟΠ 5 Μοσχας και υπολοιπης Ρωσσιας καλο ειναι να παρεις ενα αμαξι που να μην ειναι στην ομαδα υψηλου κυνδινου.Αν του βαλεις και δορυφορικο συναγερμο ακομα καλητερα (κοστος 2000 Ευρω καθε χρονο συνδρομη 450 Ευρω).Με Σερβικες πινακοδες θα εχεις πολυ ακριβη ασφαλεια (υποχρεωτικη)και αν θελεις να του κανεις κλοπης θα σου ζητησουν τρελα ποσά!7%-10% της αξιας του αυτοκινητου.Στη Ρωσσια τα αυτοκινητα τωρα πια δεν ειναι πολυ ακριβοτερα απο τη Γερμανια ειδηκα τα παλια 5-7 και ανω ετων εχουν σχεδον ιδιες τιμες

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
Γεια σου Δημητράκη,

Είμαι κι εγώ πορνομεταναστης από το 1995 σε διαφορες χώρες του πρώην ανατολικού μπλόκου + μιας δυτικής (UK όπου είχα πάει για άλλο σκοπό - σπουδές).

Επέτρεψε μου να σου συστηθώ μιας και θα ήθελα την γνώμη σου για το επόμενο βήμα (χωρα).

Ονομάζομαι Slobodan (Λευτερης στα Ελληνικά), είμαι 35 ετών Σερβοέλληνας και αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στη Ρουμανια
η οποια ήταν παράδεισος το 1999 όταν ήρθα για πρώτη φορα (μετά έφυγα για Τσεχία, Πολωνια, Slovakia)
και τώρα έκανα το λάθος να ξαναγυρίσω πιστεύοντας ότι θα βρω πάλι εκείνα τα ωραία που άφησα το 1999 αλλα δυστυχώς
αυτή η χωρα έχει γίνει εντελώς χαλια από όλες τις απόψεις !

Σκέφτομαι μέχρι τον Σεπτέβρη - Αργότερο τον Οκτώβρη - να έχω φύγει...

Που πιστεύεις ότι είναι καλύτερα για κάποιον ωραίο (αντικειμενικά) ψηλό και γυμνασμένο που δεν θέλει να πληρώνει για sex
αλλα επιζητεί μονο σχέσεις (τρίμηνες - 6μηνες etc) με κανονικές κοπέλες ?
Russia - Ukraine - Estonia - Latvia  h' Lithuania ?

Για Moldova δεν το συζητάω καν διότι πήγα μια βόλτα για λίγες μέρες, εφόσον είχα γνωρίσει μια Μολδαβή μέσω internet, αλλα την σιχάθηκα σαν χωρα
λόγω του ότι είναι απολίτιστοι βρομιάρηδες και λόγω των τεραστιων κόμπλεξ που έχουν οι Μολδαβές (Τα ίδια με τις Τσιγγάνες - Ρουμάνες).

Ελλάδα σκεφτόμουνα να ξαναγυρίσω διότι όταν πήγα το πάσχα έπαθα πλακα με τις Eλληνιδουλες οι οποιες μου φάνηκαν
πολύ φιλικές, χαμογελαστές και προσιτές
Eχουν αλλάξει 180 μοίρες από το 1995 !!! Όμως σκέφτομαι να περιμένω λίγο να βγει από την κρίση και να δυναμώσει οικονομικά πρώτα η χωρα.

Σερβία επίσης είναι καλά σήμερα να ζει κανεις, όμως εγώ δεν μπορώ να γυρίσω γιατί έχω πολλούς εχθρούς εκεί Που με ψάχνουν....

Θέλω την βοήθεια σου σχετικά με την επιλογή ανάμεσα σε :
RUSSIA - UKRAINE - ESTONIA - LATVIA - LITHUANIA
μεγαλε εχω την εντυπωση οτι εισαι παραμυθατζης. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
αρχηγε τον ιανουαριο που ειπες και τα καλαντα τι τζιρο εκανες? :think: :think: :think: :think: :think: :think:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αρχηγε τον ιανουαριο που ειπες και τα καλαντα τι τζιρο εκανες? :think: :think: :think: :think: :think: :think:
ρε τυπε αυτος ειναι πλουσιος

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Αγια Πετρουπολη θα θελεις για ανοικιο 700-1200 Ευρω εξαρταται τι θελεις.Το επιπεδο γυναικων ειναι σαφως κατωτερο απο της Ουκρανιας οι Ουκρανες και πιο ψηλες ειναι και πιο γκομεναρες.Στις Βαλτικες εχουνε μια Ευρωπα'ι'κη μαλακια δεν καθονται ευκολα να της  :knockinb: σε σχεση με τη Ρωσσια και την εχουνε δει τα ζωα Ευρωπαιοι!Τωρα νομιζω οτι οι Ουκρανες ειναι λιγακι πιο ψηλες απο της Πολωνες (ειναι η γνωμη μου δεν παιρνω ορκο μπορει να κανω και λαθος).Το Санкт-Петербург ειναι πολυ ασφαλες να ζει κανεις δεν θα εχεις προβλημα αν δεν πας γυρευοντας.Τωρα με τα αυτοκινητα τι γινεται ο νομος για τους κλεφτες ειναι πολυ ελαστικος οποτε κλεβουνε πολλα αυτοκινητα.Τι γινεται τωρα κλεβουνε παρα πολυ τα Γιαπονεζικα γιατι τα συστηματα τους ειναι πιο απλα.Και της BMW να το ΤΟΠ 5 Μοσχας και υπολοιπης Ρωσσιας καλο ειναι να παρεις ενα αμαξι που να μην ειναι στην ομαδα υψηλου κυνδινου.Αν του βαλεις και δορυφορικο συναγερμο ακομα καλητερα (κοστος 2000 Ευρω καθε χρονο συνδρομη 450 Ευρω).Με Σερβικες πινακοδες θα εχεις πολυ ακριβη ασφαλεια (υποχρεωτικη)και αν θελεις να του κανεις κλοπης θα σου ζητησουν τρελα ποσά!7%-10% της αξιας του αυτοκινητου.Στη Ρωσσια τα αυτοκινητα τωρα πια δεν ειναι πολυ ακριβοτερα απο τη Γερμανια ειδηκα τα παλια 5-7 και ανω ετων εχουν σχεδον ιδιες τιμες

ΡΕ ΡΟΦΕ
αν πληρωσω μπορει να σε μαζεψουν και ησυχασει ο κοσμος απο την
μαλακια που εχει πλημηρησει τον εγκεφαλο σου.
Παρε το υφος του παρανοικου ροφου και βγες για ντοματες σιγουρα
θα κονομησεις τελαρα.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
μεγαλε εχω την εντυπωση οτι εισαι παραμυθατζης. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

ΡΕ ΡΟΦΕ
αν πληρωσω μπορει να σε μαζεψουν και ησυχασει ο κοσμος απο την
μαλακια που εχει πλημηρησει τον εγκεφαλο σου.
Παρε το υφος του παρανοικου ροφου και βγες για ντοματες σιγουρα
θα κονομησεις τελαρα.

Ρε μάγκες κρύφτε επιτέλους τη ζήλεια σας.  ;)

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ρε μάγκες κρύφτε επιτέλους τη ζήλεια σας.  ;)

Τυπε το πετυχες ονειρο μου ηταν να κανω στριπ-τιζ μπροστα στο ξεκωλο
την Μπαστα και να γελαει μαζι με την παρεα της.
Μεχρι τωρα την πληρωνα για να ξεβρακωνεται αυτη.

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
την Μπαστα και να γελαει μαζι με την παρεα της
.

:2funny:

Έτσι μπράβο, να λέμε την αλήθεια τύπε. Μη ζηλεύεις το Δημητράκη και τους μιμητές του.  ;)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
την Μπαστα και να γελαει μαζι με την παρεα της.

Τύπε είναι όπως όταν πληρώνει κάποιος αδρά στα μπουρδελάκια για να τον στραπονιάσουν και να τον κατουρήσουν, γούστα είναι αυτά  :2funny: :2funny: :2funny:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γιατι ειναι τοσ ακριβα τα ενοικια εκει περα?

ουτε στην νεα Υορκη και λονδινο δεν ειναι τοσο

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
γιατι ειναι τοσ ακριβα τα ενοικια εκει περα?

ουτε στην νεα Υορκη και λονδινο δεν ειναι τοσο

λονδινο 800 εχει κ 400 το δωματιο με κοινοχρηστο μπανιο κουζινα κλπ

μεσος ορος αυτο

αν εισαι πιο εξω μπορει κ 300 να βρεις αλλα εξαρταται που ειναι η δουλεια σου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355