Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Ετσι εκανε και ο Davarits νομιζε οτι θα μεινει ατιμόριτος  :2funny:μάγκας πισω απο το πληκτρολόγιο ηταν αλλα τώρα όμως τρέχει και δεν φτάνει  :2funny:Κ'εσυ μάγκας πισω απο το πληκτρολόγιο είσαι  :2funny:
  Για να θυμούντε οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι  :2funny:.
  Οσο για τον γαμπρό μιά 40χρονη Μολδαβή παντρεύτηκε.Σαν κ'αυτες που βγάζεις κ'εσύ  :2funny:.Μη μου πεις οτι ειναι ωραια γκόμενα  :2funny: σαν καθαρίστρια είναι  :2funny: εχω όλες της φωτογραφίες αλλα δεν είναι αυτό το θέμα μας.Οταν καποιος θεωρει ανθρωπο το Σκυλοχάρα σημαίνει οτι είναι σαν κ'αυτόν.
  Αυτό οπου και να το πεις  :jerking: :2funny: πηγαινετε και βγάζετε τα σκουπίδια  :2funny:.Αυτες κανενας ντοπιος δεν γυριζει να της κοιτάξει  :2funny: και εσεις της ερωτευεστε και της παντρευεστε  :2funny:
πιο πλειμποι ινε αφτο πορνομεταναστι μου???φενετε σιγουρα πολι γοιτευτικοσ χιστισ.θα εχι πολεσ επιτιχιεσ
Στιν αγρια σοβιετικι στεπα!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Ακόμα με αυτόν τον σχιζοφρενή κουασιμόδο δημητράκη ασχολείστε

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οιμεεε  :2funny: :2funny: :2funny: τι επαθα ο αμιροςς :2funny: :2funny: :2funny: με τι μορισε ο μεγας αρχιιδοκλαστης δημητριοςς :kneel: :kneel: βασανισε με σαδισεμε κλασε μου τα αρχιδια με πιο μεγαλη φορα τσολια μουυυυ  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:  ο μεγα πιο χαζε απο τα λαχανα και τα μαρουλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρχισε να ανεβαζεις φοτο απο τα βοδια του βουκουρεστιουυ βουκουρεστι ειμαι ορνιο :idiot: :idiot: σε δουλευουν και οι πετρες ανεβασεσ ολα τα βοδια και τα μουλαρια  του κισηινεου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αρχισε βουκουρεστι!!! καπου θα με πετιχεις για να βρεθουμε επιτελους σφιχταγκαλιασμενοι στα γουναραδικα  :2funny: :2funny: :2funny: ειναι κατι τις μοδας ορνιοοο  :2funny: :2funny: :2funny: αχχχ τιμοριαριι  :2funny: :2funny: :2funny: 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
οιμεεε  :2funny: :2funny: :2funny: τι επαθα ο αμιροςς :2funny: :2funny: :2funny: με τι μορισε ο μεγας αρχιιδοκλαστης δημητριοςς :kneel: :kneel: βασανισε με σαδισεμε κλασε μου τα αρχιδια με πιο μεγαλη φορα τσολια μουυυυ  :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:  ο μεγα πιο χαζε απο τα λαχανα και τα μαρουλια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρχισε να ανεβαζεις φοτο απο τα βοδια του βουκουρεστιουυ βουκουρεστι ειμαι ορνιο :idiot: :idiot: σε δουλευουν και οι πετρες ανεβασεσ ολα τα βοδια και τα μουλαρια  του κισηινεου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αρχισε βουκουρεστι!!! καπου θα με πετιχεις για να βρεθουμε επιτελους σφιχταγκαλιασμενοι στα γουναραδικα  :2funny: :2funny: :2funny: ειναι κατι τις μοδας ορνιοοο  :2funny: :2funny: :2funny: αχχχ τιμοριαριι  :2funny: :2funny: :2funny:   
Η διαφορά μας είναι οτι εσένα σε ψάχνει ο Σόριτας που δεν ειναι ανάπηρος για σφαλιάρες  :2funny:ουτε κακομοίρης σαν τον ψεύτη  :2funny:.
 Ο φίλος σου ο Παναγιώταρος τι κάνει? :2funny:Ειναι ακόμα Μολδαβία? Οταν πιει λιγάκι και εσένα σε παίρνει αγκαλιά? :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Η διαφορά μας είναι οτι εσένα σε ψάχνει ο Σόριτας που δεν ειναι ανάπηρος για σφαλιάρες  :2funny:ουτε κακομοίρης σαν τον ψεύτη  :2funny:.
 Ο φίλος σου ο Παναγιώταρος τι κάνει? :2funny:Ειναι ακόμα Μολδαβία? Οταν πιει λιγάκι και εσένα σε παίρνει αγκαλιά? :2funny:
τα πιρα κραναααα τοραααα  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=5cv6CPL4fZU[/video] [/video]  ι καλοκαιρηνη πουτσααααααα στον μιτσουμμμμμ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πρεπει να εξασκισο τα καινουργεια πουτσοκολπααα του τιτανοτερστιοαπεραντου φου μα ντσουυ πιστιλιστι σαν  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  οιιοοοοοοο καρατεεεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μου βρισε και τον παναγιοατροοοοοο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: κατσε να παρο τιλεφονο την χρυση αυγηηη :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  καρατεεεε πιτσι σαν στυλε !!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: καλα που νε και ο μιτσουςς ο αντρακλαςς και γελαμε!! :2funny: :2funny: :2funny:  θα βγαζε πολαα λευτα !!!τυφλα να χει ο σεφτερληςςς :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μιτσουσσσ δηναμη!!!!! [video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=YfejcUJoJR0[/video] [/video]   σου ρχεετεεεε μιτσουμ !!!! σοτοκαν κουνγκ φου μπλιαχα μουχα σταιλ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: πιτσι σαν μαστερ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τωρα που το Σίχαμα για μια ακόμα φορά το έκανα σκουπίδι  :2funny:και ολοι του οι κλώνοι εχουν αποκαλυφθει βάλανε εσένα για να τον σώσεις  :2funny:.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Τωρα που το Σίχαμα για μια ακόμα φορά το έκανα σκουπίδι  :2funny:και ολοι του οι κλώνοι εχουν αποκαλυφθει βάλανε εσένα για να τον σώσεις  :2funny:.

eimai ο σοτηρας του χοντρουυυυ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  μεγα γαμιστηηη και προτεεε τιμορεεεε !!!! τι γαματη πουκαμισα στο βιντεοο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αγια βαρβαραα????????? :2funny: :2funny: :2funny: γπυσταροο πορνομεταναστη με τρελλααα  :rockon: :rockon: :rockon: [video] [video]http://www.youtube.com/watch?t=30&v=5HbAu_wY2mk[/video]  [/video]  καργιολη χοντρεεε σε σοσα παλι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μονο στον αλλαν δινεις καργιες!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  υ.γ ο πιτσι με προσελαβε!!! σσσσττττττττ μιν το μαθει κανεις :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Είχες δίκαιο εν τέλει μύστη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έσπαγε στα δύο και ότι δεν είχαν τα αρχίδια να πάνε σε ρήξη...

Άσε τα πίτουρα με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και δες την μεγάλη εικόνα!

Ερώτηση:

Αφού ο Πούτιν άνοιξε μέτωπο χοντρό με τις παγκόσμιες οικογένειες τοκογλύφων, και πήγε και ένα βήμα παραπέρα, με την νέα Παγκόσμια Τράπεζα των BRICS (και μόνο η Ρωσία και η Κίνα είναι "καθαρές" χωρίς Κεντρική Τράπεζα/ιδιοκτησία των οικογενειών),

γιατί

δεν ανταποκρίθηκε θετικά στο φλερτ του Αλεξάκου;

Και έριξε και χυλόπιτα στο αίτημα των 10 δις €....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Το πουκάμισο αυτό μου το έκανε δώρο ο θείος μου από την Αυστραλία όταν ήμουν 15-16 ετών.Το αγώρασε στη Χαβά'ι'.Το γραφει και η ετικέτα που είναι φτιαγμένο.
Ο θείος μου (αδερφός του παπού μου) ερχόταν Ελλάδα κάθε χρόνο με την ερωμένη του 45-50 ετων περιπου οταν αυτος ηταν 75.
Η ερωμένη του είχε 2 κόρες (19 και 26 ετών) και κοιμόντουσαν ολοι μαζί.Ετσι πέθανε δεν ξυπνησε το πρω'ι' 78 ετών.
Ειναι πρότυπο  :)
  Αυτά για να μην ακούω  :jerking: απο τον κάθε Πιρφόρο  :jerking: :2funny:

Συνημμένα

• 11780598_1068140903198599_2046791659_n.jpg
    11780598_1068140903198599_2046791659_n.jpg
    87,9 KB · Εμφανίσεις: 29

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Το πουκάμισο αυτό μου το έκανε δώρο ο θείος μου από την Αυστραλία όταν ήμουν 15-16 ετών.Το αγώρασε στη Χαβά'ι'.Το γραφει και η ετικέτα που είναι φτιαγμένο.
Ο θείος μου (αδερφός του παπού μου) ερχόταν Ελλάδα κάθε χρόνο με την ερωμένη του 45-50 ετων περιπου οταν αυτος ηταν 75.
Η ερωμένη του είχε 2 κόρες (19 και 26 ετών) και κοιμόντουσαν ολοι μαζί.Ετσι πέθανε δεν ξυπνησε το πρω'ι' 78 ετών.
Ειναι πρότυπο  :)
 Αυτά για να μην ακούω  :jerking: απο τον κάθε Πιρφόρο  :jerking: :2funny:

εμμμ που να ξεροοο ρε μιτσουμμ ανατολικος γαρ  ποτε εισουν 15 -16 ετον??? μπραβο συντηρηση ο μιτσους  :rockon:!!!! δεν σκαμπαζο απο φινετσαα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αλλα το προσοπακι τεζα στροτο σαν δεκαοκταρις η αληθεια να λεγετε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  οι κρεμεσ ειναι??? η ο φοτισμος :think: :think: :think: :think: αψογο προσοπακι αψεγαδιαστο !!!! μποτοχ εχεισ κανει????? :think: :think:  μιτσο βαλε βουλη να δεις τα πανηγηριαα τα ξαναλεμε πολι γελιοοοο :2funny: :2funny: :2funny:  τσιφρασ προτη φορα αριστερααααα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αν πατησετε στο Google τι γραφει η ετικέτα βγαινει το πουκαμισο μου στη σειρά στις φωτογραφίες :)  helena's hawaii  shirt

Εγω δεν είμαι σαν τον ψεύτη να σας γράφω  :jerking: που κατεβάζω από το κεφάλι μου  :2funny:.Οτι λεω το αποδυκνίω.Αυτό για να μην γράφει ο καθένας ότι  :jerking: θέλει.Ας σκέφτετε πρώτα και μετά ας γράφει.

Συνημμένα

• Helenas hawwai3.png
    Helenas hawwai3.png
    385,1 KB · Εμφανίσεις: 48

balkanexpress77

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2013
Like
7
Πόντοι
16
Είχες δίκαιο εν τέλει μύστη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έσπαγε στα δύο και ότι δεν είχαν τα αρχίδια να πάνε σε ρήξη...

Άσε τα πίτουρα με τις προσωπικές αντιπαραθέσεις και δες την μεγάλη εικόνα!

Ερώτηση:

Αφού ο Πούτιν άνοιξε μέτωπο χοντρό με τις παγκόσμιες οικογένειες τοκογλύφων, και πήγε και ένα βήμα παραπέρα, με την νέα Παγκόσμια Τράπεζα των BRICS (και μόνο η Ρωσία και η Κίνα είναι "καθαρές" χωρίς Κεντρική Τράπεζα/ιδιοκτησία των οικογενειών),

γιατί

δεν ανταποκρίθηκε θετικά στο φλερτ του Αλεξάκου;

Και έριξε και χυλόπιτα στο αίτημα των 10 δις €....
μαλλον θελει μορατοριουμ κι οχι ν ανοιξει νεες κοντρες στην ευρωπη που ετσι κι αλλιως δεν εχει συμπαθειες,,,εχει χωρες αλλες β κλασης να παιχτει με υσηχια κ χωρις πολλες κοντρες..
ηimop

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
μαλλον θελει μορατοριουμ κι οχι ν ανοιξει νεες κοντρες στην ευρωπη που ετσι κι αλλιως δεν εχει συμπαθειες,,,εχει χωρες αλλες β κλασης να παιχτει με υσηχια κ χωρις πολλες κοντρες..
ηimop

Υφέρπει μια άγρια φήμη, ότι τον Οκτώβριο θα αγριέψει πολύ το παιχνίδι παγκόσμια.

Οψόμεθα.

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Τα λέει και ο Βελλόπουλος εδώ και καιρό.Για την κάθοδο του Πούτιν...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.076
Πόντοι
1.686

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ολες οι καταθέσεις σε ευρώ στην Ευρώπη, είναι περίπυ  17 τρισεκατ.

Η αξία όλων των χαρτονομισμάτων ευρώ είναι περίπου 900 δις ,μόνο !

Βλ.

Ακόμα καλητερα  :) θα χτυπιθει το Ευρώ ακομα περισσότερο  :2funny:
  Ενα αλλο που κανει το σχεδιο μου πιο εύκολο ειναι οτι τα Ευρώ με το γραμμα Υ δεν τα τυπωνουν μονο στην Ελλάδα αλλα και στην Γερμανια,Ολλανδία,Αυστρία.Οι μηχανες ειναι οι ίδιες και αν τυπωναμε Ευρώ με αλλα γράμματα δεν θα μπορουσαν με τιποτα να καταλαβουν οτι ειναι τυπωμενα παρανομα  :2funny:.
  Το μονο που θα μπορουσαν να κανουν θα ηταν να αλλαξουν εντελως τα χαρτονομίσματα και το μεγεθος και το χαρτι και την τεχνολογία και να αλλαξουν ολα τα Ευρώ που κυκλοφορουνε στην αγορά με καινούργια αλλα και πάλι θα γινοταν τρομερο μπερδεμα γιατι το καθε χαρτονομισμα θα ειχε 2-3 αλλα ιδια και θα ηταν πρακτικα αδυνατον να καταλαβουν ποιο ειναι το νομιμα τυπωμένο :2funny:Μια αλλη ιδεα ειναι τα κέρματα εκει πια δεν θα μπορουσαν να κανουν τίποτα  :2funny:γιατι δεν εχουν καν νούμερο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Το να αλλαξουν ολα τα χαρτονομισματα με καινουργιες καινουργια που θα πρεπει να ηταν τυπωμενα με εντελως διαφορετικη τεχνολογια για να μην μπορεσει η Ελλάδα να τα ξανατυπωσει  :2funny: θα επαιρνε το λιγοτερο 2-3 μηνες αν οχι ενα εξαμηνο.

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Ακόμα καλητερα  :) θα χτυπιθει το Ευρώ ακομα περισσότερο  :2funny:
  Ενα αλλο που κανει το σχεδιο μου πιο εύκολο ειναι οτι τα Ευρώ με το γραμμα Υ δεν τα τυπωνουν μονο στην Ελλάδα αλλα και στην Γερμανια,Ολλανδία,Αυστρία.Οι μηχανες ειναι οι ίδιες και αν τυπωναμε Ευρώ με αλλα γράμματα δεν θα μπορουσαν με τιποτα να καταλαβουν οτι ειναι τυπωμενα παρανομα  :2funny:.
  Το μονο που θα μπορουσαν να κανουν θα ηταν να αλλαξουν εντελως τα χαρτονομίσματα και το μεγεθος και το χαρτι και την τεχνολογία και να αλλαξουν ολα τα Ευρώ που κυκλοφορουνε στην αγορά με καινούργια αλλα και πάλι θα γινοταν τρομερο μπερδεμα γιατι το καθε χαρτονομισμα θα ειχε 2-3 αλλα ιδια και θα ηταν πρακτικα αδυνατον να καταλαβουν ποιο ειναι το νομιμα τυπωμένο :2funny:Μια αλλη ιδεα ειναι τα κέρματα εκει πια δεν θα μπορουσαν να κανουν τίποτα  :2funny:γιατι δεν εχουν καν νούμερο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  Το να αλλαξουν ολα τα χαρτονομισματα με καινουργιες καινουργια που θα πρεπει να ηταν τυπωμενα με εντελως διαφορετικη τεχνολογια για να μην μπορεσει η Ελλάδα να τα ξανατυπωσει  :2funny: θα επαιρνε το λιγοτερο 2-3 μηνες αν οχι ενα εξαμηνο.

Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΘΑ ΣΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom