Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΧΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ
ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΑΝΗΛΙΘΙΕ ΘΑ ΣΟΥ ΙΣΟΠΕΔΩΝΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ
Εσυ Νίκο που έφαγες τα λεφτά της ΕΠΟ δεν έχεις πρόβλημα  :2funny:και δεν σε νοιάζει.Η Ισλανδία δεν πλήρωσε,εκανε ακομα και κουρεμα στους τραπεζικους λογαρισαμους των ξενων εταιριων και της κλάσαν ενα αρχήδι.Απλος ο Τσιπρας και ο Βαρουφάκης ηταν για γέλια  :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Εσυ Νίκο που έφαγες τα λεφτά της ΕΠΟ δεν έχεις πρόβλημα  :2funny:και δεν σε νοιάζει.Η Ισλανδία δεν πλήρωσε,εκανε ακομα και κουρεμα στους τραπεζικους λογαρισαμους των ξενων εταιριων και της κλάσαν ενα αρχήδι.Απλος ο Τσιπρας και ο Βαρουφάκης ηταν για γέλια  :2funny:

ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ
ΒΓΕΣ ΚΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ
κοψε τισ μαλακιες μαθε γραμματα και ελα να μιλησεις

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ΛΕΒΕΝΤΟΜΑΛΑΚΑ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΝΔΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ
ΒΓΕΣ ΚΑ ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΛΑΡΑ
κοψε τισ μαλακιες μαθε γραμματα και ελα να μιλησεις
Εχεις πάει Ισλανδία να δεις πως ζούνε? :2funny:τι επίπεδο έχουνε?Πριν τη χρεωκοπία ηταν απο της πλουσιότερες χώρες της Εευρώπης και ηταν πανακρυβη οι δε μισθοι ηταν 2-3 φορες μςγαλητεροι απο της Ελλάδας.Και τώρα είναι πάλι σε ανοδο.
  Η Ισλανδια είναι έτη φωτός μπροστά απο την Ελλάδα!Και ειχε πολιτικους μ'αρχήδια οχι ζώα Βαρουφάκηδες  :2funny:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Εχεις πάει Ισλανδία να δεις πως ζούνε? :2funny:τι επίπεδο έχουνε?Πριν τη χρεωκοπία ηταν απο της πλουσιότερες χώρες της Εευρώπης και ηταν πανακρυβη οι δε μισθοι ηταν 2-3 φορες μςγαλητεροι απο της Ελλάδας.Και τώρα είναι πάλι σε ανοδο.
  Η Ισλανδια είναι έτη φωτός μπροστά απο την Ελλάδα!Και ειχε πολιτικους μ'αρχήδια οχι ζώα Βαρουφάκηδες  :2funny:

Πορνομεταναστη έχουν; Δεν έχουν!!

Τυχεροι΄!

ypostratigos

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2015
Like
0
Πόντοι
1
βλεπω οτι ασχολεισθαι με  :jerking:  :grin: ο δημητρακης συνειδητα εφυγε απο την Ελλαδα για να γλυτωσει απο την αγαμια της Ελλαδας για αυτο και την κατηγορει αρκετα οπως μπορει να καταλαβει ο καθενας... Δεν ξερουμε και τι παιδικα χρονια θα εζησε εδω... εγω μπορω να πω οτι τον συμπαθω,τουλαχιστον ειναι ειλικρινης... δυσκολα ο Ελληναρας ξεσηκωνεται και πορνομεταναστευει! αυτος το τολμησε.... τωρα τι κανουμε που ενα ματσο απατεωνων κατεστρεψε την χωρα,και θα αναγκαστω να μετανστευσω και εγω...το ψηνω για Ρωσσια επαρχια που εχω και ακρες :2funny:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Καινούργιο βιντεάκι με ανάλυση πολιτική περιμένουμε, εδώ και μήνες...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Το ξέρω αλλά για τη δουλεια που το θέλω δεν κάνει.Οι γκόμενες δεν το καταλαβαινουνε!Είχα και  Vertu ΜΕΓΑΛΗ  :jerking: :jerking: 5000 Ευρώ τηλέφωνο και η μπαταρία τελείωνε σε 10 ώρες μαζι σου δινανε και μια εξωτερικη μπαταρια για να το συνδεσεις και να το φορτίσεις  :jerking: .Οι γκόμενες δεν το καταλαβαίνανε τι τηλέφωνο είναι  :headbang:2 γκόμενες μόνο καταλάβανε οτι είναι τηλέφωνο κόσμιμα!Οπότε το έδωσα.
   Εγω θέλω το τηλέφωνο για να με βοηθάει στη δουλειά μου.

τύπε Δημητράκη το ότι η Μοσχοβίτισσα γκόμενά μου ξέρει και το ξεχωρίζει το Vertu τι θα πρέπει να μου λέει για το πόσο πουτάνα είναι  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τύπε Δημητράκη το ότι η Μοσχοβίτισσα γκόμενά μου ξέρει και το ξεχωρίζει το Vertu τι θα πρέπει να μου λέει για το πόσο πουτάνα είναι  :grin:
Οι Μοσχοβίτισες (μιλαω για της γνήσιες,οχι για της κακομοιρες που ηρθαν απο τιποτα χωρια και παραμυθιαζουν οτι ειναι απο τη Μόσχα  :2funny:) δεν χρειαζονται να ειναι πουτάνες,εχουνε λεφτα.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.603
Πόντοι
606
πορνομεταναστη οι φαν σου θελουμε καινουργιο βιντεακι  :) ζητω ο εθνικογαμησμος :rockon:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Με τον πορνομετανάστη έχουμε ένα κοινό γνωστό. Σε μια συζήτηση που είχαμε τελευταία μπορώ να μεταφέρω κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον συμπαθή Δημήτρη:

1) Όπως είναι γνωστό, ονομάζεται Δημήτρης και ζει στην Αγία Πετρούπολη.

2) Μπήκε για σπουδές σε ιδιωτικό κολέγιο στην Ελλάδα (για να σπουδάσει κάτι σε Μεσανατολικές Σπουδές) αλλά τα παράτησε.

3) Δεν δουλεύει στη Ρωσία αλλά είναι εισοδηματίας, εισπράττοντας τα ενοίκια από κάποια ακίνητα που του κληροδότησε η οικογένειά του.

4) Παρά το γεγονός ότι είναι αυτάρκης, παρουσιάζει τυχοδιωκτικές τάσεις επενδύοντας κάποια μικρά ποσά σε χρηματιστηριακές αξίες.

5) Δεν είναι μυθομανής όπως τον κατηγορούν διάφοροι αλλά σεξομανής.

6) Είναι απίστευτα τσιγκούνης. Μετράει μέχρι και το τελευταίο σεντ. Φαίνεται αφελής κλπ όμως γνωρίζει πολύ καλά το συμφέρον του.

7) Ο συνδυασμός του 5 και του 6 οδηγεί αναπόφευκτα στο ακόλουθο: Του αρέσει η  ποσότητα και όχι η ποιότητα. Δηλαδή, αν είναι να διαθέσει 200 ευρώ για να πηδήξει, δεν θα  σκεφτεί να βρει ένα ποιοτικό call girl αλλά θα στοχαστεί γύρω από το εξής ζήτημα: "Πόσες φορές μπορώ να πηδήξω με αυτά τα 200 ευρώ;" Σπάνια θα ακούσετε τον πορνομετανάστη να πηγαίνει με βίζιτες των 150 ευρώ.

8) Πίσω από την αφέλειά του συναντάς έναν άνθρωπο ο οποίος συνυπολογίζει όλες τις παραμέτρους που αφορούν τη ζωή του και ειδικότερα την τσέπη του. Η "αφέλειά" του εξαντλείται στο ύφος του.

Αυτά. :hi:

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
το λαμα ειχ συμφερον να το γαμησει η'απλα ειναι παραδοσιακος?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με τον πορνομετανάστη έχουμε ένα κοινό γνωστό. Σε μια συζήτηση που είχαμε τελευταία μπορώ να μεταφέρω κάποιες πληροφορίες σχετικά με τον συμπαθή Δημήτρη:

1) Όπως είναι γνωστό, ονομάζεται Δημήτρης και ζει στην Αγία Πετρούπολη.

2) Μπήκε για σπουδές σε ιδιωτικό κολέγιο στην Ελλάδα (για να σπουδάσει κάτι σε Μεσανατολικές Σπουδές) αλλά τα παράτησε.

3) Δεν δουλεύει στη Ρωσία αλλά είναι εισοδηματίας, εισπράττοντας τα ενοίκια από κάποια ακίνητα που του κληροδότησε η οικογένειά του.

4) Παρά το γεγονός ότι είναι αυτάρκης, παρουσιάζει τυχοδιωκτικές τάσεις επενδύοντας κάποια μικρά ποσά σε χρηματιστηριακές αξίες.

5) Δεν είναι μυθομανής όπως τον κατηγορούν διάφοροι αλλά σεξομανής.

6) Είναι απίστευτα τσιγκούνης. Μετράει μέχρι και το τελευταίο σεντ. Φαίνεται αφελής κλπ όμως γνωρίζει πολύ καλά το συμφέρον του.

7) Ο συνδυασμός του 5 και του 6 οδηγεί αναπόφευκτα στο ακόλουθο: Του αρέσει η  ποσότητα και όχι η ποιότητα. Δηλαδή, αν είναι να διαθέσει 200 ευρώ για να πηδήξει, δεν θα  σκεφτεί να βρει ένα ποιοτικό call girl αλλά θα στοχαστεί γύρω από το εξής ζήτημα: "Πόσες φορές μπορώ να πηδήξω με αυτά τα 200 ευρώ;" Σπάνια θα ακούσετε τον πορνομετανάστη να πηγαίνει με βίζιτες των 150 ευρώ.

8) Πίσω από την αφέλειά του συναντάς έναν άνθρωπο ο οποίος συνυπολογίζει όλες τις παραμέτρους που αφορούν τη ζωή του και ειδικότερα την τσέπη του. Η "αφέλειά" του εξαντλείται στο ύφος του.

Αυτά. :hi:
Με το 1 συμφωνώ δεν είναι μυστικό.Το 2 δεν έχει καμια σχέση με την πραγματικότητα.Δεν ξέρω ποιός το είπε.Η αληθεια ειναι λιγακι διαφορετική.Τελείωσα το λύκειο στην Ελλάδα το Μά'ι'ο του 1992 ηθελα να φυγω απο την Ελλάδα σαν τρελλός γιατι με ψυχοπλάκωνε η αγαμία και η μαλακία και η ασχήμια των Ελεηνίδων καθως και το κλίμα αφου οπως θα εχετε δει δεν αντεχω με τιποτα τη ζέστη!
  Πηγα αρχες Οκτωβρίου στο Μπουργκάς για σπουδές αλλά σε τρεις βδομάδες πηγα 5-6 φορες στο μάθημα (το πρωτο ετος κανεις τη γλώσσα Βουλγάρικα)αλλά έφυγα γιατι δεν μου αρεσε καθολου η Βουλγαρία.
  Στις 9 Νοεμβρίου του 1992 ήρθα στην Ρωσσία.Ειχα πολλες δυσκολιες στην αρχη αλλα σιγα σιγα της ξεπέρασα και εφτιξα της ανέσεις που έχω τώρα.
Το 3 εν μέρη είναι σωστό αλλα απο την Ελλάδα πιά παίρνω πολύ λίγα.Απο το διαμέρισμα που αγώρασα στην Πολωνία παίρνω αυτη τη στιγμη 800 Ευρω το μηνα περιπου.Και εχω και καποια εισοδήματα στη Ρωσσία.
  Τα χρηματηστηριακά δίνουν λεφτά αλλα όχι εύκολα οπως θα΄πίστευε κανενας!Εχεις τρομερό αγχος...πρέπει να ξυπνας στις 5 το πρω'ι' για να βλεπεις τους δεικτες και να κλεινεις συμβόλαια.Το ποσό που κέρδισα τον προηγουμενο μηνα ηταν περιπου 400 $.Αυτό το μήνα μεχρι της 20 έγβαλα 339 $ αλλά το σταμάτισα γιατι είχα πολύ αγχος.
  Σχετικά με την περιουσία στην Ελλάδα εχω δηλώσει και δημόσια και το λέω για μια ακομα φορα οτι παραιτουμε απ'όλα υπερ της κόρης μου.
  5.Μυθομανή με λένε οι ψεύτες του σά'ι'τ γιατι αποκάλυψα τα ψέματα τους! :2funny:Φυσικά και θέλω συνέχεια να γαμάω,γ'αυτό και οταν πηγαινω Ελλάδα καθε μέρα είμαι Φυλής και Μεταξουργείο  :2funny:....και εδω κοιτάω να γαμαω συνέχεια....ετοιμάζομαι για Πορνοεκδρομή στο Νόβγκοροντ την Κυριακή (δεν ειναι σίγουρο 100% αν μπορέσω θα πάω).....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.........Το 6 χωράει πολύ συζήτιση?Ποιά είναι η έννοια του Τσιγγούνη?Εχουμε κάνει πολλές συζητίσεις με φίλους μου σχετικά με αυτήν την έννοια.
  Για κάποιον τσιγγούνης είναι αυτός που δεν ξοδεύει για τον εαυτό του και ντύνεται με κουρέλια και μαζεύει τα λεφτα και τα κάνει μασούρι  :2funny:.
  Εγω δεν γουστάρω να χαλάω λεφτά σε μαλακίες π.χ. δεν προκειται να παω με Ελεηνίδες στα μπουζούκια να φάω 200 Ευρώ και μετα να μην  :knockinb: οταν μπορω με 20 Ευρώ να  :knockinb: στη Φυλής και αν εχω πολλές κάβλες να δώσω αλλα 20 και να ξαναγαμήσω  :2funny:.
  Για ρούχα οπως ξέρετε δεν υπολογίζω τα λεφτά αφου πήγα Νέα Υόρκη για να πάρω μποτες με κεφαλάκια φιδιών (3 ζευγάρια) και 'ενα ζευγάρι μπότες απο καφέ σαλάχι (είχα μόνο μαύρο σαλάχι...

Συνημμένα

• 10539123_902203076459050_6898391315852787209_n.jpg
    10539123_902203076459050_6898391315852787209_n.jpg
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 23
  • 10393950_902202966459061_3095425874358564792_n.jpg
    10393950_902202966459061_3095425874358564792_n.jpg
    97,4 KB · Εμφανίσεις: 21

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για κινητά τηλέφωνα κ'άλλα ηλεκτρονικά οπως και για κρέμες προσώπου δεν υπολογίζω τα λεφτα.Κάθε φορά στο Dutty Free αφήνω γύρω στα 1000 Ευρώ σε κρέμες προσώπου και αμπούλες.Δε νομιζω οτι πολλοί τσιγγούνηδες δίνουν 380 Ευρώ για να πάρουν αμπούλες προσώπου? :think:
  Αν η έννοια του τσιγγούνη είναι του μίζερου που ενω εχει εκατομμύρια ζει άσχημα για να μην χαλάσει λεφτά εγω τότε δεν ειμαι τσιγγούνης.Αν ομως τσιγγουνης ειναι αυτός που δεν γουστάρει να χαλάει λεφτά σε μαλακίες τότε ναι είμαι παθολογικά τσιγγούνης.
  Σχετικα με την ποιότητα οπως εχω πει μου αρέσει η ανωμαλία και οι έμπειρες γυναίκες.Εχω πολλές ωραίες γκόμενες που πολλοι της βλέπουν και τα παίζουν και δεν την πηδάω γιατι με της γνώσεις μου στην ψυχολογία ξέρω οτι το  :knockinb: μαζι τους θα ειναι πολυ βαρετό χωρις καμια φαντασία.
  Για βίζιτες με 150 Ευρώ ποτέ δεν πήγα είναι για μένα εξωπραγματικό να δώσω τόσα λεφτά για ένα  :knockinb: :rockon:!Με αυτές της βίζιτες πηγαινουν ανθρωποι που δεν εχουν γυναικια συντροφιά και γκόμενες.Και έτσι νιώθουν οτι εχουν γκόμενα εστω και για μια ώρα.Εγω συνέχεια ραντεβού βγαίνω με γκομενίτσες και δεν εχω τέτοιο πρόβλημα.

Συνημμένα

• 11124920_1037828656229824_619272965_n.jpg
    11124920_1037828656229824_619272965_n.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 32
  • wOJOw8-Lu9A.jpg
    wOJOw8-Lu9A.jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 28

cenobite

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2015
Like
3
Πόντοι
0
.........Το 6 χωράει πολύ συζήτιση?Ποιά είναι η έννοια του Τσιγγούνη?Εχουμε κάνει πολλές συζητίσεις με φίλους μου σχετικά με αυτήν την έννοια.
  Για κάποιον τσιγγούνης είναι αυτός που δεν ξοδεύει για τον εαυτό του και ντύνεται με κουρέλια και μαζεύει τα λεφτα και τα κάνει μασούρι  :2funny:.
  Εγω δεν γουστάρω να χαλάω λεφτά σε μαλακίες π.χ. δεν προκειται να παω με Ελεηνίδες στα μπουζούκια να φάω 200 Ευρώ και μετα να μην  :knockinb: οταν μπορω με 20 Ευρώ να  :knockinb: στη Φυλής και αν εχω πολλές κάβλες να δώσω αλλα 20 και να ξαναγαμήσω  :2funny:.
  Για ρούχα οπως ξέρετε δεν υπολογίζω τα λεφτά αφου πήγα Νέα Υόρκη για να πάρω μποτες με κεφαλάκια φιδιών (3 ζευγάρια) και 'ενα ζευγάρι μπότες απο καφέ σαλάχι (είχα μόνο μαύρο σαλάχι...
Τυπε σου εχω προταση για το επομενο ταξιδι σου ...με αυτο το πατουμενο θα κανεις θραυση  :tooth: :tooth: :grin:
URL]]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom