Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
[video]axUHEgQ2c1c&feature=youtu.be[/video]
Ρε εσύ τραβά βρες καμία δουλειά γιατί είσαι 50 χρόνων, δεν έχεις εργαστεί ούτε μια μέρα στην ζωή σου και ακόμα η μαμά σου στέλνει εμβάσματα. Λαδώνεις τους ρώσους γιατρούς και σε έχουν έξω εδώ από καιρό θα φορούσες τον ζουρλομανδύα[video]axUHEgQ2c1c&feature=youtu.be[/video]
Περισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να δω τυφλό κυβερνήτη αεροσκάφους παρά τον Πορνοπεπονία με την Σάσα σε τσόνταΝα δω πώς θα γελάς αν ο Σειρήνας τον βάλει να γαμά τη Σάσα, και εσύ να παίρνεις μάτι από την οθόνη...
Ενα πουλάκι μου είπε οτι είσαι το σύχαμα Εσυ ο μονος ρόλος που θα μπορούσες να παίξεις σε τσόντα θα ηταν να σε πηγαίνω με λουράκι βόλτα κωλοβρωμιάρη για να σε χέσουνε ΛεχρίτηΠερισσότερες πιθανότητες υπάρχουν να δω τυφλό κυβερνήτη αεροσκάφους παρά τον Πορνοπεπονία με την Σάσα σε τσόντα
Όχι ότι ήσουν και ποτέ στα καλά σου αλλά τελευταία το καψες εντελώς Ακόμα και ο χοντρός σε σπίτι με τζάκι μένει όχι σε κοντέινερ σαν εσένα κακομοίρη φτωχομπίνεΕνα πουλάκι μου είπε οτι είσαι το σύχαμα Εσυ ο μονος ρόλος που θα μπορούσες να παίξεις σε τσόντα θα ηταν να σε πηγαίνω με λουράκι βόλτα κωλοβρωμιάρη για να σε χέσουνε Λεχρίτη
Ναι δεν το κρύβω ο πλούτος φένεται πολύ χλιδήΈτσι είμεθα εμείς της υψηλής κοινωνίας όχι ψωμοζητούλες όπως εσύ
Και 50άρικα.Αν προσέξεις στις τράπεζες έχει συνέχεια 50άρικα 100αρικα 200αρικα και 500αρικα ειναι σπάνια στην Ελλάδα.Δημήτρη ωραίο το βίντεο σου αλλά νομίζω ότι κόβουμε τραπεζογραμμάτια των 5 10 και 20 ευρώ
Και 50άρικα.Αν προσέξεις στις τράπεζες έχει συνέχεια 50άρικα 100αρικα 200αρικα και 500αρικα ειναι σπάνια στην Ελλάδα.
Αλλα δεν ειναι αυτό το πρόβλημα μας θα μπορουσαμε να τυπώσουμε και 20άρικα και κέρματα άλλων χωρών που τα κέρματα δεν έχουν καν αριθμό εύκολο είναι να φτιάξεις κέρματα.Το μόνο που αλλάζουν ειναι οι μήτρες.Το μονο που δεν θα μπορουσαμε ευκολα να τυπωσουμε ειναι τραπεζογραμμάτια των 100-200 και 500 Ευρώ.Αλλα και τραπεζογραμμάτια των 5,10,20,50 να τυπώσουμε φτάνουνε για να τους καταστρέψουμε
Και 50άρικα.Αν προσέξεις στις τράπεζες έχει συνέχεια 50άρικα 100αρικα 200αρικα και 500αρικα ειναι σπάνια στην Ελλάδα.
Αλλα δεν ειναι αυτό το πρόβλημα μας θα μπορουσαμε να τυπώσουμε και 20άρικα και κέρματα άλλων χωρών που τα κέρματα δεν έχουν καν αριθμό εύκολο είναι να φτιάξεις κέρματα.Το μόνο που αλλάζουν ειναι οι μήτρες.Το μονο που δεν θα μπορουσαμε ευκολα να τυπωσουμε ειναι τραπεζογραμμάτια των 100-200 και 500 Ευρώ.Αλλα και τραπεζογραμμάτια των 5,10,20,50 να τυπώσουμε φτάνουνε για να τους καταστρέψουμε
Ναι δεν το κρύβω ο πλούτος φένεται πολύ χλιδή
Ο γάμος του μεγιστάνα μου θυμίζουν τη γιορτή που οργάνωσε ο δήμος Αθηναίων για τους άστεγους
καλη ιδεα αλλα αυτό ειναι λιγάκι δυσκολο θελει πυρηνική τεχνολογία που εμεις δεν έχουμε.Ενω εκτυπωτικά μηχανηματα έχουμε.Να βάλουμε αλχημιστές να φτιάξουνε χρυσό καλύτερα
Καλά πάλι φωτογραφίες απο σπίτια,δωμάτια ξενοδοχειων και άλλες μας βάζεις ο Σκυλοχάρας έβαλε φωτο απο μπαλκόνι .Μια γκόμενα μας έβαλε του 2003θα σε πιασει κακομοίρη μου ο Αντώνιο που του λες το σπίτι του άσυλο για άπορους και θα σου σπάσει τα μούτρα. Να ξέρεις έχει ήδη ενημερωθεί... Και αυτός κάτοικος Ρωσσίας είναι.
Τώρα αν εσύ αυτό το σπίτι το βλέπεις κοντέινερ σαν το δικό σου, ε τότε οκ, έχεις δίκιο. Και για να μην λες μαλακίες, δες και την ημερομηνία που τραβήχθηκε η φώτο. Μπινέ
καλη ιδεα αλλα αυτό ειναι λιγάκι δυσκολο θελει πυρηνική τεχνολογία που εμεις δεν έχουμε.Ενω εκτυπωτικά μηχανηματα έχουμε. Καλά πάλι φωτογραφίες απο σπίτια,δωμάτια ξενοδοχειων και άλλες μας βάζεις ο Σκυλοχάρας έβαλε φωτο απο μπαλκόνι .Μια γκόμενα μας έβαλε του 2003
Αν αυτο στην φωτογραφία ειναι η υψηλή κοινωνία και ο ανάπηρος Σκυλοχάλιας είναι άνθρωπος και όχι τέρας της φύσεως εγω τι να πω? Μόνο οτι συναναστρέφετε κάποιος με το σύχαμα χωρις να το κράζει υποτιμάει τον εαυτό του Πες μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι .
Το Σύχαμα κατέστρεψε το σά'ι'τ γιατι εσεις οι κακομοίρηδες λετε:α,ειμαι καλητερος του,και γράφετε αλλα ετσι φυγαν ατομα που μπορουσαν να πουνε κατι.Και μεινατε εσεις οι φουκαράδες
Κ'εσυ έλεγες οτι θα με δείρεις σαν κουραδόμαγκας πισω απο το πληκτρολόγιο Σκέφτομαι να κατέβω για βουλευτής.Εγω ουτε απειλω ουτε δέρνω.Παντος θα βάλω το χεράκι μου για να σε απολύσουν απο τη δουλειά σου
καλη ιδεα αλλα αυτό ειναι λιγάκι δυσκολο θελει πυρηνική τεχνολογία που εμεις δεν έχουμε.Ενω εκτυπωτικά μηχανηματα έχουμε. Καλά πάλι φωτογραφίες απο σπίτια,δωμάτια ξενοδοχειων και άλλες μας βάζεις ο Σκυλοχάρας έβαλε φωτο απο μπαλκόνι .Μια γκόμενα μας έβαλε του 2003
Αν αυτο στην φωτογραφία ειναι η υψηλή κοινωνία και ο ανάπηρος Σκυλοχάλιας είναι άνθρωπος και όχι τέρας της φύσεως εγω τι να πω? Μόνο οτι συναναστρέφετε κάποιος με το σύχαμα χωρις να το κράζει υποτιμάει τον εαυτό του Πες μου το φίλο σου να σου πω ποιός είσαι .
Το Σύχαμα κατέστρεψε το σά'ι'τ γιατι εσεις οι κακομοίρηδες λετε:α,ειμαι καλητερος του,και γράφετε αλλα ετσι φυγαν ατομα που μπορουσαν να πουνε κατι.Και μεινατε εσεις οι φουκαράδες
Κ'εσυ έλεγες οτι θα με δείρεις σαν κουραδόμαγκας πισω απο το πληκτρολόγιο Σκέφτομαι να κατέβω για βουλευτής.Εγω ουτε απειλω ουτε δέρνω.Παντος θα βάλω το χεράκι μου για να σε απολύσουν απο τη δουλειά σου
Τουλάχιστον κονομάς τιποτα απο τις μαλακιες που λες ή σου βγαίνουν αυθόρμητα;Και 50άρικα.Αν προσέξεις στις τράπεζες έχει συνέχεια 50άρικα 100αρικα 200αρικα και 500αρικα ειναι σπάνια στην Ελλάδα.
Ετσι εκανε και ο Davarits νομιζε οτι θα μεινει ατιμόριτος μάγκας πισω απο το πληκτρολόγιο ηταν αλλα τώρα όμως τρέχει και δεν φτάνει Κ'εσυ μάγκας πισω απο το πληκτρολόγιο είσαιΘέλεις να μου κάνεις μια πίπα? Βρε Πορνομπουζούκι δεν ψηφίζουν τα σκυλιά και τα κατσικία..