Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 504K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Μπραβο Δημητρακη για το βιντεο εχεις απολυτο δικιο ολα ειναι προσχεδιασμενα απο πριν και οτι βλεπουμε ειναι απλα ενα παιχνιδι των πολιτικων.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μπραβο Δημητρακη για το βιντεο εχεις απολυτο δικιο ολα ειναι προσχεδιασμενα απο πριν και οτι βλεπουμε ειναι απλα ενα παιχνιδι των πολιτικων.
Και σήμερα κορο'ι'δευουνε τον κόσμο συναντηση πολιτικων αρχηγων στο Μαξίμου με τον πρόεδρο  :jerking: :2funny: εδω ταιριάζει το ρητό ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ Ο ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ

Και το κυριότερο:  Υπάρχει μιά μικρή διαφορά ανάμεσα στο ΟΧΙ του 1940 και το όχι του 2015.
Το 1940 μετά το ΟΧΙ άρχισε ο πόλεμος.Δεν πήγε ο Μεταξάς μετά το ΟΧΙ στην Ιταλία να συζητίσει με το Μουσολίνι τους όρους παράδοσης της Ελλάδας και έχοντας τη λα'ι'κή εντολή να προσπαθίσει να πετύχει καλητερους όρους παράδοσης.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16
             ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ!
               ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΒΑ ή ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ
               ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΟΥΡΑΣ
               ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ουστ ρε τουρκοσπορε γύφτοφάτσα που θα πάμε με τους τούρκους :uglystupid:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ουστ ρε τουρκοσπορε γύφτοφάτσα που θα πάμε με τους τούρκους :uglystupid:
Οι φουκαράδες Πιρφόροι σαν κ'εσένα,ρεζίλιδες σαν τον ψεύτη καθώς και τα τέρατα της φύσεως γ'αυτους αξίζετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

galileo34

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2013
Like
3
Πόντοι
1
Θα ξαναμιλησω με τον Λεβέντη και θα δούμε.Παντος σε ολα συμφωνούμε σε όλες της απόψεις.
Δεν ειχα καμμια αμφιβολια επ'αυτου. Γραφικοι και οι δυο, ξεφτιλες και οι δυο με τον ενα να πηδαει κατσικες γατακια και πεπονια και τον αλλο να εχει γερασει και σε 50 χρονια πολιτικηα καριερας εφτιαξε ποσοστο 1,50 %. Πιο  βλακας πεθαινεις. Τους αρεσει που σπανε πλακα μαζι σου γιαυτο δεν σταματανε και να σε προσγειωσουν. Ε εις κερδισει δικαια τον τιτλο του κλοουν του μπουρδελα.κομ  :pipa3:

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Δημητρη εγω θελω νεο βιντεο με πορνιδια να δω στα μερη τους

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Οι φουκαράδες Πιρφόροι σαν κ'εσένα,ρεζίλιδες σαν τον ψεύτη καθώς και τα τέρατα της φύσεως γ'αυτους αξίζετε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

KΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΣ ΛΑΛΑΚΗ
τι αλλο θα κανεις για λιγη δημοσιοτητα ρε ζαβο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• tsipras_schulz708.jpg
    tsipras_schulz708.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 22

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
dimitrakis29, είμαι νέο μέλος στο σάιτ αλλά επίτρεψέ μου μία παρέμβαση και μία διττή ερώτηση χωρίς παρεξήγηση.Αν σε ενοχλεί αυτό που γράφω, το κόβω.
Τα γραπτά σου δείχνουν έναν άνθρωπο σκεπτόμενο με απόψη.Αντιθέτως η σκηνική σου παρουσία στα βιντεάκια (εξαιρουμένων των πολιτικών) είναι ολίγον τι μωρή.Τελικά τι συμβαίνει με σένα;

Είσαι έξυπνος που φαίνεται βλάκας;

η

Είσαι βλάκας που φαίνεται έξυπνος;

Ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη γιατί τα θέματα αυτά είναι λεπτά.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
dimitrakis29, είμαι νέο μέλος στο σάιτ αλλά επίτρεψέ μου μία παρέμβαση και μία διττή ερώτηση χωρίς παρεξήγηση.Αν σε ενοχλεί αυτό που γράφω, το κόβω.
Τα γραπτά σου δείχνουν έναν άνθρωπο σκεπτόμενο με απόψη.Αντιθέτως η σκηνική σου παρουσία στα βιντεάκια (εξαιρουμένων των πολιτικών) είναι ολίγον τι μωρή.Τελικά τι συμβαίνει με σένα;

η

Να σου απαντησω εγω τι πιστευω ο Δημητρακης ειναι εξυπνος απλα εχει μια παιδικοτητα μεσα του γι αυτο φαινεται οπως λες βλακας κατι που δεν ισχυει βεβαια.

Jasone

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2012
Like
24
Πόντοι
1
Δεν ειχα καμμια αμφιβολια επ'αυτου. Γραφικοι και οι δυο, ξεφτιλες και οι δυο με τον ενα να πηδαει κατσικες γατακια και πεπονια και τον αλλο να εχει γερασει και σε 50 χρονια πολιτικηα καριερας εφτιαξε ποσοστο 1,50 %. Πιο  βλακας πεθαινεις. Τους αρεσει που σπανε πλακα μαζι σου γιαυτο δεν σταματανε και να σε προσγειωσουν. Ε εις κερδισει δικαια τον τιτλο του κλοουν του μπουρδελα.κομ  :pipa3:
Φιλε ο Βασιλης Λεβεντης μπορει να ειναι γραφικος οπως λες αλλα αυτοι που μας κυβερνανε εδω και 40 χρονια ειναι πολυ πιο γραφικοι απλα ειχαν ολο το συστημα δικο τους  ολα τα ΜΜΕ και οχι μονο  και μπορεσαν να περασουν τις αποψεις σαν κατι θετικο και καλο σαν τροπο ζωης κατι που πληρωνουμε τωρα.

novas98

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2012
Like
47
Πόντοι
16

η

AMEA ειναι  :2funny:

stratos26

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ακόμα κι αν είναι ΑΜΕΑ όπως λες, θα τον πειράξει όταν το διαβάσει.Μήπως είναι καλύτερα να αποφεύγονται αυτά;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

η

'Ενα απο τα δύο θα είμαι.Η έννοια του βλάκα και του έξυπνου ειναι κατι το σχετικό.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
'Ενα απο τα δύο θα είμαι.Η έννοια του βλάκα και του έξυπνου ειναι κατι το σχετικό.

Μύστη είσαι ένας σύγχρονος Διογένης, αντισυμβατικός αλλά και μέσα στο σύστημα, αν και δεν μπορούν να το καταλάβουν ακόμα...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ακόμα κι αν είναι ΑΜΕΑ όπως λες, θα τον πειράξει όταν το διαβάσει.Μήπως είναι καλύτερα να αποφεύγονται αυτά;
Αυτός είναι κακομοίρης και αγάμητος  :2funny: γ'αυτό και βγαζει κακία σε μένα  :2funny: ο καθαρά Ελληνας Πιρφόρος  :2funny: :2funny: :2funny:.
  Ανάπηρος είναι ο φίλος τους ο Σκυλοχάρας που παίρνει και αναπηρική σύνταξη  :2funny: :2funny: :2funny:
  Το σηματικότερο είναι αυτή η φωτογραφία που εβαλα πριν και τα αποδεικνυει τι καθαρμα είναι ο Τσίπρας!Και οτι σας πουλησε ο Τσίπρας.
  Η λογική πρόβλεψη είναι τα ΑΤΜ να μην εχουν της επόμενες μέρες ούτε τα 50 Ευρώ για να χεστεί ο κόσμος και ο Τσίπρας να υπογράψει το νέο μνημόνιο την κυριακή!Και να πανηγυρίζει οτι πετυχε μια καλη συμφωνια :jerking: και να βγει  και ο κοσμος στο δρομο να χαρει τη νικη  :2funny: :2funny: :2funny:.

Συνημμένα

• tsipras_schulz708.jpg
    tsipras_schulz708.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 19

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom