You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πορνο-μετανάστης !!!!!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 513K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Καλά το πλαίσιο ειναι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!Οποιος πηρε η χαλασμένο του στείλανε ή επισκευασμένο!Kaizer ειναι εγκυηση οι κλεφτες ειναι γερμανος πλαισιο κτλ.απλα απο καιζερ ειναι παραλληλη εισαγωγη.
Και μια αλλη ερώτιση που σας είχα κάνει υπαρχει εκτος απο Kaizerstore και kaizershop
. kaizershop.gr/κινητά-τηλέφωνα/samsung-65/samsung-g920f-galaxy-s6-32gb-white-eu
Εκει βρηκα το galaxy s6 που θέλω με 599 Ευρώ.Το ξέρει κανεις?Ειναι καλό? Ειχα περάσει απο'κει ξέρω που είναι αλλα αν έχει καποιος αγωράσει κάτι απο 'κει ας μας γράψει σχετικά.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
Με 580 Δημητρακη παιρνεις αυτο .spemall.com/Xiaomi-Note-4G-LTE-Smartphone-Dual-Camera-GPS-Bluetooth-5-7-Inch-2560-x-1440pixels-IPS-Retina-Screen-4GB-RAM-64GB-ROM_g.htmlΚαλά το πλαίσιο ειναι ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ!Οποιος πηρε η χαλασμένο του στείλανε ή επισκευασμένο!
Και μια αλλη ερώτιση που σας είχα κάνει υπαρχει εκτος απο Kaizerstore και kaizershop
. kaizershop.gr/κινητά-τηλέφωνα/samsung-65/samsung-g920f-galaxy-s6-32gb-white-eu
Εκει βρηκα το galaxy s6 που θέλω με 599 Ευρώ.Το ξέρει κανεις?Ειναι καλό? Ειχα περάσει απο'κει ξέρω που είναι αλλα αν έχει καποιος αγωράσει κάτι απο 'κει ας μας γράψει σχετικά.
Που ειναι 10 σκαλες ανωτερο
panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 7.793
- Πόντοι
- 8.816
Υπαρχουν δυο καιζερ φιλε ενα απεναντι απο το ρεξ και ενα στη γ σεπτεμβριου εγω ταμπλετ και το g3 ποθ εχω τα εχω παρει απο το μαγαζι ποθ ειναι απεναντι απο το ρεξ.δε γνωρίζω αν ειναι τα ιδια μαγαζια η απλα έχουν τα ιδια ονοματα και αν εχουν τα ιδια προιοντα και τις ιδιες τιμες.πάντως συμφερει να αγορασεις απο εκεί
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Το ξέρω δεν υπάρχει καλήτερο smartphone στην αγορά αυτη τη στιγμη απο το Xiaomi!4gb μνήμη!και μνημη τηλεφωνου 64gb και 2 σιμ καρτες.Εχει βεβαια και καποια μικρα αρνητικά (αν θελεις να το ψυρίσεις,για να του βρεις ελλατωματαΜε 580 Δημητρακη παιρνεις αυτο Που ειναι 10 σκαλες ανωτερο
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εδω εχει το προηγουμενο μοντελο που έχει μνήμη 3gb με 27.000 ρουβλια (490 Ευρώ) μεσω ιντερνετ και εγγυηση ομως μόνο 6 μήνες.
Το πρόβλημα μου ποιό είναι?
Δεν θα το πιστέψεις αλλα το ρολό'ι' Gear S τρελαίνει της γκομενίτσες!
Δυατηχως στο καμάκι ακόμα και η παραμικρή λεπτομέρια ειναι πολυ σημαντική.
Αυτο το ξέρω για το ένα Κά'ι'ζερ μου ειπατε οτι ειναι πολυ καλό,για το άλλο ξέρεις κανεις τίποτα?Ειχα μπει στο μαγαζι και μου άρεσε αλλα δεν ξερω γ'αυτό ρωτάω τι παίζει?Υπαρχουν δυο καιζερ φιλε ενα απεναντι απο το ρεξ και ενα στη γ σεπτεμβριου εγω ταμπλετ και το g3 ποθ εχω τα εχω παρει απο το μαγαζι ποθ ειναι απεναντι απο το ρεξ.δε γνωρίζω αν ειναι τα ιδια μαγαζια η απλα έχουν τα ιδια ονοματα και αν εχουν τα ιδια προιοντα και τις ιδιες τιμες.πάντως συμφερει να αγορασεις απο εκεί
Συνημμένα
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Το ξέρω αλλά για τη δουλεια που το θέλω δεν κάνει.Οι γκόμενες δεν το καταλαβαινουνε!Είχα και Vertu ΜΕΓΑΛΗΓαμανε τα Xiaomi
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Εγω θέλω το τηλέφωνο για να με βοηθάει στη δουλειά μου.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εσυ πες μας τι γαμάς?Με το κινητο γαμας εσυ;Ουτε και οι πουτάνες δεν σου κάθονται ρε γύφτο;
Kατι περίεργους σαν και του λόγου σου.Εσυ πες μας τι γαμάς?κακομοίρη
![]()
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Τη χούφτα σου γαμάς φουκαράKατι περίεργους σαν και του λόγου σου.
Δικιο έχεις αγαπητε Δημητράκη Χούφτα!!Τη χούφτα σου γαμάς φουκαρά![]()
![]()
![]()
![]()
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι