Νέα

Πορνο-μετανάστης !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greece
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
  Για βίζιτες με 150 Ευρώ ποτέ δεν πήγα είναι για μένα εξωπραγματικό να δώσω τόσα λεφτά για ένα  :knockinb: :rockon:!Με αυτές της βίζιτες πηγαινουν ανθρωποι που δεν εχουν γυναικια συντροφιά και γκόμενες.Και έτσι νιώθουν οτι εχουν γκόμενα εστω και για μια ώρα.Εγω συνέχεια ραντεβού βγαίνω με γκομενίτσες και δεν εχω τέτοιο πρόβλημα.
:hi:
respect για τα ποσά αγοράς

Συνημμένα

• 11124920_1037828656229824_619272965_n.jpg
    11124920_1037828656229824_619272965_n.jpg
    47,6 KB · Εμφανίσεις: 30

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
Respect στον Πορνομεταναστη Σατανίδη. Τον ξερω εδω και χρόνια για μενα respec που πορνο-μετανάστευσε  :rockon: !! και γω Νέος πορνομεταναστης ειμαι..

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2014/07/28/apodeiksinolo123visi.jpg[/img[/URL]]
και εγω σπαταλος ειμαι ..... οριστε και η αποδειξη !

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
Για κινητά τηλέφωνα κ'άλλα ηλεκτρονικά οπως και για κρέμες προσώπου δεν υπολογίζω τα λεφτα.Κάθε φορά στο Dutty Free αφήνω γύρω στα 1000 Ευρώ σε κρέμες προσώπου και αμπούλες.Δε νομιζω οτι πολλοί τσιγγούνηδες δίνουν 380 Ευρώ για να πάρουν αμπούλες προσώπου? :think:
  Αν η έννοια του τσιγγούνη είναι του μίζερου που ενω εχει εκατομμύρια ζει άσχημα για να μην χαλάσει λεφτά εγω τότε δεν ειμαι τσιγγούνης.Αν ομως τσιγγουνης ειναι αυτός που δεν γουστάρει να χαλάει λεφτά σε μαλακίες τότε ναι είμαι παθολογικά τσιγγούνης.
  Σχετικα με την ποιότητα οπως εχω πει μου αρέσει η ανωμαλία και οι έμπειρες γυναίκες.Εχω πολλές ωραίες γκόμενες που πολλοι της βλέπουν και τα παίζουν και δεν την πηδάω γιατι με της γνώσεις μου στην ψυχολογία ξέρω οτι το  :knockinb: μαζι τους θα ειναι πολυ βαρετό χωρις καμια φαντασία.
  Για βίζιτες με 150 Ευρώ ποτέ δεν πήγα είναι για μένα εξωπραγματικό να δώσω τόσα λεφτά για ένα  :knockinb: :rockon:!Με αυτές της βίζιτες πηγαινουν ανθρωποι που δεν εχουν γυναικια συντροφιά και γκόμενες.Και έτσι νιώθουν οτι εχουν γκόμενα εστω και για μια ώρα.Εγω συνέχεια ραντεβού βγαίνω με γκομενίτσες και δεν εχω τέτοιο πρόβλημα.

μα να δωσεις 150 σε βιζιτα πωπω ....

με τοσα πηδας 14 φορες στο μεταξι και μετα ρεστα το 10αρικο τρως και πινεις αρχοντικα!!!

KavlomenosPoutanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2014
Like
23
Πόντοι
1
καλά κάνει... με πορνες 10 λεπτά καλά είναι....  :sunglasses:  σε 40 λεπτά γαμας 4 διαφορετικές και δεν βαριέσαι..  :knockinb:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
οδηγος του πως να περασεις την μερα σου με 150 ευρω στο μεταξι !

1. ξεκινας πινωντας τον καφε σου
2. κανεις τσαρκα και ριχνεις τα πρωτα 4 πηδηματα
3. διαλειμα για φαγητο
4. κανεις τσαρκα και ριχνει τα δευτερα 4 πηδηματα
5. διαλειμα για δειπνο
6. κανεις τσαρκα και ριχνει τα τριτα 4 πηδηματα
7. πας και πινεις και ενα ποτακι να χαλαρωσεις!!!

το 2,4,6 στοιχιζει απο 4+4+4=12 Χ 10 = 120 ευρω
το 1,3,5,7 τα υπολοιπα 30 ευρω!!!!

dagger rough

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
11
οδηγος του πως να περασεις την μερα σου με 150 ευρω στο μεταξι !

1. ξεκινας πινωντας τον καφε σου
2. κανεις τσαρκα και ριχνεις τα πρωτα 4 πηδηματα
3. διαλειμα για φαγητο
4. κανεις τσαρκα και ριχνει τα δευτερα 4 πηδηματα
5. διαλειμα για δειπνο
6. κανεις τσαρκα και ριχνει τα τριτα 4 πηδηματα
7. πας και πινεις και ενα ποτακι να χαλαρωσεις!!!

το 2,4,6 στοιχιζει απο 4+4+4=12 Χ 10 = 120 ευρω
το 1,3,5,7 τα υπολοιπα 30 ευρω!!!!
και αμα τυχει και ριξεις 4 στην ιδια ισως εχεις και ενα 10ρικο εκπτωση να φυγεις και με ενα μεριδιο στην ακρη

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16
και πας στο πιρφορο γκαζι ... που ειναι ο τρεντυς που καθεται πρωτη μουρη στο τρεντυ τραπεζακι ή μπαρα... εχωντας χαλασει 100 ευρω για να ανοιξει μια φιαλη , συν αλλα 20 ευρω στο μετρ για να εχει τρεντυ τραπεζακι , συν αλλα 30 μετα για φαγητο και σχετικα .... χωρις να ξερει οτι σιγουρα κατι θα κανει το βραδυ του ..... και πας εσυ διπλα του ..... για να πιεις το ενα ποτακι που λεω παραπανω .... και οταν ο τρεντυ σου μοστραρει οτι εχει 3 γκομενες τρεντυ διπλα του και την φιαλη του ..... εσυ πας με ενα ποτακι ..... και του λες πωπω ρε τρεντυ πως ηταν η μερα σου ......

σου λεει εκεινος....

να πηγα το πρωι στο κομμωτηριο φτιαξω φραντζα το μαλλι , εκανα τα ντουζακια μου , κανονισα με τα τρεντυ γκομενακια τα βγαλω για ποτο μιας και ανοιγω φιαλη των 100ευρω σε τρεντυ τραπεζακι , και για πηδημα ..... τι να καμω .... ισως κατσει .... ισως και να μην κατσει .....

και εσυ του λες αστα βρε τρεντυ ..... εγω σημερα πηγα με 12 διαφορετικες γυναικες , εφαγα , ηπια και τωρα απλα πινω ενα ποτακι και απολαμβανω!!!!!

millepetrozza

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
31
Πόντοι
1
και πας στο πιρφορο γκαζι ... που ειναι ο τρεντυς που καθεται πρωτη μουρη στο τρεντυ τραπεζακι ή μπαρα... εχωντας χαλασει 100 ευρω για να ανοιξει μια φιαλη , συν αλλα 20 ευρω στο μετρ για να εχει τρεντυ τραπεζακι , συν αλλα 30 μετα για φαγητο και σχετικα .... χωρις να ξερει οτι σιγουρα κατι θα κανει το βραδυ του ..... και πας εσυ διπλα του ..... για να πιεις το ενα ποτακι που λεω παραπανω .... και οταν ο τρεντυ σου μοστραρει οτι εχει 3 γκομενες τρεντυ διπλα του και την φιαλη του ..... εσυ πας με ενα ποτακι ..... και του λες πωπω ρε τρεντυ πως ηταν η μερα σου ......

σου λεει εκεινος....

να πηγα το πρωι στο κομμωτηριο φτιαξω φραντζα το μαλλι , εκανα τα ντουζακια μου , κανονισα με τα τρεντυ γκομενακια τα βγαλω για ποτο μιας και ανοιγω φιαλη των 100ευρω σε τρεντυ τραπεζακι , και για πηδημα ..... τι να καμω .... ισως κατσει .... ισως και να μην κατσει .....

και εσυ του λες αστα βρε τρεντυ ..... εγω σημερα πηγα με 12 διαφορετικες γυναικες , εφαγα , ηπια και τωρα απλα πινω ενα ποτακι και απολαμβανω!!!!!

παιρνω καμψεις με ιατρικες συμβουλες  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Με το 1 συμφωνώ δεν είναι μυστικό.Το 2 δεν έχει καμια σχέση με την πραγματικότητα.Δεν ξέρω ποιός το είπε.Η αληθεια ειναι λιγακι διαφορετική.Τελείωσα το λύκειο στην Ελλάδα το Μά'ι'ο του 1992 ηθελα να φυγω απο την Ελλάδα σαν τρελλός γιατι με ψυχοπλάκωνε η αγαμία και η μαλακία και η ασχήμια των Ελεηνίδων καθως και το κλίμα αφου οπως θα εχετε δει δεν αντεχω με τιποτα τη ζέστη!
  Πηγα αρχες Οκτωβρίου στο Μπουργκάς για σπουδές αλλά σε τρεις βδομάδες πηγα 5-6 φορες στο μάθημα (το πρωτο ετος κανεις τη γλώσσα Βουλγάρικα)αλλά έφυγα γιατι δεν μου αρεσε καθολου η Βουλγαρία.
  Στις 9 Νοεμβρίου του 1992 ήρθα στην Ρωσσία.Ειχα πολλες δυσκολιες στην αρχη αλλα σιγα σιγα της ξεπέρασα και εφτιξα της ανέσεις που έχω τώρα.
Το 3 εν μέρη είναι σωστό αλλα απο την Ελλάδα πιά παίρνω πολύ λίγα.Απο το διαμέρισμα που αγώρασα στην Πολωνία παίρνω αυτη τη στιγμη 800 Ευρω το μηνα περιπου.Και εχω και καποια εισοδήματα στη Ρωσσία.
  Τα χρηματηστηριακά δίνουν λεφτά αλλα όχι εύκολα οπως θα΄πίστευε κανενας!Εχεις τρομερό αγχος...πρέπει να ξυπνας στις 5 το πρω'ι' για να βλεπεις τους δεικτες και να κλεινεις συμβόλαια.Το ποσό που κέρδισα τον προηγουμενο μηνα ηταν περιπου 400 $.Αυτό το μήνα μεχρι της 20 έγβαλα 339 $ αλλά το σταμάτισα γιατι είχα πολύ αγχος.
  Σχετικά με την περιουσία στην Ελλάδα εχω δηλώσει και δημόσια και το λέω για μια ακομα φορα οτι παραιτουμε απ'όλα υπερ της κόρης μου.
  5.Μυθομανή με λένε οι ψεύτες του σά'ι'τ γιατι αποκάλυψα τα ψέματα τους! :2funny:Φυσικά και θέλω συνέχεια να γαμάω,γ'αυτό και οταν πηγαινω Ελλάδα καθε μέρα είμαι Φυλής και Μεταξουργείο  :2funny:....και εδω κοιτάω να γαμαω συνέχεια....ετοιμάζομαι για Πορνοεκδρομή στο Νόβγκοροντ την Κυριακή (δεν ειναι σίγουρο 100% αν μπορέσω θα πάω).....

Με ελλεηνίδα η κόρη μύστη;

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Δεν είναι ύποπτο τουλάχιστον, το να ακυρώνουν μονομιάς τις δημοπρασίες πετρελαϊκών οικοπέδων και τώρα να τα σπρώχνουν στο Μέγα-ΤΑΙΠΕΔ;

Με ποιο κόμμα κατεβαίνεις τελικά;

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.700
Πόντοι
4.125
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2014/07/28/apodeiksinolo123visi.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Αυτή προφανώς είναι η άλλη Ελλάδα...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.699
Πόντοι
606
πορνομεταναστη θελω τ-shirts πορνομεταναστη να λεει εθνικογαμισμος η εσυ κατι που θα βαλεις ειμαι φαν σου :grin:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
[/quote]

Όταν λέει 180 veuve brut τι εννοεί; Πήρες σπίτι 180 μπουκάλια;  :think:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
.........Το 6 χωράει πολύ συζήτιση?Ποιά είναι η έννοια του Τσιγγούνη?Εχουμε κάνει πολλές συζητίσεις με φίλους μου σχετικά με αυτήν την έννοια.
 Για κάποιον τσιγγούνης είναι αυτός που δεν ξοδεύει για τον εαυτό του και ντύνεται με κουρέλια και μαζεύει τα λεφτα και τα κάνει μασούρι  :2funny:.
 Εγω δεν γουστάρω να χαλάω λεφτά σε μαλακίες π.χ. δεν προκειται να παω με Ελεηνίδες στα μπουζούκια να φάω 200 Ευρώ και μετα να μην  :knockinb: οταν μπορω με 20 Ευρώ να  :knockinb: στη Φυλής και αν εχω πολλές κάβλες να δώσω αλλα 20 και να ξαναγαμήσω  :2funny:.
 Για ρούχα οπως ξέρετε δεν υπολογίζω τα λεφτά αφου πήγα Νέα Υόρκη για να πάρω μποτες με κεφαλάκια φιδιών (3 ζευγάρια) και 'ενα ζευγάρι μπότες απο καφέ σαλάχι (είχα μόνο μαύρο σαλάχι...

Ένας πραγματικός Έλλην κύριοι...  :kneel: :kneel: :kneel:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Πορνομετανάστης θα γίνω
και θα μένετε
θα βλέπετε