Με το 1 συμφωνώ δεν είναι μυστικό.Το 2 δεν έχει καμια σχέση με την πραγματικότητα.Δεν ξέρω ποιός το είπε.Η αληθεια ειναι λιγακι διαφορετική.Τελείωσα το λύκειο στην Ελλάδα το Μά'ι'ο του 1992 ηθελα να φυγω απο την Ελλάδα σαν τρελλός γιατι με ψυχοπλάκωνε η αγαμία και η μαλακία και η ασχήμια των Ελεηνίδων καθως και το κλίμα αφου οπως θα εχετε δει δεν αντεχω με τιποτα τη ζέστη!
Πηγα αρχες Οκτωβρίου στο Μπουργκάς για σπουδές αλλά σε τρεις βδομάδες πηγα 5-6 φορες στο μάθημα (το πρωτο ετος κανεις τη γλώσσα Βουλγάρικα)αλλά έφυγα γιατι δεν μου αρεσε καθολου η Βουλγαρία.
Στις 9 Νοεμβρίου του 1992 ήρθα στην Ρωσσία.Ειχα πολλες δυσκολιες στην αρχη αλλα σιγα σιγα της ξεπέρασα και εφτιξα της ανέσεις που έχω τώρα.
Το 3 εν μέρη είναι σωστό αλλα απο την Ελλάδα πιά παίρνω πολύ λίγα.Απο το διαμέρισμα που αγώρασα στην Πολωνία παίρνω αυτη τη στιγμη 800 Ευρω το μηνα περιπου.Και εχω και καποια εισοδήματα στη Ρωσσία.
Τα χρηματηστηριακά δίνουν λεφτά αλλα όχι εύκολα οπως θα΄πίστευε κανενας!Εχεις τρομερό αγχος...πρέπει να ξυπνας στις 5 το πρω'ι' για να βλεπεις τους δεικτες και να κλεινεις συμβόλαια.Το ποσό που κέρδισα τον προηγουμενο μηνα ηταν περιπου 400 $.Αυτό το μήνα μεχρι της 20 έγβαλα 339 $ αλλά το σταμάτισα γιατι είχα πολύ αγχος.
Σχετικά με την περιουσία στην Ελλάδα εχω δηλώσει και δημόσια και το λέω για μια ακομα φορα οτι παραιτουμε απ'όλα υπερ της
κόρης μου.
5.Μυθομανή με λένε οι ψεύτες του σά'ι'τ γιατι αποκάλυψα τα ψέματα τους!
Φυσικά και θέλω συνέχεια να γαμάω,γ'αυτό και οταν πηγαινω Ελλάδα καθε μέρα είμαι Φυλής και
Μεταξουργείο ....και εδω κοιτάω να γαμαω συνέχεια....ετοιμάζομαι για Πορνοεκδρομή στο Νόβγκοροντ την Κυριακή (δεν ειναι σίγουρο 100% αν μπορέσω θα πάω).....