Νέα

Πόρνες ή γκόμενες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
η γυναικα του διπλανου γινεται μεγαλη πουτανα στο κρεββατι μου  :grin: :grin: ;) ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άντε είπα να χαλάσω το 1000στο μου ποστ σε τουτο το θρεντ... :cheesy:

οι μεγαλύτερες πουτάνες βρίσκονται εκτόσ σπιτιών. αυτές μπορούν να γαμηθούν όποτε θέλουν και με όσους θέλουν, μπορούν να καταστρέψουν το οποιονδήποτε χρησιμοποιώντας το αιδίο τους, μπορούν να καταστρέψουν και τις φίλες τους αν υπάρχει γκόμενος στην μέση, σου ζαλίζουν τα καλαμπαλίκια χωρίς λόγο και αιτία... και άλλα πολλά

ενώ οι πουτάνες του μπουρδέλου θέλουν μόνο τα φράγκα,άσε που ξέρουν και να πηδιούνται και δίνουν και κουλουρακι.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη, ως συνηθως κανεις δεν μιλαει, ενω οι ελευθεροι μιλανε πολυ πιο ευκολα

...και οι παντρεμένοι έχουν ΨΩΛΗ :2funny: γι' αυτό το κέρατο στην Ελλάδα πάει σύννεφο... :boobies:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
Δεν ειναι το ιδιο πραγμα.Η γκομενα σε συνοδευει σε κοινωνικες συναντησεις,ειναι η παρεα σου και μαζι της κανεις και κρεβατι.Η πουτανα πας πληρωνεις γαμεις και αποχωρεις.Μην τα μπερδευουμε γιατι ειναι εντελως διαφορετικο.Εγω προτιμω το καμακι,την γκομενα για το ενα βραδυ η για εναν χρονο,την μανουρα της,το ζαλιζαρχιδο της με κανουν και ξεχνιεμαι απο αλλα πιο σοβαρα προβληματα η και την ρουτινα της δουλειας.Απο την αλλη καθε σοβαρος αντρας που σεβεται την σεξουαλικη του ζωη ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ετσι ωστε να αλλαζει παραστασεις και να ειναι πιο φρεσκος στην σχεση του.

Αντε καλημερες στα παιδια και γαματε γιατι χανομαστε..

Επισκέπτης
άντε είπα να χαλάσω το 1000στο μου ποστ σε τουτο το θρεντ... :cheesy:

οι μεγαλύτερες πουτάνες βρίσκονται εκτόσ σπιτιών. αυτές μπορούν να γαμηθούν όποτε θέλουν και με όσους θέλουν, μπορούν να καταστρέψουν το οποιονδήποτε χρησιμοποιώντας το αιδίο τους, μπορούν να καταστρέψουν και τις φίλες τους αν υπάρχει γκόμενος στην μέση, σου ζαλίζουν τα καλαμπαλίκια χωρίς λόγο και αιτία... και άλλα πολλά

ενώ οι πουτάνες του μπουρδέλου θέλουν μόνο τα φράγκα,άσε που ξέρουν και να πηδιούνται και δίνουν και κουλουρακι.
respect!!!! :rockon:

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
γκομενα και ειδικα Ελληνιδα,!!!περιμενω καποιον να σχολιασει :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
+ άπειρο και από μένα.
Διαφορετικές ανάγκες καλύπτουν οι γκόμενες και οι πουτάνες.
Αλλά είναι άλλο πράγμα να ξέρεις πως και η άλλη το φχαρστιέται και δεν είσαι απλώς ο 10ος-20ος της ημέρας για αυτήν.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
και τα δύο αναλόγως τα κέφια

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Γκόμενες ΝΑΙ
Πουτάνες ΝΑΙ
Καριόλες ΟΧΙ

Επισκέπτης
προτιμαο cd,dvd,blu-ray!μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
S

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Λοιπον φιλοι μου ας πω κ εγω την γνωμη μου.Εγω ειμαι καθετος κ υποστηριζω την πορνη για επιλογη αλλα καλο ειναι να εχεις μια στανταρ γκομενα κ να παιζεις με πεντε η εξι ομορφες πορνες.Βγαζω εκτος την περιπτωση να βρεις αλλες γκομενες γιατι οσο καλος κ να εισαι αργα η γρηγορα θα μαθευτει κ θα γινουν πουτανα ολα.Οι γκομενες σε ζαλιζουν πολυ δεν αντεχεται ζητανε πολλα.στην τελικη γιατι λετε οτι οι πορνες κοιτανε μονο το χρημα αφου κ οι μπαζολες οι ελληνιδες το χρημα κοιτανε οποτε δεν υπαρχει διαφορα.Οπου δουν ωραιο αμαξι ολο απο πισω πανε π.χ........Πουτανες Γυναικεςςςςςςς

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Εξαρταται σε ποια φαση βρισκεσαι.........
Απαγορευτηκο για παντρεμενους η γκομενα αν εχω αδικο
ΡΙΧΤΕΤΑ...

KissMyJaZZ

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κ οι δύο το ίδιο είναι..απλά η γκόμενα σου σπάει τα αρχίδια πιο συχνά από ότι η πόρνη !!! όλες οι πόρνες όμως προφανώς είναι κ γκόμενες άλλων αλλά κ όλες οι γκόμενες είναι πόρνες..των άλλων βέβαια όχι οι δικές μας!!  :idiot: :idiot: :idiot:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
γιατι οχι και τα δυο??? :huh: μια γκομενα στο σπιτι να μας σκεφτεται και πηδουλο οποτε θελουμε και μια πουτανα μια το μηνα να μην χαλαρωνουμε ωστε να εχει και ποικιλια το μενου. :dancing:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
830
Πόντοι
4.255
Πουτανες και παλι πουτανες!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Πουτανες για να τις εχεις γκομενες και γκομενες για να τις εχεις σαν πουτανες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom