You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πόρνες ή γκόμενες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα staristo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
άντε είπα να χαλάσω το 1000στο μου ποστ σε τουτο το θρεντ...
οι μεγαλύτερες πουτάνες βρίσκονται εκτόσ σπιτιών. αυτές μπορούν να γαμηθούν όποτε θέλουν και με όσους θέλουν, μπορούν να καταστρέψουν το οποιονδήποτε χρησιμοποιώντας το αιδίο τους, μπορούν να καταστρέψουν και τις φίλες τους αν υπάρχει γκόμενος στην μέση, σου ζαλίζουν τα καλαμπαλίκια χωρίς λόγο και αιτία... και άλλα πολλά
ενώ οι πουτάνες του μπουρδέλου θέλουν μόνο τα φράγκα,άσε που ξέρουν και να πηδιούνται και δίνουν και κουλουρακι.
οι μεγαλύτερες πουτάνες βρίσκονται εκτόσ σπιτιών. αυτές μπορούν να γαμηθούν όποτε θέλουν και με όσους θέλουν, μπορούν να καταστρέψουν το οποιονδήποτε χρησιμοποιώντας το αιδίο τους, μπορούν να καταστρέψουν και τις φίλες τους αν υπάρχει γκόμενος στην μέση, σου ζαλίζουν τα καλαμπαλίκια χωρίς λόγο και αιτία... και άλλα πολλά
ενώ οι πουτάνες του μπουρδέλου θέλουν μόνο τα φράγκα,άσε που ξέρουν και να πηδιούνται και δίνουν και κουλουρακι.
Και οι παντρεμενοι εχουν ψυχη, ως συνηθως κανεις δεν μιλαει, ενω οι ελευθεροι μιλανε πολυ πιο ευκολα
...και οι παντρεμένοι έχουν ΨΩΛΗ γι' αυτό το κέρατο στην Ελλάδα πάει σύννεφο...
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Δεν ειναι το ιδιο πραγμα.Η γκομενα σε συνοδευει σε κοινωνικες συναντησεις,ειναι η παρεα σου και μαζι της κανεις και κρεβατι.Η πουτανα πας πληρωνεις γαμεις και αποχωρεις.Μην τα μπερδευουμε γιατι ειναι εντελως διαφορετικο.Εγω προτιμω το καμακι,την γκομενα για το ενα βραδυ η για εναν χρονο,την μανουρα της,το ζαλιζαρχιδο της με κανουν και ξεχνιεμαι απο αλλα πιο σοβαρα προβληματα η και την ρουτινα της δουλειας.Απο την αλλη καθε σοβαρος αντρας που σεβεται την σεξουαλικη του ζωη ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ετσι ωστε να αλλαζει παραστασεις και να ειναι πιο φρεσκος στην σχεση του.
Αντε καλημερες στα παιδια και γαματε γιατι χανομαστε..
Αντε καλημερες στα παιδια και γαματε γιατι χανομαστε..
Επισκέπτης
respect!!!!άντε είπα να χαλάσω το 1000στο μου ποστ σε τουτο το θρεντ...
+ άπειρο και από μένα.γκομενα και ειδικα Ελληνιδα,!!!περιμενω καποιον να σχολιασει
Διαφορετικές ανάγκες καλύπτουν οι γκόμενες και οι πουτάνες.
Αλλά είναι άλλο πράγμα να ξέρεις πως και η άλλη το φχαρστιέται και δεν είσαι απλώς ο 10ος-20ος της ημέρας για αυτήν.
Επισκέπτης
προτιμαο cd,dvd,blu-ray!μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
Λοιπον φιλοι μου ας πω κ εγω την γνωμη μου.Εγω ειμαι καθετος κ υποστηριζω την πορνη για επιλογη αλλα καλο ειναι να εχεις μια στανταρ γκομενα κ να παιζεις με πεντε η εξι ομορφες πορνες.Βγαζω εκτος την περιπτωση να βρεις αλλες γκομενες γιατι οσο καλος κ να εισαι αργα η γρηγορα θα μαθευτει κ θα γινουν πουτανα ολα.Οι γκομενες σε ζαλιζουν πολυ δεν αντεχεται ζητανε πολλα.στην τελικη γιατι λετε οτι οι πορνες κοιτανε μονο το χρημα αφου κ οι μπαζολες οι ελληνιδες το χρημα κοιτανε οποτε δεν υπαρχει διαφορα.Οπου δουν ωραιο αμαξι ολο απο πισω πανε π.χ........Πουτανες Γυναικεςςςςςςς
KissMyJaZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κ οι δύο το ίδιο είναι..απλά η γκόμενα σου σπάει τα αρχίδια πιο συχνά από ότι η πόρνη !!! όλες οι πόρνες όμως προφανώς είναι κ γκόμενες άλλων αλλά κ όλες οι γκόμενες είναι πόρνες..των άλλων βέβαια όχι οι δικές μας!!
Γκόμενες ΝΑΙ
Πουτάνες ΝΑΙ
Καριόλες ΟΧΙ
Καλό του cptn_mac
και συμπληρώνω :
Γκόμενες ΝΑΙ
Πουτάνες ΝΑΙ
Καριόλες ΟΧΙ
Γκόμενες του πάρε μόνο ΟΧΙ
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γιατι ρε φιλε λιγες τα εχουν με παντρεμενουςΕξαρταται σε ποια φαση βρισκεσαι.........
Απαγορευτηκο για παντρεμενους η γκομενα αν εχω αδικο
ΡΙΧΤΕΤΑ...
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 830
- Πόντοι
- 4.255