KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.006
- Πόντοι
- 6.166
δεν το ακουσα μεχρι τελους ειναι τοσο βρωμικοι και οι 2 τετοια σιχαματα ,αλλα ετσι ηταν παντα στη πραγηματικοτητα αυτο το κομμα.Το βρωμικο 1989 στο ειδικο δικαστηριο ηθελαν να καταστρεψουν το κουτσογιωργα , ετσι λοιπον καποιοι αλλοι που εβαλε βεβαια το κομμα , εφτιαξαν μι offshorte εταιρια και εβαλαν συδικαιουχο σε λογαριασμο το Κουτσογιωργα με ενα χρηματικο, ποσο αρκετα μεγαλο ωστε να παει για κακουργημα .Ομως πριν το 1998μ μπορουσε ο οποισδηποτε να σε βαλει σε λογαριασμο χωρις να το ξερεις ,ναι ακριβως το ιφιο συνεβη με το λογαριασμο συνταξης της μητερας μου που δεν μου ειχε πει ποτε πως με ειχε βαλει μεσα.Και οταν βουτηξε τα 16 χιλιχρικα η αδερφη μου ,αφου εμπαινε η συνταξη κανα 2 χρονια μετα το θανατο της και το βρηκαν κυνηγουσαν και εμενα να χασω το σπιτι μου .τελικα οπως αποδειχθηκε δεν ειχε σχεση αφου ποτε δεν ειχε κινησει ουτε 1 δολλαριο απο το λογαριασμο .Ομως επαθε εγκεφαλικο απο τη στεναχωρια και τη συγχηση του , μεσα στο δικαστηριο και πεθανε.Καταλαβατε εμεσως πλην σαφως δολοφονησαν εναν ανθρωπο προκειμενου να τον σκοτωσουν πολιτικα .Ε μετα απο τοσα χρονια εγινανα 57 οι δολοφονημενοι, και μη ξεχναμε πως ο υπουργος που κουνουδε τα δαχτυλα ,βγηκε πρωτος στις εκλογες ,αφου βεβαιως πρωτα ειχε διορισει καμμια 200 ατομα στον ΟΣΕ.Κυριοι εσεις που δωσατε 41% σε δολοφονους καιμαφιοζους ας ελπισουμε να μην σκοτωθουν καμμια μερα και τα δικα σας παιδια απο τα κορυφαια σε ασφαλεια τρενα που εχουν καταφερει οι παναξιοι που μας κυβερνουνακούστε τώρα το κτήνος των μπότοξ, αυτό το άθλιο υπανθρωπάριο τι λέει ανερυθρίαστα βέβαια με έπαρση κι αλαζονεία
portosalte@skai.gr 29/10/2024
Με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και χαμόγελο αρχίζουμε την ημέρα μας. Προτείνετε και ανοίγουμε θέματα, τα συζητάμε με τις δικές σας παρεμβάσεις στην εκπομπή και ψαχνόμαστε για το καλύτερο. Email: portosalte@skai.gr Twitter: ArisPortosaltewww.skairadio.gr
το σύνθημα δεν είναι σωστό, Μητσοτάκη γαμιέσαι
το σωστό σύνθημα, το διορθωμένο είναι
Γέροι γαμιέστε, γιατί..., τον έβγαλαν πάλι οι γαμώγεροι, τους γαμάει καλά τώρα, τους ψοφάει, καλό ψόφο κρέατα και πάρτε και τα νεότερα φυντάνια σας μαζί αν γίνεται να ξεβρωμίσουμε
Δε στοιχειοθετείται τελικά αυτό περί "παράνομων εύφλεκτων υλών"Πάντως οι νεκροί ήταν πάρα πολύ άτυχοι, έχω να πω ως συμπέρασμα (πέραν της σαπίλας του κράτους, που αποδεικνύεται και πάλι).
Να πέσεις σε ατύχημα με αμαξοστοιχία που κουβαλούσε παράνομα χημικές εύφλεκτες ύλες...Κρίμα, πολύ κρίμα.
Λες εσύ και ποιος άλλος?Δε στοιχειοθετείται τελικά αυτό περί "παράνομων εύφλεκτων υλών"
Άρθρα που έτυχε να αναγνώσω.Λες εσύ και ποιος άλλος?
Εάν αναφέρουν ότι η έκρηξη προήλθε από τα λάδια μηχανών όχι ευχαριστώ δεν θέλω να διαβάσω και άλλες αηδίες.Άρθρα που έτυχε να αναγνώσω.
Επιθυμείτε παράθεση;
Τύπε, δε θυμάμαι, για την υψηλότητά σου αν θες να το ψάξωΕάν αναφέρουν ότι η έκρηξη προήλθε από τα λάδια μηχανών όχι ευχαριστώ δεν θέλω να διαβάσω και άλλες αηδίες.
ΕλεύθεραΤύπε, δε θυμάμαι, για την υψηλότητά σου αν θες να το ψάξω
Νιάου νιάου στα κεραμίδια....Δεν αποκλείω να πρυτανεύσει η άποψή σου, απόδειξη ακλόνητη ακόμα δεν έχει υπάρξει:
Τέμπη: «Ακόμα δεν έχει βρεθεί το τι μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία» - Τι καταγγέλλει ο σύζυγος της Μαρίας Καρυστιανού (βίντεο)
Για τις έρευνες για το δυστύχημα αλλά και για τις έρευνες για την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη μίλησε ο πατέρας της 20χρονης Μάρθης που σκοτώθηκε στο δυστύχημα των Τεμπών, Αντώνης Ψαρόπουλος.Ο κ. Ψαρόπουλος μίλησε στηνwww.makthes.gr