Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 409K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.524
Πόντοι
2.356

«Απίστευτη ταλαιπωρία για τραυματία των Τεμπών: Κρίθηκε ανάπηρος αλλά δεν του χορηγείται σύνταξη – ΒΙΝΤΕΟ»​

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.674
Πόντοι
3.715
ακούστε τώρα το κτήνος των μπότοξ, αυτό το άθλιο υπανθρωπάριο τι λέει ανερυθρίαστα βέβαια με έπαρση κι αλαζονεία

το σύνθημα δεν είναι σωστό, Μητσοτάκη γαμιέσαι
το σωστό σύνθημα, το διορθωμένο είναι

Γέροι γαμιέστε, γιατί..., τον έβγαλαν πάλι οι γαμώγεροι, τους γαμάει καλά τώρα, τους ψοφάει, καλό ψόφο κρέατα και πάρτε και τα νεότερα φυντάνια σας μαζί αν γίνεται να ξεβρωμίσουμε

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.601
Πόντοι
456
ακούστε τώρα το κτήνος των μπότοξ, αυτό το άθλιο υπανθρωπάριο τι λέει ανερυθρίαστα βέβαια με έπαρση κι αλαζονεία

το σύνθημα δεν είναι σωστό, Μητσοτάκη γαμιέσαι
το σωστό σύνθημα, το διορθωμένο είναι

Γέροι γαμιέστε, γιατί..., τον έβγαλαν πάλι οι γαμώγεροι, τους γαμάει καλά τώρα, τους ψοφάει, καλό ψόφο κρέατα και πάρτε και τα νεότερα φυντάνια σας μαζί αν γίνεται να ξεβρωμίσουμε
δεν το ακουσα μεχρι τελους ειναι τοσο βρωμικοι και οι 2 τετοια σιχαματα ,αλλα ετσι ηταν παντα στη πραγηματικοτητα αυτο το κομμα.Το βρωμικο 1989 στο ειδικο δικαστηριο ηθελαν να καταστρεψουν το κουτσογιωργα , ετσι λοιπον καποιοι αλλοι που εβαλε βεβαια το κομμα , εφτιαξαν μι offshorte εταιρια και εβαλαν συδικαιουχο σε λογαριασμο το Κουτσογιωργα με ενα χρηματικο, ποσο αρκετα μεγαλο ωστε να παει για κακουργημα .Ομως πριν το 1998μ μπορουσε ο οποισδηποτε να σε βαλει σε λογαριασμο χωρις να το ξερεις ,ναι ακριβως το ιφιο συνεβη με το λογαριασμο συνταξης της μητερας μου που δεν μου ειχε πει ποτε πως με ειχε βαλει μεσα.Και οταν βουτηξε τα 16 χιλιχρικα η αδερφη μου ,αφου εμπαινε η συνταξη κανα 2 χρονια μετα το θανατο της και το βρηκαν κυνηγουσαν και εμενα να χασω το σπιτι μου .τελικα οπως αποδειχθηκε δεν ειχε σχεση αφου ποτε δεν ειχε κινησει ουτε 1 δολλαριο απο το λογαριασμο .Ομως επαθε εγκεφαλικο απο τη στεναχωρια και τη συγχηση του , μεσα στο δικαστηριο και πεθανε.Καταλαβατε εμεσως πλην σαφως δολοφονησαν εναν ανθρωπο προκειμενου να τον σκοτωσουν πολιτικα .Ε μετα απο τοσα χρονια εγινανα 57 οι δολοφονημενοι, και μη ξεχναμε πως ο υπουργος που κουνουδε τα δαχτυλα ,βγηκε πρωτος στις εκλογες ,αφου βεβαιως πρωτα ειχε διορισει καμμια 200 ατομα στον ΟΣΕ.Κυριοι εσεις που δωσατε 41% σε δολοφονους καιμαφιοζους ας ελπισουμε να μην σκοτωθουν καμμια μερα και τα δικα σας παιδια απο τα κορυφαια σε ασφαλεια τρενα που εχουν καταφερει οι παναξιοι που μας κυβερνουν

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.588
Πόντοι
5.946
Μαρια ετσι ξεφτιλισε τους ,να μπουν οι δολοφονοι φυλακη

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.156
Πόντοι
2.306
Πάντως οι νεκροί ήταν πάρα πολύ άτυχοι, έχω να πω ως συμπέρασμα (πέραν της σαπίλας του κράτους, που αποδεικνύεται και πάλι).
Να πέσεις σε ατύχημα με αμαξοστοιχία που κουβαλούσε παράνομα χημικές εύφλεκτες ύλες...Κρίμα, πολύ κρίμα.
Δε στοιχειοθετείται τελικά αυτό περί "παράνομων εύφλεκτων υλών"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom