Δηλαδη τυπε η 51 τα «βρήκαν» με τους κυβερνώντες και οι μονοι που έμειναν απέναντι ειναι οι Καρυστινού με αλλους 5 αυτο μας λες;
γιατι ποιος σου ειπε οτι καταρχας οι 51 ειναι εναντιον της?
ενας πλακιας και 2-3 αλλοι πηραν θεση και διαφωνησαν...
επισης. δεν ειναι απεναντι η καρυστινου.
ο πλακιας ειναι που ειναι απεναντι και ξερασε δηλητηριο για το "τι θα τα κανουν τα λεφτα" και "οποιος δεν εχει να του δωσω εγω" και προσπαθουν να αδειασουν με καθε τροπο τους απεναντι! απο ασφαλιστικα μετρα μεχρι οτιδηποτε....
η καρυστινου αν ηθελε μεγαλεια θα ειχε ηδη βγει ευρωβουλευτης η βουλευτης...
δε την νοιαζει... την νοιαζει να πληρωσουν οι αρμοδιοι. στη συγκεκριμενη περιπτωση οι κυβερνωντες...
τωρα αν θα την πειτε τσιρακι του πασοκ η του συριζα ειναι αλλο θεμα.
αυτη ξερει οτι το συστημα δε πεφτει απο το συστημα... οποτε δε περιμενει δικαιωση απο εδω....
η σταση των "51" λοιπον που λες μονο τιμητικη δεν ειναι για τη μνημη των παιδιων τους.
γιατι η καρυστινου και οι λοιποι 5-10-15 συμμετεχοντες θα τρεξουν και για τους αλλους...
ο πλακιας βεβαια αν γινει κατι τετοιο ας πει οτι δε θελω να τρεξετε για τη δικαιωση του παιδιου μου στην ευρωπη. εχω εμπιστοσυνη στην ελληνικη δικαιοσυνη... και ας μη παρει φραγκο τοτε αφου ουτως η αλλως εχει ενα καρο απο οτι φαινεται...
κατα τα αλλα. οι πιο μαγκες απο ολους ηταν οι καλλιτεχνες που τοποθετηθηκαν.
ΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ειναι και πολιτικο! τι να κανουμε....
τοσα χρονια ματι και ματι λεγανε οι δεξιοι τωρα θελουν να ξεχαστουν τα τεμπη και "η ζωη συνεχιζεται"
οχι θα τα λουστουν. κυριως γιατι εδω οντως υπαρχει κυβερνητικη ευθυνη!
το απο τυχη ζουμε ειναι η μονη αληθεια για ολους σε αυτη τη χωρα δεξιους και μη...