Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.302
Πόντοι
3.556
Ομολογώ ότι η ανάλυσή μου δεν είχε φτάσει σε τέτοιο βαθμό οξυδέρκειας, ώστε να σκεφτώ ότι στα 48 χρόνια που πέρασαν από την μεταπολίτευση έως τώρα (για να μείνω μόνο σε αυτό το διάστημα), οι πύλες της κόλασης για τα 38 από αυτά ήταν κλεισμένες και καλά σφραγισμένες και φρουρούμενες από άξιους πυλωρούς, άνοιξαν το 2015, πλημμυρίσαμε κόλαση, έκλεισαν πάλι το 2019 και αναπνεύσαμε (εκτός από το "κωλοτρένο" που είναι σίγουρα των διαβόλων της κόλασης, βρήκαν κάπου μια χαραμάδα, ως φαίνεται).
Με την ίδια εμβριθή ανάλυση, κατάλαβα, επίσης, ότι για 44 χρόνια που οι πύλες της κόλασης ήσαν κλειστές και επτασφράγιστες και "άγγελοι"-φύλακες ήταν στο γκουβέρνο, είχαν πάει όλα τα δημόσια πράγματα και μεταξύ αυτών και ο σιδηρόδρομος "έτη φωτός μπροστά", αλλά μεσολάβησαν οι "διάβολοι", μας χρεοκόπησαν και μέσα σε μια τετραετία, κατέστρεψαν όσα οι "αγγελοι" είχαν κτίσει, αλλά από τότε που οι "άγγελοι"γύρισαν στο γκουβέρνο, άμα μείνουμε πιστοί και δεν μας παρασύρου ξανά οι "διάβολοι" θα ζήσουνε όλοι καλά κι εμείς καλύτερα. Αμήν...
Είδες οι αλήτες οι Συριζαίοι τι κακό μας έκαναν ? :confused:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
Αριστερος με λοφιο την Τριτη
Οι κουκουλοφοροι ειναι μπατσοι που πανε στις πορειες για να καταστρεψουν της λαικες εκδηλωσεις εναντιον της κυβερνησης

Αριστερος με λοφιο την Τεταρτη
Η τρομοκρατημενη κυβερνηση βαζει τους μπατσους να συλλαβουν τα νεα παιδια που συμμετειχαν στις πορειες και διεκδικουν ενα καλυτερο μελλον.
εχεις γραψει αναποδα της μερες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.368
Πόντοι
3.656
Επαναλαμβάνω .
Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι η πιο άθλια δήθεν αντιπολίτευση που υπήρξε ποτέ.

Τον έφτιαξε (το σύστημα και η ΝΔ) , γιατί μόνο απέναντι σε μία άθλια, γελοία, ανύπαρκτη ουσιαστικά αντιπολίτευση μπορούσε να επιβιώσει
ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΗΔΗ.

Διπλασίασε το ρεύμα, θα 5πλασιάσει το νερό , διπλασίασε τα καύσιμα
ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ
εκτός από ολιγάρχες, σάπιους δημοσίους υπαλλήλους και κάτι λίγους ακόμη
ΝΑ ΖΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ.

Όποιος δεν το βλέπει αυτό και ότι όλοι είναι όργανα των τραπεζών
και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος
(έχουν και μισθωτές θέσεις στα βιογραφικά τους, τι άλλο θέλετε)
ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ.

Για αυτό είμαστε εδώ που είμαστε και πάμε για πολύ χειρότερα. Είναι σχεδιασμένο .

Η Ε.Ε. είναι μηχανισμός που εμποδίζει μεμονωμένες αντιδράσεις σε κάθε χώρα.
Πρέπει να συμβεί κάποια ριζική αλλαγή σε μία από τις μεγάλες χώρες. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Επαναλαμβάνω .
Ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι η πιο άθλια δήθεν αντιπολίτευση που υπήρξε ποτέ.

Τον έφτιαξε (το σύστημα και η ΝΔ) , γιατί μόνο απέναντι σε μία άθλια, γελοία, ανύπαρκτη ουσιαστικά αντιπολίτευση μπορούσε να επιβιώσει
ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΗΔΗ.

Διπλασίασε το ρεύμα, θα 5πλασιάσει το νερό , διπλασίασε τα καύσιμα
ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ
εκτός από ολιγάρχες, σάπιους δημοσίους υπαλλήλους και κάτι λίγους ακόμη
ΝΑ ΖΕΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΜΑΡΞ.

Όποιος δεν το βλέπει αυτό και ότι όλοι είναι όργανα των τραπεζών
και του διεθνούς χρηματοπιστωτικού συστήματος
(έχουν και μισθωτές θέσεις στα βιογραφικά τους, τι άλλο θέλετε)
ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ.

Για αυτό είμαστε εδώ που είμαστε και πάμε για πολύ χειρότερα. Είναι σχεδιασμένο .

Η Ε.Ε. είναι μηχανισμός που εμποδίζει μεμονωμένες αντιδράσεις σε κάθε χώρα.
Πρέπει να συμβεί κάποια ριζική αλλαγή σε μία από τις μεγάλες χώρες. ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

κοψε φαση Λακαρε:rockon::rockon::rockon:

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
892
Πόντοι
86
Ασκούμε πολιτική από το επίπεδο του bou.το οποίο είναι κατά πολύ υψηλότερο από αυτό των πολιτικών "καριέρας"...αν νομίζεις ότι μπορείς να πας σε άλλο επίπεδο ,το bou.θα σε στηρίξει.
1) Αν σωστά αντιλαμβάνομαι, εννοείς ότι η κριτική δεν πρέπει να πάει πέρα από το επίπεδο του χαβαλέ.
2) Σε κάθε περίπτωση, μου είναι αδιάφορο η στήριξη του bou ή του... μπαμπού.
Δεν ξέρω αν είσαι συντονιστικό μέλος, operator του bou ή ό,τι άλλο και μιλάς εξ ονόματος του καναλιού. Αν ισχύει αυτό και θες συζήτηση, κριτική, ανάλυση κλπ. συγκεκριμένου επιπέδου γι ένα κανάλι, όπως αυτό, τότε, θα πρέπει να περιοριστεί η θεματολογία και η "νηματοθεσία" σε θέματα του ύφους και του επιπέδου του καναλιού, όπως τα υπονοείς. Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν γίνεται να ανοίγει νήμα, π.χ. με τους νεκρούς του δυστυχήματος των Τεμπών, και να περιορίζεται η συζήτηση σε επίπεδο bou.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.104
Πόντοι
6.515
αν υπαρχουν καποιοι που θα επιθυμουσαν να καει η αθηνα απ τους κουκουλοφορους ειναι οι ΝΔ για να μαζεψουν τους "νοικοκυραιους" πισω στο μαντρι :confused:

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
Ο x y είναι ελεύθερος να γράφει ο,τι γουστάρει, αυτή είναι η χαρά της δημοκρατίας.
Έχεις και την εναλλακτική, να κάνεις ignore αυτούς που σου την σπάνε.
Μεγάλα παιδιά είμαστε, ανάθεμα αν μας επηρεάζουν τα ανόητα γραπτά του καθενός.

O Μητσοτάκης και ο Γεωργιάδης είναι αυτοί που έχουν φάει τον αγλέορα.
Αυτά που έχουν φάει, ποιοι τα έχουν πληρώσει; Εγώ κι εσύ.

Και εγώ έχω πάει, οχι τα '90's αλλά στα πιο πρόσφατα χρόνια. Οι υγιείς διαδηλώσεις είναι η χαρά της Δημοκρατίας. Αλλά όταν φτάνει ο κόμπος στο χτένι, πολύς κόσμος νιώθει την υποχρέωση να τους ταρακουνήσει τους από πάνω.

Αυτό με τους μπάτσους ότι έχουν βαλτούς να χαλάνε τις πορείες ισχύει 100% . Υπάρχουν κι αυτοί, ώστε να αποτρέπουν τον κόσμο να πάει σε ειρηνικες διαδηλώσεις, για να μην του κολλήσουν τη ρετσινιά του μπαχαλάκια.

20230305_235133.jpg
στα 22 μου που δεν ηξερα που πανε τα 4 με ειχε πιασει ενας ασφαλιτης για εξακριβωση μια ασχετη μερα που δεν γινοταν τιποτα στην ακαδημιας, σε 5 λεπτα μου εδωσε πισω ταυτοτητα και εφυγα. μετα απο λιγους μηνες βλεπω στα εξαρχεια ενα βραδυ οπως εφευγα στην πλατεια μια παρεα στα 10 ατομα περιπου οπου με μπυρες κουτακια στα χερια τα ελεγαν, μαντεψε ποιος ηταν στην παρεα.... οσοι ειμαστε καποιας ηλικιας ξερουμε το τι παιζεται πλεον στα εξαρχεια, γ αυτο και εχουμε κοψει. αλλα τσιμπανε το παραμυθι της επαναστασης τα πιτσιρικα απο τους (καθοδηγητες) και πανε σαν προβατα και μαλακιζοντε. δεν εχει αναρωτηθει κανεις πως οργανονονται οι πιτσιρικαδες.... λιγο να ειχες δει απο κοντα, και εισαι λιγο, οχι πολυ μεγαλος , καταλαβαινεις. αλλα αν δεν εχεις παει ποτε σου, τρως το παραμυθι κ εσυ της τι βι.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
στα 22 μου που δεν ηξερα που πανε τα 4 με ειχε πιασει ενας ασφαλιτης για εξακριβωση μια ασχετη μερα που δεν γινοταν τιποτα στην ακαδημιας, σε 5 λεπτα μου εδωσε πισω ταυτοτητα και εφυγα. μετα απο λιγους μηνες βλεπω στα εξαρχεια ενα βραδυ οπως εφευγα στην πλατεια μια παρεα στα 10 ατομα περιπου οπου με μπυρες κουτακια στα χερια τα ελεγαν, μαντεψε ποιος ηταν στην παρεα.... οσοι ειμαστε καποιας ηλικιας ξερουμε το τι παιζεται πλεον στα εξαρχεια, γ αυτο και εχουμε κοψει. αλλα τσιμπανε το παραμυθι της επαναστασης τα πιτσιρικα απο τους (καθοδηγητες) και πανε σαν προβατα και μαλακιζοντε. δεν εχει αναρωτηθει κανεις πως οργανονονται οι πιτσιρικαδες.... λιγο να ειχες δει απο κοντα, και εισαι λιγο, οχι πολυ μεγαλος , καταλαβαινεις. αλλα αν δεν εχεις παει ποτε σου, τρως το παραμυθι κ εσυ της τι βι.
Ήμουν για καφεδάκι στα Εξάρχεια το 2016, έπεσε καρφωτή για έναν τύπο ότι είναι μπάτσος, ο τύπος είχε αράξει μόνος του, και διάβαζε δήθεν τον Ριζοσπάστη. Του την μπαίνουν 6 αλάνια με κουκούλες και fullface, τον έκαναν καινούριο. Εννοείται του πήραν το κινητό, και βρήκαν απ'αυτο πολλούς τηλ. αριθμούς μπάτσων κι άρχισαν να τους καλούν.
"Ελάτε μαζέψτε τον Στέλιο τον κάναμε μαύρο" .
Παλαιότερα ήταν δύσκολο να βρουν τους μπάτσους, πλέον οι ανάρχες τους έχουν φωτογραφισμένους.

Αυτοί που μας πουλάνε πνεύμα με τις "κακές πορείες" που όσοι βγαίνουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθουν είναι οι κακοί άνθρωποι που θέλουν το κακό της κοινωνιας, θέλουν να μας κάψουν, φωνάζουν αναίτια κλπ κλπ.
Είναι οι ίδιοι που δεν έχουν πατήσει ποτέ σε πορεία.
Είναι οι ίδιοι που το παίζουν οι πετυχημένοι επαγγελματικά, που βλέπουν την αδικία μπροστά τους, αλλά προσπαθούν να την δικαιολογησουν, οτι κάνουν ο,τι καλύτερο μπορουν για μας οι κυβερνώντες, οχι να την κατακρίνουν διαδηλώνοντας.

Ολα τα δικαιώματα που έχουμε κερδίσει σήμερα οι άνθρωποι είναι επειδή φωναξαμε γι'αυτα. Μην περιμένεις -ειδικα- από Έλληνα πολιτικό ελεημοσύνη. Πρέπει να απαιτήσεις.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Πίνακας χειρισμού τρένων στο Νότιο Σουδάν

pinakasose.jpg
3,500 παίρνουν τα ζωα με απολυτηριο γυμνασιου , για να κανουν 33 κινήσεις σε 8 ωρη βαρδυα . Οι γιατροι παιρνουν τα μισα και λειτουργουν σε χειροτερες συνθηκες ,,,

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
Ήμουν για καφεδάκι στα Εξάρχεια το 2016, έπεσε καρφωτή για έναν τύπο ότι είναι μπάτσος, ο τύπος είχε αράξει μόνος του, και διάβαζε δήθεν τον Ριζοσπάστη. Του την μπαίνουν 6 αλάνια με κουκούλες και fullface, τον έκαναν καινούριο. Εννοείται του πήραν το κινητό, και βρήκαν απ'αυτο πολλούς τηλ. αριθμούς μπάτσων κι άρχισαν να τους καλούν.
Παλαιότερα ήταν δύσκολο να βρουν τους μπάτσους, πλέον οι ανάρχες τους έχουν φωτογραφισμένους.

Αυτοί που μας πουλάνε πνεύμα με τις "κακές πορείες" που όσοι βγαίνουν στους δρόμους να διαμαρτυρηθουν είναι οι κακοί άνθρωποι που θέλουν το κακό της κοινωνιας, θέλουν να μας κάψουν, φωνάζουν αναίτια κλπ κλπ.
Είναι οι ίδιοι που δεν έχουν πατήσει ποτέ σε πορεία.
Είναι οι ίδιοι που το παίζουν οι πετυχημένοι επαγγελματικά, που βλέπουν την αδικία μπροστά τους, αλλά προσπαθούν να την δικαιολογησουν, οτι κάνουν ο,τι καλύτερο μπορουν για μας οι κυβερνώντες, οχι να την κατακρίνουν διαδηλώνοντας.

Ολα τα δικαιώματα που έχουμε κερδίσει σήμερα οι άνθρωποι είναι επειδή φωναξαμε γι'αυτα. Μην περιμένεις -ειδικα- από Έλληνα πολιτικό ελεημοσύνη. Πρέπει να απαιτήσεις.
στα εξαρχεια ειναι ελαχιστοι αυτοι που ειναι πραγματικοι αναρχικοι και δεν μπλεκονται με τους πιτσιρικαδες που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ειναι και κανουν κατι , αλλα δεν ειναι τιποτα παραπανω απο χουλιγκανια κ χρησιμοι χαζοι που τους δουλευουν καποιοι που το εχουν κανει επαγγελμα, και αυτους δεν θα δεις να τους μαζευουν ποτε γιατι κανουν καλα την δουλεια τους..... τους χρειαζεται και τους χρησιμοποιει το εκαστοτε κρατος, οχι μονο τωρα

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Δηλαδή όταν περιμένουμε για κάνα ημίωρο στον Παλαιοφαρσαλο να μην εκνευριζομαστε που περιμένουμε τζάμπα αλλά να κάνουμε τον σταυρό μας που εκείνη την ώρα σώζεται η ζωή μας....
Μικρος οταν ήμουνα, καποτε στο ριο αντιριο ειχε τοσο πολυ κύμα που φορέσαμε τα σωσίβια.....
η ζωη τα φερε, και πηγα και έζησα ενα πεντάρι χρόνια εξωτερικό....
ειδα και το έτσι και το αλλιως....
γυρισα πίσω γιατι νοστάλγησα ήλιο και καλο καιρό
δεν υπολογισα και ξέχασα πόσο τουρκογυφτοι ειμαστε οι έλληνες....
καθε μαλακια που κανεις στην ζωή σου αργά ή γρήγορα πληρώνεται.
αφησες τον μαλακα να ηγειται, θα το πληρώσεις, είτε εσύ είτε το παιδί σου
αφησες τον μαλάκα να οδηγεί τρένο; ταξι; να υπογράφει για αντισεισμικά σχολεία, να παραδιδει τρύπες και σαμάρια, να κλεβει μέχρι και το κωλοχαρτο, θα το πληρώσεις, είτε εσύ είτε το παιδί σου, και μάλιστα θα έχεις και εσυ την ρετσινια της τουρκογυφτιας......

Πως βλέπεις τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς τους Αλβανούς και τους Τούρκους και λες χαζοφάρα; όλοι ίδιοι είναι, έτσι ακριβως σε βλεπουν και εσένα άλλοι....

Ολοι μαζι είμαστε αυτο που είμαστε. Δεν γινεται στα καλά και ωραια να ειμαστε ωραιοι μαγκες μπεσαληδες, και στα σκατα φταινε όλο οι άλλοι.......

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.368
Πόντοι
3.656
Κατάλαβες , ότι με αυτά που γράφεις και ως απλός υποστηρικτής, είστε για ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 3% ;
ή ακόμη καλύτερα του 2.6% που πήρατε το 1996 με τη δαμανάκη ... ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ....

Για πες μας ρε μορτη .... ΣΕ ΕΣΣΔ ..... ΚΟΥΒΑ .... ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΜΠΕΛΑ ΚΟΥΝ ....
είχε μπάτσους ;

Αν κάποιοι με τάσεις αυτοκτονίας, έδερναν (λέμε καμιά μαλακία) έναν ...

τι τύχη θα είχαν τα 4α ξαδέλφια τους ;

Μέχρι τα τρίτα, θα ξεμπέρδευαν γρήγορα, με μια σφαίρα στο σβέρκο . Από τα τέταρτα και πέρα ρωτάω.
Και όσοι έτρωγαν λιόσπορους στο πάρκο , σε παγκάκια μέχρι 50μ απόσταση από αυτούς ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.368
Πόντοι
3.656
στα εξαρχεια ειναι ελαχιστοι αυτοι που ειναι πραγματικοι αναρχικοι και δεν μπλεκονται με τους πιτσιρικαδες που ΝΟΜΙΖΟΥΝ οτι ειναι και κανουν κατι
Οι χαλανδριώτες των ιδιωτικών σχολείων (πολλοί απόφοιτοι ιδιωτικών 50+ ) είναι δήθεν αναρχικοί ή αληθινοί ;
Αληθινοί μαλάκες, είναι , ξέρω, δεν ρωτάω αυτό .
Για αναρχικούς ρωτάω ......

Μερικοι δουλεύουν σε πολυεθνικές ... και έχουν και εταιρικά αυτοκίνητα .....

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Κατάλαβες , ότι με αυτά που γράφεις και ως απλός υποστηρικτής, είστε για ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ 3% ;
ή ακόμη καλύτερα του 2.6% που πήρατε το 1996 με τη δαμανάκη ... ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ....

Για πες μας ρε μορτη .... ΣΕ ΕΣΣΔ ..... ΚΟΥΒΑ .... ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΜΠΕΛΑ ΚΟΥΝ ....
είχε μπάτσους ;

Αν κάποιοι με τάσεις αυτοκτονίας, έδερναν (λέμε καμιά μαλακία) έναν ...

τι τύχη θα είχαν τα 4α ξαδέλφια τους ;

Μέχρι τα τρίτα, θα ξεμπέρδευαν γρήγορα, με μια σφαίρα στο σβέρκο . Από τα τέταρτα και πέρα ρωτάω.
Και όσοι έτρωγαν λιόσπορους στο πάρκο , σε παγκάκια μέχρι 50μ απόσταση από αυτούς ....
Έχω αρχίσει να ανησυχώ για σένα τυπε, με είδες πουθενά να αναφέρομαι σε συγκεκριμένα κόμματα γαμώ το ξεσταύρι μου;
Μην γίνεσαι εμμονικος με διάφορα θέματα τα οποία δεν συνδέονται καν μεταξυ τους, για να γράψεις κάτι το οποίο έχεις γράψεις ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. Δηλαδή ρε πουστη μου, ειλικρινά, διαβάζετε αυτά που γράφετε ή λετε μεσα σας "ας του την πω τώρα αυτουνού επειδή είπε κάτι που δεν μ'αρεσε, ας μιλήσω για το κόμμα που ψηφιζει, ε ας κολλήσω κάτι και για την ΕΣΣΔ ".
Ε ρε κολλήματα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.368
Πόντοι
3.656
Έχω αρχίσει να ανησυχώ για σένα τυπε, με είδες πουθενά να αναφέρομαι σε συγκεκριμένα κόμματα γαμώ το ξεσταύρι μου;
Μην γίνεσαι εμμονικος με διάφορα θέματα τα οποία δεν είναι συνδέονται καν μεταξυ τους, για να γράψεις κάτι το οποίο έχεις γράψεις ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ. Δηλαδή ρε πουστη μου, ειλικρινά, διαβάζετε αυτά που γράφετε ή λετε μεσα σας "ας του την πω τώρα αυτουνού επειδή είπε κάτι που δεν μ'αρεσε, ας μιλήσω για το κόμμα που ψηφιζει" .
Ε ρε κολλήματα.
Συμφωνείς λοιπόν ότι γράφεις μαλακίες ;

Εγώ προσωπικά, δεν θα είχα κανένα πρόβλημα σε μία άναρχη κοινωνία , χωρίς μπάτσους .
Αλλά πόσοι πιστεύεις ότι θα μπορούσαν να ζήσουν σε ένα μπάχαλο ;

koskam

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Μαρ 2018
Κριτικές
24
Like
10.311
Πόντοι
3.446
Οι χαλανδριώτες των ιδιωτικών σχολείων (πολλοί απόφοιτοι ιδιωτικών 50+ ) είναι δήθεν αναρχικοί ή αληθινοί ;
Αληθινοί μαλάκες, είναι , ξέρω, δεν ρωτάω αυτό .
Για αναρχικούς ρωτάω ......

Μερικοι δουλεύουν σε πολυεθνικές ... και έχουν και εταιρικά αυτοκίνητα .....
δηθεν, καλα το λες. δηθεν

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.104
Πόντοι
6.515
ξερει κανεις γιατι ηταν φυλακη στην τουρκια ο πατερας του μηχανοδηγου που σκοτωθηκε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom