Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 417K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
Η τελευταία στιχομυθία μεταξύ του σταθμάρχη και του κλειδούχου αφήνει υπόνοιες ότι ο σταθμάρχης δεν ήταν στη θέση του και γιαυτό δεν είχε οπτική εικόνα της διάταξης των κλειδιών παρόλο που ο κλειδούχος του αναφέρει ότι το αφήνει διαγωνίως.

Ίσως γιαυτό δεν παρατήρησε για τα επόμενα 5.5 χιλιόμετρα ότι ο συρμός κινείται στη γραμμή καθόδου προς Αθήνα ενώ ερχόταν το άλλο τρένο στην ίδια γραμμή.

Δεν θα με παραξενεψει αν ο σταθμάρχης είχε εγκαταλείψει τη θέση του για οποιονδήποτε γελοίο λόγο.
μα δεν διαπραγματευεται αν ειναι ενοχος η οχι ηταν δεν ηταν εκει του αλλους θελουμε στο μαντρι

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.643
Πόντοι
1.706

Αν ειναι αληθεια, μιλαμε για το ακρον αωτον του θρασους.
Σκεφτονται να προσφυγουν στη δικαιοσυνη για διαφυγοντα κερδη;
Αν ειναι δυνατον!
Τραβηγμένο, από ποιόν να ζητήσουν??
Από τον καμμένο, τον εξαϋλωμένο ή τον τεμαχισμένο??

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η τελευταία στιχομυθία μεταξύ του σταθμάρχη και του κλειδούχου αφήνει υπόνοιες ότι ο σταθμάρχης δεν ήταν στη θέση του και γιαυτό δεν είχε οπτική εικόνα της διάταξης των κλειδιών παρόλο που ο κλειδούχος του αναφέρει ότι το αφήνει διαγωνίως.

Ίσως γιαυτό δεν παρατήρησε για τα επόμενα 5.5 χιλιόμετρα ότι ο συρμός κινείται στη γραμμή καθόδου προς Αθήνα ενώ ερχόταν το άλλο τρένο στην ίδια γραμμή.

Δεν θα με παραξενεψει αν ο σταθμάρχης είχε εγκαταλείψει τη θέση του για οποιονδήποτε γελοίο λόγο.
Και επιπλεον σε τοσο σημαντικα ποστα, πρεπει να υπαρχουν καμερες που να βλεπουν τι γινεται στον χωρο. Στη Γερμανια εχω δει καμερες σε ολα τα αστικα λεωφορεια που να βλεπουν τον οδηγο τι κανει ολη την ωρα. Εδω δε μπορει να μην ειχαν καμερες στον υπαλληλο που ευθυνεται για χιλιαδες ζωες ολη μερα

Τελευταία τροποποίηση:

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Από τον ΟΣΕ που είναι ο διαχειριστής του δικτύου πάνω στο οποίο προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς με τους συρμούς τους.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506

Ειναι ικανοι να ζητησουν για τη μη λειτουργια των γραμμων και την καταστροφη των συρμων
απο τον ΟΣΕ επειδη οι ιδιοι διαχειριζονται τα τρενα και οχι τις γραμμες!

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
2.731
Πόντοι
456
IMG_20230303_132506.jpg

politis

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
4.671
Πόντοι
1.706
Ειναι ικανοι να ζητησουν για τη μη λειτουργια των γραμμων και την καταστροφη των συρμων
Δεν είναι παράλογο.
Αν ο ΔΕΔΗΕ που διαχειρίζεται το δίκτυο ηλεκτροδότησης ψωλάρει δεν θα του την πέσει η πχ ELPEDISON επειδή δεν μπορεί να παρέχει ρεύμα στους πελάτες της;
Αν ο ΟΤΕ, ως διαχειριστής δικτύου, ψωλάρει δεν θα του την πέσει η nova;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Eσείς τι πιστεύετε; μοιάζει για ρουσφετολόγος αυτή; (το ερώτημα είναι ρητορικό)

Screenshot 2023-03-03 at 12.33.31 PM.png
Screenshot 2023-03-03 at 12.33.46 PM.png
9880c821bdbf8aaf75e475bdb5d55822_XL[1].jpg

εμπαινα πάντως

"Την ώρα που όλοι πενθούμε τον χαμό δεκάδων ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, κάποιοι άθλιοι προβοκάτορες με ονοματεπώνυμο επιχειρούν να συνδέσουν ευθέως το όνομά μου με την υπόθεση του Σταθμάρχη της Λάρισας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζονται πως η κόρη του δουλεύει στο πολιτικό μου γραφείο.
Η αθλιότητα αυτή δεν έχει προηγούμενο και φυσικά δεν μπορεί να μείνει έτσι.
Θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη ζητώντας την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και φυσικά θα κινηθώ νομικά εναντίον οποιουδήποτε άλλου τολμήσει να χρησιμοποιήσει το όνομα μου σε αυτή την τραγική υπόθεση."

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.905
Πόντοι
9.931
Το ίδιο συνυπεύθυνη με τον σταθμάρχη είναι και η βουλευτής της νδ που τον έβαλε σε αυτή τη θέση, στης οποίας το πολιτικό γραφείο δουλεύει η κόρη του σταθμάρχη.

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506
Δεν είναι παράλογο.
Αν ο ΔΕΔΗΕ που διαχειρίζεται το δίκτυο ηλεκτροδότησης ψωλάρει δεν θα του την πέσει η πχ ELPEDISON επειδή δεν μπορεί να παρέχει ρεύμα στους πελάτες της;
Αν ο ΟΤΕ, ως διαχειριστής δικτύου, ψωλάρει δεν θα του την πέσει η nova;

Το παραλογο ειναι οτι ερχονται κατοπιν ενω θα επρεπε εκ των προτερων.
Δε νομιζω να ειχαν αγνοια των οσων συνεβαιναν.
Απλως επελεξαν να το αγνοησουν.
Τα εισιτηρια να πεφτουν κι οπου βγει!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Από τον ΟΣΕ που είναι ο διαχειριστής του δικτύου πάνω στο οποίο προσφέρουν υπηρεσίες μεταφοράς με τους συρμούς τους.
K η εμπορική αμαξοστοιχία να ζητήσει αποζημίωση από τον ΟΣΕ καθώς και οι οικογένειες των θυμάτων από τον ΟΣΕ.
.και ο ΟΣΕ από το ελληνικό κράτος που δεν το είχε στελεχωμένο σωστά.
Και το ελληνικό κράτος από εμάς που ψηφίζουμε μαλακές πολιτικούς εδώ και 50 χρόνια ...που όταν πας λες κάποιον δεν ξαναψηφίσω ΠΑΣΟΚ ΝΔ κ ΣΥΡΙΖΑ αλλά κάποιοι.μιλρο κόμμα σού λέει χαμένη η ψήφος διαιονιζοντας τους άχρηστους διαπλεκόμενους έτσι μια ζωή .....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.905
Πόντοι
9.931

Αν ειναι αληθεια, μιλαμε για το ακρον αωτον του θρασους.
Σκεφτονται να προσφυγουν στη δικαιοσυνη για διαφυγοντα κερδη;
Αν ειναι δυνατον!
Τι σου κανει εντυπωση τυπε; Εταιρια ειναι που θελει να βγαζει λεφτα και οχι να χανει, επίσης δεν εχει καμια ευθηνή για το δυστύχημα, υπεύθυνη ειναι μονο για τα τραινα της που απ οτι φαίνεται δεν παρουσίαζαν κανενα πρόβλημα την στιγμη της σύγκρουσης.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606

εμπαινα πάντως

"Την ώρα που όλοι πενθούμε τον χαμό δεκάδων ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, κάποιοι άθλιοι προβοκάτορες με ονοματεπώνυμο επιχειρούν να συνδέσουν ευθέως το όνομά μου με την υπόθεση του Σταθμάρχη της Λάρισας, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να ισχυρίζονται πως η κόρη του δουλεύει στο πολιτικό μου γραφείο.
Θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη ζητώντας την πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας και φυσικά θα κινηθώ νομικά εναντίον οποιουδήποτε άλλου τολμήσει να χρησιμοποιήσει το όνομα μου σε αυτή την τραγική υπόθεση."

ο αλλος εχει σηκωσει τα μανικια λες και θα χορεψει το ζειμπεκικο της ευδοκιας :confused:

Fernando Alonso

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2019
Like
898
Πόντοι
86
Αυτή είναι τελικά; Το είχα ακούσει το πρωί στο happy day αλλά δεν είχαν πει όνομα :O

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.684
Πόντοι
8.346

εμπαινα πάντως

Άνοιξε νημα τύπε μου. Κρίμα είναι να μην έχει κ αυτη

Y13

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
5.264
Πόντοι
1.056
Και επιπλεον σε τοσο σημαντικα ποστα, πρεπει να υπαρχουν καμερες που να βλεπουν τι γινεται στον χωρο. Στη Γερμανια εχω δει καμερες σε ολα τα αστικα λεωφορεια που να βλεπουν τον οδηγο τι κανει ολη την ωρα. Εδω δε μπορει να μην ειχαν καμερες στον υπαλληλο που ευθυνεται για χιλιαδες ζωες ολη μερα
.... μπορεί να έχουν κάνει ήδη απεργίες προκειμένου να μην μπουν κάμερες που θα τους κατασκοπεύουν ! Σαχλαμάρες πολιτικών με συνδικαλιστές !

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.345
Πόντοι
22.266
Κ πολύ λογικό μού ακούγεται
Για αυτό έπρεπε κ η διαχείριση των γραμμών να πάει σε ιδιώτη όπως και είναι το κομμάτι της μεταφοράς
Δλδ να παραμένει στο δημόσιο το δίκτυο αλλά η διαχείριση δικτύων και η η αμαξοστοιχίες σε ιδιώτες ..
Πράγματα που έχουν λυθεί στο εξωτερικό αλλά εδώ θέλουμε να έχουμε κ τη διαχείριση του δικτύου στο ΟΣΕ ώστε να διαιωνίζεται οι κομματική πελατειακή σχέση .....

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.905
Πόντοι
9.931

Εν τω μεταξύ τα αριστερά γιδια κανουν παλι πορεια στην Hellenic Train που δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ για το σιδηροδρομικο δίκτυο!!!

Πορεία μονο και μονο γιατι ειναι ιδιωτική εταιρεία και οχι κρατική οπως ο ΟΣΕ και εκει μεσα δουλεύουν οι δικοι τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom