Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
Καλα μη θεωρεις και τις εντολες της Ευρωπαικης Ενωσης ως πανσοφες. Σοβαρο μπουρδελο ειναι και η ΕΕ. Καποια σχηματα δε μπορουν να δουλεψουν σε ολες τις χωρες. Ειδικα στο ελληνικο μπουρδελο οποιαδηποτε πολυδιασπαση αρμοδιοτητων κανει τα πραγματα χειροτερα. Τα αποτελεσματα αυτο δειχνουν
τα κομματιασμενες επιχειρησεις πωλουνται ευκολοτερα και σε καλητερες τιμες :glasses:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
Έχω καιρό να μπω σε τρένο αλλά νομίζω σε κάθε σταθμό τρένου που μπαίνει κάποιος υπάρχει σενσορας που διαβάζει τον qr code ηλεκτρονικου εισητηρίου χωρίς καν να το επιδείξεις καθώς κ με την έξοδο σε αυτό άρα ανά πάσα στιγμή ξέρουμε πόσα άτομα ήταν μέσα στο τρένο μας
Επίσης όταν κάθεσαι στην αριθμημένη θέση σου αυτόματα φαίνεται από πράσινο λαμπάκι σε κόκκινο πάνω δεξιά οπότε καταχωρείται ο επιβάτες κ στο κεντρικό σύστημα του ελεγκτη

τυπε τι να σου πω,εγω δεν μπαινω σε τρενα να ξερω,δεν εχω λεφτα :dunno::confused::confused::confused:
μονο μετρο μπαινω να παιξω μπουζουκι η τα καλαντα :confused::confused::confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
τυπε τι να σου πω,εγω δεν μπαινω σε τρενα να ξερω,δεν εχω λεφτα :dunno::confused::confused::confused:
μονο μετρο μπαινω να παιξω μπουζουκι η τα καλαντα :confused::confused::confused:
ωραιος μαν για πες μας οταν παιζεις μπουζουκι πως κρατας το ποτηρακι για τα κερματα? :confused:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.701
Πόντοι
3.656
ωραιος μαν για πες μας οταν παιζεις μπουζουκι πως κρατας το ποτηρακι για τα κερματα? :confused:

τυπε δεχομαι και καρτα για πιο ευκολια :confused::confused::confused:

beggars-sitting-under-overpass-credit-card-credit-card-swipe-machine-beggars-sitting-under-overpass-219119450.jpg

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Είστε όλοι άδικοι με τον ΟΣΕ ..
Εδώ βγήκα στην γραμμή του τρένου Αθήνα Θεσσαλονίκη κ όλο ευγένεια ο οδηγός μας χαιρετούσε έναν εναν:confused:

Πέρα από τη πλάκα κ το παραπάνω που έγραψα ίσχυε με τα λαμπάκια κ σενσορες αλλά κ ο οδηγός του τραμ χαιρετά έναν έναν τους επιβάτες που κατεβαίνουν ..
Εμάς μάς φαίνεται τρελό στην Ελλάδα αλλά κάπου αλλού γίνεται κ για αυτό το βιντεοσκόπησα!!!!!!!!

Στην Ελλάδα ο οδηγός τραμ θα έλεγε .........δες έναν μαλακά επιβάτη που θέλει και χαιρετουρες πρωινιατικα γαμω το σπίτι του:confused:

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
Είστε όλοι άδικοι με τον ΟΣΕ ..
Εδώ βγήκα στην γραμμή του τρένου Αθήνα Θεσσαλονίκη κ όλο ευγένεια ο οδηγός μας χαιρετούσε έναν εναν:confused:

Πέρα από τη πλάκα κ το παραπάνω που έγραψα ίσχυε με τα λαμπάκια κ σενσορες αλλά κ ο οδηγός του τραμ χαιρετά έναν έναν τους επιβάτες που κατεβαίνουν ..
Εμάς μάς φαίνεται τρελό στην Ελλάδα αλλά κάπου αλλού γίνεται κ για αυτό το βιντεοσκόπησα!!!!!!!!

Στην Ελλάδα ο οδηγός τραμ θα έλεγε .........δες έναν μαλακά επιβάτη που θέλει και χαιρετουρες πρωινιατικα γαμω το σπίτι του:confused:
Ντάξει έχω πάει και εγώ Ιαπωνία και όντως έτσι κάνουν.αλλά ρε φίλε προσωπικά αυχενικό με κοίλες θα είχα με τόσες υποκλίσεις κάθε μέρα.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.987
Πόντοι
2.606

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
σε ολες τις χωρες αγοραζεις εισιτηριο μεσα στο τρενο απο τον ελεγκτη. Γινεται για να εξυπηρετουνται βραδινα δρομολογια ,αργιες κτλ.

Το προβλημα ειναι οτι σε απανθρακωμενα πτωματα δε μενει τιποτα για αναγνωριση. Οι συγγενεις θελουν να εχουν μια ελπιδα και περιμενουν αλλα ειναι η περιπτωση δε βρηκε ο παπας να θαψει. Δυστυχως.

Αν δε σηκωνει κινητο ο δικος σου ανθρωπος ,και ξερεις οτι ηταν μεσα τοτε....

Αλοιμονο σε αυτους που δεν εχουν ανθρωπους να τους αναζητησουν.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.740
Πόντοι
2.306
Δεν έχεις άδικο απλώς κάποιοι πάνε να συνδέσουν την αναστολή των πάσης φύσεως εκδηλώσεων με μη διεξαγωγη και των εκδηλώσεων για τις 25 Μαρτίου.
Θα επανέλθω στο θέμα μόλις μάθω περισσότερα....
ενας σουηδος ένας δανος ενας γαλλος δεν θα πει ποτε το τρακαρε το τρενο ένας μηχανοδηγος. Θα πει οι Έλληνες δεν εχουν την ικανοτητα να διαχειριστουν την σιδηροδρομικη κίνηση.
Και έχει απόλυτα δίκιο.

Οταν βουλιαξε το Σαμινα ημουν εξωτερικό και καποιοι με ειρωνευόνταν .

Καποιος θα πει στα αρχιδια μας οι σουηδοι οι γαλλοι οι γερμανοι αλλά ειναι ακριβως η νοοτροπια που μας έφτασε εδώ.
το επομενο δυστυχημα μπορει να ειναι καραβι, τρενο, αεροπλανο, πυρκαγια οτιδήποτε.

αφου δεν θελουμε απο μονοι μας να διορθωσουμε τα πράγματα. Κοκκινο φαναρι δεν λογαριαζουμε ζωνες δεν φοραμε απαιτησεις συντηρησης δεν εχουμε νταλικες χωρις δεμενα φορτια, τα σχολεια δεν εχουν περασει αντισεισμικο έλεγχο τι να πρωτογραψω, γη της ελιας σαρβαιβορ σασμος μαστερ σεφ οι μισοι ελληνες οι αλλοι μισοι παραιτημενοι στα φορουμ και το fecebook και μερικοι να τρεχουν να δουλεψουν χωρις μετρα ασφαλειας χωρις πυροσβεστηρες χωρις εκπαιδευση. Βενζιναδικο πας και ο υπάλληλος καπνιζει.... Νταλικεριδες οδηγανε με σλιπακι και παντοφλες......

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
σε ολες τις χωρες αγοραζεις εισιτηριο μεσα στο τρενο απο τον ελεγκτη. Γινεται για να εξυπηρετουνται βραδινα δρομολογια ,αργιες κτλ.

Το προβλημα ειναι οτι σε απανθρακωμενα πτωματα δε μενει τιποτα για αναγνωριση. Οι συγγενεις θελουν να εχουν μια ελπιδα και περιμενουν αλλα ειναι η περιπτωση δε βρηκε ο παπας να θαψει. Δυστυχως.

Αν δε σηκωνει κινητο ο δικος σου ανθρωπος ,και ξερεις οτι ηταν μεσα τοτε....

Αλοιμονο σε αυτους που δεν εχουν ανθρωπους να τους αναζητησουν.
Εντάξει δεν το λένε.Προφανώς ο αγνοούμενος που να πήγε;πέρασε τα σύνορα και εξαφανίστηκε;αλλά παίρνουν όλοι χρόνο μέχρι τυπικά να τους ανακοινώσουν επίσημα.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Έχω καιρό να μπω σε τρένο αλλά νομίζω σε κάθε σταθμό τρένου που μπαίνει κάποιος υπάρχει σενσορας που διαβάζει τον qr code ηλεκτρονικου εισητηρίου χωρίς καν να το επιδείξεις καθώς κ με την έξοδο σε αυτό άρα ανά πάσα στιγμή ξέρουμε πόσα άτομα ήταν μέσα στο τρένο μας
Επίσης όταν κάθεσαι στην αριθμημένη θέση σου αυτόματα φαίνεται από πράσινο λαμπάκι σε κόκκινο πάνω δεξιά οπότε καταχωρείται ο επιβάτες κ στο κεντρικό σύστημα του ελεγκτη
να σου πω την εμπειρια μου επειδη επι 4 χρονια που σπουδαζε ο γιος μου στην λαμια ανεβοκατεβαινα τουλαχιστον 5-6 φορες τον χρονο στο λιανοκλαδι και παντα α θεση λογω καθαριοτητας...τελικα αγιο ειχα...τοσα χρονια με το τρενακι του τρομου και την γλυτωσα...λοιπον οταν μπαινεις απο αθηνα στο 20λεπτο περιπου περναει ο ελεγκτης με ενα σκανερακι στο χερι και τσεκαρει τα εισιτηρια...και μολις περναγε ερχοντουσαν απο τα πισω βαγονια και αραζαν στις κενες θεσεις χωρις να τους τσεκαρει κανεις.....επειτα μετα απο καθε σταση απλα περναει απο τον διαδρομο φωναζοντας ¨κανεις απο οινοη? κανεις απο θηβα? κλπ¨ φυσικα κανενας δεν μιλαει και αυτος συνεχιζει την πορεια του και παει στο δωματιακι του...οποιος θελει μπαινει απο τις ενδιαμεσες στασεις χωρις να τον τσεκαρει κανενας...και απο το λιανοκλαδι που εμπαινα προς αθηνα στεκοταν στην πορτα και απλα με ρωταγε εαν ειχα εισητηριο...το απολυτο μπαχαλο...για να μη αναφερω επειδη ειναι δευτερευουσας σημασιας, τις αναγγελιες μεσα στο τρενο...ολες στα ελληνικα (κακομοιρε τουριστα) και απο την αγγουροξυπνημενη φωνη του προισταμενου μεσα απο την μηχανη (μαζι με θορυβο)...αγιο ειχα...

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
4.552
Πόντοι
456
ενας σουηδος ένας δανος ενας γαλλος δεν θα πει ποτε το τρακαρε το τρενο ένας μηχανοδηγος. Θα πει οι Έλληνες δεν εχουν την ικανοτητα να διαχειριστουν την σιδηροδρομικη κίνηση.
Και έχει απόλυτα δίκιο.

Οταν βουλιαξε το Σαμινα ημουν εξωτερικό και καποιοι με ειρωνευόνταν .

Καποιος θα πει στα αρχιδια μας οι σουηδοι οι γαλλοι οι γερμανοι αλλά ειναι ακριβως η νοοτροπια που μας έφτασε εδώ.
το επομενο δυστυχημα μπορει να ειναι καραβι, τρενο, αεροπλανο, πυρκαγια οτιδήποτε.

αφου δεν θελουμε απο μονοι μας να διορθωσουμε τα πράγματα. Κοκκινο φαναρι δεν λογαριαζουμε ζωνες δεν φοραμε απαιτησεις συντηρησης δεν εχουμε νταλικες χωρις δεμενα φορτια, τα σχολεια δεν εχουν περασει αντισεισμικο έλεγχο τι να πρωτογραψω, γη της ελιας σαρβαιβορ σασμος μαστερ σεφ οι μισοι ελληνες οι αλλοι μισοι παραιτημενοι στα φορουμ και το fecebook και μερικοι να τρεχουν να δουλεψουν χωρις μετρα ασφαλειας χωρις πυροσβεστηρες χωρις εκπαιδευση. Βενζιναδικο πας και ο υπάλληλος καπνιζει.... Νταλικεριδες οδηγανε με σλιπακι και παντοφλες......
Μεταξύ μας έχεις κάτσει ώρες σε κάθισμα νταλίκας;φωτιά παίρνουν τα @@ σου.Κατα τα άλλα συμφωνώ μαζί σου και τα ίδια έχω πει με άλλο τρόπο σε παλιότερο ποστ.Πρέπει και εμείς να είμαστε από μόνη μας σωστοί.Σαν νοοτροπία και τότε στα @@ μας θα έχουμε τους πολιτικούς και όλους τους υποτιθέμενους ανώτερους.Στο τέλος κατωτεροί μας θα είναι και αν δεν γίνουν καλύτεροι και αυτοί θα πάνε σπίτι τους.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
να σου πω την εμπειρια μου επειδη επι 4 χρονια που σπουδαζε ο γιος μου στην λαμια ανεβοκατεβαινα τουλαχιστον 5-6 φορες τον χρονο στο λιανοκλαδι και παντα α θεση λογω καθαριοτητας...τελικα αγιο ειχα...τοσα χρονια με το τρενακι του τρομου και την γλυτωσα...λοιπον οταν μπαινεις απο αθηνα στο 20λεπτο περιπου περναει ο ελεγκτης με ενα σκανερακι στο χερι και τσεκαρει τα εισιτηρια...και μολις περναγε ερχοντουσαν απο τα πισω βαγονια και αραζαν στις κενες θεσεις χωρις να τους τσεκαρει κανεις.....επειτα μετα απο καθε σταση απλα περναει απο τον διαδρομο φωναζοντας ¨κανεις απο οινοη? κανεις απο θηβα? κλπ¨ φυσικα κανενας δεν μιλαει και αυτος συνεχιζει την πορεια του και παει στο δωματιακι του...οποιος θελει μπαινει απο τις ενδιαμεσες στασεις χωρις να τον τσεκαρει κανενας...και απο το λιανοκλαδι που εμπαινα προς αθηνα στεκοταν στην πορτα και απλα με ρωταγε εαν ειχα εισητηριο...το απολυτο μπαχαλο...για να μη αναφερω επειδη ειναι δευτερευουσας σημασιας, τις αναγγελιες μεσα στο τρενο...ολες στα ελληνικα (κακομοιρε τουριστα) και απο την αγγουροξυπνημενη φωνη του προισταμενου μεσα απο την μηχανη (μαζι με θορυβο)...αγιο ειχα...
Ρε πλάκα έκανα για τα εισητηρία qr code,,,,,έτσι είναι σε αναπτυσσόμενες χώρες κ όχι στο ελλάδισταν

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.763
Πόντοι
1.756
Οσοι δεν το καταλαβατε εχουμε επαναληψη της τραγωδιας του Γιακοβλεφ....
Τοτε ειχαν αγορασει το συστημα τυφλης προσγειωσης,αλλα παρεμενε μεσα σε κουτια και δεν το ειχαν εγκαταστησει...
Αποτελεσμα...η τραγωδια Γιακοβλεφ...
26 χρονια μετα...και μυαλο δεν βαλαμε....τρενα χωρις φαναρια....

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
να δουμε τωρα που θα ληξει η απεργια αν θα ξαναξεκινησουν τα δρομολογια,εστω ως Λαρισα και απο κει με λεωφορεια η στην μετρικη γραμμη απο Πλατυ -Φλωρινα που ειναι ιδια απο τον Β Πελοππονησιακο,αφου εφταιγε ο σταθμαρχης και ολα τα αλλα λειτουργουν αψογα.:confused::confused::confused:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Τωρα που το ξανασκεφτομαι, τυχερος ειναι ο μητσοτακουλας.... για φανταστειτε να ειχε κανει χθες τα δηθεν εγκαινια του ανυπαρκτου τηλεματικου συστηματος και να γινοταν μετεπειτα το ατυχημα...

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.962
Πόντοι
6.256
Τα τρενα στην ελλαδα ειναι μερος της βαριας βιομηχανιας του κικιλια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
να δουμε τωρα που θα ληξει η απεργια αν θα ξαναξεκινησουν τα δρομολογια,εστω ως Λαρισα και απο κει με λεωφορεια η στην μετρικη γραμμη απο Πλατυ -Φλωρινα που ειναι ιδια απο τον Β Πελοππονησιακο,αφου εφταιγε ο σταθμαρχης και ολα τα αλλα λειτουργουν αψογα.:confused::confused::confused:
Να ενημερώσω ότι στη Θράκη δεν έχει καθόλου τρένα εδώ και χρόνια .
Δλδ θέλουμε κ πόλεμο κ με Τουρκία !!! Τόσοι χιλιάδες φαντάροι στον Έβρο κ δεν έχει τρένο γραμμης:headbang::headbang::headbang:
Κ ουτε καν αναφορά στα κανάλια ..
Κακά κάνω κ παίρνω τώρα τελευταία το ιδιωτικό μου liar jet:confused:
IMG-8852b5e831f131354eafcc191480cba7-V.jpg

Bεβαι ο σεφ με έχει ταράξει στη νηστεία :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τα τρενα στην ελλαδα ειναι μερος της βαριας βιομηχανιας του κικιλια
Της Τετάρτης βιομηχανικής επανάστασης :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom