Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.368
- Πόντοι
- 6.256
Περι ορεξεως αυνανοπιτα τυπε....Γιατι ρε τυπε δεν ειναι καλη η Τουνη για να τον παιξεις;
Περι ορεξεως αυνανοπιτα τυπε....Γιατι ρε τυπε δεν ειναι καλη η Τουνη για να τον παιξεις;
Βάλε τόνους τύπε!649 σελιδες ημιμαθειας και ανορθογραφιας τυπε....καλωσηρθες στο κλαμπ.
Επειδη με εχουν μπλοκαρει ακομα υπαρχουν οι Ουκρανομαχοι που απο στιγμη σε στιγμη θα μπουνε στη Μοσχα;Διώξτε τον διώξτε τον κ στείλτε τον στο νήμα μας στη ρωσική εισβολή ...εκεί που ανήκει
άλλαξε κόμματα και στέριωσε στο πιό σάπιο που του έδωσε χοντρό χαρτζηλίκιΤη κωλογλυφτρα λες που εχει αλλαξει καμμια 10αρια κομματα μεχρι τωρα;
Δεν βαζω τυπε για να μην νιωθεις μειονεκτικα....Βάλε τόνους τύπε!
Δεν εχει χρονο, κοιταζει με πια τον παιζουν οι συνφορουμιτες.Βάλε τόνους τύπε!
Μην αγχωνεσαι μολις δει οτι πεφτει απο την εξουσια θα παει στο επομενο....μιλαμε για τη μεγαλυτερη πολιτικη πουτανα ολων των εποχων.άλλαξε κόμματα και στέριωσε στο πιό σάπιο που του έδωσε χοντρό χαρτζηλίκι
Το ημερολογιο που εφτιαξε ο αλλος ο συναυνανας το κατεβασες;Δεν εχει χρονο, κοιταζει με πια τον παιζουν οι συνφορουμιτες.
Εκεί μάς κλάνει τώρα τελευταία!! ...δεν ήξερα ότι ασχολείται με την τουνηΠερι ορεξεως αυνανοπιτα τυπε....
Οκ Αλία μου!Δεν βαζω τυπε για να μην νιωθεις μειονεκτικα....
Τον παιζει με ολες αλλα το Αλβανικο πλαστικο τραβελι ειναι η αδυναμια του....Εκεί μάς κλάνει τώρα τελευταία!! ...δεν ήξερα ότι ασχολείται με την τουνη
Τιποτα Χασαν μου....Οκ Αλία μου!
Είναι ανώμαλος stalker ο τύπος;;Δεν εχει χρονο, κοιταζει με πια τον παιζουν οι συνφορουμιτες.
έχει κλάμα στο μέτωπο ..... ο Τραμπ έκοψε τα δωράκια στον τακουνάτοΔιώξτε τον διώξτε τον κ στείλτε τον στο νήμα μας στη ρωσική εισβολή ...εκεί που ανήκει
Τυπε δεν εχεις παρει χαμπαρι ακομα οτι λεφτα εχουμε μονο για στρατιωτικους εξοπλισμους και προσληψη μπατσων;Aυτο που θα γινει στο μετρο με μαθηματικη ακριβεια θα κανει τα Τεμπη να μοιαζουν με στραμπουληγμα.
σε καθε συρμο 3 χιλιαδες σαρδελοποιημενοι και αλλοι 1000 στην αποβαθρα να υπομενουν καρτερικα το επομενο μετα απο μιση ωρα σε ωρες αιχμης.
το παραμικρο αποτομο φρεναρισμα,καπνος η φωτια,καποιος λοςτρε που θα ριξει αμπουλα η οτι αλλο θα εχει αποτελεσμα χιλιαδες νεκρους.
η ΝΔ εχει δις για απευθειας αναθεσεις αλλα δεν εχει πορους για συρμους.
ακομη και αυριο να τους παραγγειλει θα ερθουν το 2030.
Κοινοι ποινικοι
Μου είπαν γιατί δε βάζεις τόνους. Είσαι stalker και δεν προλαβαίνεις, λέει.Τιποτα Χασαν μου....
Υπαρχουν χειροτερα τυπε...θα μπορουσα να ειμαι αμορφωτος κλανομαγκας που παει να πουλησει ειρωνεια και γινεται ρεζιλι σαν και σενα.Μου είπαν γιατί δε βάζεις τόνους. Είσαι stalker και δεν προλαβαίνεις, λέει.
μίλα ελληνικά τοιπαιΕίναι ανώμαλος stalker ο τύπος;;
Παει να πουλησει και μαγκια ο ρεζιλης ρε μαλακα!!!Ρε τι ζουμε εδω μεσα!!!μίλα ελληνικά τοιπαι