Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.560
Πόντοι
12.756
Μαλακα μου ειναι ο Αδωνις στην Καινουργιου και λεει για τα Τεμπη .. και οχι δεν ειναι Πρωταπριλιατικο ...

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.212
Πόντοι
1.056
Μαλακα μου ειναι ο Αδωνις στην Καινουργιου και λεει για τα Τεμπη .. και οχι δεν ειναι Πρωταπριλιατικο ...
Οταν εχει αυτην την μανα να του κανει αντιπολιτευση ενω στο Ματι δεν την πειραζε τιποτα,αντι να θρηνει ησυχα,σερνοντας το εθνος μας στην ευρωπη,βγαινει για να πει αληθειες σε ολες τις εκπομπες.

Τηλεϋπουργος ιδιοτητα με πολυ πετυχημενο ιστορικο μαλιστα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.725
Πόντοι
2.356
Σκέψου λίγο τι έγραψες:

- Διαπραγματεύτηκε για να παραδοθεί, αλλά φοβόταν ότι θα τον σκοτώσουν στη σύλληψη. - Βλέπεις κάποιο λάθος;

- Μήπως θυμάσαι πόσοι σκοτώθηκαν κατά τη σύλληψη των υπόλοιπων μελών; Πόσες σφαίρες παίχτηκαν; Η απάντηση και στα δύο ερωτήματα είναι η ίδια: 0

Μια άλλη θεωρία που είχε κυκλοφορήσει ήταν ότι ο Κουφοντίνας είχε δώσει ονόματα και φοβόταν ότι θα τον φάνε οι ακροαριστεροί.

Ούτε εγώ κάνω παρέα με τον Κουφοντίνα για να ξέρω ακριβώς, το μόνο λογικό συμπέρασμα που βγάζω είναι ότι κατάλαβε ότι το παιχνίδι τελείωσε και παραδόθηκε. Ίσως να πίστευε ότι έτσι θα κάτσει λιγότερο μέσα, ίσως δεν άντεχε να ζει κρυμμένος εδώ και εκεί, ίσως να θεωρούσε χρέος του να είναι μαζί με τους υπόλοιπους, ίσως να ήταν και μία συμβολική πράξη ότι η 17 Νοέμβρη έληξε οριστικά.

Εγώ αυτό που θυμάμαι είναι ότι διάβαζαν τις προκηρύξεις τους στην Ελευθεροτυπία και γελούσαν ,φάνταζαν εντελώς γραφικοί, ότι τόσο οι αποτυχίες της αστυνομίας όσο και η σύλληψη της οργάνωσης είχε γίνει σάτιρα σε επιθεώρηση και τηλεοράσεις και ότι μετά τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης που το κλίμα ήταν πιο πολωμένο κανείς δεν τους έπαιρνε στα σοβαρά.
Διαπραγματεύτηκε ΓΙΑΤΙ φοβόταν ότι θα τον σκοτώσουν. Οχι ΑΛΛΑ.
Αυτός είχε σκοτώσει αστυνομικούς και ήδη είχαν σκοτωθεί άνθρωποι που η αστυνομία μπορούσε άνετα να τους πιάσει, αφου οταν ρίχνεις με το πιστόλι από το μπαλκόνι πχ κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι σφαίρες. Και αντί να τους πιάσει τους εκτέλεσε. Έχουν κι αυτοί αρκετούς νεκρούς σε μάχες νε την αστυνομία, σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό τους πολλούς κιόλας. Λίγα άτομα ήταν πάντα.
Ένας ακόμα λόγος, που πιστεύω εγώ ότι το έκανε, ηταν η εικόνα.
"Δε με τραβάνε δέσμιο στη ΓΑΔΑ. Εγώ παραδιδομαι ρε μπαγλαμαδες τσεοι γιατί εσείς σιγά μη με βρείτε. Και δηλώνω συμβολικά το τέλος του ένοπλου αγώνα αλλά όχι ιδεολογική συνθηκολογηση".
Η Ελευθεροτυπία είχε προνομιακή σχέση με τις προκηρύξεις. Σημαία τις έκανε.

Όσο για τη σάτιρα στην επιθεώρηση, το φιάσκο των μπάτσων στη Ριανκουρ είχε γίνει το μεγάλο θέαμα.
Που έλεγε ο Μητσικώστας το περιβόητο "Στη Ριανκούρ είναι" κι ο μπάτσος απαντούσε "Ποια Ρια Κουρτη ρε μεγάλε;" Και έδινε ρέστα σε όλο το σόου.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.933
Πόντοι
3.656
ο άδωνης είναι η μεγαλύτερη απόδειξη ότι για να κάνεις καριέρα στην πολιτική το μόνο προσόν που χρειάζεσαι είναι να έχεις μαλώσει με την ντροπή :confused:

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Πάω πάσο,δεν τον παρακολουθούσα ποτέ τον Κοττάκη,
Μπορεί να βγεις εσύ σωστός! Ειδικά αν όντως είπε ένα τέτοιο εξόφθαλμο ψέμα!
Απλά, βάσει όσων άκουσα ως τώρα, έφτιαξα ένα σενάριο στο μυαλό μου που κολλάνε όλες οι πληροφορίες μαζι
Αν το σενάριο που έφτιαξες είναι κατά της κυβέρνησης, στο λέω από τώρα ότι δεν ισχύει.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Τον πορτοσαλτε πχ τον θεωρείς σοβαρό;
Ρωτάω για να έχω μια εικόνα τι θεωρείς σοβαρή δημοσιογραφία.
Το σωστό επίθετο δεν είναι το "σοβαρός" αλλά το "βολικός" ή "αρεστός". Δεν θυμάμαι πού το διάβασα αλλά υπήρχε δημοσίευμα λίγες μέρες μετά το δυστύχημα που έλεγε "άνθρακας ο θησαυρός. Η εμπορική αμαξοστοιχία είχε λαχανικά και μπύρες". Είναι βουτηγμένοι στα σκατα και ακούμε επιχειρηματα του στυλ "ναι αλλά δεν τα έφαγαν ".

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.177
Πόντοι
3.846
Διαπραγματεύτηκε ΓΙΑΤΙ φοβόταν ότι θα τον σκοτώσουν. Οχι ΑΛΛΑ.
Αυτός είχε σκοτώσει αστυνομικούς και ήδη είχαν σκοτωθεί άνθρωποι που η αστυνομία μπορούσε άνετα να τους πιάσει, αφου οταν ρίχνεις με το πιστόλι από το μπαλκόνι πχ κάποια στιγμή θα τελειώσουν οι σφαίρες. Και αντί να τους πιάσει τους εκτέλεσε. Έχουν κι αυτοί αρκετούς νεκρούς σε μάχες νε την αστυνομία, σε σχέση με το ανθρώπινο δυναμικό τους πολλούς κιόλας. Λίγα άτομα ήταν πάντα.
Ένας ακόμα λόγος, που πιστεύω εγώ ότι το έκανε, ηταν η εικόνα.
"Δε με τραβάνε δέσμιο στη ΓΑΔΑ. Εγώ παραδιδομαι ρε μπαγλαμαδες τσεοι γιατί εσείς σιγά μη με βρείτε. Και δηλώνω συμβολικά το τέλος του ένοπλου αγώνα αλλά όχι ιδεολογική συνθηκολογηση".
Η Ελευθεροτυπία είχε προνομιακή σχέση με τις προκηρύξεις. Σημαία τις έκανε.

Όσο για τη σάτιρα στην επιθεώρηση, το φιάσκο των μπάτσων στη Ριανκουρ είχε γίνει το μεγάλο θέαμα.
Που έλεγε ο Μητσικώστας το περιβόητο "Στη Ριανκούρ είναι" κι ο μπάτσος απαντούσε "Ποια Ρια Κουρτη ρε μεγάλε;" Και έδινε ρέστα σε όλο το σόου.
Δηλαδή η αντιτρομοκρατική προτιμούσε να τον σκοτώσει και να τον κάνει μάρτυρα αντί να τον πιάσει ζωντανό και να τον ανακρίνει; Δε νομίζω

Για νεκρούς των τρομοκρατών ,πρώτη φορά το ακούω. Ξέρεις ονόματα ή σε ποια περίπτωση τους φάγανε;

Το μεγαλύτερο γλέντι ήταν το 2001 που τους πιάσανε, εκεί άρχισαν όλοι να τους κοροϊδεύουν, απομυθοποιήθηκαν τόσο πολλοί που δεν τους έπαιρνε στα σοβαρά κανείς. Ένας φοιτητής στην Αγγλία πήγε στο blog του να γράψει κείμενο υποστήριξης και του την έπεσε την ίδια μέρα η αντιτρομοκρατική.

17 Νοέμβρη, Ερυθρές Ταξιαρχίες, RAF, όλες αυτές οι ομάδες είχαν σαν στόχο με μεμονωμένες ενέργεις να τιμωρούν ώστε να αποδίδουν δικαιοσύνη (όπως την εννοούσαν οι ίδιοι) και να φοβούνται οι υπόλοιποι και να κάθονται φρόνιμοι (για αυτό και τρομοκράτες, δηλαδή κυβερνούν με τον τρόμο).
Και όλες αυτές οι ομάδες είχαν το ίδιο αποτέλεσμα: Μηδέν

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
εγώ ξέρω ότι ο ο ηλεκτρολόγος και κοινοτάρχης και τρομοκράτης αγγελέτος κανάς ήθελε να συνυπολογισθεί ως συντάξιμος χρόνος η φυλάκισή του,
επικαλούμενος νομοθεσία για αντιστασιακούς της κατοχής.

Jason.vavv

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
394
Πόντοι
26
Όλοι εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα... Θυμάμαι την εξεταστική που ΘΑ έκανε η νδ για το σκάνδαλο του χρηματιστηριου. Η την εξεταστική της που δεν βρήκε τίποτα μεμπτό με τον Άκη. Και αν δεν είναι τα ίδια, ας δει πόσοι από το πασοκ μαντρωθηκαν στη νδ...

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.725
Πόντοι
2.356
Δηλαδή η αντιτρομοκρατική προτιμούσε να τον σκοτώσει και να τον κάνει μάρτυρα αντί να τον πιάσει ζωντανό και να τον ανακρίνει; Δε νομίζω

Για νεκρούς των τρομοκρατών ,πρώτη φορά το ακούω. Ξέρεις ονόματα ή σε ποια περίπτωση τους φάγανε;

Το μεγαλύτερο γλέντι ήταν το 2001 που τους πιάσανε, εκεί άρχισαν όλοι να τους κοροϊδεύουν, απομυθοποιήθηκαν τόσο πολλοί που δεν τους έπαιρνε στα σοβαρά κανείς. Ένας φοιτητής στην Αγγλία πήγε στο blog του να γράψει κείμενο υποστήριξης και του την έπεσε την ίδια μέρα η αντιτρομοκρατική.

17 Νοέμβρη, Ερυθρές Ταξιαρχίες, RAF, όλες αυτές οι ομάδες είχαν σαν στόχο με μεμονωμένες ενέργεις να τιμωρούν ώστε να αποδίδουν δικαιοσύνη (όπως την εννοούσαν οι ίδιοι) και να φοβούνται οι υπόλοιποι και να κάθονται φρόνιμοι (για αυτό και τρομοκράτες, δηλαδή κυβερνούν με τον τρόμο).
Και όλες αυτές οι ομάδες είχαν το ίδιο αποτέλεσμα: Μηδέν
Εννοείται ότι υποθέσεις κάνουμε και ερμηνείες δινουμε. Κανείς μας δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι ακριβώς διαμειφθηκε.
Φουντας, Κασσιμης, Τσουτσουβης μου 'ρχονται προχειρα στο μυαλό. Αλλά δεν είναι οι μονοι.
Τον Πρέκα τον εκτέλεσαν ενώ τον είχαν στη φάκα. Το μπαλκονι που σου έγραψα πριν. Μάχη της Καλογρέζας.
Το Μαρίνο τον αυτοκτονησαν τα ΕΚΑΜ στο πλοίο.
Στη μνημη του έγραψαν και μελοποίησαν αυτο το τραγούδι του Μητροπανου. Κι οταν βλέπω μπαγλαμαδες να το χορευουν με κλανιά μαγκιά ξεκαρδιζομαι. Που να 'ξεραν σε ποιους αναφερεται.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.182
Πόντοι
12.056
Ο Κουφοντίνας στο βιβλίο του λέει οτι βασικός λόγος που δεν τους πιάσανε τόσα χρόνια είναι οτι τους κάλυπτε ο λαός,ενώ τους βλέπανε δεν τους κατέδιδαν επειδή είχαν λαική απήχηση.
ο κουφοντινας οπως και ολοι οι αλλοι ηταν ληστες που με τα κλοπιμαια καλοπερνουσαν οσον αφορα την 17 ν στην αντιτρομοκρατικη γελανε μεχρι σημερα οταν τους ρωτας

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.072
Πόντοι
1.686
ο κουφοντινας οπως και ολοι οι αλλοι ηταν ληστες που με τα κλοπιμαια καλοπερνουσαν οσον αφορα την 17 ν στην αντιτρομοκρατικη γελανε μεχρι σημερα οταν τους ρωτας

Ψυχοπαθείς δολοφάνοι, που δυσφήμισαν το εργατικό κίνημα.

Ζημιά μόνο έκαναν, τα παράσιτα αυτά.

Όλες οι κατακτήσεις του εργατικού κινήματος έγιναν με αγώνες συλλογικούς,
όχι με τρομοκρατία.

Labor-Movement-1.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο Κουφοντίνας στο βιβλίο του λέει οτι βασικός λόγος που δεν τους πιάσανε τόσα χρόνια είναι οτι τους κάλυπτε ο λαός,ενώ τους βλέπανε δεν τους κατέδιδαν επειδή είχαν λαική απήχηση.
Eδω ο γιος του θεωρει οτι του ριχνουν χυλοπιτες οι γκομενες επειδη ειναι φτωχος και οχι επειδη ειναι γιος ενος αρχιτρομοκρατη και φονια κατα συρροη, και εσυ στεκεσαι στο οτι πιστευε ο φαρμακοχερης οτι ο κοσμος τον στηριζει?
Ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των φανατικων η αρνηση της πραγματικοτητας.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.182
Πόντοι
12.056
Ψυχοπαθείς δολοφάνοι, που δυσφήμισαν το εργατικό κίνημα.

Ζημιά μόνο έκαναν, τα παράσιτα αυτά.

Όλες οι κατακτήσεις του εργατικού κινήματος έγιναν με αγώνες συλλογικούς,
όχι με τρομοκρατία.

Labor-Movement-1.jpg
οι συγκεκριμενοι τυποι δεν ηταν καν ιδεολογοι φιλε μου κατσαπλιαδες ηταν..... εγω δεν πιστευω πως σκοτωσαν καποιον ολα για το χρημα και την καλοπεραση

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.363
Πόντοι
786
στην αντιτρομοκρατικη γελανε μεχρι σημερα οταν τους ρωτας
επειδή έκαναν 25 χρόνια να τους πιάσουν,
επειδή τους έπιασαν χάρη στη βόμβα που έσκασε στα χέρια του σάββα
επειδή είχαν πληρώσει την "άννα" για πληροφορίες
επειδή, όταν βρέθηκε επιτέλους η γιάφκα, ανέλαβαν οι αμερικανοί τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων

• Like
Αντιδράσεις: alex71

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
75.182
Πόντοι
12.056
επειδή έκαναν 25 χρόνια να τους πιάσουν,
επειδή τους έπιασαν χάρη στη βόμβα που έσκασε στα χέρια του σάββα
επειδή είχαν πληρώσει την "άννα" για πληροφορίες
επειδή, όταν βρέθηκε επιτέλους η γιάφκα, ανέλαβαν οι αμερικανοί τη συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων
επειδη ειναι μια οργανωση φαντασμα οπως και οι καινουργιοι τρομοκρατες που εχει εφευροι ο εξπερτ υπουργος

BestNotGeorge

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2023
Like
1.135
Πόντοι
206
Eδω ο γιος του θεωρει οτι του ριχνουν χυλοπιτες οι γκομενες επειδη ειναι φτωχος και οχι επειδη ειναι γιος ενος αρχιτρομοκρατη και φονια κατα συρροη, και εσυ στεκεσαι στο οτι πιστευε ο φαρμακοχερης οτι ο κοσμος τον στηριζει?
Ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των φανατικων η αρνηση της πραγματικοτητας.
Τι έγινε ρε μεγάλε ?

Κι ο Λένιν φανατικός ?
Αρνηση της πραγματικότητας ?

ΥΓ
Θα κάνεις μήνυση στον Κοττάκη ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom