Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.451
- Πόντοι
- 12.756
την πνιγουν τα ρουχαΓιατι σκουζει η μουναρα μου;Τι της κανανε;
την πνιγουν τα ρουχαΓιατι σκουζει η μουναρα μου;Τι της κανανε;
ΙσπανικηΓιατι σκουζει η μουναρα μου;Τι της κανανε;
Γιατι, πότε ειχε βελτιωθει?H Zωη υποτροπιασε παλι
Τσιμπάω αδελφέ ηδηηρεμησε ρε αδερφε....χτυπα 2 διπυτα....εβρισες και τον προεδρο εισαι εν εξαλλω
σκασε ρε μαλακα θα τα ακουσεις τα μπινελικια σου παλι....καυλωμενη μπηκες παλι?Και πολλοι ειναι
Ηρεμα αδελφέ μη δυναμιτίζεις το κλιμασκασε ρε μαλακα θα τα ακουσεις τα μπινελικια σου παλι....καυλωμενη μπηκες παλι?
Ρε μουνοπανα οποιος ξαναπει τη μουναρα μου Χοντρη θα του γαμησω το ταμ τιριρι....την πνιγουν τα ρουχα
Βρε αντε γαμησου και εσυΡε μουνοπανα οποιος ξαναπει τη μουναρα μου Χοντρη θα του γαμησω το ταμ τιριρι....
οχι εγω αδερφε...ενας μπουστης ειπε την ζωη χονδρη και ο χελ ειναι εξαλλοςΗρεμα αδελφέ μη δυναμιτίζεις το κλιμα
οχι εγω αδερφε...ενας μπουστης ειπε την ζωη χονδρη και ο χελ ειναι εξαλλος
Ρε αρκιντι προσεχε πως μιλας που να μην ξαναδεις πιτογυρο στη ζωη σου!!!Βρε αντε γαμησου και εσυ
Μη βρίζεις μανΡε αρκιντι προσεχε πως μιλας που να μην ξαναδεις πιτογυρο στη ζωη σου!!!
Ειναι Χοντρη αυτη η μουναρα ρε τυπε;Θα μας τρελανουν οι αγαμητοι;οχι εγω αδερφε...ενας μπουστης ειπε την ζωη χονδρη και ο χελ ειναι εξαλλος
βρες του και χωρα παραλληλαεγω τον φαμελο τον εχω για αρχηγο κυβερνησης αλλα ψαχνω να του βρω κομμα
οχι αδερφε...οι αλλοι ειναι αδυνατοι....Ειναι Χοντρη αυτη η μουναρα ρε τυπε;Θα μας τρελανουν οι αγαμητοι;