tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.183
- Πόντοι
- 3.656
Το παίρνει ο Άλεξ ; Ο σώγαμπρος ; Ο Ντολμάς ; Ο Κούκης ;Τυπε για το ηλεκτρικο της Rolls Royce τι απόψη εχεις
Όλοι αυτοί οι γαλάζιοι για 2ο ψιλοδουλειές κτλ ;
Το παίρνει ο Άλεξ ; Ο σώγαμπρος ; Ο Ντολμάς ; Ο Κούκης ;Τυπε για το ηλεκτρικο της Rolls Royce τι απόψη εχεις
Αυτοι θα περιμενουν, την πρώτη τη τσιμπησε ένας Ουκρανος δημοκράτης. Απο υπερωριες υποθετωΤο παίρνει ο Άλεξ ; Ο σώγαμπρος ; Ο Ντολμάς ; Ο Κούκης ;
Όλοι αυτοί οι γαλάζιοι για 2ο ψιλοδουλειές κτλ ;
ανάλογα ποιανού το μεροκάματο θα υπολογίσεις τύπεΓιατί δεν βγαίνουν από το μεροκάματο τέτοια ποσά;
Για θυμήσου τον τραγόπαππα που είναι κάτι οικονομίες πάνω από 1μμυριο.
Κοιτα,η αληθεια ειναι πως ο ελληνικος λαος ειναι πολυ μαλακας.Μαλάκα μου όλη η Ελλάδα ξέρει τι έχει γίνει και κάνουν τις πάπιες:
Το ότι δεν βγήκε ο ανιψιός ξανά δήμαρχος Αθηναίων και βλέπαμε τις στραβωμενες μούρες τους, που ήθελαν να βρίσουν τους ψηφοφόρους αλλά κρατιόντουσαν, είναι μια καλή αρχή.Κοιτα,η αληθεια ειναι πως ο ελληνικος λαος ειναι πολυ μαλακας.
Αμεσως μετα το δυστυχημα,στις περιοχες που εμπλεκονταν με το δυστυχημα περισσοτερο,Λαρισα-Τεμπη-Σερρες,βγηκε η ΝΔ παμψηφει.
Ουτε ενας δεν σκεφτηκε,-ε οχι ρε πουστη μου,τοση κουταλα αυτο παει πολυ.Για την αντιδραση θα την δωσω αλλου,την ψηφο.Οοοχι εκει,ΝΔ.
Το κρισιμο ματς για την κυβερνηση περασε περυσι με επιτυχια.Τωρα,μεσω social που γραφουμε ο καθενας τις πιπες μας,μας παει πιπα κωλο.
Εαν βγαιναμε στους δρομους και του χαλαγαμε τη σουπα,τοτε θα αλλαζε ισως κάτι
όταν μιλάνε τα αφεντικά ο πρωκτοσάλτε κάθεται κλαρίνο
Θέλω απευθείας αναθέσεις και καινούρια λίστα πέτσα
Saul Saul γιατί με καταδιώκεις;;
Και η ΝΔ τσίρκο είναι και μάλιστα αποδεικνύεται χειρότερο..Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση.
Τι να ψηφίσει ο κόσμος; Σύριζα - αυτό το τσίρκο;
Ρε Μαλακες γαμω τον Δια τους μουνοπαναδες αληταραδες,την περιοχη την γνωριζω παααρα μα παρα πολυ καλα.Ε τι να κανω τωρα;Που να ξερω εγω;
Αμεσα καποιο μουνοπανο-δικηγορος να αρχισει το ποιηματακι περι μη ευθυνης....
Ήσουν γραμμένος στην δαπ κ οννεδυ ;στην δεεπα; Έτρεχε για το κόμμα ; Η τσονταρεθς για το κόμμα στις εκλογές; Έχεις εργοστάσιο να δίνεις γραμμή τι θα ψηφίσουν οι υπάλληλοι ;Θέλω απευθείας αναθέσεις και καινούρια λίστα πέτσα
Ντροπη σου ρε Ζαιε κανεις πολιτικη σπεκουλα!!!Ρε Μαλακες γαμω τον Δια τους μουνοπαναδες αληταραδες,την περιοχη την γνωριζω παααρα μα παρα πολυ καλα.
Σ αυτην την φωτογραφια του Google οπου εχω κοκκινη γραμμη ερχεται ο αγωγος φυσικου αεριου
φαινεται εκει το εκκλησακι εις μνημιν θυματων Τεμπων (κατω αριστερα)
Τον ποταμο πηνειο απο κει που εχω κοκκινισμενο,πως στον πουτσο τον διασχιζει ο αγωγος,μπορει καποιο γαμιοσκυλο να μας πει;Θα μας τρελανουνε τα μουνοσπερματα;
Απλα δεν μας ειπε και τι μισθο λαμβανε ενας υπαλληλος του Οσε πριν 120 χρονια και τι μισθο τωρα,να μην πω κονδυλια το κρατος,ωστε η γαμημενη τηλεδιοικηση να εχει πληρωθει 100αδες φορες,χωρις να εχει τοποθετηθει ουτε μιςηΒγηκε ο Τσιοδρας ο εκπροσωπος Τυπου του Μητσοτακη, και ειπε οτι 120 χρονια λειτουργει ο σιδηροδρομος στην Ελλαδα, χωρις να υπαρχει η τηλεδιοικηση. Επρεπε να γινονται δυστυχηματα και συγκρουσεις τρενων;
Σωστο επιχειρημα.
Οτι χωρις τηλεδιοικηση, αλλα με ενα σωρο προβληματα, επιστολες υπαλληλων απο μεσα που γνωριζαν και ζουσαν τα προβληματα, αλλα τους αγνοησαν.
Οτι συστηματικα απαξιωσαν τον σιδηροδρομο. Με βλαβες που δεν επιδιορθωνονταν.
Για ολα αυτα φταιει οτι δεν υπηρχε τηλεδιοικηση; Η φταιει η βαρια αμελεια και αδιαφορια του υπουργου;
Οσοι δουλευουν σε εργασιακους χωρους με πολλα ατομα, προισταμενος, υποδιευθυντης, διευθυντης, γνωριζουν τα παντα, εχουν την ευθυνη για τα παντα.
Ο επιβλεπων αρμοδιος υπουργος δεν φερει ευθυνη; Αυτο μας λενε τοσους μηνες απο τη κυβερνηση;