Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
882
Πόντοι
86
Πλάτες...!
Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Βαγγέλης Βλάχος (έχασε στα Τέμπη τον αδελφό του, Βάιο) :
«Αντί να φορτώσει την κατάσταση στις πλάτες του, σηκώνει τις πλάτες του, χορεύει πάνω στις πλάτες των θυμάτων και ζητά από τα θύματα να βάλουν πλάτη. Ελπίζω ότι η κοινωνία θα του γυρίσει την πλάτη και θα τον βάλει με την πλάτη στον τοίχο, όσες πλάτες και να έχει».

Από το Twitter

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εχει ζησει και κάτι άλλο εκτος απο Μαδούρο ; ή οτι βλεπει στις τελενοβελας ?
37 ετων ειναι, εχει ζησει Τσαβες και Μαδουρο απο την γειτονικη Βενεζουελα και Ουριμπε, Ντούκε και Πετρο απο την Κολομβια. Και ότι λεει ειναι αξιοσεβαστο, καθώς ζει μονη της απο τα 15 και η πρωτη σχεση της ηταν ενας πληρωμενος δολοφονος, ο οποιος τελικα και δολοφονηθηκε. Με αλλα λογια, την ζωη δεν την εχει ζησει απο τελενοβελας, αλλά απο πρωτο χερι. Και η ζωη ολων μας εδω μεσα συνολικα, δεν κάνει εναν χρονο δικής της ζωής. Οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχουν ακουσει σφαιρες να σφυριζουν στο αυτι τους, ούτε εχουν δει εκτελέσεις λάιβ.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.905
Πόντοι
2.606
37 ετων ειναι, εχει ζησει Τσαβες και Μαδουρο απο την γειτονικη Βενεζουελα και Ουριμπε, Ντούκε και Πετρο απο την Κολομβια. Και ότι λεει ειναι αξιοσεβαστο, καθώς ζει μονη της απο τα 15 και η πρωτη σχεση της ηταν ενας πληρωμενος δολοφονος, ο οποιος τελικα και δολοφονηθηκε. Με αλλα λογια, την ζωη δεν την εχει ζησει απο τελενοβελας, αλλά απο πρωτο χερι. Και η ζωη ολων μας εδω μεσα συνολικα, δεν κάνει εναν χρονο δικής της ζωής. Οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν εχουν ακουσει σφαιρες να σφυριζουν στο αυτι τους, ούτε εχουν δει εκτελέσεις λάιβ.
τυπε με τον βασιλη σουφλα της κολομβιας ειχε μπλεξει?:confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
αλλα η ΝΔ πήγε βενζίνη +0.60€/lt
ρεύμα Χ 2
Τρόφιμα + 50%
Εχεις δικιο τύπε, η ΝΔ τα εκανε ολα αυτα. Σε ολη την Ευρωπη υπαρχει φτήνια και μονο εδω ακριβεια. Ειναι εργο ΝΔ η ακριβεια. Προφανως και για την ακριβεια στην Ισπανια, η ΝΔ φταιει. Μαλλον και στην Γαλλια, για τον Κουλη διαδηλωνουν. Ρε τύπε, τραβα ψηφισε Συριζα να σου βαλει αλλους τοσους φορους και μην κουραζεσαι αλλο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τυπε με τον βασιλη σουφλα της κολομβιας ειχε μπλεξει?:confused:
Η δικια μου ειχε φυγει απο το σπιτι επειδη δεν αντεχε αλλο το ξυλο απο τον πατερα της. Και εζησε καποιους μηνες στο δρομο, κανοντας δουλειες του ποδαριού. Εκει την βρηκε ενας 30αρης αρχηγος συμμοριας, την συμπαθησε, την μαζεψε σπιτι του, την εστειλε σχολειο και την προσεχε. Μετα 2-3 χρονια αυτος δολοφονηθηκε. Καμια φορα της μιλαω για τις ελληνιδες και τις νοοτροπιες τους, και μου τις λεει "εμετικές πριγκιπισσες που εχουν κανει το μουνι τους χρηματιστηριο".

• Like
Αντιδράσεις: barock

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
EΙναι αληθές. Η ζήλια ειναι ενα σημαντικο χαρακτηριστικό τους. Προχθες μιλουσα με την δικια μου, και εκανα τέσσερα (4) λεπτα να της απαντησω επειδη πηγα να φτιαξω καφε. Το τι ακουσα οταν επεστρεψα δεν περιγραφεται. Με ποια σκύλα πηγες και μιλησες τωρα, εισαι δικος μου, θα μαθω ποια ειναι και θα της κανω τη γλωσσα γραβατα, αν μαθω οτι μιλας με αλλη θα την βρω και θα της σπασω τα πλευρα κλπ κλπ
Nα προσέχεις μη δίνεις σοσιαλ κ επίθετα διότι είναι ικανές να σε βρούνε κ να γίνεις μπίλιες;;......όσο και να τις επιβεβαιώνεις ότι είσαι δικός τους ,αυτή πάντα θα βρίσκει αφορμή για ζήλεια..........επίσης να στέλνεις λουλούδια σε εορτές μέσω παραγγελίες ίντερνετ διότι τα αγαπάμε αυτά επειδή. Δεν το κανουν καθόλου οι νοτιοαμερικανοι άνδρες .....

Εσύ στην Αθήνα την γνώρισες τη δικιά σου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

εχει μια ελια στο φρυδι τατου πολλα και γυμνασμενα μπουτια ?
Όχι ...τιντερ έχει γεμίσει από Βενεζουέλανες είτε του επαγγέλματος είτε nanny

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.184
Πόντοι
3.656
Εχεις δικιο τύπε, η ΝΔ τα εκανε ολα αυτα. Σε ολη την Ευρωπη υπαρχει φτήνια και μονο εδω ακριβεια. Ειναι εργο ΝΔ η ακριβεια. Προφανως και για την ακριβεια στην Ισπανια, η ΝΔ φταιει. Μαλλον και στην Γαλλια, για τον Κουλη διαδηλωνουν. Ρε τύπε, τραβα ψηφισε Συριζα να σου βαλει αλλους τοσους φορους και μην κουραζεσαι αλλο.

Καταρχήν η ευρώπη έχει ακρίβεια, με ΜΙΣΘΟΥΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
Εμείς έχουμε ακρίβεια ευρώπης, με μισθούς Ζάμπιας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.483
Πόντοι
12.756

Μάλιστα , δηλαδη αμα εχεις φυγει απο το σπιτι σου και εχεις μπλεξει με γκανγκστερς εχεις πολιτικη άποψη ;;;
Μαλάκα μου τι λες ;; εχεις καταλαβει τι σε ρωτησα ;
Εχει βαλει σε μια κατσαρόλα και ανακατευει λιγο απο εγκληματικότητα, λιγο φτωχεια , λιγο ναρκωτικα, λιγο Σκορτσεζε και στο εχει σερβιρει..
Ολα αυτα που σου λεει συμβαινουν και σε άλλες χώρες με διάφορα καθεστώτα..
Τωρα για τις τελενοβέλας μην παιρνεις και όρκο , ολη η ζωη τους ειναι καθισμενες σε πλαστικη καρεκλα λευκη γυφτου, μεσα σε μια οικοδομη που εχει μονο κολωνες και τουβλο γυρω γυρω , να πινουν άπειρα λιτρα κοκα κόλας και εχοντας στα ποδια τους μια σακουλα φασολακια να καθαρίζουν βλεπωντας τηλεόραση..Εκτος αν νομιζεις εσυ οτι σε τετοιου τυπου φαβελες ο κόσμος που μενει εκει ολη μερα ειναι σε Κοφυ Μπερυ γυρνωντας ενα καλαμακι σε καφε..

Τωρα επειδη απ εξω περνανε δολοφόνοι και εμποροι ναρκωτικών δεν μου λεει κάτι , γιατι ξερει τι υπαρχει εξω και πως ειναι η ζωη εκει .. Δεν ειναι σε μια ευρωπαικη χωρα με νόμους και Κουλη να μπαινει σε ενα τρενο και να πεθαινει .. Εκει δεν τους "πουλανε" ασφάλεια του κρατος, εκσυγχρονισμο , Ελλαδα 2.0 και αρχιδια καπαμα.

Γι αυτο και δεν θεωρείται επικαιρότητα και ειδησιογραφικο νέο να πεθανουν καμιά 10αρια στα σοκάκια εκει

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515

kostas10

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
848
Πόντοι
81
EΙναι αληθές. Η ζήλια ειναι ενα σημαντικο χαρακτηριστικό τους. Προχθες μιλουσα με την δικια μου, και εκανα τέσσερα (4) λεπτα να της απαντησω επειδη πηγα να φτιαξω καφε. Το τι ακουσα οταν επεστρεψα δεν περιγραφεται. Με ποια σκύλα πηγες και μιλησες τωρα, εισαι δικος μου, θα μαθω ποια ειναι και θα της κανω τη γλωσσα γραβατα, αν μαθω οτι μιλας με αλλη θα την βρω και θα της σπασω τα πλευρα κλπ κλπ
Γίνομαι αδιάκριτος και ζητώ συγνώμη για αυτό.
Έχετε βρεθεί από κοντά ?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.071
Πόντοι
22.266
Η cami είμαι σαν αυτήν;;;
.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μάλιστα , δηλαδη αμα εχεις φυγει απο το σπιτι σου και εχεις μπλεξει με γκανγκστερς εχεις πολιτικη άποψη ;;;
Μαλάκα μου τι λες ;; εχεις καταλαβει τι σε ρωτησα ;
Εχει βαλει σε μια κατσαρόλα και ανακατευει λιγο απο εγκληματικότητα, λιγο φτωχεια , λιγο ναρκωτικα, λιγο Σκορτσεζε και στο εχει σερβιρει..
Ολα αυτα που σου λεει συμβαινουν και σε άλλες χώρες με διάφορα καθεστώτα..
Τωρα για τις τελενοβέλας μην παιρνεις και όρκο , ολη η ζωη τους ειναι καθισμενες σε πλαστικη καρεκλα λευκη γυφτου, μεσα σε μια οικοδομη που εχει μονο κολωνες και τουβλο γυρω γυρω , να πινουν άπειρα λιτρα κοκα κόλας και εχοντας στα ποδια τους μια σακουλα φασολακια να καθαρίζουν βλεπωντας τηλεόραση..Εκτος αν νομιζεις εσυ οτι σε τετοιου τυπου φαβελες ο κόσμος που μενει εκει ολη μερα ειναι σε Κοφυ Μπερυ γυρνωντας ενα καλαμακι σε καφε..

Τωρα επειδη απ εξω περνανε δολοφόνοι και εμποροι ναρκωτικών δεν μου λεει κάτι , γιατι ξερει τι υπαρχει εξω και πως ειναι η ζωη εκει .. Δεν ειναι σε μια ευρωπαικη χωρα με νόμους και Κουλη να μπαινει σε ενα τρενο και να πεθαινει .. Εκει δεν τους "πουλανε" ασφάλεια του κρατος, εκσυγχρονισμο , Ελλαδα 2.0 και αρχιδια καπαμα.

Γι αυτο και δεν θεωρείται επικαιρότητα και ειδησιογραφικο νέο να πεθανουν καμιά 10αρια στα σοκάκια εκει
Δυο παρατηρησεις εχω να κανω.
Δεν μένει σε φαβέλα, αλλά σε ενα πολυ ωραιο διαμερισμα σε συγκροτημα κατοικιών έξω απο το Κάλι.
Επισης, οντως της αρεσει πολύ η κοκα-κολα και προσπαθει να την περιορισει. Πώς το ηξερες αυτο???
Η πολιτικη αποψη, αληθεια, πώς αποκταται αν οχι με την εμπειρια ζωης? Απο τον καναπέ αποκτάται? Μαλλον παρεξηγησες οσα ειπα. Ή δεν τα εξεθεσα σωστα, για να μην σε αδικησω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.858
Πόντοι
9.297
Όποιος θέλει να είναι Αριστερός ή δεξιός, ας είναι ο,τι γουστάρει, δεν θα τον κρίνω εγώ.
Κάποιοι το βλέπουν συναισθηματικά όπως κι εγω.
Για παράδειγμα, μιας κι ανέφερε ο Νιπλης τον Πέτρο Κοκκαλη προηγουμένως.
Ο παππούς του, ο Πέτρος Κοκκαλης, ήταν Αντιστασιακος και μέλος του ΕΑΜ. Αυτός ο άνθρωπος, νιώθει έτσι ότι τιμάει την μνήμη του παππού του, να είναι μέλος σε Αριστερο κόμμα, να εκφράζει αριστερές ιδέες, να νιώθει πραγματικά μέσα του, οτι ναι είναι Αριστερός.
Όπως κι εγώ π.χ , ο δικός μου προπάππους ήταν αντάρτης του ΕΛΑΣ , δεν μου πάει το χέρι να το ρίξω σε δεξιο κόμμα ρε φίλε, πως να το κανουμε, ψηφίζω ξεκάθαρα πάντα με αντιδεξιό κριτήριο.
Είμαστε κι εμείς που το βλέπουμε με μια πιο ρομαντική ματιά, και δεν έχει καμία σημασία η οικονομικη μας κατάσταση.
Συμφωνώ απολύτως με την τελευταία παράγραφο...Φυσικά ανήκω στην απέναντι πλευρά .

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.873
Πόντοι
1.406
Η δικια μου ειχε φυγει απο το σπιτι επειδη δεν αντεχε αλλο το ξυλο απο τον πατερα της. Και εζησε καποιους μηνες στο δρομο, κανοντας δουλειες του ποδαριού. Εκει την βρηκε ενας 30αρης αρχηγος συμμοριας, την συμπαθησε, την μαζεψε σπιτι του, την εστειλε σχολειο και την προσεχε. Μετα 2-3 χρονια αυτος δολοφονηθηκε. Καμια φορα της μιλαω για τις ελληνιδες και τις νοοτροπιες τους, και μου τις λεει "εμετικές πριγκιπισσες που εχουν κανει το μουνι τους χρηματιστηριο".
Το εχω δει σε σιριαλ αυτο τυπε :confused:

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.736
Πόντοι
2.306
Να τολμησω να μαντεψω…μηπως ειναι ο Ισαβελλας bigcock?:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom