Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Όπως κι εγώ π.χ , ο δικός μου προπάππους ήταν αντάρτης του ΕΛΑΣ , δεν μου πάει το χέρι να το ρίξω σε δεξιο κόμμα ρε φίλε, πως να το κανουμε, ψηφίζω ξεκάθαρα πάντα με αντιδεξιό κριτήριο.
Κι εμένα ο παππούς μου είχε πάει στο ΕΛΑΣ. Από πατριωτικά κίνητρα. Κατά λέξη μου είχε πει , ότι εκεί μέσα, δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον για αντίσταση και σύγκρουση με τους κατακτητές. Με τον τρίτο κατακτητή μάλιστα, τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, έλεγε ότι ήταν κολλητάρια οι ινστρούχτορες του ΕΛΑΣ. Μάζευαν όπλα και χρήμα ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ , πλην βουλγάρων , που τους ήθελαν να μείνουν . Και το κυρίαρχο θέμα ήταν η ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ, μετά τον πόλεμο . Για αυτό ο παππούς μου, τους έγραψε στα αρχίδια του και τέλη του 1943 την κοπάνησε. Θέλαν να τον καθαρίσουν και τον έψαχναν μέχρι το 1950 . Κακή ιδέα να τον ψάχνουν .

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Κι εμένα ο παππούς μου είχε πάει στο ΕΛΑΣ. Από πατριωτικά κίνητρα. Κατά λέξη μου είχε πει , ότι εκεί μέσα, δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον για αντίσταση και σύγκρουση με τους κατακτητές. Με τον τρίτο κατακτητή μάλιστα, τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, έλεγε ότι ήταν κολλητάρια οι ινστρούχτορες του ΕΛΑΣ. Μάζευαν όπλα και χρήμα ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΚΤΗΤΩΝ , πλην βουλγάρων , που τους ήθελαν να μείνουν . Και το κυρίαρχο θέμα ήταν η ΛΑΟΚΡΑΤΙΑ, μετά τον πόλεμο . Για αυτό ο παππούς μου, τους έγραψε στα αρχίδια του και τέλη του 1943 την κοπάνησε. Θέλαν να τον καθαρίσουν και τον έψαχναν μέχρι το 1950 . Κακή ιδέα να τον ψάχνουν .
Ωραία, λοιπόν, επειδή αλλιώς σου τα έχουν πει εσένα οι παππούδες σου, ή αλλιώς μας τα λες επιτηδευμένα.
Ας κρατήσεις αυτές τις απόψεις για σένα, διότι σε όποιον παλαιότερο σου τις πεις, θα γελάει μέχρι το 2030.

Μιας κι έγραψες, ότι ο παππούς σου έφυγε το 1943 από τον ΕΛΑΣ, επειδή δήθεν θέλαμε τους Βούλγαρους στην Ελλάδα.
Πάρε και μια μάχη αγάπης το 1944.

Screenshot_20230322-223519_Samsung Internet.jpg

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.286
Πόντοι
3.556
που εχει χαθει ο ΠΙΕΞΑΡΟΣ να πουμε; εχει καιρο να ποστάρει συριζόπανο φερε πισω τα κλεμμένα κλπ :undecided::undecided::undecided:

Τύπε ντελαπάρησε μια νταλίκα με κοτόπουλα στο Αμέρικα και έχει πάει ο Πιεξ και τα μαζεύει :confused::confused:

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Ναι δεν είχε ενδιαφέρον για αντίσταση ο ΕΛΑΣ και το ΕΑΜ και είχαν οι δοσίλογοι της δεξιάς που τα είχανε πλακάκια με τους ναζί.Τι άλλες παπαριές θα διαβάσουμε από εσένα εδώ μέσα…

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.805
Πόντοι
6.946
τυπε εγω σεβομενος αυτα που περασε η κοπελα,απορω που ζηταει την συμβουλη του κουλη για το αν θα πρεπει να κατσει εδω η να φυγει :confused::confused::confused:
επρεπε να ειχε κλεισει εισητηριο χωρις επιστροφη για αλλη χωρα την επομενη μερα του εγκληματος δυστυχηματος :confused::confused::confused:
Τύπε, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, οι νέοι που μείναν πίσω ή που ήρθαν ξανά στην Ελλάδα (συγγενείς μου π.χ. ) , ψήφισαν από την αρχή Τσύριζα, και ΑΚΟΜΗ τον στηρίζουν.

Δεν έζησαν τα χρόνια του Ανδρέα να τα θυμούνται, όπως επίσης ΔΕΝ ξέρουν ή ΔΕΝ καταλαβαίνουν τι πάει να πει κομμουνισμός και κομμουνισμο-σοσιαλισμός... (σημειωτέον: ψήφισα κάποτε Συνασπισμό, για τελείως δικό μου λόγο, αν και δεν συμφωνούσα με την πλειοψηφία όσως αντιπροσώπευε) .
Έχουν δουλειές ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, γύρισαν πετυχημένοι από ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ χώρες, εξασκούν ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ δουλειές σε ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, για να ψηφίσουν.... ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ και σούργελα αγράμματα.

Δηλαδή, για να τιμωρήσουν όσους μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, ψηφίζουν ΜΕΡΟΣ του προβλήματος (γιατί και Νουδούλα, πλέον κυβέρνησε ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ από το ΠΑΣΟΚ... οι ΑΧΡΗΣΤΟΙ )

Θα μου πεις:΅να φύγουν από τους άχρηστους τωρινούς να πάνε πού; Τύπε μου, μάτια και κρίση έχει ο καθένας, ας ΜΗΝ θεωρούμε χαμένη ψήφο τα μικρά κόμματα που μας εκφράζουν λίιιιιιιιγο περισσότερο από τους συνήθεις απατεώνες που εναλλάσσονται στην εξουσία μετά το '74. Αν ΔΕΝ μπορούμε να σκεφτούμε και να κρίνουμε με το δικό μας μυαλό, μάλλον τελικά, μας αξίζουν αυτοί που έχουμε.

• Like
Αντιδράσεις: iliasl

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Ωραία, λοιπόν, επειδή αλλιώς σου τα έχουν πει εσένα οι παππούδες σου, ή αλλιώς μας τα λες επιτηδευμένα.
Ας κρατήσεις αυτές τις απόψεις για σένα, διότι σε όποιον παλαιότερο σου τις πεις, θα γελάει μέχρι το 2030.

Μιας κι έγραψες, ότι ο παππούς σου έφυγε το 1943 από τον ΕΛΑΣ, επειδή δήθεν θέλαμε τους Βούλγαρους στην Ελλάδα.
Πάρε και μια μάχη αγάπης το 1944.

Screenshot_20230322-223519_Samsung Internet.jpg

Μαλακίες , δεν σου είπα ότι δεν υπάρχουν . Άπειρες. ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ .....

Πολλοί παίρνουν συντάξεις ακόμη. Και καλές.

Αν μου βρεις ονόματα των βούλγαρων νεκρών .... και αναφορά δική τους ....

Γιατί μόνο στου ΚΚΕ τα αρλεκιν αναφέρονται οι μάχες.
Όπως πχ μάχη αμφιλοχίας. Οι γερμανοί στην παραλία ... από μακριά άκουγαν τους πυροβολισμούς .......

οι ΕΑΜίτες, σκότωσαν κάτι κρητικούς χωροφύλακες ..... ΕΛΛΗΝΕΣ .......

Νεκρούς από τη δράση του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ ... σου έχω ....

Τον Ψαρρό και δεκάδες από το σύνταγμα 5/12 ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ..............

Εντάξει .... στα δεκεμβριανά σκότωσαν πολλούς ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ .......
Άνδρες νεκροί ηλικίες 0-14 και 65++
γυναίκες όλων των ηλικιών , όπως η ελένη παπαδάκη ..........

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Μαλακίες , δεν σου είπα ότι δεν υπάρχουν . Άπειρες. ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ .....

Πολλοί παίρνουν συντάξεις ακόμη. Και καλές.

Αν μου βρεις ονόματα των βούλγαρων νεκρών .... και αναφορά δική τους ....

Γιατί μόνο στου ΚΚΕ τα αρλεκιν αναφέρονται οι μάχες.
Όπως πχ μάχη αμφιλοχίας. Οι γερμανοί στην παραλία ... από μακριά άκουγαν τους πυροβολισμούς .......

οι ΕΑΜίτες, σκότωσαν κάτι κρητικούς χωροφύλακες ..... ΕΛΛΗΝΕΣ .......

Νεκρούς από τη δράση του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ ... σου έχω ....

Τον Ψαρρό και δεκάδες από το σύνταγμα 5/12 ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ..............

Εντάξει .... στα δεκεμβριανά σκότωσαν πολλούς ... ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ .......
Άνδρες νεκροί ηλικίες 0-14 και 65++
γυναίκες όλων των ηλικιών , όπως η ελένη παπαδάκη ..........
Πραγματικα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοίξει κανείς σοβαρό διαλογο μαζί σου.
Από το "ο παππούς μου έφυγε το 1943 από τον ΕΛΑΣ επειδή θέλανε τους Βούλγαρους στην Ελλάδα"
Πήρες την απάντηση σου, μετά το γύρισες στο Καλαματιανό, με άλλες, ανιστόρητες αρλούμπες, που τις γράφεις μονο από εμμονή, από τίποτα άλλο.
Θα μου ήταν μεγάλη τιμή να με έχεις κι εμενα στην ignore list σου.
Η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας, δίκιο έχουν αυτοί που το λένε.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Για να καταλάβουμε τις διαστάσεις του ψεύδους ....

Στη μάχη του κιλκίς .... λένε οι αριστεροί .... ότι ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1944 ....

πολέμησαν ....

ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .... ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ !!!!!

Αν είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ ... το δέχεσαι ..... και άσχετος ......

αλλά ....

1)Η Κατοχική Κυβέρνηση που είχε ιδρύσει τα τάγματα .... είχε πέσει νοέμβριο του 1944 !
2)ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .......

Πάντα οι οι αριστεροί ....... έκαναν ωραίες διηγήσεις για μάχες με ... άνυπαρκτους εχθρούς !!!!!!!

Στην πραγματικότητα σφάξαν κάτι χιλιάδες άοπλους και γυναικόπαιδα !!!!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.560
Πόντοι
12.756
Παντως σιγα σιγα σβήνει το θέμα του τρένου τυποι..
Κατι τωρα η τιμη του μπακαλιάρου, κάτι τα καλάθια για Πασχα, τιμή αρνιου κτλ σε λιγες μέρες μονο εμεις θα το συζηταμε το θέμα .. αν εχει μεινει κανείς εδω μέσα

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Για να καταλάβουμε τις διαστάσεις του ψεύδους ....

Στη μάχη του κιλκίς .... λένε οι αριστεροί .... ότι ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1944 ....

πολέμησαν ....

ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .... ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ !!!!!

Αν είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ ... το δέχεσαι ..... και άσχετος ......

αλλά ....

1)Η Κατοχική Κυβέρνηση που είχε ιδρύσει τα τάγματα .... είχε πέσει νοέμβριο του 1944 !
2)ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ .......

Πάντα οι οι αριστεροί ....... έκαναν ωραίες διηγήσεις για μάχες με ... άνυπαρκτους εχθρούς !!!!!!!

Στην πραγματικότητα σφάξαν κάτι χιλιάδες άοπλους και γυναικόπαιδα !!!!
Εσύ γιατί σκούζεις στην πηγάδα θάφτηκε ο μπάρμπας σου ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Πραγματικα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανοίξει κανείς σοβαρό διαλογο μαζί σου.
Από το "ο παππούς μου έφυγε το 1943 από τον ΕΛΑΣ επειδή θέλανε τους Βούλγαρους στην Ελλάδα"
Πήρες την απάντηση σου, μετά το γύρισες στο Καλαματιανό, με άλλες, ανιστόρητες αρλούμπες, που τις γράφεις μονο από εμμονή, από τίποτα άλλο.
Θα μου ήταν μεγάλη τιμή να με έχεις κι εμενα στην ignore list σου.
Η ημιμάθεια είναι πολύ χειρότερη της αμάθειας, δίκιο έχουν αυτοί που το λένε.
Διάλογο δεν είσαι σε θέση να κάνεις μαζί μου, γιατί τα παραμύθια της αριστεράς που εσύ διαβάζεις τώρα,
τα είχα διαβάσει πριν 25 χρόνια. Και έμαθα την αλήθεια για όλα. Που καμία σχέση δεν έχει με τη δικιά σου εκδοχή.

Από τη δικιά σου εκδοχή, ΟΛΟΙ ΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.
Από τη δικιά μου, κανείς.

ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Έχεις ονόματα νεκρών ταγματασφαλιτών στη .... μάχη του κιλκίς ; Γράψτα. Και ποιό τάγμα ήταν στο κιλκίς !!!!!!
Αμφιλοχία ;;; Είχε τάγμα ;;;;;;; Ποιοί οι νεκροί ;;;;; Πες τους !!!!!

Στο αυγερινό κοζάνης ;;;;; Αν οι εθνικόφρονες ήταν ... δοσίλογοι ... .
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΑΜΙΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ;;;;;;;

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.805
Πόντοι
6.946
Παντως σιγα σιγα σβήνει το θέμα του τρένου τυποι..
Κατι τωρα η τιμη του μπακαλιάρου, κάτι τα καλάθια για Πασχα, τιμή αρνιου κτλ σε λιγες μέρες μονο εμεις θα το συζηταμε το θέμα .. αν εχει μεινει κανείς εδω μέσα
Δυστυχώς τύπε μου, ακόμα συζητάνε τι μαλακίες έκαναν κάμποσοι ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, που σε αυτούς ΚΑΙ ΜΟΝΟ πάνε να φορτώσουν όλα τα κακώς κείμενα 20ετίας, και δεν συνέλαβαν όλους τους υψηλά επικεφαλής του ΟΣΕ, Hellenic Train, πολιτικούς σε επιτροπές, ΡΑΕ, και το κακό συναπάντημα... ΔΥΣΤΥΧΩΣ. (αυτό είναι το μπουρδέλο στο οποίο ζούμε, και με άλλη κυβέρνηση των μεγάλων κομμάτων, τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ θα γίνονταν, η ίδια ολιγωρία και συγκαλυψη, το πιστεύω) .

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Διάλογο δεν είσαι σε θέση να κάνεις μαζί μου, γιατί τα παραμύθια της αριστεράς που εσύ διαβάζεις τώρα,
τα είχα διαβάσει πριν 25 χρόνια. Και έμαθα την αλήθεια για όλα. Που καμία σχέση δεν έχει με τη δικιά σου εκδοχή.
Από τις δήθεν ιστορίες του παππού σου (για τις οποιες διαψευστηκες πληρως) πήγες στις δήθεν ιστορίες που διάβασες πριν 25 χρόνια.
Αυτοναιρείσαι κι ο ίδιος τελικα.

Από τη δικιά σου εκδοχή, ΟΛΟΙ ΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ.
Από τη δικιά μου, κανείς.
Μάλλον γι'αυτό σκουζεις.
Η χούντα πάντως εδωσε συντάξεις στους δοσίλογους, για αυτο και γράφεις τα καλύτερα γι αυτήν, έχεις τους λόγους σου.
ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥΘΕΝΑ.

Έχεις ονόματα νεκρών ταγματασφαλιτών στη .... μάχη του κιλκίς ; Γράψτα. Και ποιό τάγμα ήταν στο κιλκίς !!!!!!
Αμφιλοχία ;;; Είχε τάγμα ;;;;;;; Ποιοί οι νεκροί ;;;;; Πες τους !!!!!
Ναι , θα γράψω χιλιαδες ονόματα εδώ.

Στο αυγερινό κοζάνης ;;;;; Αν οι εθνικόφρονες ήταν ... δοσίλογοι ... .
ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΑΜΙΤΕΣ ΠΗΓΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ;;;;;;;
:jerking: :jerking2:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Από τις δήθεν ιστορίες του παππού σου (για τις οποιες διαψευστηκες πληρως) πήγες στις δήθεν ιστορίες που διάβασες πριν 25 χρόνια.
Αυτοναιρείσαι κι ο ίδιος τελικα.
Μάλλον γι'αυτό σκουζεις.
Η χούντα πάντως εδωσε συντάξεις στους δοσίλογους, για αυτο και γράφεις τα καλύτερα γι αυτήν, έχεις τους λόγους σου.

Ναι , θα γράψω χιλιαδες ονόματα εδώ.
Τίποτε δεν αναιρείται και κανείς δεν σκούζει . Λες τα ίδια με τους γαλάζιους φίλους σου. Οι οποίοι σας έφτιαξαν εδώ που τα λέμε.
Ο νόμος περί άρσης συνεπειών του εμφυλίου, έγινε από τη ΝΔ . Πολλοί παίρνουν συντάξεις ακόμη.
ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ .... να βρεις δοσίλογους που έπαιρναν σύνταξη ! ΚΑΝΕΙΣ.
Στρατιωτικοί ήταν όλοι όσοι έπαιρναν συντάξεις. Που πολέμησαν για την ελλάδα , με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΟΧΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ.

Ονόματα ούτε ταγμάτων έχεις , ούτε νεκρών . Παραμυθάκια λες. Σε άλλους, όχι σε εμένα.

Βέβαια ομολογώ ότι κρίμα που δεν κερδίσατε. Θα γαμάγαμε ελληνίδες πουτάνες τώρα. Ντόπιο κρέας. Και όχι για 150€ , αλλά για 5€ όλο το βράδυ
(με κώλο και CIM ).

Αν είχατε κερδίσει και στην ισπανία , θα είχαμε και σπανιόλες εισαγώμενες πουτάνες, αφού θα ήταν και η ισπανία στο μπλοκ.
Ωραία η ιδεολογία σας μπουρδέλο , γιατί φτιάχνει καλές πουτάνες.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Τίποτε δεν αναιρείται και κανείς δεν σκούζει . Λες τα ίδια με τους γαλάζιους φίλους σου. Οι οποίοι σας έφτιαξαν εδώ που τα λέμε.
Ο νόμος περί άρσης συνεπειών του εμφυλίου, έγινε από τη ΝΔ . Πολλοί παίρνουν συντάξεις ακόμη.
ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ .... να βρεις δοσίλογους που έπαιρναν σύνταξη ! ΚΑΝΕΙΣ.
Στρατιωτικοί ήταν όλοι όσοι έπαιρναν συντάξεις. Που πολέμησαν για την ελλάδα , με ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΤΟΛΕΣ, ΟΧΙ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΕΣ.

Ονόματα ούτε ταγμάτων έχεις , ούτε νεκρών . Παραμυθάκια λες. Σε άλλους, όχι σε εμένα.

Βέβαια ομολογώ ότι κρίμα που δεν κερδίσατε. Θα γαμάγαμε ελληνίδες πουτάνες τώρα. Ντόπιο κρέας. Και όχι για 150€ , αλλά για 5€ όλο το βράδυ
(με κώλο και CIM ).

Αν είχατε κερδίσει και στην ισπανία , θα είχαμε και σπανιόλες εισαγώμενες πουτάνες, αφού θα ήταν και η ισπανία στο μπλοκ.
Μαλάκα έχεις τρελά ψυχολογικά προβλήματα.
@Barry Lyndon Τι φάρμακο δίνουν σε τούτο εδω;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
"Έχω απόλυτη αντίληψη ότι είμαι προνομιούχος σ' αυτή τη ζωή.
Εμένα με εντυπωσιάζουν όσοι δεν είναι προνομιούχοι και ειναι δεξιοί".

Ακριβώς έτσι το είπε
To οτι ο ιδιος ως προνομιουχος δηλωνει αριστερος, προφανως δεν του κανει και τοση εντυπωση.
Εμενα παλι μου κανει εντυπωση οτι το παιζει πολιτικος ειδημων λεγοντας εξυπναδες επιπεδου δεκαχρονου, οτι "ο μη προνομιουχος δεν εχει λογο να ειναι δεξιος". Αντε να του εξηγησεις τωρα, οτι με την λογικη του, θα ηταν αριστεροι το 80% του κοσμου, οπερ ατοπο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Για πες μας Άλεξ .... δεξιούς που κυβέρνησαν την Ελλάδα .........

Τα τεκμήρια που έβαλε η ΝΔ το 1977 στα ΙΧ .... ήταν δεξιό μέτρο ;;;;;
Και είχαν όλοι .... 1000cc ΙΧ ;;;

Ο 60% φορολογικός συντελεστής για την ανώτερη κλίμακα ... ΗΤΑΝ ΔΕΞΙΟ ΜΕΤΡΟ ;;
(το ΠΑΣΟΚ τον πήγε 64% και δεν ανέβασε το όριο , που πληθωριστικά ήταν μικρότερο το 1982 από το 1974 που θεσπίστηκε).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

(με κώλο και CIM ).

Τύπε δεν καταλαβαινω γιατι αντιπαρατιθεσαι με τον Τονυ. Δεν δηλωσες οτι θα ψηφισεις Συριζα??

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.203
Πόντοι
3.656
Τύπε δεν καταλαβαινω γιατι αντιπαρατιθεσαι με τον Τονυ. Δεν δηλωσες οτι θα ψηφισεις Συριζα??

Το διάβασες αυτό από δικά μου γραφόμενα ;
ή από γαλάζιους θαμώνες των τσοντοσινεμά ;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom