Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Σοβαρολογεις τωρα, ετσι? Υπαρχει δημοσιος υπαλληλος που του εχει γινει πειθαρχικο επειδη εκανε τροχαιο? Εκτος αν εννοουμε οτι ο συγκεκριμενος εφαγε 3 μηνες στερηση επειδη εκανε ζημια 100 ευρω στο υπηρεσιακο οχημα. Ακομη ωραιοτερο δηλαδη.
Επειδή μάλλον δεν είσαι άσχετος, λαϊκίζεις για να δικαιολογήσεις οτιδήποτε προερχόμενο από την ΝΔ.
Σαφέστατα και δεν είναι τραγικό ποινικό αδίκημα για να τον "κρεμάσουν".
Αλλά σαφέστατα πέρασε με κόκκινο, άρα διοικητικό πρόστιμο point system κλπ, σαφέστατα ενεπλάκη το υπηρεσιακό όχημα σε δυστύχημα με ευθύνη του οδηγού, άρα ΕΔΕ και πειθαρχική ποινή, σαφέστατα υπήρχε φόνος εξ αμελείας, άρα ποινική δίωξη που μάλλον θα αποφέρει γύρω στα 3 χρόνια φυλάκιση με 5-10 αναστολή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν έχει ιδιαιτερότητα...Αλλά αν πάμε τις ποινικές τετραετία πότε βγαίνει το Εφετείο ?Στα 20?
Στα 8 παραγραφεται. Αρα η εκδικαση γινεται υποχρεωτικα ως τοτε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Για οσους δεν ξερουν, η μανα του Γρηγοροπουλου πηρε 400.000 ευρω αποζημιωση απο τα δικαστηρια για τον θανατο του γιου της. Απο το Δημοσιο φυσικα, επειδη τον σκοτωσε οργανο του Δημοσιου. Επρεπε να βγει ο Αγγελακας να γραψει "συγνωμη μανα, δεν ηξερα να μπω μπροστα στη σφαιρα να παρεις 400.000 ευρώ". Ετσι? Δεν θα καταλαβω ποτέ γιατι πρεπει να βγαινουν οι διαφοροι λαικιστες να ειρωνευονται τα μετρα ανακουφισης πληγεντων απο πταισμα του Δημοσιου.
Μπατζανακη να ζητήσουν και οι πληγέντες στις πυρκαγιές να μπουν δημόσιο k όσοι Χασάνε κόσμο στους σεισμούς του 1999 κ στο μάτι ;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Επειδή μάλλον δεν είσαι άσχετος, λαϊκίζεις για να δικαιολογήσεις οτιδήποτε προερχόμενο από την ΝΔ.
Σαφέστατα και δεν είναι τραγικό ποινικό αδίκημα για να τον "κρεμάσουν".
Αλλά σαφέστατα πέρασε με κόκκινο, άρα διοικητικό πρόστιμο point system κλπ, σαφέστατα ενεπλάκη το υπηρεσιακό όχημα σε δυστύχημα με ευθύνη του οδηγού, άρα ΕΔΕ και πειθαρχική ποινή, σαφέστατα υπήρχε φόνος εξ αμελείας, άρα ποινική δίωξη που μάλλον θα αποφέρει γύρω στα 3 χρόνια φυλάκιση με 5-10 αναστολή.
Επειδη ειμαι ασχετος, για ποιο κόκκινο μιλας? Απλως στο σημειο αυτο υπαρχει διπλη διαχωριστικη και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η στροφη αριστερα.
Και επειδη ειμαι ασχετος και εσυ σχετικος, 5-10 χρονια αναστολη για 3 χρονια φυλακιση? Και 3 χρονια για ανθρωποκτονια εξ αμελειας με προφανη συνυπαιτιοτητα του θανοντος?
Επειδη ειμαι ασχετος κι εσυ σχετικος, η ανθρωποκτονια απο αμελεια δεν λεγεται "φονος". Φονος ειναι η ανθρωποκτονια απο προθεση.
Επειδη λοιπον ειμαι ασχετος και λαϊκίζω για χαρη της ΝΔ, ολα αυτα. Επειδη προφανως εχει ευθυνη και η ΝΔ για το ατυχημα. Ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Για αυτό έχεις ακούσει κάτι?
exofyllo10-2.jpg
Μακελειο?
Σε παρακαλω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Μπατζανακη να ζητήσουν και οι πληγέντες στις πυρκαγιές να μπουν δημόσιο k όσοι Χασάνε κόσμο στους σεισμούς του 1999 κ στο μάτι ;;;
Οι πληγεντες απο τις πυρκαγιες του 2018 στο Ματι, ρητα με νομο του Συριζα μπορουν να μπουν στο Δημοσιο. Για το 1999 δεν ξερω τι εγινε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Οι πληγεντες απο τις πυρκαγιες του 2018 στο Ματι, ρητα με νομο του Συριζα μπορουν να μπουν στο Δημοσιο. Για το 1999 δεν ξερω τι εγινε
Να ζητήσουν νομικά διαγραφή χρεών από δημόσιο κ τράπεζες ;;:think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Ξαναματαλεω....ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΡΕ ΑΓΓΕΛΑΚΑ;ΠΩΣ ΤΑ ΓΑΜΗΣΕΣ ΕΤΣΙ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ;
Σε λίγο πατεράδες χρεωκοπημενοι θα παίρνουν του άχρηστους γιους κ θα τους πετάνε σε καταστροφές επιτηδες:confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Σε λίγο πατεράδες χρεωκοπημενοι θα παίρνουν του άχρηστους γιους κ θα τους πετάνε σε καταστροφές επιτηδες:confused:
Και εγω ετοιμος ημουν να πεταξω τον καμηλοπροβατο σε κανενα τραινο....θα με φτιακει ο γουρλοματης.

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Επειδη ειμαι ασχετος, για ποιο κόκκινο μιλας? Απλως στο σημειο αυτο υπαρχει διπλη διαχωριστικη και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η στροφη αριστερα.
Και επειδη ειμαι ασχετος και εσυ σχετικος, 5-10 χρονια αναστολη για 3 χρονια φυλακιση? Και 3 χρονια για ανθρωποκτονια εξ αμελειας με προφανη συνυπαιτιοτητα του θανοντος?
Επειδη ειμαι ασχετος κι εσυ σχετικος, η ανθρωποκτονια απο αμελεια δεν λεγεται "φονος". Φονος ειναι η ανθρωποκτονια απο προθεση.
Επειδη λοιπον ειμαι ασχετος και λαϊκίζω για χαρη της ΝΔ, ολα αυτα. Επειδη προφανως εχει ευθυνη και η ΝΔ για το ατυχημα. Ε?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μακελειο?
Σε παρακαλω
Πάλι κάνεις ότι δεν ξέρεις. τροχονόμος ίσον φωτεινός σηματοδότης. Στο σημείο υπάρχει τροχονόμος για να ρυθμίζει την κυκλοφορία ή όχι? Επέτρεψε στο όχημα να βγεί? Ρωτάω γιατί είμαι και εγώ άσχετος και δεν ξέρω.
Την συνυπαιτιότητα του θανόντος από που την έβγαλες? Το είπε η τροχαία ή είναι απόφαση του δικαστηρίου που δεν έχει γίνει ακόμα? Πάλι ρωτάω γιατί είμαι άσχετος και δεν ξέρω.
Η ΝΔ προφανώς δεν έχει ευθύνη, ευθύνη έχουν όλοι όσοι "σκίζονται" να δικαιολογήσουν ή να κουκουλώσουν όσα εξοργίζουν τον κόσμο. Είναι συγγενής σου ή φίλοςσου ο οδηγός και ενδιαφέρεσαι να τον δικαιολογήσεις με ασάφειες και δικονομικά τερτίπια?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.321
Πόντοι
22.266
Και εγω ετοιμος ημουν να πεταξω τον καμηλοπροβατο σε κανενα τραινο....θα με φτιακει ο γουρλοματης.
Θα βλέπεις γονείς καταχρεωμενους να σφάζουν στο γόνατο μπροστά στη Βουλή ένα από τα παιδιά τους μπας κ διεγράφουν χρεη:confused:
Ο Κούλης φέρνει την Ιφιγένεια εν τρενω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Πάλι κάνεις ότι δεν ξέρεις. τροχονόμος ίσον φωτεινός σηματοδότης. Στο σημείο υπάρχει τροχονόμος για να ρυθμίζει την κυκλοφορία ή όχι? Επέτρεψε στο όχημα να βγεί? Ρωτάω γιατί είμαι και εγώ άσχετος και δεν ξέρω.
Την συνυπαιτιότητα του θανόντος από που την έβγαλες? Το είπε η τροχαία ή είναι απόφαση του δικαστηρίου που δεν έχει γίνει ακόμα? Πάλι ρωτάω γιατί είμαι άσχετος και δεν ξέρω.
Η ΝΔ προφανώς δεν έχει ευθύνη, ευθύνη έχουν όλοι όσοι "σκίζονται" να δικαιολογήσουν ή να κουκουλώσουν όσα εξοργίζουν τον κόσμο. Είναι συγγενής σου ή φίλοςσου ο οδηγός και ενδιαφέρεσαι να τον δικαιολογήσεις με ασάφειες και δικονομικά τερτίπια?
Εχω δει το ατυχημα σε βιντεο. Πρεπει να ειναι συγγενης μου για να εκφρασω νομικη αποψη για το ατυχημα? Οταν ολα τα αυτοκινητα εχουν σταματησει για να περασει (κακώς) το υπηρεσιακό, γιατι εσυ με τη μοτοσικλέτα τρέχεις αναμεσα απο τα αυτοκινητα (παρανομως) για να προσπερασεις με υπερβολικη ταχυτητα (κακώς) και πεφτεις στο πισω μερος του αυτοκινητου (αρα ειχε διελθει κατα το μεγαλυτερο μερος του, αρα οφειλες να το εχεις αντιληφθει)? Εσυ ονομαζεις το σκεπτικο μου "τερτιπια", εγω απλως το ονομαζω νομικη σκεψη με την εμπειρια δεκαδων υποθεσεων παρομοιων που εχω ασχοληθει.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Εχω δει το ατυχημα σε βιντεο. Πρεπει να ειναι συγγενης μου για να εκφρασω νομικη αποψη για το ατυχημα? Οταν ολα τα αυτοκινητα εχουν σταματησει για να περασει (κακώς) το υπηρεσιακό, γιατι εσυ με τη μοτοσικλέτα τρέχεις αναμεσα απο τα αυτοκινητα (παρανομως) για να προσπερασεις με υπερβολικη ταχυτητα (κακώς) και πεφτεις στο πισω μερος του αυτοκινητου (αρα ειχε διελθει κατα το μεγαλυτερο μερος του, αρα οφειλες να το εχεις αντιληφθει)? Εσυ ονομαζεις το σκεπτικο μου "τερτιπια", εγω απλως το ονομαζω νομικη σκεψη με την εμπειρια δεκαδων υποθεσεων παρομοιων που εχω ασχοληθει.
Το οχηματακι που δεν σταματησε μετα και πηγε κατευθειαν στο γκαραζ της Βουλης τι το λεμε τυπε;Εγκαταλειψη;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Το οχηματακι που δεν σταματησε μετα και πηγε κατευθειαν στο γκαραζ της Βουλης τι το λεμε τυπε;Εγκαταλειψη;
Δεν γνωριζω πού πηγε το αυτοκινητο. Αν εφυγε μακρια, κακώς. Αλλά δεν νομιζω να το εξαφανισανε κιολας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom