Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 443K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.852
Πόντοι
26.141
Απο τις ελιες που μαζευες Κυριακη του Πασχα ολα αυτα τα χαιλικια ρε τυπε;:confused:
Είδες τύπε κ εσύ του μουνι δεν με άφηνες να πάω να τα μαζέψω ..
Δισεκατομμύριουχος θα ήμουν τώρα αν μου το επέτρεπες:confused:

war_on

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2023
Like
47
Πόντοι
0
Απ' ό,τι φαίνεται μεχρι τωρα βασικος υπευθυνος για το δυστύχημα ειναι ο Σταθμάρχης, σιγουρα ομως υπαρχουν και αλλοι υπεύθυνοι.

Την μεγαλύτερη ευθύνη ομως την εχουν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις που πέρασαν απο το 2000 και απέτυχαν να εγκαταστήσουν ενα σύγχρονο σύστημα ελεγχου του σιδηροδρομικού δικτύου, ιδικά οι υπουργοί μεταφορών.
Καταλάβαμε, άρχισε το πλυντήριο ούτε 24 ώρες μετά το ατύχημα. Ποιος σταθμάρχης ρε παπάρα και πράσινα άλογα; Σου λένε δε λειτουργούν τα μισά λειτουργικά συστήματα.. σου λένε ότι σου διασφαλίζουν την ασφάλεια σου ιδιωτικοποιωντας τα.. πριν 10 μέρες ο μαλακας ο Καραμανλής (ο υπ.Μεταφορων), αυτά έλεγε.. και τώρα βγαίνει και μιξοκλαιει ο βουτυρομπεμπες τον κολλεγίων. Αλλά αυτή τη χώρα θέλετε μαλακές. Βγείτε τώρα να κάνετε το ξέπλυμα. Ήδη το αρχιδι ο Μητσοτάκης δήλωσε "θα προσπαθήσουμε να μη ξανασυμβεί". Φαντάσου γτ αναίσθητο μουνοπανο μιλάμε. Και εμένα προσωπικά στα @@ μου και ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αλλού το θέμα, βαθύτερο στην ελληνική κοινωνία και στην νοοτροπία που κουβαλάει της λαμογιας.
Το άμα έφταιγε ο σταθμάρχης ή όχι δε λέει τπτ. Δηλαδή αν κάνει ΕΝΑΣ μαλακια, οφείλουν να φύγουν πόσες ντουζίνες άνθρωποι από την ζωή και να χαροπαλευουν άλλοι πόσοι; Είναι δομικό το γαμημενο το ζήτημα σε αυτό το μπουρδέλο χωριό που λέγεται Ελλάδα. Τώρα βάλε και απορρυπαντικό μαλακά.

bourdgeorge

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
343
Πόντοι
21
Δεν το περίμενα από εσένα ..
Σιγά μη το κάνω registration στην Ελλάδα να μου το φάει η εφορία και ο Κούλης σε μια εβδομάδα ..
Δηλωμένο εξωτερικό και tax free
Είπαμε είμαστε με μπαταχτσηδες επιχειρηματίες ...αυτοί κάνουν προκοπή στην Ελλάδα

Έλα νιπλαρε έχει κ φίλη η κορασίδα μας ....γουστάρει λαμόγια κ καλή ζωή όμως ..
IMG-9cc3dd2f000ccf488f2688d6793a60b9-V.jpg

Μια χαρά περνάνε μαζί σας. Παει μετά ο φουκαράς την κλείνει για μια ώρα στο τουρ της και παραπονιέται ότι βαριόταν.

@Νίπλης νάτος ο ένοχος. Μεχρι και βατόμουρο-σουβλάκι έφτιαξε..

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.447
Πόντοι
1.056
Σιγά μη το κάνω registration στην Ελλάδα να μου το φάει η εφορία και ο Κούλης σε μια εβδομάδα ..
Είπαμε είμαστε με μπαταχτσηδες επιχειρηματίες ...αυτοί κάνουν προκοπή στην Ελλάδα

IMG-9cc3dd2f000ccf488f2688d6793a60b9-V.jpg

στο 4chan τις βρίσκεις αυτές τις random φωτογραφίες ?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο σταθμάρχης της Λάρισας παραδέχτηκε ότι έδωσε λανθασμένες εντολές στο επιβατικό τρένο.

Επίσης υπάρχει δημοσίευμα που αναφέρει ότι ήταν πρώην αχθοφόρος ...

Kvel

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2007
Like
784
Πόντοι
81
Εδω λενε οτι δεν δουλευουν καν οι σηματοδοτες στις γραμμες να ξερει τουλαχιστον ο αλλος οτι υπαρχει προβλημα...γιατι πραγμα μιλαμε...και βγαινει ο αλλος ο μπουλης και λεει θα κανουμε οτι πρεπει και μπλα μπλα που αν δεν ειχε το επιθετο που εχει τωρα θα ηταν κανα ναυαγιο εξω απο κανα προπο να παιζει κινο 12 ωρες την μερα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.852
Πόντοι
26.141

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.761
Πόντοι
6.515
Απ' ό,τι φαίνεται μεχρι τωρα βασικος υπευθυνος για το δυστύχημα ειναι ο Σταθμάρχης, σιγουρα ομως υπαρχουν και αλλοι υπεύθυνοι.

Την μεγαλύτερη ευθύνη ομως την εχουν ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις που πέρασαν απο το 2000 και απέτυχαν να εγκαταστήσουν ενα σύγχρονο σύστημα ελεγχου του σιδηροδρομικού δικτύου, ιδικά οι υπουργοί μεταφορών.
Δεν είχαν λεφτά τυπε, μόνο 400 δις μπόρεσαν να δανειστούν

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.749
Πόντοι
6.256
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: Kvel

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.761
Πόντοι
6.515

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.482
Πόντοι
12.756

ΥΓ το τελευταιο ειναι γιατι μας γαμησες στο οφ τοπικ

εχεις αρχισει και με φοβίζεις τυπε, οτι κρεμεσαι μεταξυ πλεμπας και κανονικης ζωης ..
Δεν μιλησε κανεις για registration, για να ειναι εδω παρκαρισμενο ή αν δεν εχεις να πληρωσεις το σταντινγκ εδω να το φερεις να σε παρει..
αμα ειναι να το κυνηγας εσυ εκει που ειναι γαμησε τα .. εισαι σε ασχημη κατασταση ..
εσυ μπαινοβγαινεις σε 10 αεροπλανα μεχρι να μπεις "στο δικό σου" , πολυ ταλαιπωρία ...φτωχεια μυριζει η δουλεια :coffee:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.749
Πόντοι
6.256
Τουλαχιστον αυτος ειχε τα αρχιδια να παραιτηθει και στο κειμενο της παραιτησης του να αναλαβει την ευθυνη.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom