Νέα

Πολύνεκρη σύγκρουση τρένων στα Τέμπη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xxx_male
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 416K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Ναι τις πουλας , αλλα για να γινει κερδοφόρα αυτη η επιχειρηση πρεπει ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ Ο ΔΙΑΣ , ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΓΥΟΣ Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ , ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και πολλα άλλα ταυτοχρονα.

γι αυτο τους εδωσαν το τυρακι με τα 50 μυρια , και μην ξεχνας οτι δινουν και 12 μυρια στο δημοσιο για ΤΕΛΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ , αρα χοντρικα καντα 38 τα μυρια
Γράφω εδώ όχι για να απαντήσω σε εσένα φίλε, αλλά σαν απάντηση στην γενική συζήτηση περί ιδιωτικοποιήσεων.
Ρε σεις πάμε καλά? Μιλάμε για ιδιωτικοποιήσεις και κερδη σε υπηρεσίες κοινής ωφέλειας? Φως, νερό, επικοινωνίες, υγεία, παιδεία δεν πρέπει να είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης και κερδών.
Γιατί στον πουτσο πληρώνουν φόρους οι πολίτες? Για τους μισθούς των βουλευτών και των golden boys?
Έχουμε φάει την στρέβλωση του καπιταλισμού και του φιλελευθερισμού αμασητη. Αυτό που ζούμε είναι αριστοκρατία/ολιγαρχία και δεν έχει καμία σχέση με λαϊκή δεξιά και φιλελευθερισμό.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.338
Πόντοι
3.656
Θα του ξεριζωνα την καρδιά και θα του την έτρωγα πολιτισμένα πάντα δημοκρατικά
Γυναίκα με τέκνα, θέλαν να πάνε σαλόνικα για να συναντήσουν κάτι γνωστούς. Μου λέγαν μαλακιούλες ότι το ιντερσίτυ πάει γρήγορα
και θα πίναν καφέδες και σοκολάτες με κρουασάν μέχρι να φτάσουν σε 4 ωρίτσες .

Τους είπα να πάνε όπως θέλουν , αμάξι, αεροπλάνο , κτελ , ποδήλατο , πόδια , κολυμπώντας ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΡΕΝΟ .
Μια βδομάδα πριν το 3μερο αυτό .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.338
Πόντοι
3.656
Ρε σεις πάμε καλά? Μιλάμε για ιδιωτικοποιήσεις και κερδη σε υπηρεσίες κοινής ωφέλειας? Φως, νερό, επικοινωνίες, υγεία, παιδεία δεν πρέπει να είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης και κερδών.
Αρχηγέ μου ... νομίζω αύριο ψηφίζουν ιδιωτικοποίηση ΝΕΡΟΥ.
Στη ρουμανία ο λογαριασμός μετά την ιδιωτικοποιηση πήγε Χ 4.
Εδώ πιστεύω θα πάει παραπάνω.
Είναι πιο χλιδάτα τα λαμόγια εδώ.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
τύπε φαντάζεσαι να είχε πεθάνει το παιδί σου και να ερχόταν ένας να σου έλεγε τουλάχιστον μετά τον θάνατο του θα φτιάξουμε καλύτερα το κράτος?

θα τον φύτευες επί τόπου η όχι?
Για φαντάσου την μια μέρα να σου λένε είναι ασφαλές οι μεταφορές και την επόμενη να χάνεις το παιδί σου. όταν ρωτάς το γατί να δείχνουν έναν υπάλληλο. και ξανά ρωτάς ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ εσύ τι έκανες??? Ε παραιτήθηκα αλλά θα είμαι υποψήφιος ξανά.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Γιατί στον πουτσο πληρώνουν φόρους οι πολίτες? Για τους μισθούς των βουλευτών και των golden boys?

παντως μεχρι τωρα πληρωναμε φορους για τα εχει ο ΟΣΕ 10 δις χρεη....
αραγε αυτη η στρεβλωση πως λεγεται?
:think::undecided:

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Γυναίκα με τέκνα, θέλαν να πάνε σαλόνικα για να συναντήσουν κάτι γνωστούς. Μου λέγαν μαλακιούλες ότι το ιντερσίτυ πάει γρήγορα
και θα πίναν καφέδες και σοκολάτες με κρουασάν μέχρι να φτάσουν σε 4 ωρίτσες .

Τους είπα να πάνε όπως θέλουν , αμάξι, αεροπλάνο , κτελ , ποδήλατο , πόδια , κολυμπώντας ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΡΕΝΟ .
Μια βδομάδα πριν το 3μερο αυτό .
πόσες βδομάδες πριν από το 3μερο άνθρωποι έπαιζαν ρωσική ρουλέτα ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙΤΟΥΣ

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
Τι να σε κάνω ρε μλκ που ΕΥΤΥΧΩΣ δε ζήσαμε γκούλαγκ και τώρα όχι καφενείο δε θα είχες, σαν το Βουτσά στον αράπη κι αν τον πλένεις θα ήσουν, στην καλύτερη περίπτωση.
Αυτό το ΝΔ ή Γκουλάγκ μου θυμίζει έναν άλλο πετυχημένο που είχε πει το ηρωικό "σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα" και μόλις έγινε πρωθυπουργός έφερε μνημόνιο και ΔΝΤ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.338
Πόντοι
3.656
πόσες βδομάδες πριν από το 3μερο άνθρωποι έπαιζαν ρωσική ρουλέτα ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙΤΟΥΣ

Τύπε πρέπει να ψηφίσουμε ΝΔ να βγει πάλι .... αλλιώς θα βγει ο αλέξης και θα μας διώξουν οι αγορές ......
μπορεί να πάθουν ζημιά και οι τράπεζες, οι πυλώνες της οικονομίας αφού ......

το ότι σε λίγο η μισή ελλάδα δεν θα έχει ρεύμα , νερό να πλύνει τον κώλο της και θα τρώει μόνο σκατομακάρονα ετικέτας, είναι πταίσμα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
ρευμα, νερο, υγεια...μονο αυτα στο δημοσιο...
ο,τιδηποτε αλλο στο δημοσιο, μονο αν εχει ετησιο κερδος....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Για φαντάσου την μια μέρα να σου λένε είναι ασφαλές οι μεταφορές και την επόμενη να χάνεις το παιδί σου. όταν ρωτάς το γατί να δείχνουν έναν υπάλληλο. και ξανά ρωτάς ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΡΑΤΟΣ εσύ τι έκανες??? Ε παραιτήθηκα αλλά θα είμαι υποψήφιος ξανά.
Καμαρωνω και απορώ που βρίσκουν το κουράγιο και την δύναμη αυτοί οι άνθρωποι να συνεχίζουν με όποιο τρόπο την ζωή τους ςμεγω είμαι αδύναμος θα έπρεπε να σκοτώσω κάποιους

Yagulas

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Σεπ 2022
Κριτικές
16
Like
2.168
Πόντοι
1.191
παντως μεχρι τωρα πληρωναμε φορους για τα εχει ο ΟΣΕ 10 δις χρεη....
αραγε αυτη η στρεβλωση πως λεγεται?
:think::undecided:
Ψάξε να βρεις πως και γιατί είχε/έχει χρέη ο ΟΣΕ και αν ήταν πραγματικά αυτά τα χρέη και ίσως να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει καμία στρέβλωση. Αυτή είναι η κανονικότητα που σου πασάρουν τα συστημικά μέσα.
Αναλύσεις για τα χρέη του ΟΣΕ υπάρχουν αμέτρητες online.

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Καμαρωνω και απορώ που βρίσκουν το κουράγιο και την δύναμη αυτοί οι άνθρωποι να συνεχίζουν με όποιο τρόπο την ζωή τους ςμεγω είμαι αδύναμος θα έπρεπε να σκοτώσω κάποιους
το τραύμα πονάει όταν κρυώσει. είναι ζεστό ακόμα. δεν το θυμόμουν αλλά το έμαθα χθες. Ενα παιδί που σώθηκε από τα Τέμπη 20 χρόνια μετά αυτοκτόνησε. Ακομα δεν είδαμε τπτ. Η απορία μου είναι άλλη. Αυτα τα ΚΑΡΙΟΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Ψάξε να βρεις πως και γιατί είχε/έχει χρέη ο ΟΣΕ και αν ήταν πραγματικά αυτά τα χρέη και ίσως να καταλάβεις ότι δεν υπάρχει καμία στρέβλωση. Αυτή είναι η κανονικότητα που σου πασάρουν τα συστημικά μέσα.
Αναλύσεις για τα χρέη του ΟΣΕ υπάρχουν αμέτρητες online.
για πες τυπε...
για να με γλυτωσεις και απο το ψαξιμο...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
το τραύμα πονάει όταν κρυώσει. είναι ζεστό ακόμα. δεν το θυμόμουν αλλά το έμαθα χθες. Ενα παιδί που σώθηκε από τα Τέμπη 20 χρόνια μετά αυτοκτόνησε.
Και να σου φέρουν το παιδί σου σε ένα κουτί και να σου λένε μην το ανοίξεις καλύτερα

dantedmc

Μέγας
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
11.317
Πόντοι
3.936
Και να σου φέρουν το παιδί σου σε ένα κουτί και να σου λένε μην το ανοίξεις καλύτερα
τώρα ζητούν ξανά έλεγχο DNA για επιβεβαίωση. Μαλακα μου τι νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ. ελπίζω τα εδώ ΚΑΡΙΟΛΙΑ να είναι απλά εμισθα τρολακια και να μην τα πιστεύουν όσα γράφουν. διαφορετικά δεν υπάρχει σωτηρία

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
τώρα ζητούν ξανά έλεγχο DNA για επιβεβαίωση. Μαλακα μου τι νιώθουν αυτοί οι άνθρωποι ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ
Που βρίσκουν την δύναμη αυτοί οι άνθρωποι που βρίσκουν την δύναμη οι γονείς της τοπαλουδη οι γονείς του αλκη δεν έχω λόγια και να ακούς αυτούς τους τυπους να κανιβαλιζουν και να ασελγούν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom