trelogiatross
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2020
- Like
- 375
- Πόντοι
- 20
Και εγώ ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσω τύπε. Στηρίζουμε εξωκοινοβουλευτική αριστεράΣτις πρωτες εκλογες παιζει το ενδεχομενο να ψηφισω ΠΑΣΟΚ επειδη κατεβαινει υποψηφια μια καλη μου φιλη
Και εγώ ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσω τύπε. Στηρίζουμε εξωκοινοβουλευτική αριστεράΣτις πρωτες εκλογες παιζει το ενδεχομενο να ψηφισω ΠΑΣΟΚ επειδη κατεβαινει υποψηφια μια καλη μου φιλη
ολα τα περιμενω απο αυτουςΠροφανως δεν ακουσαν μονο την μιση κασετα
Η επικοινωνία προς τους μηχανοδηγούς είδαμε οτι γράφεται σε μπακαλοτέφτερο.καινουρια τριπλα επιχειρειται:
Ο επιθεωρητης που πηρε αναρρωτικη (φοβηθηκε το αυτόφωρο αραγε;) αναστηθηκε σαν το Λαζαρο και ειπε οτι εβαλε και αλλο σταθμαρχη να βοηθα τον ψαρακα το Σαμαρα αλλα επειδη ηταν μαλακας την κοπανησε.
1. Οι βαρδιες δεν αναγραφονται καπου; Δε θα τον ειχαν βρει το δευτερο σταθμαρχη απο την πρωτη στιγμη;
2. Αφου τελικα τον βρηκαν πως και δεν τον εχουν καλεσει για καταθεση; Πως και δεν τον κυνηγανε για συνεντευξεις;
3. Ολα αυτα βολευουν το μπαρμπα Βασιλη. Καποιος προσπαθει να τον βοηθησει. Καιγοντας έναν αθώο ομως; Οι συνδικαλιστες του ΟΣΕ με ποιανου το μερος θα πανε;
Αρα ή ο μπαρμπα ΒΑασιλης εχει τους ψηφους της Λαρισας στην τσεπη ή φοβουνται οτι θα δωσει το ονομα αυτου που εκανε το ρουσφετι. Και οι μαλακες της αριστερας επεσαν μονοι τους στην παγιδα αφου εχουν κανει λαβαρο οτι φταιει μονο ο Μητσοτακης και οχι ο σταθμαρχης.
Την μέση του έχει ο άνθρωπος ρε.Τον άλλο σταθμάρχη που πήρε άδεια αναρρωτική για την μέση του 4 ώρες μετά το δυστύχημα, είναι άφαντος. Τα αμάξια στο σπίτι παρκαρισμένα. Θα δείς που κάποιος υπουργός που του την έδωσε από μακριά την άδεια με υπογραφή γιατρού, τον μάζεψε, τον έφαγε και τον έριξε σε κανένα χαντάκι για να μην μιλήσει.
καποιος μαλακας δημοσιογραφος σε καποιο site. εννοω καποιο παιδακι απο αυτα που παιρνουν για πρακτική και πληρώνουν και 500 ευρώ στο site για να κανουν εκει πρακτική, δεν καταλαβε τι εγραφε το δελτιο τύπου και εγραψε αυτή την μαλακία. μην ξεχνας πρωτοθεμα newsit iefimerida και ολα αυτά τσιμπάνε fakenews δεν έχουν και πολύ ικανο προσωπικό δεν έχεις δει πόσο ανορθογραφα γραφουν;Παιδιά εξηγήσετε μου κάτι γιατί η δεν ξέρω να διαβάζω η είμαι βλάκας . Λέγανε ότι οι νεκροί είναι 57 ΚΑΙ (το τονίζω το και ) 56 αγνοούμενοι άρα αν δεν βρεθεί κάποιος αγνοούμενους οι νεκροί θα είναι 57+56=113 διότι οι 56 εξαηλοθηκαν λόγω της τεράστιας σύγκρουση συν ότι έχουν μπει κ άτομα χωρίς εισιτήριο άρα 113++ οι νεκροί επίσης από τους 57 νεκρούς τους κάναν εξετάσεις DNA για να γίνει εξακριβωθεί άρα δεν έχουν καμία σχέση με τους αγνοούμενους .
επειδή είναι σχεδόν ίδιοι οι αριθμοί 56,57
ΠΕΡΙΜΈΝΩ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ ΑΞΙΌΤΙΜΑ ΜΕΛΗ
Εχεις δικιο τυπε, ως γνωστον ο ΟΣΕ δούλευε ρολόι επι ΣΥΡΙΖΑ, με την ΝΔ διαλύθηκε.Πάει μεχρι το γραφείο του πρωθυπουργού το ρουσφέτι για αυτό. Πώς να κρυφτεί ο Κούλης. Καλύτερα να πει 1000€ κατώτατο από αύριο παρά να τον "απολύσουν" από πρωθυπουργό. Στην βουλή θα τα ρίξουν όλα στο ΣΥΡΙΖΑ φυσικά.
δηλαδή τελικα ήταν τρεις σταθμάΑΡΧΙΔΕΣ στην βάρδια;καινουρια τριπλα επιχειρειται:
Ο επιθεωρητης που πηρε αναρρωτικη (φοβηθηκε το αυτόφωρο αραγε;) αναστηθηκε σαν το Λαζαρο και ειπε οτι εβαλε και αλλο σταθμαρχη να βοηθα τον ψαρακα το Σαμαρα αλλα επειδη ηταν μαλακας την κοπανησε.
1. Οι βαρδιες δεν αναγραφονται καπου; Δε θα τον ειχαν βρει το δευτερο σταθμαρχη απο την πρωτη στιγμη;
2. Αφου τελικα τον βρηκαν πως και δεν τον εχουν καλεσει για καταθεση; Πως και δεν τον κυνηγανε για συνεντευξεις;
3. Ολα αυτα βολευουν το μπαρμπα Βασιλη. Καποιος προσπαθει να τον βοηθησει. Καιγοντας έναν αθώο ομως; Οι συνδικαλιστες του ΟΣΕ με ποιανου το μερος θα πανε;
Αρα ή ο μπαρμπα ΒΑασιλης εχει τους ψηφους της Λαρισας στην τσεπη ή φοβουνται οτι θα δωσει το ονομα αυτου που εκανε το ρουσφετι. Και οι μαλακες της αριστερας επεσαν μονοι τους στην παγιδα αφου εχουν κανει λαβαρο οτι φταιει μονο ο Μητσοτακης και οχι ο σταθμαρχης.
Μόνο 57 σίγουρα δεν είναι όπως κ να έξαλου στο σταθμό Λαρίσης υπάρχουν κάμερες μπορούν να τσεκαρουν και να δουν πόσοι επιβάτες μπήκαν χωρίς εισιτήριοκαποιος μαλακας δημοσιογραφος σε καποιο site. εννοω καποιο παιδακι απο αυτα που παιρνουν για πρακτική και πληρώνουν και 500 ευρώ στο site για να κανουν εκει πρακτική, δεν καταλαβε τι εγραφε το δελτιο τύπου και εγραψε αυτή την μαλακία. μην ξεχνας πρωτοθεμα newsit iefimerida και ολα αυτά τσιμπάνε fakenews δεν έχουν και πολύ ικανο προσωπικό δεν έχεις δει πόσο ανορθογραφα γραφουν;
υπαρχει ενας αγνωστος αριθμος αγνοουμενων πάντως.......
το εχουν αναδημοσιευσει το λαθος αυτο δεκαδες sites. τοσο που δεν μπορω να βρω τωρα ποιος το ξεκινησε αυτο το λάθος.....Μόνο 57 σίγουρα δεν είναι όπως κ να έξαλου στο σταθμό Λαρίσης υπάρχουν κάμερες μπορούν να τσεκαρουν και να δουν πόσοι επιβάτες μπήκαν χωρίς εισιτήριο
Τν εκτίμησα τν πουστη. Δεν του το χα. Ξεφτυλισε τους πάντες και τα πανταΤΟ χειροτερο δεν ειναι το χεσιμο αληθειας στο κοπροσκυλο...το χειροτερο ειναι η αληθεια που κλεινει το βιντεο,,,,"και ας παρουν τον κυριακου να μας κοψουν!"
Τι λες ρε τυπε?!? Δεν εκανε εμβολιαστικά κέντρα??? Να ανακαλεσετεΕννοειται φταει ο Σταθμαρχης. Φταιει και το αρχιδι ο Κουλης που απο το 20 δεν εχει κανει τπτ το μπουρδελο κρατος.
Χωρια τα 700 μυρια της Ε.Ε που τα εφαγαν αλλα για αυτο δεν μιλαει κανεις.
Βρε συμφωνώ αλλά έκατσε η καυτή πατάτα σε αυτούς. Και εσένα άμα σε κλέβουν κάθε 4ετια στο σπίτι σου και στο τέλος αυτής της 4ετιας πιάσεις έναν δυαρυκτη, δεν θα τον "δείρεις" μεζεμενα; θα σου λέει τι φταίω εγώ; Εγώ μια φορά μπήκα σπίτι σου, οι άλλοι σε έκλεβαν πιο παλιά.Εχεις δικιο τυπε, ως γνωστον ο ΟΣΕ δούλευε ρολόι επι ΣΥΡΙΖΑ, με την ΝΔ διαλύθηκε.
Για το μουνόπανο το Σπίρτζη που μπήκε στο κάρδο δε γράφεις τίποτα ΣΥΡΙΖΑΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ.Εννοειται φταει ο Σταθμαρχης. Φταιει και το αρχιδι ο Κουλης που απο το 20 δεν εχει κανει τπτ το μπουρδελο κρατος.
Χωρια τα 700 μυρια της Ε.Ε που τα εφαγαν αλλα για αυτο δεν μιλαει κανεις.