alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Στις δευτερες?επειδη θα φανε πουτσα στις πρωτες
Στις δευτερες?επειδη θα φανε πουτσα στις πρωτες
Μπροστά σε αυτά που πλήρωνα φόρους + εισφορές παλιότερα οι έμμεσοι φόροι είναι ψίχουλα. την κομμουνιστοχώρα
κατσε να δουμε τις πρωτες .. και εδω ειμαστε , δεν χανόμαστε .. τουλαχιστον εμεις , για σενα δεν ειμαστε σιγουροιΣτις δευτερες?
Για αυτο φτασαμε στο να ειμαστε το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ Ε.ΕΚαι φιλη μου, και άξια να εκλεγει. Αλλιως δεν θα ηταν φιλη μου
Και πολυ καλά κάνετε και δεν ειστε σιγουροικατσε να δουμε τις πρωτες .. και εδω ειμαστε , δεν χανόμαστε .. τουλαχιστον εμεις , για σενα δεν ειμαστε σιγουροι
Και φιλη μου, και άξια να εκλεγει. Αλλιως δεν θα ηταν φιλη μου
Αν είναι φίλη σου και άξια να εκλεγεί γιατί δεν την ψηφίζεις και στις δεύτερες;Και φιλη μου, και άξια να εκλεγει. Αλλιως δεν θα ηταν φιλη μου
Ενταξει τύπε. Δεν θα ψηφισω την φιλη μου και θα προτιμησω τον Τζανακοπουλο που ειναι και στην περιφερεια μου, για να παψουμε να ειμαστε μπουρδελοΓια αυτο φτασαμε στο να ειμαστε το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ Ε.Ε
Γιατι στις δευτερες δεν χρειαζεται, οι υποψηφιοι θα ειναι με λιστα. Αν τα εχει παει καλα, θα εκλεγει και χωρις σταυρο.Αν είναι φίλη σου και άξια να εκλεγεί γιατί δεν την ψηφίζεις και στις δεύτερες;
Όταν γυρίζουν γκαστρωμενες οι κόρες τους τις δίνουν λεφτά να ρίξουν τα μωρά και ετοιμάζουν μηνύσεις μόλις λήξει η επήρεια του αναισθητικού....Κι εδώ φοβούνται οι γονείς για τα παιδιά τους για τα παραπάνω παραδείγματα που έδωσες για το εξωτερικό.
Ναι, δεν συμβαίνουν καθημερινά, ούτε και εκεί όμως.
Εδώ π.χ φοβάται ο γονιός μη πατήσει κανένα αμάξι το παιδί του, το οποίο περνάει κανονικά απέναντι με πράσινο το φανάρι.
Υπάρχουν πολλά παραδείγματα να σου δώσω.
Ενα ωραίο ερώτημα θα ήταν, αν οι γονείς των Βορειοευρωπαίων φοβούνται για τα παιδιά τους όταν έρχονται να ξεσαλώσουν τα καλοκαίρια στην Ελλάδα.
εγω εναν, σκατιμπατσο!μαλακα μπέσα ουτε εναν !!
πρεπει να ειμαι ο μονος στην Ελλαδα
Σου ειπα εγω τι να ψηφισεις?Ενταξει τύπε. Δεν θα ψηφισω την φιλη μου και θα προτιμησω τον Τζανακοπουλο που ειναι και στην περιφερεια μου, για να παψουμε να ειμαστε μπουρδελο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γιατι στις δευτερες δεν χρειαζεται, οι υποψηφιοι θα ειναι με λιστα. Αν τα εχει παει καλα, θα εκλεγει και χωρις σταυρο.
Για ενα κιτσιμπού ρε τύπε?Κιτσιμπού δεν παίζει δηλαδή τύπε ;
Για κιτσιμπού ψήφιζα και ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Αν ειχαν οι μισοι πολιτες τις δικες μου νοοτροπιες, θα ημασταν πολυ καλυτεραΣου ειπα εγω τι να ψηφισεις?
Την νοοτροπια κρινω που δυστυχως ειναι η πλειοψηφια στο μπουρδέλο την χωρα
Ενταξει τύπε. Δεν θα ψηφισω την φιλη μου και θα προτιμησω τον Τζανακοπουλο που ειναι και στην περιφερεια μου, για να παψουμε να ειμαστε μπουρδελο
Γιατι στις δευτερες δεν χρειαζεται, οι υποψηφιοι θα ειναι με λιστα. Αν τα εχει παει καλα, θα εκλεγει και χωρις σταυρο.
Μετά το πρώτο ακολουθούν 1000 τύπε.Για ενα κιτσιμπού ρε τύπε?
Ευτυχως δεν την εχουν θα πω εγω....!Αν ειχαν οι μισοι πολιτες τις δικες μου νοοτροπιες, θα ημασταν πολυ καλυτερα
γιατι τον ενα απ τους 2 και οχι και τους 2;;Αλυσίδα ειναι, ο γυφτος κλεβει, ο σκραπατζης παιρνει το μεταλλο, αν χωσεις τον ενα απο τους δυο 10 χρονια φυλακή χωρις αναστολη και μαλακιες να δεις ποσο γρηγορα θα σταματησουν οι κλοπες.
Δεν ξερω για το στρατο, για το δημοσιο λεω.
Αστο τύπε.Ευτυχως δεν την εχουν θα πω εγω....!
Ετσι ελεγαν και για τον Καραμανλη για αυτο το παλικαρι ειναι ξανα υποψηφιος.
Ετσι λεει και ο Κουλης για τον ευατο του και οχι μονο ο Κουλης.Αστο τύπε.
Ειμαι πολυτελεια γι' αυτη τη χωρα.
Αστο τύπε.
Ειμαι πολυτελεια γι' αυτη τη χωρα.