Νέα

Πολωνές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
[Η μετεφραση εγινε με multitrance και ισως να μην ειναι τοσο καλη σε καποια σημεια]

Τα πολωνικά κορίτσια είναι γνωστά για την ομορφιά, την επιείκεια και τη θηλυκότητά τους. Η ασυνήθιστη ομορφιά τους έχει αναγνωριστεί το 1990 όταν Agnieszka Kreglewska έγινε όχι μόνο η Δεσποινίς Polonia αλλά και η Δεσποινίς World. Υπερηφανεύονται για την προτίμησή τους στα ενδύματα και τη μόδα. Η στενότητα της Πολωνίας στο κεφάλαιο της παγκόσμιας μόδας - Γαλλία - διευκολύνει τους να ακολουθήσουν τις νεώτερες τάσεις στο ύφος.

Τα πολωνικά κορίτσια, αντίθετα από τα κορίτσια από τις δυτικές χώρες, παρουσιάζονται επάνω στις στενές οικογένειες όπου η αμοιβαίοι αγάπη και ο σεβασμός είναι προτεραιότητες. Επομένως η οικογενειακή ζωή είναι πολύ σημαντική για τους. Από την αρχή τα πολωνικά κορίτσια διδάσκουν για να φροντίσουν όχι μόνο για την άμεση οικογένειά τους και τους απόμακρους συγγενείς τους επίσης. Τα κορίτσια διδάσκουν για να σεβαστούν τους αμφιθαλείς τους καθώς επίσης και τους υπερήλικές τους. Τα κορίτσια δεν είναι υποτιθέμενα για να είναι αντιπαθητικά, δυνατά, ή ανάγωγα. αντίθετοι, αναμένονται για να συμπεριφερθούν καλά, πειθαρχημένος, εύθυμος και ήρεμος. Δεδομένου ότι το ποσοστό διαζυγίου είναι πολύ χαμηλό μεταξύ των πολωνικών οικογενειών, τα κορίτσια μαθαίνουν να είναι ώριμα και αποδοτικά στο τρέξιμο της οικογένειας αρχικά στη ζωή τους. Είναι εύκολο έπειτα για τους να εφαρμόσουν την πρακτική γνώση που απόκτησαν στο σπίτι τους μόλις παντρευτούν και αρχίσουν την οικογένειά τους.
Αρχικά στις ζωές τους, τα κορίτσια στην Πολωνία διδάσκουν για να καθαρίσουν, να μαγειρεψουν, να πλέξουν, να ράψουν, και να επιδιορθώσουν τα ενδύματα. Τα κορίτσια αναμένονται βοηθήστε τις μητέρες τους με τα οικιακά. Δεδομένου ότι πολλές γυναίκες στην Πολωνία εργάζονται έξω από το σπίτι, τα νέα κορίτσια αναμένονται συχνά για να αναλάβουν ακόμη και τα καθήκοντα οικιακών των μητέρων τους όπως το παντοπωλείο που ψωνίζει, που μαγειρεύει, που πλένει τα πιάτα, και που κάνει το πλυντήριο. Τα κορίτσια είναι μια μεγάλη βοήθεια ειδικά με την προετοιμασία για τις μεγάλες οικογενειακές συλλογές όπου υπάρχουν πολλά πιάτα που πηγαίνουν γύρω και πολύς που καθαρίζουν αργότερα. Τα κορίτσια ενθαρρύνονται αρχικά για να μάθουν τις οικογενειακές συνταγές έτσι ώστε αργότερα μπορούν να δώσουν η παράδοση των άριστων πιάτων μόλις αρχίσουν τις οικογένειές τους.
Πολωνικό κορίτσι Τα πολωνικά κορίτσια παρουσιάζονται επάνω για να έχουν το μεγάλο σεβασμό του πολιτισμού και της παράδοσής τους. Αυτή η εκπαίδευση αρχίζει συνήθως στο σπίτι. Οι γονείς και οι παππούδες και γιαγιάδες καθιστούν τα κορίτσια ενήμερα για μια αίσθηση του πατριωτισμού και της πίστης στη χώρα τους. Τα κορίτσια διδάσκουν τα παραδοσιακά πολωνικά τραγούδια που φέρνουν την ιστορία της Πολωνίας στα λυρικά ποιήματά τους. Τα σχολεία αναλαμβάνουν τη λειτουργία της ενστάλαξης του πολιτισμού και της παράδοσης Πολωνικά κορίτσια. Κάθε σχολείο επιδεικνύει υπερήφανα τα πολωνικά εθνικά εμβλήματα και τη σημαία. Οι πολωνικές παραδόσεις γίνονται σεβόμενες ειδικά κατά τη διάρκεια δύο σημαντικών θρησκευτικών διακοπών: Πάσχα και Χριστούγεννα. Κατά τη διάρκεια Πάσχας, τα νέα πολωνικά θηλυκά βοηθούν να προετοιμάσουν το καλάθι τροφίμων ενώ κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων εργάζονται σκληρά να πάρουν τα γεύματα διακοπών έτοιμα ακούοντας και τραγουδώντας τα πολωνικά κάλαντα.

Ακριβώς όπως τον πολιτισμό και την παράδοση ενσταλάζεται στις νέες πολωνικές κυρίες αρχικά στις ζωές τους, είναι έτσι θρησκευτικός αρχές. Η πλειοψηφία των πολωνικών λαών είναι Καθολικοί και η ανατροφή των πολωνικών κοριτσιών είναι βασισμένη στις αρχές του καθολικισμού. Σαν παιδιά και εφήβους, τα νέα πολωνικά κορίτσια αναμένονται για να παρευρεθούν στην εκκλησία η κάθε Κυριακή. Ένα από τα πολύ σημαντικά γεγονότα στη θρησκευτική ζωή των πολωνικών κοριτσιών είναι η πρώτη κοινωνία που προετοιμάζει τα κορίτσια για να εισαχθεί στην ενήλικη ζωή απασχολώντας τους θρησκευτικούς κανόνες. Δεδομένου ότι η θρησκεία είναι μια πολύ σημαντική πτυχή να φέρει επάνω τα πολωνικά teens, περιμένουν πρινέναρξη της σεξουαλικής ζωής τους έως ότου βρίσκουν το σωστό πρόσωπο για να παντρευτούν με. Αυτό δεν πρόκειται να πει ότι δεν χρονολογούν. . Πολλοί από τους θα αρχίσουν στο γυμνάσιο και το κολλέγιο και καταλήγουν τους αγαπημένους τους γυμνασίου ή κολλεγίων αφότου τελειώνουν τους με την εκπαίδευσή τους. Τα πολωνικά κορίτσια δεν είναι όπως ελευθερώνονται και σύγχρονος ως δυτικές γυναίκες και αντιμετωπίζουν τις υποχρεώσεις τους πολύ σοβαρά.
Πολωνικό κορίτσι της Νίκαιας Τα κορίτσια από την Πολωνία παρακολουθούν τα μικτής εκπαίδευσης σχολεία όπου λαμβάνουν η ίση εκπαίδευση στα αγόρια ένα παίρνει. Παρουσιάζονται επάνω όχι μόνο για να υπερέχουν καθόλου τα θέματα αλλά και για να είναι επιστήί σπουδαστές. Είναι συνήθως ήρεμοι και πολύ καλά επιτηδευμένοι. Η εκπαίδευσή τους είναι όχι μόνο περιεκτική αλλά και πάρα πολύ σε βάθος. Τα κορίτσια μελετούν τις τέχνες, τις επιστήμες, και τις ξένες γλώσσες, και τον αθλητισμό πρακτικής. Εκτός από την εγγραφή στις υποχρεωτικές σειρές μαθημάτων, τα πολωνικά κορίτσια συμμετέχουν επίσης σε πολλές εκτός διδακτέας ύλης δραστηριότητες. Πολλοί από τους είναι στο σχολικό ομάδα μπάσκετ, τραγουδούν μέσα η χορωδία, ή παιχνίδι στη σχολική ζώνη. Μετά από να βαθμολογήσουν από το σχολείο βαθμού, τα πολωνικά κορίτσια προσπαθούν για μια καλύτερη εκπαίδευση με την παρουσία των κολλεγίων και των πανεπιστημίων. Ακολουθούν συχνά τις σταδιοδρομίες στην εκπαίδευση, την περιποίηση, την ιατρική, και την εφαρμοσμένη μηχανική.

Σαν εφήβους, τα πολωνικά κορίτσια απολαμβάνουν πολλά από τα ίδια πράγματα ότι τα κορίτσια από άλλες χώρες. Σαν εφήβους, τα κορίτσια ενθαρρύνονται για να ακολουθήσουν τα χόμπι τους. Επιθυμούν να ακούσουν τη μουσική, να χορεψουν, να παίξουν τον αθλητισμό και τους κινηματογράφους ρολογιών. Πολλά από τα κορίτσια ανήκουν λέσχες ενδιαφέροντος όπου μπορούν να μοιραστούν τα ταλέντα τους μεταξύ των εφήβων με τα ίδια ενδιαφέροντα. Ενθαρρύνονται συχνά για να παίξουν τα διαφορετικά όργανα είτε στο σχολείο είτε στο σχολείο μουσικής είτε εγγράφονται στις κατηγορίες μπαλέτου.

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

H πρωτη Πολωνη στο βιντεο.............υπαρχει τετοια γυναικα??????????????????? :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

[youtube=425,350]Ln2L29aFG50&feature=PlayList&p=DE40CF6C748B8AE0&index=3[/youtube]

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Αχχχ, κάνα κουκλίστικο Πολωνεζάκι :boobies: θα ήθελα κι εγώ
να παντρευτώ να νοικοκυρευτώ, να ξεφύγω από τον
...βούρκο... της μπουρδελικής μου κάβλας :dancing:

Μόνο μην μού 'βγαζε κάνα 'Γιώτα Ε' παιδί όπως
η Μάργκατερ τον Γιωργάκη (ΓΑΠ) ...αχαχαχαχ
Σοβαρά... :2funny:... αυτό σκέφτομαι και ...κρατιέμαι
από τις καβλιάρικες αγκαλιές των πρόστυχων μπουρδελοκόριτσών
μας (...πούσαι Ρενάτα με τις ματάρες σου, τις βυζάρες σου και
το κολαράκι σου με τη 'ζαχαρένια' σου ροδελίτσα, αχχχ...μ΄ακούς
κάβλα μου;...) :grin:

Υ.Γ. Ρε σείς, οι παλιότεροι (στη μπουρδελομάνα Φυλής,
όχι στο site), θυμάστε την 'Ελενίτσα' από την Πολωνία
που δούλευε με τον πουρό-gay τσάτσο 'Άρη' στο Φυλής 86
(το κάτω); Το Απόλυτο Κουκλίστικο petit πολωνεζάκι με
τέλειο κορμί 0% λιπαρά τέλειο βυζάκι προσωπάκι και ματάκια
πανέμορφα; Το κακό ήταν οτι της αρέσανε τα 'μεγάλα' αν και
το μουνάκι της ήτανε μικρό, και αν θυμάμαι καλά έπαθε ζημιά
από τα 'μεγάλα' και σταμάτησε και γύρισε Πολωνία.
Τί γαμίσια κάναμε με το μωράκι, πώ πώ, όλο στο 69 την έβαζα
για να μου πέρνει πίπα κι εγώ της ρούφαγα το μουνάκι και το
πανέμορφο θεόστενο κολοτρυπιδάκι της που ήταν πάντα πεντακάθαρο.
Μέχρι γλώσσα έβαζα στο ροδελάκι της, αχχχχ, κάτι ωραίες εποχές.

Υ.Γ.2. Όπα τις !!! Συμπλήρωσα 50 μηνύματα κι έγινα Προχωρημένος
(στο Site, γιατί στην μπουρδελομάνα είμαι ...Master-Yoda...;))

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Απο τις πιο ωραιες γυναικες και πιστευω ειναι απο τις καλυτερες για σπιτι.

Κατα συμπτωσιν ομως [δεν ξερω ποσο...]αλλα η πιο γαματη που εχω γνωρισει και σε σεξ και στα ολα της αλλα πανω απ'ολα σαν γυναικα και ανθρωπος ηταν η Ιζαμπελλα η Πολωνη ιεροδουλος.

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Τώρα που είπαμε για Πολωνές, θυμήθηκα και την 'Μάρθα'
την Πολωνέζα με το 0% λιπαρά κορμί και τη μέτρια φατσούλα
που μαζί της ΧΟΡΤΑΣΕ Ο ΛΑΟΣ ΚΟΥΛΟΥΡΙ τότε που ήταν στο Φυλής 80
:grin:  :rockon:  :boobies:
...Θυμάμαι τότε που το κουλούρι της ήταν ακόμη φρέσκο και το
έδινε με 25 ευρώπουλα, κι εγώ αν και μικρομεσαίος της το κάρφωνα
στα τέσσερα και μου έλεγε ...σιγά, σιγά, πονάω...αχχχ,
κάτι εποχές ωραίες λέμε.

Να ζήσουν τα Πολωνεζάκια με τα κορμιά λαμπάδες λέμε  :dancing:

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Για παρτη σας......Πολωνη Θεα......
Αυτη η φωτο θα εμφανιστει 1000 φορες+........ :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• Polish baby.jpg
    Polish baby.jpg
    12,8 KB · Εμφανίσεις: 40

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
οι πολωνες ειναι οντως γυναικαρες  :-*

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Για παρτη σας......Πολωνη Θεα......
Αυτη η φωτο θα εμφανιστει 1000 φορες+........ :rockon: :rockon:

+100000 Χρηστάρα (Γενικά για τα Πολωνεζάκια),
αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο μωρό της φωτό,
αν δεν με γελούν τα ματάκια μου, έχει στη
φατσούλα της κάτι από την 'συμμετρία' του ...Γκμόχ  :2funny:

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
+100000000000!!!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• 15d.jpg
    15d.jpg
    57,5 KB · Εμφανίσεις: 68
  • polishgirl4rt.jpg
    polishgirl4rt.jpg
    31,6 KB · Εμφανίσεις: 33
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Και τελεια ποδια εννοειται.....

Συνημμένα

• 004.jpg
    004.jpg
    98,5 KB · Εμφανίσεις: 31
  • 002.jpg
    002.jpg
    70,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 006.jpg
    006.jpg
    77,5 KB · Εμφανίσεις: 21
OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
xristara τι κανεις αδερφε; τι μουναρα ειναι η πρωτη φωτο; αγαπησα!!!! για αυτο θα παω στο επομενο euro περασουμε δε περασουμε
Ποιο euro ρε??????
Οποτε μπορεσεις να πας.....
Ελευθερος δεν εισαι?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
φίλος μου που είχε σχέση με Πολωνέζα.....
διαστιμικά γαμήσια μου έλεγε πως έκανε...... ;)

τώρα είναι με Τσέχα...... :boobies:

τον λυπάμαι ρε σεις.... :grin:

OP
OP
X

xristos1000

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
!!!!!!!!!!!!Παραδεισος!!!!!!!!!!!

[youtube=425,350]ZeX5ms8r0iw&feature=PlayList&p=DE40CF6C748B8AE0&index=2[/youtube]

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Φανταστείτε ότι μιλάει ο Γιάτσεκ Γκμοχ...

Μύθος # 21: Πολωνικά είναι πανέμορφα κορίτσια

12 Μαρτίου 2008 στην μύθοι σχετικά με την Πολωνία από island1 | 34 σχόλια

Γνωρίζω ότι είμαι λαμβάνοντας τη ζωή μου στα χέρια μου εδώ, αλλά η αλήθεια πρέπει να πει. Δυτικοί ανδρες (ετεροφυλοφιλικοι εκείνοι τουλάχιστον) που επισκέπτονται την Πολωνία, για πρώτη φορά, τείνουν να τρελλαίνονται από πολωνική κορίτσια.
Στη συνέχεια θα πάει σπίτι του και όλους τους φίλους λένε ότι η Πολωνία είναι γεμάτη super-gorgeous babes και ο μύθος μεγαλώνει. Έχω εξετάσει το θέμα πολύ προσεκτικά (ήταν σκληρή εργασία, αλλά θα έπρεπε να γίνει) και έχω έρθει στα ακόλουθα συμπεράσματα. Οι Πολωνες γυναίκες δεν είναι εγγενώς καλύτερες από τις γυναίκες κάθε άλλου έθνους αλλά έχει αρκετές ιδιότητες που τα καθιστούν φαίνεται ότι είναι:

1. Είναι πιο αδύνατες από δυτικές γυναίκες. Θέτω αυτό το προβλέπονται στο γεγονός ότι τα προϊόντα που καταναλώνουν πολύ λιγότερη από ό, τι σκουπίδια δυτικοί γενικά και πίνουν λιγότερο αλκοόλ από δυτικές γυναίκες.

2. Οι ενδυματολογικές προτιμήσεις πολύ καλύτερη από τις περισσότερες δυτικές γυναίκες. Αυτό δεν σημαίνει ότι φόρεμα πιο ακριβά, στην πραγματικότητα, ακριβώς το αντίθετο. Ο μέσος όρος των νεαρών γυναικών έχει πολωνική λίγα χρήματα για εντυπωσιακά ρούχα και είναι πιθανόν να ξοδέψουν όσα χρήματα που έχουν για πιο πρακτικά ρούχα. Φαίνονται πιο casually sophisticated.

3. Θα είναι πιο συντηρητική από δυτικές γυναίκες. Αυτό σημαίνει ότι έχουν την τάση να είναι πιο χαμηλοβλεπούσες και παρουσιάζεται με το τι θα μπορούσε να ονομαστεί «σπάνιο είδος 'θηλυκότητας. Αυτό, βέβαια, μάλλον πολύ κακό για το πολωνικό τις ίδιες τις γυναίκες, αλλά κάνει απλούς Δυτικούς άνδρες αδύναμους στα γόνατα… στην αρχή τουλάχιστον.

4. Έχουν σέξι προφορά. Για τον αγράμματο δυτικό αυτί μια πολωνική προφορά είναι δυσδιάκριτη από μια ρωσική προφορά. Δυτικοί ανδρες μεγάλωσε με James Bond ταινίες στις οποίες οι πιο σέξι γυναίκες ήταν πάντα ρωσικά μοντέλα που τίποτα δεν φορούσαν άλλο από τη γούνα τους και παλτά. Σλαβική προφορά είναι σέξι. Είναι ένα αντανακλαστικό χτισμένο σε εμάς από την ηλικία των δεκατεσσάρων.

Τι λέτε????

nataliasiwiec1iy4.jpg

Natalia Siwiec

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom