Νέα

Πολωνές!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xristos1000
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
+100000 Χρηστάρα (Γενικά για τα Πολωνεζάκια),
αλλά ειδικά για το συγκεκριμένο μωρό της φωτό,
αν δεν με γελούν τα ματάκια μου, έχει στη
φατσούλα της κάτι από την 'συμμετρία' του ...Γκμόχ  :2funny:
Γενικα παιζει αυτη η "συμμετρια" στις Πολωνες

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Είναι στο Lidl από κάτω από το σπιτι που μένω Αγγλία όλο Πολωνές που δουλεύουν.Είναι 3 και από αυτές οι 2 και πολύ γκόμενες.Μόνο η γλώσσα τους ρε παιδί μου πολύ βαριά και με ξενερώνει όπως τις ακούω να μιλάνε μεταξύ τους.Φυσικά έχω σχέση και ούτε που μου πέρασε να χωθώ.Απλά κουβέντα να γίνεται

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Στη γκάβλα ξέχασα το όνομα: DODA ELECTRODA. Ηλεκτρισμός στα μπατζάκια μας... Ρωτήστε και τη Μονί την Πολωνή τουρίστρια που μας επισκέφτεται κατά διαστήματα, κάτι θα σας πει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απο τις πιο θεες. Να μην πω η πιο hot Πολωνη, που εχω δει. Και εχει iq Einstein !!!

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
ρε μαξ για πες...πασχα ανεβηκες πολωνια?σορρυ για τα πμ που σου ειχα στειλει πριν κανα 2 μηνες.ητνα ολοκληρα κατεβατα.εχεις νεα?αν ναι θα ποσταρεις τιποτα στο αναλογο thread να μαθουμε και εμεις?

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
Είναι στο Lidl από κάτω από το σπιτι που μένω Αγγλία όλο Πολωνές που δουλεύουν.Είναι 3 και από αυτές οι 2 και πολύ γκόμενες.Μόνο η γλώσσα τους ρε παιδί μου πολύ βαριά και με ξενερώνει όπως τις ακούω να μιλάνε μεταξύ τους.Φυσικά έχω σχέση και ούτε που μου πέρασε να χωθώ.Απλά κουβέντα να γίνεται
Σε ποια πολη man? Εγω ημουν Manchester μεχρι το 2000. Αλλα δεν ειχε πολλους Πολωνους-Πολωνες. Νομιζω μετα το 2004 μεταναστευσαν σε κυματα στην Αγγλια

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
ρε μαξ για πες...πασχα ανεβηκες πολωνια?σορρυ για τα πμ που σου ειχα στειλει πριν κανα 2 μηνες.ητνα ολοκληρα κατεβατα.εχεις νεα?αν ναι θα ποσταρεις τιποτα στο αναλογο thread να μαθουμε και εμεις?
φιλε γιατι ζητας συγγνωμη? Ισα-ισα...Εγω συγγνωμη που δεν απαντησα. Αλλα τα ειδα ενα βραδυ και μετα το ξεχασα.
Anyway, δεν ανεβηκα. Για πολλους λογους. Εκανε πολυ κρυο στην Πολωνια, ειχα οικονομικα θεματα, θεματα με την δουλεια, οικογενειακα κτλ...
Αλλα στην καινουρια δουλεια που ειμαι (στον τομεα του τουρισμου) συντομα θα εχει πολλες Πολωνες εποχιακα εργαζομενες. Οποτε ελπιζω να τις μαθω "για τα καλα".
Τωρα Πολωνια απο Σεπτεμβρη-Οκτωβρη, γιατι να πας για 2-3 μερες νομιζω δεν αξιζει τον κοπο

stelakis(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Η καλυτερη πουτανα που πηρα ποτε ηταν μια πολωνη στο Αρτεμις.

Σαν να γαμουσα γκομενα που την ηξερα χρονια! Η γυναικα τα εδωσε ολα!

(Αντιθετα με τις Βουλγαρες, εντελως ψυχρες!)

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
ΣΚΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΑΙ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΛΑ ΣΑΣ 3 ΤΟ ΒΡΑΔΥ....

ΤΙ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΧΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΜΕ 2 ΠΟΛΩΝΕΣ ΤΙ ΜΟΥ ΕΤΥΧΕ....????

Ijs

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Φαντάσου να τις έπαιρνες ντουετάκι αυτές τις 2  :2funny: :2funny: όχι πως είναι 3 το βράδυ άλλα σκέψου τοοοοο  :2funny: :2funny: :2funny:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Φαντάσου να τις έπαιρνες ντουετάκι αυτές τις 2  :2funny: :2funny: όχι πως είναι 3 το βράδυ άλλα σκέψου τοοοοο  :2funny: :2funny: :2funny:

Λοιπον ηταν 2 χοντρουλες η μια με ραστα μαλι...μπηκαν στο μετρο απο συνταγμα μαζι με εναν πιτσιρικα προφανως αλβανο..πινανε μπυρες..ο αλβανος την επεφτε στη μια με χουφτωματα φιλια κλπ...δε ξερω που γνωριστηκανε,,,αλλα θα πηγαινανε στο σπιτι της κοπελας με τα ραστα..δε καταλαβα ακριβως πως καιτι κλπ...αρχισα να μιλαω λιγα πολωνικα που ξερω και αυτη με τα ραστα ενθουσιαστηκε,,και μου αρχισε τις γλυκες και να με ακουμπαει στα χερια...κατεβηκαν νομισματοκοπειο...με φιλησε σα να ηθελε να παω μαζι τους,,,δεν ακολουθησα...μαλακια η οχι δε ξερω..ελληνικα δε μιλαγανε,,δε ξερω που μενανε,,ισως στο σπιτι καπιου ελληνα??῞..

Ijs

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Αν ήταν χοντρούλες και μεθυσμένες ίσως να έκανες καλά και δεν έκανε; κάτι γιατί στο τέλος θα ξερνάγανε ή θα κλαίγανε για τα υπαρξιακά τους το έχω δει το έργο..από την άλλη ίσως και να έχασες ένα από τα καλύτερα  :fuck1: :fuck1:    :P

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Επρεπε να κατεβω και γω μαζι τους και να καταλαβαινα καλυτερα τι παιζει,,,η μια αυτη με τα ραστα ειπε οτι εμενε στο σπιτι του φιλου της ο οποιος θα ερχονταν το πρωι..κατσε γυρευε,,,απο την αλλη με κοιταζε με ακουμπαγε και ελεγε you are fucking sweet you are fucking sweet...!!!αν ειχα πιει εστω και 2 μπυρες και δεν ειχα ριξει 2 πιο πριν θα ετρεχα...τεσπα μπορει να αξιζε μπορει οχι,,παντως αν και οχι ωραιες η μια με το ραστα εβγαζε πολυ καλη διαθεση και σιγουρα θα γαμιονταν καλα,,,αλλα σωμα και στυλ αγγλιδας με μπυροκοιλια,μπουταρες,σαγιοναρες,σορτσακι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom