Συγχέεις τα κλασσικά εμβόλια με τα mrna "εμβόλια". Ψάξτο λίγο. Αποτυχημένες γενετικές θεραπείες είναι, μείωσαν τη δόση και τα "βάφτισαν" εμβόλια.
Κοίταξε τώρα τι γίνεται...
όταν ξεκίνησε η εποχή του εμβολιασμού, χωρίς να το γνωρίζουμε, ούτε εμείς οι απλοί άνθρωποι, ούτε και οι επιστήμονες της εποχής, τα εμβόλια, είτε με δόση αδρανούς στελέχους του ιού για τον οποίο θα σε θωράκιζε, είτε με συγγενικό, αλλά μή επικίνδυνο γένος (όπως στην περίπτωση της δαμαλίτιδας, που χρησιμοποιήθηκε ως εμβόλιο για την ευλογιά), αυτό που έκαναν τα εμβόλια, ήταν να επαναπρογραμματίσουν τις αλυσίδες mRna, ώστε, είτε να συνθέτουν συγκεκριμένες δομές πρωτεϊνών ώστε να μην μπορεί ο ιός να προσβάλλει ένα υγιές κύτταρο, είτε να δημιουργούν συγκεκριμένα στελέχη αντισωμάτων, ώστε να χτυπάνε στοχευμένα τον ιό για τον οποίο θωρακίζεσαι. Ουσιαστικά, εφαρμόσανε την λεγόμενη "ανοσία της αγέλης", σε ελεγχόμενη μορφή, δημιουργώντας ανοσία σε αρκετά μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού, ώστε να καταστεί ο ιός ανεπαρκής για επιδημική προσβολή... επαναπρογραμματίζοντας τις αλυσίδες mRna του κάθε εμβολιασμένου.
Το οτι δεν το σχεδίασαν απο το μηδέν, σε κάποιο εργαστήριο, δεν αλλάζει το γεγονός οτι, όλα τα εμβόλια, μηδενός εξαιρουμένου, έχουν ακριβώς αυτή τη λειτουργία. Είναι το ίδιο λογικό σφάλμα όσων φωνάζουν για τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα... ενώ ταυτόχρονα, όλοι οι αγρότες, απο την αρχή της ανακάλυψης της αγροτικής καλιέργειας, ο άνθρωπος τροποιεί γενετικά τα τρόφιμα που καλλιεργεί, για να πάρει το μέγιστο αποτέλεσμα απο κάθε σπορά. Το καλαμπόκι, απο σταχυόμορφο φυτό με ελάχιστους σπόρους σε κάθε κορυφή, μεταλλάχτηκε σε καλάμι, με ένα μεγάλο τσαμπί ζουμερών στελεχών, το γνωστό σε όλους καλάμπόκι. Το καρπούζι, απο σκληρό, μικρό φρούτο, με λίγη σάρκα και πολλούς μεγάλους σπόρους, μετεξελίχθηκε σε ένα μεγάλο φρούτο, γεμάτο ζουμερή γλυκιά σάρκα, και μικροσκοπικούς σπόρους...
είναι το λιγότερο παραδοξικό το να φωνάζουμε για "εμβόλια mrna" την ώρα που και τα ίδια τα "κλασσικά εμβόλια" είναι στην πραγματικότητα επαναπρογραμματιστές mrna.
Απλά, μας τρομάζει το να γίνει κάτι τέτοιο στο εργαστήριο, γιατί περιλαμβάνει επιστήμη που δε μπορούμε να την κατανοήσουμε... πλήρως ή και καθόλου.