Μπιρλας
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2017
- Like
- 12.425
- Πόντοι
- 3.656
Σφραγιδες,βουλοκερια ολαέχεις πιστοποιητικά γνησιότητας?
Σφραγιδες,βουλοκερια ολαέχεις πιστοποιητικά γνησιότητας?
Εγω εχω ψυχολογικο με την παλια ταυτοτητα, ιδια ειχε και ο Καραϊσκάκης ,θα παω αμεσα για τη νεα,Η Παναγιά μαζί μας λοιπόν
εξτρα καρτα μνημης θα μπορεις να βαζεις οπως στα τηλεφωνα?travane kai video oi nees tautotites?
esy tha to xereis sigoura...
Και το δίπλωμα μέχρι το 2032 θα υπάρχει. Μετά υποχρεωτική αντικατάσταση. Μέσα στον Ιανουάριο του 2033 θα πρέπει όλοι να έχουν το καινούριο. Οδηγία της ΕΕ κι αυτή.Εμένα η απορία μου είναι η εξής , γιατί δεν το κάνουν όπως με τα διπλώματα που ναι μεν βγήκαν τα καινούργια που είναι πιό μικρά αλλά ισχύουν κανονικά και τα παλιά ;
Οπότε αν το έκαναν έτσι ... όπως τώρα που όποιος θέλει αλλάζει το δίπλωμα , όποιος θα ήθελε θα άλλαζε και την ταυτότητα , problem solved
Βέβαια στην περίπτωση της ταυτότητας δεν θα είναι απλά πιο μικρή αλλά θα έχει και άλλες αλλαγές απο τα λίγα που έχω ακούσει. Και συν της άλλης είναι λέει και Ευρωπαική οδηγία.
Και αρκετά το καθυστερήσαμε πιστεύω το νήμα, απορώ πως δεν άνοιξε νωρίτερα.
Τέλος πάντων, σαββατοκύριακο έχουμε κάπως πρέπει να περάσει...
Έρχονται λοιπόν οι νέες ταυτότητες, σούπερ τσιπαρισμένες και επανεγγράψιμες (να τονιστεί αυτό, θα γίνονται updates κάθε τόσο...), με τα gps τους (για απ΄ευθείας διαδρομές στην κόλαση), τα μικρόφωνα που θα μας μιλάνε και άλλον σούπερ ντούπερ hitech εξοπλισμό....
ΥΓ. προσοχή στο anti-virus της νέας ταυτότητας...
ίσως σε επόμενες εκδόσεις, τώρα δε νομίζωεξτρα καρτα μνημης θα μπορεις να βαζεις οπως στα τηλεφωνα?
Μπούρδες.Εχω καβατζαρει 2 χιλιαδες κομματια απο τις παλιες τις καλες τις ορθοδοξες τις χαρτινες τις πλαστικοποιημενες τις ατσιπαριστες τις χριστιανικες.
οποιος θελει μονο πμ.(μονο για λεφταδες ειναι η αγγελια,η πλεμπα μην με ενοχλησει)
ρε μουνη θα μου φας τη δουλεια???!!!Μπούρδες.
Εχω καβάτζα 5000 τεμάχια από αυτές που ανέγραφαν θρήσκευμα, ευλογημένες από τον κεκοιμημένο Χριστόδουλο.
Όσοι πιστοί προσέλθετε
δε σε βλέπω καλά, κατέβασε τις τιμές σου ή κάνε έκτακτες προσφορές...ρε μουνη θα μου φας τη δουλεια???!!!
Ε μα τι είναι αυτά που προσφέρεις στους πιστούς????ρε μουνη θα μου φας τη δουλεια???!!!
Υπολογίζουν ότι θα έχουν πεθάνει μέχρι τότε, οπότε δεν τους νοιάζει. Ο Δαρβίνος στα καλύτερά του.μεχρι το 2025 ολοι θα εχουν την νεα ταυτοτητα - θελουν δεν θελουν.
Εκτός αν κάνουμε κυβέρνηση το κόμμα Νικημεχρι το 2025 ολοι θα εχουν την νεα ταυτοτητα - θελουν δεν θελουν.
50-100 εκατομμυριακια με το καλημερα, καλη μπιζνα.Θέλουν κ 10€ οι πουτανες... Εε ρε μασα που θα πέσει απο τους γαμωμανους
σκεφτηκες να δηλωσεις συμμετοχη στο μπιγκ μπραδερ;Θέλω να με παρακολουθούν για να νιώθω ότι κάποιος ασχολείται μαζί μου. Θέλω να ξέρω ότι κάτοχοι διδακτορικού στην ΕΥΠ γράφουν στην αναφορά τους πως πίνω τον καφέ μου και πόσες φορές τον παίζω κάθε μέρα. Θέλω να πιάνω wifi παντού. Θέλω η google να έχει ένα σκληρό δίσκο με τα δεδομένα μου. Θέλω να γίνω φίλος με Εβραίους πλούσιους να με βάλουν στα κόλπα. Ζητάω πολλά;