Νέα

Πολιτικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Θα επιμείνω για μια τελευταία φορά, κοτσάροντας και το δικό σου ποστ, όπου μου ζητάς να σου απαντήσω τι πρεσβεύω, όπερ και έπραξα. Λοιπόν, είσαι νεοφιλελεύθερος, σοσιαλιστής, κάτι άλλο; Εκτός κι αν ντρέπεσαι γι αυτό που πρεσβεύεις, πράγμα που δεν το πιστεύω!

Φιλικότατα κι απο μένα

Θα ήταν γελοίο να ντραπώ που ισχυρίζομαι ότι είμαι δημοκράτης.

Δεν ανήκω σε κόμμα αγαπητέ. Εάν αύριο ο Καρατζαφέρης με πείσει ότι θ ακυβερνήσει δημοκρατικά, θα τον ψηφίσω. Εάν με πείσεις εσύ ότι θα κυβερνήσεις δημοκρατικά, θα σε ψηφίσω.

Ακόμη να σε καλύψω....?

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Αν μου επιτρέπεις, riderer, δύο σχόλια:

α. Επιτέλους, να και κάποιος που αναγνωρίζει οτι υπήρξαν δοσίλογοι! Εδώ, σε άλλο thread, εβγαζαν το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ δολοφόνους και δεν παραδέχονταν οτι υπήρξαν συνεργάτες των Γερμανών, Ταγματασφαλίτες κλπ

β. Το οτι -αρκετά συχνά, όπως αποδεικνύει η ιστορία- μια επανάσταση εκφυλίζεται σ' αυτό που λες, δεν είναι λόγος να καθόμαστε γενικώς στ' αυγά μας, έτσι;

Φιλικά

Οι δοσίλογοι και οι προδότες το έχουν μέσα τους δεν καταλαβαίνουν από παράταξη και ιδεολογία(δικό μου συμπέρασμα).Οι αρίστεροι πάντως είναι μακραν πιό πεινασμένοι από τους δεξιούς κατά γενική ομολογία και όταν έρχονται στην εξουσία του δίνουν και καταλαβαίνει.Δεν πιστευω το σύνολο των αριστερών που ψήφισαν αυτούς που επικράτησαν στην Ελλάδα το 80 και κυβέρνησαν μέχρι πρότεινως πίστευαν οτι από πείνασμένοι και άπλυτοι παντρέυονται στο Παρίσι τη γραμματέα τους στην υγεία του μαλάκα αριστερού που πίστεψε τις πίπες της αλλαγής,των κοινωνικών μισθών κλπ.Αλλοιμονο στους πραγματικούς ιδεολόγους που θυσιάστηκαν και πάλεψαν για να είναι αυτά τα σκατά τώρα με αμυθητες περιουσίες από το αίμα του ελληνικού λαού.Όλές οι επαναστάσεις με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ταχεία παρακμή λόγω της πείνας και της λιγουριάς των "επαναστατών".Ο άνθρωπος φαίνεται όταν του δώσεις εξουσία και εκεί τα χάλασαν οι περισσοτεροι αριστεροί.Πολύ πείνα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ʼσε που η απάντησή σου περί Βενεζουέλας δεν με κάλυψε καθόλου!

Κάλυψε εμένα (όχι η απάντηση, η βόλτα προς τα εκεί), οπότε μην ανησυχείς.

Θα σου πρότεινα να κάνεις το ταξίδι...

Θα εκπλαγείς, θα με θυμηθείς και τότε θα νιώσεις και καλυμμένος.

Επισκέπτης
Θα ήταν γελοίο να ντραπώ που ισχυρίζομαι ότι είμαι δημοκράτης.

Δεν ανήκω σε κόμμα αγαπητέ. Εάν αύριο ο Καρατζαφέρης με πείσει ότι θ ακυβερνήσει δημοκρατικά, θα τον ψηφίσω. Εάν με πείσεις εσύ ότι θα κυβερνήσεις δημοκρατικά, θα σε ψηφίσω.

Ακόμη να σε καλύψω....?

Μα όλοι όσοι ζητάνε σήμερα την ψήφο μας λένε οτι θα κυβερνήσουν δημοκρατικά. Και λίγο πολύ το κάνουν. Εσύ δεν ρέπεις προς τα κάπου να μας πεις; Φοβάσαι;  :dancing:

Επισκέπτης
Οι δοσίλογοι και οι προδότες το έχουν μέσα τους δεν καταλαβαίνουν από παράταξη και ιδεολογία(δικό μου συμπέρασμα).Οι αρίστεροι πάντως είναι μακραν πιό πεινασμένοι από τους δεξιούς κατά γενική ομολογία και όταν έρχονται στην εξουσία του δίνουν και καταλαβαίνει.Δεν πιστευω το σύνολο των Σοσιαλιστών που επικράτησαν στην Ελλάδα το 80 και κυβέρνησαν μέχρι πρότεινως από πείνασμένοι και άπλυτοι παντρέυονται στο Παρίσι τη γραμματέα τους στην υγεία του μαλάκα αριστερού που πίστεψε τις πίπες της αλλαγής,των κοινωνικών μισθών κλπ.Αλλοιμονο στους πραγματικούς ιδεολόγους που θυσιάστικαν και πάλεψαν για να είναι αυτά τα σκατά τώρα με αμυθητες περιουσίες από το αίμα του ελληνικού λαού.Όλές οι επαναστάσεις μς μαθηματική ακρίβεια οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην ταχεία παρακμή λόγω της πείνας και της λιγουριάς των "επαναστατών".Ο άνθρωπος φαίνεται όταν του δώσεις εξουσία και εκεί τα χάλασαν οι περισσοτεροι αριστεροί.Πολύ πείνα.

Με είπες άπλυτο και πεινασμένο ΠΑΣΟΚο τώρα; Όχι κι έτσι ρε φίλε. ʼσε που ουδέποτε παντρεύτηκα, πόσο μάλλον στο Παρίσι!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μα όλοι όσοι ζητάνε σήμερα την ψήφο μας λένε οτι θα κυβερνήσουν δημοκρατικά. Και λίγο πολύ το κάνουν. Εσύ δεν ρέπεις προς τα κάπου να μας πεις; Φοβάσαι;  :dancing:

Βουλευτικές ψήφισα Ν.Δ.

Το Smiley δεν κατάλαβα που κολλάει?

Φοβάμαι....τρέμουν τα γόνατά μου...δεν το βλέπεις?

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Πριν δυο χρόνια, όταν οι Αλβανοί μας κέρδισαν στο ποδόσφαιρο, είχαμε η δεν είχαμε ένα νεαρό Αλβανό νεκρό απο χτυπήματα Ελληναράδων; Η δεν έχεις ακούσει για τη Χρυσή Αυγή; Θα ήθελα μια απάντηση πληζ!

Αυτός που σκότωσε τον Αλβανό ήταν ψυχοπαθής με βούλα και σφραγίδα.Τα βασανιστήρια που έχουν και είχαν υποστεί οι Βορειοηπειρώτες τρελοί τα έκαναν κι αυτά ή το ίδιο Αλβανικό καθετός της αριστεράς και της προόδου?

Επισκέπτης
Το αλβανικό καθεστώς δεν ήταν ούτε της Αριστεράς, ούτε της προόδου, ήταν απλώς ένα στυγνό σταλινικό καθεστώς, που ουδεμία σχέση έχει με τον Μαρξ. Εσύ όμως δεν έχεις πάρει χαμπάρι για τις επιθέσεις των Χρυσαυγιτών (που δεν είναι βέβαια ψυχοπαθείς, αλλά απλώς κτηνάνθρωποι) σε στέκια μεταναστών; Δεν έγιναν και δεν γίνονται δηλαδή; Και αν γίνονται, είναι σωστό να γίνονται;

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Με είπες άπλυτο και πεινασμένο ΠΑΣΟΚο τώρα; Όχι κι έτσι ρε φίλε. ʼσε που ουδέποτε παντρεύτηκα, πόσο μάλλον στο Παρίσι!

Μάλλον είσαι λίγο προκατηλημμένος φίλε μου.Για τον Τσοχατζοπουλο έλεγα στην προκειμένη περίπτωση.Που τα βρήκε τα λεφτά από το μισθό του ή από την οικογενειακή του περιουσία?Έταζαν λάγους με πετραχείλια?Στο τέλος έκαναν τον Ελληνα φτωχοτερο και καταχρεωμένο?Αυτό έχει σημασία.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πριν δυο χρόνια, όταν οι Αλβανοί μας κέρδισαν στο ποδόσφαιρο, είχαμε η δεν είχαμε ένα νεαρό Αλβανό νεκρό απο χτυπήματα Ελληναράδων; Η δεν έχεις ακούσει για τη Χρυσή Αυγή; Θα ήθελα μια απάντηση πληζ!

Πριν 2 χρόνια κάποιοι χούλιγκανς σκοτώθηκαν μεταξύ τους και αυτό συνιστά μαζικές διώξεις και δολοφονίες μεταναστών; Ο ένας αλβανός είναι εκατόμβη νεκρών μεταναστών;

Και που είναι η Χρυσή Αυγή; Οι μόνοι που τη γνωρίζουν είναι οι αριστεροί που τη βλέπουν παντού!

Επισκέπτης
Συμφωνώ μαζί σου, αλλά δεν είμαι Πασόκος riderer, τι να κάνουμε!

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και για να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα, σήμερα η αποχή ήταν τρομερή! Δυστυχώς όμως τα πρόβατα που ψήφισαν πάλι έβγαλαν τους ίδιους! Αν πχ αυτοί που δεν ψήφισαν ψήφιζαν τον Βεργή να βλέπατε πως οι πολιτικοί θα έπαιρναν το μήνυμα! Και ο Βεργής σίγουρα είχε και καλύτερο πρόγραμμα!

riderer

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Το αλβανικό καθεστώς δεν ήταν ούτε της Αριστεράς, ούτε της προόδου, ήταν απλώς ένα στυγνό σταλινικό καθεστώς, που ουδεμία σχέση έχει με τον Μαρξ. Εσύ όμως δεν έχεις πάρει χαμπάρι για τις επιθέσεις των Χρυσαυγιτών (που δεν είναι βέβαια ψυχοπαθείς, αλλά απλώς κτηνάνθρωποι) σε στέκια μεταναστών; Δεν έγιναν και δεν γίνονται δηλαδή; Και αν γίνονται, είναι σωστό να γίνονται;

Στην Αλβανία κυβερνούσε κομμουνιστικό καθεστός.Το οποίο απ'οσο ξέρω είναι αριστερο.Δηλαδή προοδευτικό ριξικελευθρο και πρωτοπόρο σύμφωνα με την θεωρία πάντα.Τώρα όσο θα υπάρχουν Αλβανοί οι οποίοι τρομοκρατουν καίνε εκκλησίες θάβουν ζώντανούς και εξαφανίζουν Βορειοηπειρώτες τότε οι Χρυσαυγίτες θα έχουν τουλάχιστον διακαιολογία και λόγο να κάνουν αυτά που κάνουν.Καταδικαστέα αλλά όχι απολύτως αβάσιμα.Αντί όμως για τον κάθε μεροκαματιάρη καλό θα ήταν να σκότωναν στο ξύλο κανένα  έμπορο ναρκωτικών,ανθρωπίνων οργάνων κλπ που κυκλοφορεί και κάνει ότι θέλει.Ο οικογενειάρχης που βγάζει το ψωμί του δεν πιστευω να ενοχλεί κανένα μας.

Επισκέπτης
Δηλαδή ο Βεργής θα ήταν ο σωτήρας μας; Interesting!   :dancing:

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Kαι που είναι το πρόβλημα στο να βγει ο Βεργής; Δηλαδή όταν βγαίνουν πχ τα παιδιά των πολιτικών είναι καλύτερα;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
hrys?

Να ρωτήσω κάτι? Εκτός του hrys, ποιος άλλος θα μπορούσε να έιναι ο σωτήρας μας?

Και για να σε παιδέψουμε και λίγο γιατί φαίνεται ότι γουστάρεις την φάση.

Σε επίπεδο αυτοδιοίκησης και σε επίπεδο βουλευτών/Πρωθυπουργού, τι θα μας πρότεινες?

Επισκέπτης
Στην Αλβανία κυβερνούσε κομμουνιστικό καθεστός.Το οποίο απ'οσο ξέρω είναι αριστερο.Δηλαδή προοδευτικό ριξικελευθρο και πρωτοπόρο σύμφωνα με την θεωρία πάντα.Τώρα όσο θα υπάρχουν Αλβανοί οι οποίοι τρομοκρατουν καίνε εκκλησίες θάβουν ζώντανούς και εξαφανίζουν Βορειοηπειρώτες τότε οι Χρυσαυγίτες θα έχουν τουλάχιστον διακαιολογία και λόγο να κάνουν αυτά που κάνουν.Καταδικαστέα αλλά όχι απολύτως αβάσιμα.Αντί όμως για τον κάθε μεροκαματιάρη καλό θα ήταν να σκότωναν στο ξύλο κανένα  έμπορο ναρκωτικών,ανθρωπίνων οργάνων κλπ που κυκλοφορεί και κάνει ότι θέλει.Ο οικογενειάρχης που βγάζει το ψωμί του δεν πιστευω να ενοχλεί κανένα μας.

Για το αλβανικό καθεστως τα είπαμε, μην επιμένεις οτι ήταν αριστερό καθεστως, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΗΤΑΝ, σύμφωνα με τον Μαρξ τουλάχιστον. Αλλά, ανεξάρτητα απ' αυτό, είσαι πολύ σίγουρος οτι ο αλβανός οικογενειάρχης που είναι μεροκαματιάρης και φιλήσυχος είναι απολύτως ΑΣΦΑΛΗΣ στην Ελλάδα;

Επισκέπτης
Από τη Σεληνη τον αστυνόμο θεοχάρη τον Γκλετσο τη Βασια τριφύλλη και τους λοιπούς αστέρες καλύτερος θα ήταν...  :uglystupid:

Το μέτρο δηλαδή είναι ο Γκλέτσος, η Τριφύλλη και η Σελήνη; Κι εγώ που έλεγα οτι θα μου έλεγες τουλάχιστον κανέναν Ελευθέριο Βενιζέλο, Κων/νο Καραμανλή η Ανδρέα Παπανδρέου!    :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom