Νέα

Πολιτικοί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todok
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
απλά για τα πρακτικά.

το γ και το ζ δεν έχουν καμμία αντίφαση. Το ζ αναφέρεται στα δημόσια σχολεία.

Μιας και το θέμα ξεκίνησε από εσένα θα σε παρακαλούσα (σε προκαλώ) όμως να απαντήσεις για τα πανεπιστήμια και για τους δημόσιους υπαλλήλους. 

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
ais8ish έχεις απόλυτο δίκιο.

Να προτείνω ένα thread αφιερωμένο στη δύναμη των ΜΜΕ, το πως επηρρεάζουν και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και πως εκβιάζουν πολιτικούς αλλά και άλλα δημόσια πρόσωπα;

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Έχει φτάσει ο Χ''Nick και οι άλλοι να έχουν δύναμη Πρωθυπουργού.

ναι αλλα στο δελτιο ειδησεων του συγκεκριμενου δημοσιογραφου ηταν που επεσε η 500αρα χιλιαδες προστιμο απ το εσρ επειδη ειπε ο Μακης : οτι καποιοι πολιτικοι τα παιρνουν

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Το γ) και το ζ) δεν έχουν αντίφαση?

Απλά για να δεις ότι δεν σε αντιλαμβάνομαι (ας πάρω όλη την ευθύνη εγώ λοιπόν), διάβασε τι κατάλαβα εγώ: Τα ιδιωτικά μόνο και μόνο επειδή δουλεύουν θεωρούνται επαρκή και χωρίς έλλειμμα παιδείας. Στα δημόσια όμως, δεν αρκεί οι καθηγητές να είναι μόνο παρόντες πρέπει να αποδίδουν και αναλόγως, να φέρνουν αποτελέσματα, και να μην κάνουν client fishing για ιδιαίτερα, φαινόμενα που βεβαίως δεν παρατηρούνται στα ιδιωτικά σχολεία.
[FYI: σε ιδιωτικό έχω πάει σχολείο]

Σχετικά με τα πανεπιστήμια, δεν σπούδασα σε Ελληνικό πανεπιστήμιο οπότε θα αποφύγω να κρίνω. Σαν εργοδότης όμως παρατηρώ σημαντικές ελλείψεις σε αποφοίτους ελληνικών πανεπιστημίων αναφορικά στην εξοικείωση τους με τις σύγχρονες δομές εκτέλεσης και αποπεράτωσης εργασίας (i.e. επικοινωνία, deadlines, αποδοτικότητα, team work κλπ), συγκριτικά πάντα με αποφοίτους του εξωτερικού (μιλάμε για Δύση). Σε θεωρητικό επίπεδο δεν έχω παρατηρήσει κανένα έλλειμμα. (ας περιορίσουμε το παράδειγμα όμως στον τομέα του engineering consulting, στο οποίο δραστηριοποιούμαι).
[FYI: έχω σπουδάσει (και έχω εργαστεί) στο εξωτερικό, σε τρεις διαφορετικές χώρες]

Για τους δημόσιους υπαλλήλους, η εμπειρία που έχω περιορίζεται σε επαφές με υπαλλήλους απόφοιτους πανεπιστημίων και σε συγκεκριμένες υπηρεσίες. Με βάση αυτή την εμπειρία, μπορώ να σου πω, ότι τους συγκεκριμένους τους θεωρώ αδικημένους και σε καμία περίπτωση τεμπέληδες. Και εδώ εάν θες μπορούμε να μπούμε σε παραδείγματα αλλά μέσω PM παρακαλώ για να διατηρηθεί και κάποιο επίπεδο ανωνυμίας.

Και τέλος, για τα πρακτικά, το θέμα δεν ξεκίνησε από εμένα.
Από ότι κατάλαβα από το πρώτο σου post, επιτέθηκες στους "λεφτάδες γενικότερα", χαρακτηρίζοντας τους υπεύθυνους για το σοβαρό μειονέκτημα σου(σας) και των παιδιών σου (ΒTW σε άλλο post/thread αναφέρεις ότι το παιδί σου έχει φιλοδοξίες, αλλά μάλλον κάτι λάθος κατάλαβα)).
[FYI: θα μπορούσε κάποιος να με χαρακτηρίσει "λεφτά", σε καμία περίπτωση όμως πίσω από οποιαδήποτε κυβέρνηση και σίγουρα όχι ισχυρό]

Την ευθύνη της έλλειψης επικοινωνίας την παίρνω όλη επάνω μου.

Αρκετά νομίζω.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ας ετοιμαστουν τα λαμογια γιατι μετα απ τις εκλογες ερχεται καταιγιδα σκανδαλων.
Ο Τριανταφυλο θα εκθεσει στη φορα πολλα <<απλυτα>>.
Επιβαλλανε και προστιμο 500000ε στον αλφα για να του κλεισουν το στομα και να τον φοβισουν <<απο τωρα>> αλλα μαλλον τον πωρωσανε περισσοτερο και οπως αναμενεται  δεν θα τον γλιτώσουν τον διασυρμο.
Παρτε το χαμπαρι Ο ΜΟΝΟΣ φοβος του πολιτικου ειναι τα μμε να μην του χαλασουν το image ή τον διασυρουν. Ολους τους αλλους μας εχουν γραμμενους  γιατι σαν μαλακες παμε και τους ξαναψηφιζουμε 

αφού αυτή η χώρα έφτασε στο σημείο να έχει σαν τιμητή των πάντων και φύλακα της αρετής τον Μάκη... καταστράφηκε

αυτό είναι χειρότερο από το να έχεις πρωθυπουργό καθηγητή πανεπιστημίου

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
αφού αυτή η χώρα έφτασε στο σημείο να έχει σαν τιμητή των πάντων και φύλακα της αρετής τον Μάκη... καταστράφηκε

αυτό είναι χειρότερο από το να έχεις πρωθυπουργό καθηγητή πανεπιστημίου

Σιγουρα ο Μακης δεν ειναι κανας Αγιος αλλα δυστυχως φιλε μου αυτη ειναι η καταντια της χωρας μας. Να περιμενουμε απο εναν Μακη να τους
ξεμπροστιάζει.

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Αν και βαριέμαι να γράφω ποστ γτι δν ξέρω να γράφω με ελλήνικοθσ χρακτηρες,είπα να απαντήσω γτι εκφράζεις φίλε μου μια γενικότερα άποψη της σημερινής κοινώνιας.που έχει συνδιαμορφωθεί απο διάφορους παράγοντες και 2,3 βασικούς.1ος η πτώση των κομμουνιστηκών,σοσιαλιστικών καθεστότων αλλα και γενικότερα όλων των οραμάτων για μια καλύτερη κοινωνία,πιο δίκαιη,μια κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι το κέρδος.Αλλά και από την ά΄λλη μεριά οι κοινωνία των πολλών ευκαιριών της ατομικής πρωτοβουλίας και ανέλιξης στην  κοινωνική κλίμακα αποδείχτηκε ένα πολύ ωραίο επικάλλυμμα μίας σκληρής κοινωνιάς που δεν δίνει ίσες ευκαιρίες.Εδώ εισέρχεται η συμβολή τα ΜΜΕ,τα οποία εκμεταλλευόμενα αυτήν την δυσαρέσκεια και απαξιώση της πολιτικής(για τοθ λόγοθσ που ανέφερα προηγοθμένως),και θέλοντας να προβάλοθν ένα λα'ι'κίστικο προφιλ(κοινώς να χαιδέψουν αυτιά) για μα κερδήσουμ τηλεθέαση προβάλοθν συνεχωσ δήθεν αποκαλύψεις(προσ θεου δνε λεω οτι δεν υπάρχοθν σκάνδαλα,αλλα νομίζω οτι τα περισσότερα μεγαλοποιούνται,η ακόμα οτι αποτέλοθν αναπόσπαστο κομμάτι του οικονομικο΄΄ύ μας συστήματος.Λοιπόν κλείνοντας πολλοί δημ υπαλλ. ξύνονται όλη μέρα,πολλοί καθηγητές είναι ανεπαρκείς,πολλοι πολιτικοι λαδώνονται,αλλα όλα αυτα με το να τα αναδυκνείης(π.χ τριανταφιλόπουλος) και απλά να μεμψημοιρείς ή να κατηγορείς συγκεκριμένα επαγγέλματα ότι είναι ετσι η αλλιώς δεν οδηγεί σε τπτα άλλο πάρα στο να κατεβάζεις το επίπεδο της πολιτικής(πολιτική καφενείου,κατι τετοιέσ ευκαρίεσ περιμένουν καιροσκόποι και καπιλευτές της πατριωτισμού για να αναδειχθουν(βλέπε ΛΕΠΠΕΝ,ΚΑΡΑΤΖΕΦΕΡΗΣ).ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
[quote author=moutsos13
Σιγουρα ο Μακης δεν ειναι κανας Αγιος αλλα δυστυχως φιλε μου αυτη ειναι η καταντια της χωρας μας. Να περιμενουμε απο εναν Μακη να τους
ξεμπροστιάζει.
[/quote]

ενα κάθαρμα του κερατά, εκβιαστής και λαμόγιο είναι .. και σύμφωνα με το ρωμαικό δίκαιο "ενοχος ένοχον ού ποιεί".

και μεταξύ μας τι έχει τελικά ξεμπροστιάσει ο Μάκης.. ??

τα φρουτάκια ?? σιγά τα ωά..

βγάζει στο γυαλί αυτούς που δεν υποκύπτουν στους εκβιασμούς του και κατά 90% με συκοφαντίες

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
και πιστευω οτι αν δεν υπηρχαν και τα μμε και τυποι σαν τον Μακη θα ειμασταν ακομα ΠΙΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ απ οτι ΕΙΜΑΣΤΕ.

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ο'σο για τα σχολεία ασ δώσει πρωτα το 5% του ΑΕΠ που υποσχέθηκε και οχι το 2,8.Η  τακτιή τησ υποχρηματοδότησης και παραμέλησης ώστε να πείσθουν όλοι οτι θα είναι για καλό η ιιωτικοποιίηση είναι παλιό σύστημα

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μάκησ Κακαοθνάκηδες και ΣΙΑ είναι καλέσ βδέλες ποθ εκμεταλέβονται το χάσμα ανάμεσα σε κεντρική εξουσία και πολίτες,πουλώντας μια δήθεν εντιμότητα και ένα προφιλ του αδέκαστου δημοσιογράφου(αλλά νίκος κούρλουλος,μόνο ποθ αυτόσ έκανε τον εισαγγελέα).εκπροσωπούν τα συμφέροντ5α τςν μεγαλοιδιοκτητών που τους πληρώνουν και των μεγάλων εταιρών που τους πληρώνουν διαφημήσεις  και ποθ και ποθ κάνοθν και μια αποκάληψη για να ξαναπείσουν το κοινό οτι αυτοί είναι οι υπερασπηστές της αλήθειασ και τησ δημοκρατίας.ΤΗΣ ΤΣΕΠΗς ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
ais8ish έχεις απόλυτο δίκιο.

Να προτείνω ένα thread αφιερωμένο στη δύναμη των ΜΜΕ, το πως επηρρεάζουν και αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και πως εκβιάζουν πολιτικούς αλλά και άλλα δημόσια πρόσωπα;

Μαζί σας.

OP
OP
T

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν και βαριέμαι να γράφω ποστ γτι δν ξέρω να γράφω με ελλήνικοθσ χρακτηρες,είπα να απαντήσω γτι εκφράζεις φίλε μου μια γενικότερα άποψη της σημερινής κοινώνιας.που έχει συνδιαμορφωθεί απο διάφορους παράγοντες και 2,3 βασικούς.1ος η πτώση των κομμουνιστηκών,σοσιαλιστικών καθεστότων αλλα και γενικότερα όλων των οραμάτων για μια καλύτερη κοινωνία,πιο δίκαιη,μια κοινωνία με επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι το κέρδος.Αλλά και από την ά΄λλη μεριά οι κοινωνία των πολλών ευκαιριών της ατομικής πρωτοβουλίας και ανέλιξης στην  κοινωνική κλίμακα αποδείχτηκε ένα πολύ ωραίο επικάλλυμμα μίας σκληρής κοινωνιάς που δεν δίνει ίσες ευκαιρίες.Εδώ εισέρχεται η συμβολή τα ΜΜΕ,τα οποία εκμεταλλευόμενα αυτήν την δυσαρέσκεια και απαξιώση της πολιτικής(για τοθ λόγοθσ που ανέφερα προηγοθμένως),και θέλοντας να προβάλοθν ένα λα'ι'κίστικο προφιλ(κοινώς να χαιδέψουν αυτιά) για μα κερδήσουμ τηλεθέαση προβάλοθν συνεχωσ δήθεν αποκαλύψεις(προσ θεου δνε λεω οτι δεν υπάρχοθν σκάνδαλα,αλλα νομίζω οτι τα περισσότερα μεγαλοποιούνται,η ακόμα οτι αποτέλοθν αναπόσπαστο κομμάτι του οικονομικο΄΄ύ μας συστήματος.Λοιπόν κλείνοντας πολλοί δημ υπαλλ. ξύνονται όλη μέρα,πολλοί καθηγητές είναι ανεπαρκείς,πολλοι πολιτικοι λαδώνονται,αλλα όλα αυτα με το να τα αναδυκνείης(π.χ τριανταφιλόπουλος) και απλά να μεμψημοιρείς ή να κατηγορείς συγκεκριμένα επαγγέλματα ότι είναι ετσι η αλλιώς δεν οδηγεί σε τπτα άλλο πάρα στο να κατεβάζεις το επίπεδο της πολιτικής(πολιτική καφενείου,κατι τετοιέσ ευκαρίεσ περιμένουν καιροσκόποι και καπιλευτές της πατριωτισμού για να αναδειχθουν(βλέπε ΛΕΠΠΕΝ,ΚΑΡΑΤΖΕΦΕΡΗΣ).ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ,ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.

Όλα αυτά καταλήγουν στο ότι ο Καρατζαφέρης είναι καιροσκόπος ενώ όλοι οι άλλοι ανεβάζουν το επίπειδο της πολιτικής;  :jerking: :jerking: :jerking:

Καιροσκόποι ήταν όσοι μείναν στα μαντριά τους για να γλύφουν τον τσοπάνη τους. Ας είχαν και οι άλλοι τα @@ να μείνουν πιστοί στις απόψεις τους, που μόλις τους διαγράψουν αρχίζουν τις δηλώσεις μετανοίας για να γυρίσουν πίσω!

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Δεν καταλήγουν στον καρατζαφέρη φυσικά.Νομίζω είναι εμφανές οτι τον αναφέρω και αυτόν όπωσ και τη γενικότερη αναβίωση ακροδεξιών κομμάτων σαν μια απο τισ συνέπειες των ΜΜΕ  και τησ μικροπολιτικής και του λα'ι'κισμού που προωθούν.απάντα μου ποιέσ οι απόψεισ τοθ καρατζαφέρη για την διαμόρφωση τησ ελληνικήςοικονομίας γτι τα αλλά περι πατρίδος τα ακούω βερεσέ,είναι ανούσια.ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΤΟΘ ΔΩΣΑΜΕ,άλλη φορά να διαβάζεις πιο προσεκτικά,δεν έκανα ολοκληρη ανάλυση(μπορει να μην συμφωνείς βέβαια),για να καταλήξω να μιλάω για αυτόν και ούτε πρόκειται να το ξανακάνω.

Επισκέπτης
Μα που μπήκες κι εσυ βρε peko και τόλμησες να ψελλίσεις κάτι περί Καρατζαφέρη και ακροδεξιού λόγου (ενίοτε και ακροδεξιάς πρακτικής, δια της μεθόδου του ξυλοδαρμου σε μετανάστες κλπ θα συμπλήρωνα). Θα σε φάνε ζωντανό τα εδώ μπουμπούκια βρε Καραμήτρο!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ενώ όπου επικράτησε η αριστερά, έτσι και είχες αντίθετη γνώμη σου έδιναν και βήμα στο αντίστοιχο "Ζάππειο" και δωρεάν τηλεποτική κάλυψη από όλα τα κανάλια, κρατικά και μη....Ούπς, λάθος....μόνο κρατικά, μου ξέφυγε.

Επισκέπτης
Σαν να λέμε "εσείς γιατί καταπιέζετε τους μαύρους στην Αμερική";
ʼμα σε αντιπροσωπευει όντως αυτό που είπες, με τις υγειές σου!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σε ευχαριστώ θερμότατα για τις υγειές μου....

Αυτό που μάλλον όμως δεν μπορείς να καταλάβεις, είναι ότι αυτό το σύστημα που κατηγορείς, σε αφήνει (και όλους όσους έχουν άλλη άποψη) όχι μόνο να την εκφράζεις, αλλά και πολλά παραπάνω. Σε αφήνει ακόμη και να του επιτίθεσαι, να το βρίζεις δημόσια και άλλα πολλά...

Αυτό όμως το σύστημα που πιθανοτατα πρεσβεύεις (και λέω πιθανότατα γιατί δεν μας είπες τι πρεσβεύεις...) όχι μόνο διαφωνούντες δεν ανεχόταν, αλλά τους μεταχειριζόταν με απίστευτους τρόπους...που σε καμία περίπτωση δεν συνάντησες εσύ ως "αντι-οτιδήποτε" στην Ελλάδα.

Αυτά περί τι αντιπροσωπεύει τον καθένα...

Επισκέπτης
Όταν λες οτι το σύστημα "σε αφήνει να του επιτίθεσαι και να το βρίζεις", εννοέις και τη δικτατορία του '67-74; Η μήπως δεν υπήρξε ποτέ αυτή;
Και για να μάθεις τι πρεσβεύω, είμαι αριστερός. Εσύ τι πρεσβεύεις;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Φυσικά και υπήρχε...είπε κανείς το αντίθετο?

Εγώ είμαι δημοκράτης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom