jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
O Καραμανλής δεν έχει ανάγκη να δουλέψει πλέον.
Αφού έχει σύζυγο χειρούργο.
Θα συμφωνουσες να σε χειρουργησει???
πάντως έχει και μια λογική το να κόψει ο Παπαθεμελής ψήφους από τον Καρατζαφέρη ποντάροντας ότι είναι από την Θεσσαλονίκη εκεί που έχει μεγάλη δύναμη το ΛΑΟΣ και με την εκκλησία γιατί εκεί ποντάρει σε δεύτερο λόγο ο Παπαθεμελής αλλά νομίζω ότι ναι μεν θα πάρει ψήφους από το ΛΑΟΣ όχι όμως τόσες που να τον εμποδίσει να μπει στην Βουλή.Λαθος φιλε το ΛΑΟΣ δεν γινεται να μεινει εκτος απο τον καποιον παπαθεμελη ειναι πολυ λιγος ασ σοβαρευτουμε λιγο.Ο λεβεντης μεγαλυτερα ποσοστα επαιρνε.
για την ακριβεια εχει καπως "χαλκοκοκκινο" χρωμα, αλλα δεν μ'αρεσουν τα χαρακτηριστικα τηςδεν το εστελα εγω αλλα φενετε καλο μουνι και ειναι μελαχρινι ? αξιζει την ψηφο μας
Alex gate, Εφη Σαρρή απλά και όμορφα? Θεωρείται σοβαρός πολιτικός τώρα με την Έφη Σαρρή στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ?!! Ελεος! Επικίνδυνος άνθρωπος!
καλη ειναι η *******
πολυ καλυτερη απο τη "Σεληνη" ("Χόχο αγαπαει Σεληνη?")
lambros χαλαρωνε σε παρακαλω λιγο τους χαρακτηρισμους σου..
"Ψολεω" εγραψα... το οποιο ειναι στιχος τραγουδιου της εν λογω αοιδου (ας οψεται η "ψευδη" οπως λεει κι η Ιφιγενεια!)
ναι οκ, αλλα κοπηκαν και δυο ποστ σου που το ενα ελεγε για πιπες επωνυμων και το αλλο μας ελεγε ολους μαλακες..
Τάπερ μου, πιπες ανωνυμων επιτρεπονται?
δεινουν 1,40 ΝΔ και 2,60 ΠΑΣΟΚ. αν ειναι δυνατον.αγγλοιδείτε αυτό και τι δημοσκόπησης να λέμε.