teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.744
- Πόντοι
- 2.306
δεν σας καθονται, τις λετε ξυνες κι αγαμητες.Έχουνε πάει με πολλούς οι ελεεινιδες
σας καθονται , τις λετε καριολες και παρτολες.
αποφασιστε ρε μαγκες….
δεν σας καθονται, τις λετε ξυνες κι αγαμητες.Έχουνε πάει με πολλούς οι ελεεινιδες
"μου έιπε εμπειρίες που είχε σε χοτ σποτ και πως δεν την άφηναν να παίρνει ανάσα.Ξαλαφρωνε κόσμο κ αν την έβλεπες έξω έλεγες wife material."
Σε ποια εποχή αναφέρεσαι, προ έξυπνου κινητού ή μετά;Από ότι φαίνεται οι γυναίκες μας ξεκινάνε τις πίπες πριν τα 16
Στους 50 εισαι πιο χαλαρος? Που ειναι ο κοφτης για σενα?Δεν ξέρω κατά πόσο η ειλικρίνεια είναι επιθυμητή στο συγκεκριμένο θέμα
Αν γνώριζα κάποια και μετά από λίγο καιρό το συζητούσαμε και μου έλεγε ότι την έχουν ξεκωλιάσει 200 ψωλές, παρτούζες και χυσίματα στη μάπα όλοι μαζί ε δεν νομίζω να το έβλεπα πολύ θετικά
Σε ενδιαφέρει ?Στους 50 εισαι πιο χαλαρος? Που ειναι ο κοφτης για σενα?
κουβεντα να γινεται…Σε ενδιαφέρει ?
Ευτυχώςκουβεντα να γινεται…
και να μη πεις θα κοιμηθω το βραδυ
Να τις πάρουμε παρθένες από παντού και με εμάς να είναι καλύτερες από πορνοστάρ και να μας κάνουν όλα τα γούστα οπότε έχουμε καύλες.δεν σας καθονται, τις λετε ξυνες κι αγαμητες.
σας καθονται , τις λετε καριολες και παρτολες.
αποφασιστε ρε μαγκες….
Ίσως έπρεπε και υποδιαιρέσειςΣε ποια εποχή αναφέρεσαι, προ έξυπνου κινητού ή μετά;
Πουτσομαζεύουνε καταιγιστικό σπρώξιμο στο Erasmus τύπε. Όταν σπούδαζα εξωτερικό, μεταξύ Μαρόκου-Ισπανίας-Τυνησίας, ψωλοτραμπαλίζονταν οι Ελληνίδες. Και όταν έρχονταν σε μας τους ψυχοπονιάρηδες να κλαφτούν γιατί τις παράτησαν οι μελαψοί επιβήτορες, έτρωγαν και ένα ελληνικό κάρφωμα της παρηγοριάς. Οπότε, να ΄σαι σίγουρος ότι μάλλον έχει κάνει δυνατό σαφάρι.εμένα η γυναίκα μου, έχει και γράψει και κάποια χιλιόμετρα στο εξωτερικό ...!!!
Είχε πάει φοιτήτρια με το erasmus Γερμανία και μου είπε ότι πέρασε καλά ....
άλλο level ....!!!