Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ενας γνωστος μου πριν κανα μηνα παντως εφυγε για καραβι που παει Σομαλια και μου ειχε πει ενα αστρονομικο ποσο...
Παίζει λίγο ρώσικη ρουλέτα. Αν είναι τυχερός και δεν ανεβούν πειρατές απάνω με ένα ταξίδι πήγαινε έλα μπορεί να βγάλει και όσα βγάζουν άλλοι σε 6μηνο μπάρκο.
Μέσα ή έξω μπουρδέλο είναι πλέον τα πράγματα κ θα συνεχίσουν να είναι όσο κυριαρχούν φιλελεύθερες πολιτικές.
Οι ΚΛΑΣΙΚΕΣ φιλελευθερες πολιτικές δεν έχουν κάποιο ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα. Οι ΝΕΟφιλελευθερες είναι αυτές που πάσχουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρώτα τους.

Το λινκ για την γνώμη του Ρουμάνικου λαού που πόσταρα το είδες;;;
Αν όχι να το ξανα ποστάρω..... :grin:

Και μιλάμε για τον Τσαουσέσκου με τα μέτρα λιτότητας που τον τσάκισε τον λαό....
Σύμπτωμα του καρκίνου που ανεφερα πριν.
Σαν τον μαμακια που πεθαινει η μανουλα του και δεν ξερει να ζησει μονος του.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν "κυριαρχουν".
Απλα ειναι η μονη επιλογη.
Τσου,είναι η επιλογή των φιλελεύθερων που βρίσκονται στην εξουσία...είτε με την μάσκα του σοσιαλιστή είτε χωρίς την μάσκα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παίζει λίγο ρώσικη ρουλέτα. Αν είναι τυχερός και δεν ανεβούν πειρατές απάνω με ένα ταξίδι πήγαινε έλα μπορεί να βγάλει και όσα βγάζουν άλλοι σε 6μηνο μπάρκο.Οι ΚΛΑΣΙΚΕΣ φιλελευθερες πολιτικές δεν έχουν κάποιο ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα. Οι ΝΕΟφιλελευθερες είναι αυτές που πάσχουν

παιδια σκυλια γκομενα δεν χει οποτε το ρισκαρε...το ξερει οτι ειναι επικινδυνο...δε θυμαμαι να σας πω και το ποσο...οταν το ειχα ακουσει μου κρεμασαν τα σαγονια :P

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μέσα ή έξω μπουρδέλο είναι πλέον τα πράγματα κ θα συνεχίσουν να είναι όσο κυριαρχούν φιλελεύθερες πολιτικές.

Αχα......Απο δω το πηγεs, απο κει τοφερεs ,  εριξεs το υπονοουμενο  ;) ;) ;)

Επισκέπτης
ΛΟΓΟ ΠΟΛΕΜΟΥ. Διαφορετικά θα έπαιρνε τα μισά περίπου. Και λόγο πολέμου στον Περσικό (για τον πρώτο μιλάω) τα πλοία που πηγαίνανε εκεί για να φορτώσουν είχαν 2πλάσια + ναύλα από τα κανονικα

Ίσως έχεις δίκιο, αλλά νομίζω ότι όταν μιλάμε για πόλεμο δεν τίθεται θέμα του να πάει να δουλέψει κάποιος ώστε να γίνει σύγκριση. Οι σφαίρες έπεφταν βροχή και έβλεπε άτομα δίπλα του να σκοτώνονται, οπότε η κατάσταση ξεφεύγει τελείως από το θέμα της συζήτησης.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εγω ξερω για ποιο λογο εφυγες απο το εξωτερικο

και αυτος δεν ηταν ουτε η ακριβεια ουτε επειδη δεν σε επαιρναν στις δουλειες

εχετε ζαλισει τον κοσμο με τις προπαγανδες σας.

Ρε συ μπολντ τι εχεις παθει σημερα και τους βλεπεις ολους προβοκατορες? Αληθεια σου λεει για Λονδινο, τα νοικια ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! Σπουδασα εκει και ξερω!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε συ μπολντ τι εχεις παθει σημερα και τους βλεπεις ολους προβοκατορες? Αληθεια σου λεει για Λονδινο, τα νοικια ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! Σπουδασα εκει και ξερω!

και γιατι γυρισες αποτυχημενε??? ε?? συμφωνα με τον μπολντ οποιος παει εξω πρεπει να εγκαθισταται εκει αλλιως εχει καποια πετρια...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Σύμπτωμα του καρκίνου που ανεφερα πριν.
Σαν τον μαμακια που πεθαινει η μανουλα του και δεν ξερει να ζησει μονος του.
Ααα πριν μου έλεγες να τους ρωτήσουμε,τώρα το γύρισες στο ''σύμπτωμα του καρκινού'' :2funny:

Να το ισοπεδώσω λοιπόν...φαντάσουν πόσο χάλια είναι σήμερα για να προτιμάνε ''τον καρκίνο''.....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τσου,είναι η επιλογή των φιλελεύθερων που βρίσκονται στην εξουσία...είτε με την μάσκα του σοσιαλιστή είτε χωρίς την μάσκα.
Αρα ειναι η επιλογη του 100% του λαου των δυτικων κρατων, αφου κομμουνιστικο κομμα δεν υπαρχει καν, και κατα τη γνωμη σου "πας μη κομμουνιστης, φιλελευθερος".

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ρε συ τυπε δηλαδη τι λεφτα παιζει να μου εδινε ο Αρχιροδον για μεση ανατολη? Επειδη με φωναξαν για συνεντευξη και δεν πηγα ο μαλακας, παιζει να δινουν για junior θεσεις πανω απο 2 χιλιαρικα? Να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο  :headbang:

αν σκεφτεις οτι εχει πιθανοτητες 20% να μην επιστρεψει ποτε, ελπιζω να πηρε οντως αστρονομικο ποσο
Η Αρχιρόδον το 2008 (και μιλάω από προσωπική εμπειρία μιας και είχα φτάσει στις συνεντεύξεις να μιλάμε για χρήματα) έδινε 2500 χιλιάρικα. Επίσης η προσφορά της περιελάμβανε διαμονή, διατροφή και κάθε 6μήνες επιστροφή Ελλάδα για 20 μέρες. Τώρα το πόσα δίνει αυτή τη περίοδο δε ξέρω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αρα ειναι η επιλογη του 100% του λαου των δυτικων κρατων, αφου κομμουνιστικο κομμα δεν υπαρχει καν, και κατα τη γνωμη σου "πας μη κομμουνιστης, φιλελευθερος".
Όχι ''δεν υπάρχει'' φίλε φιλελεύθερε...[size=20pt]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ[/size] να υπάρχει!!!

Τόση δημοκρατία......

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ααα πριν μου έλεγες να τους ρωτήσουμε,τώρα το γύρισες στο ''σύμπτωμα του καρκινού'' :2funny:

Να το ισοπεδώσω λοιπόν...φαντάσουν πόσο χάλια είναι σήμερα για να προτιμάνε ''τον καρκίνο''.....
Το 41% ειναι μεγαλυτερο απο το 59%?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Όχι ''δεν υπάρχει'' φίλε φιλελεύθερε...[size=20pt]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ[/size] να υπάρχει!!!

Τόση δημοκρατία......
Εγω γιατι νομιζα οτι τα άλλα κομματα απαγορευονται ΜΟΝΟ στις κομμουνιστικες χωρες?
Λαθος θα θυμαμαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Δεν πιστευω φιλε μου αμα δεν δω
ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου.

Αστους να τσιριζουνε και να γραφουνε σεντονια.

Η αλλη δεν μας λεει τι σπουδασε ενω ο αλλος δεν μας λεει
σε ποια εταιρεια ειναι.

Εσυ εισαι τοσο αγαθουλης? Θα πιστευες τετοια ατομα? αν τους πιστευες
κακο δικο σου.

ΣΟβαρευτειτε. Μην ειστε παιδια.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
παιδια σκυλια γκομενα δεν χει οποτε το ρισκαρε...το ξερει οτι ειναι επικινδυνο...δε θυμαμαι να σας πω και το ποσο...οταν το ειχα ακουσει μου κρεμασαν τα σαγονια :P
Έχει να κάνει και με τον βαθμό του. Εγώ έχω ακούσει ποσό για καπετάνιο πλοίου ξηρού φορτίου και ήταν 4 φορές απάνω απ τον κανονικό μισθό. Έτσι μου έχουν πει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν πιστευω φιλε μου αμα δεν δω
ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου.

Αστους να τσιριζουνε και να γραφουνε σεντονια.

Η αλλη δεν μας λεει τι σπουδασε ενω ο αλλος δεν μας λεει
σε ποια εταιρεια ειναι.

Εσυ εισαι τοσο αγαθουλης? Θα πιστευες τετοια ατομα? αν τους πιστευες
κακο δικο σου.

ΣΟβαρευτειτε. Μην ειστε παιδια.
Μα το θεο, θα σοβαρευτεις ποτέ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom