alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν "κυριαρχουν".Μέσα ή έξω μπουρδέλο είναι πλέον τα πράγματα κ θα συνεχίσουν να είναι όσο κυριαρχούν φιλελεύθερες πολιτικές.
Απλα ειναι η μονη επιλογη.
Δεν "κυριαρχουν".Μέσα ή έξω μπουρδέλο είναι πλέον τα πράγματα κ θα συνεχίσουν να είναι όσο κυριαρχούν φιλελεύθερες πολιτικές.
Σε πιστευω.
Ποσο χρονων εισαι???
12?
Παίζει λίγο ρώσικη ρουλέτα. Αν είναι τυχερός και δεν ανεβούν πειρατές απάνω με ένα ταξίδι πήγαινε έλα μπορεί να βγάλει και όσα βγάζουν άλλοι σε 6μηνο μπάρκο.ενας γνωστος μου πριν κανα μηνα παντως εφυγε για καραβι που παει Σομαλια και μου ειχε πει ενα αστρονομικο ποσο...
Οι ΚΛΑΣΙΚΕΣ φιλελευθερες πολιτικές δεν έχουν κάποιο ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα. Οι ΝΕΟφιλελευθερες είναι αυτές που πάσχουνΜέσα ή έξω μπουρδέλο είναι πλέον τα πράγματα κ θα συνεχίσουν να είναι όσο κυριαρχούν φιλελεύθερες πολιτικές.
Σύμπτωμα του καρκίνου που ανεφερα πριν.Ρώτα τους.
Το λινκ για την γνώμη του Ρουμάνικου λαού που πόσταρα το είδες;;;
Αν όχι να το ξανα ποστάρω.....
Και μιλάμε για τον Τσαουσέσκου με τα μέτρα λιτότητας που τον τσάκισε τον λαό....
Τσου,είναι η επιλογή των φιλελεύθερων που βρίσκονται στην εξουσία...είτε με την μάσκα του σοσιαλιστή είτε χωρίς την μάσκα.Δεν "κυριαρχουν".
Απλα ειναι η μονη επιλογη.
Παίζει λίγο ρώσικη ρουλέτα. Αν είναι τυχερός και δεν ανεβούν πειρατές απάνω με ένα ταξίδι πήγαινε έλα μπορεί να βγάλει και όσα βγάζουν άλλοι σε 6μηνο μπάρκο.Οι ΚΛΑΣΙΚΕΣ φιλελευθερες πολιτικές δεν έχουν κάποιο ΣΟΒΑΡΟ πρόβλημα. Οι ΝΕΟφιλελευθερες είναι αυτές που πάσχουν
Μέσα ή έξω μπουρδέλο είναι πλέον τα πράγματα κ θα συνεχίσουν να είναι όσο κυριαρχούν φιλελεύθερες πολιτικές.
ΛΟΓΟ ΠΟΛΕΜΟΥ. Διαφορετικά θα έπαιρνε τα μισά περίπου. Και λόγο πολέμου στον Περσικό (για τον πρώτο μιλάω) τα πλοία που πηγαίνανε εκεί για να φορτώσουν είχαν 2πλάσια + ναύλα από τα κανονικα
εγω ξερω για ποιο λογο εφυγες απο το εξωτερικο
και αυτος δεν ηταν ουτε η ακριβεια ουτε επειδη δεν σε επαιρναν στις δουλειες
εχετε ζαλισει τον κοσμο με τις προπαγανδες σας.
Ρε συ μπολντ τι εχεις παθει σημερα και τους βλεπεις ολους προβοκατορες? Αληθεια σου λεει για Λονδινο, τα νοικια ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! Σπουδασα εκει και ξερω!
Ααα πριν μου έλεγες να τους ρωτήσουμε,τώρα το γύρισες στο ''σύμπτωμα του καρκινού''Σύμπτωμα του καρκίνου που ανεφερα πριν.
Σαν τον μαμακια που πεθαινει η μανουλα του και δεν ξερει να ζησει μονος του.
Αρα ειναι η επιλογη του 100% του λαου των δυτικων κρατων, αφου κομμουνιστικο κομμα δεν υπαρχει καν, και κατα τη γνωμη σου "πας μη κομμουνιστης, φιλελευθερος".Τσου,είναι η επιλογή των φιλελεύθερων που βρίσκονται στην εξουσία...είτε με την μάσκα του σοσιαλιστή είτε χωρίς την μάσκα.
Η Αρχιρόδον το 2008 (και μιλάω από προσωπική εμπειρία μιας και είχα φτάσει στις συνεντεύξεις να μιλάμε για χρήματα) έδινε 2500 χιλιάρικα. Επίσης η προσφορά της περιελάμβανε διαμονή, διατροφή και κάθε 6μήνες επιστροφή Ελλάδα για 20 μέρες. Τώρα το πόσα δίνει αυτή τη περίοδο δε ξέρω.Ρε συ τυπε δηλαδη τι λεφτα παιζει να μου εδινε ο Αρχιροδον για μεση ανατολη? Επειδη με φωναξαν για συνεντευξη και δεν πηγα ο μαλακας, παιζει να δινουν για junior θεσεις πανω απο 2 χιλιαρικα? Να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο
αν σκεφτεις οτι εχει πιθανοτητες 20% να μην επιστρεψει ποτε, ελπιζω να πηρε οντως αστρονομικο ποσο
Όχι ''δεν υπάρχει'' φίλε φιλελεύθερε...[size=20pt]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ[/size] να υπάρχει!!!Αρα ειναι η επιλογη του 100% του λαου των δυτικων κρατων, αφου κομμουνιστικο κομμα δεν υπαρχει καν, και κατα τη γνωμη σου "πας μη κομμουνιστης, φιλελευθερος".
Το 41% ειναι μεγαλυτερο απο το 59%?Ααα πριν μου έλεγες να τους ρωτήσουμε,τώρα το γύρισες στο ''σύμπτωμα του καρκινού''
Να το ισοπεδώσω λοιπόν...φαντάσουν πόσο χάλια είναι σήμερα για να προτιμάνε ''τον καρκίνο''.....
Εγω γιατι νομιζα οτι τα άλλα κομματα απαγορευονται ΜΟΝΟ στις κομμουνιστικες χωρες?Όχι ''δεν υπάρχει'' φίλε φιλελεύθερε...[size=20pt]ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ[/size] να υπάρχει!!!
Τόση δημοκρατία......
Αμφισβητείς τον κοινοβουλευτισμό μας ρε....δεν ντρέπεσαι;;;Το 41% ειναι μεγαλυτερο απο το 59%?
Ρε συ μπολντ τι εχεις παθει σημερα και τους βλεπεις ολους προβοκατορες? Αληθεια σου λεει για Λονδινο, τα νοικια ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ! Σπουδασα εκει και ξερω!
Έχει να κάνει και με τον βαθμό του. Εγώ έχω ακούσει ποσό για καπετάνιο πλοίου ξηρού φορτίου και ήταν 4 φορές απάνω απ τον κανονικό μισθό. Έτσι μου έχουν πειπαιδια σκυλια γκομενα δεν χει οποτε το ρισκαρε...το ξερει οτι ειναι επικινδυνο...δε θυμαμαι να σας πω και το ποσο...οταν το ειχα ακουσει μου κρεμασαν τα σαγονια
Μα το θεο, θα σοβαρευτεις ποτέ?Δεν πιστευω φιλε μου αμα δεν δω
ετσι ειναι ο χαρακτηρας μου.
Αστους να τσιριζουνε και να γραφουνε σεντονια.
Η αλλη δεν μας λεει τι σπουδασε ενω ο αλλος δεν μας λεει
σε ποια εταιρεια ειναι.
Εσυ εισαι τοσο αγαθουλης? Θα πιστευες τετοια ατομα? αν τους πιστευες
κακο δικο σου.
ΣΟβαρευτειτε. Μην ειστε παιδια.