Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μα δεν εχω κατι αλλο να σου πω....περαν του οτι εισαι ασχετος και δεν εχεις κανει ουτε την παραμικρη ερευνα αγορας στο θεμα εργασιας στο εξωτερικο...ξερεις ποσα παιρνεις για να δουλεψεις σε αραβικες χωρες? απο ελληνικες εταιριες παντα...

Παρε να σκουπισεις την μυξουλα ρε συ  :P

Συνημμένα

• Zewa_001.jpg
    Zewa_001.jpg
    170,9 KB · Εμφανίσεις: 32

Επισκέπτης
Τηρείται με ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΥΛΑΒΕΙΑ. Απολύτως.

αν ο πλειστηριασμός επισπεύδεται βάσει ΜΙΑΣ διαταγής πληρωμής 300.000 η οποία έχει εκδοθεί για 2 λογαριασμούς των 150.000 ισχύει ο πλειστηριασμός ή ακυρώνεται λόγω ότι οι λογαριασμοί ήταν κάτω από 200.000 έκαστος;

και μια τελευταία ερώτηση:
η αρχική τιμή λαμβάνεται υπόψη ή όχι;
δλδ αν γίνει για οφειλές 300.000 (1 λογαριασμός) με αρχική τιμή 120.000 τελικά θα γίνει ή όχι;

ευχαριστώ και πάλι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Θα φας μεγάλη φρίκη αν η ιστορία επαναληφθεί;;; :grin:

Cold_war_europe_military_alliances_map_en.png
Ποια ιστορια?
Να επιβληθουν παλι δικτατορίες στις μισες χωρες της Ευρωπης?
Δεν βλεπω τιποτα αξιοζηλευτο σε αυτο.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παρε να σκουπισεις την μυξουλα ρε συ  :P

οι κουβεντες απο ατομα που δεν εχουν δουλεψει στη ζωη τους, δεν εχουν αναλαβει εξοδα ουτε καν ως φοιτητες και αμπελοφιλοσοφουν διαδικτυακα για τις αληθειες της ζωης αντιλαμβανεσαι οτι ακουγονται εξωπραγματικες ετσι?
ΑΒΑΞ...μια εταιρια σου δινω μονο...κανε την ερευνα σου και μετα ξαναπερνα να μας πεις για μισθους και εταιριες που δραστηριοποιουνται στο εξωτερικο...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ο ΜΠΕΝΝΥ ακολουθει τακτικη τσαουσεσκου...ψαχτε το !γουγλαρετε και θα δειτε...ο πουστης χοντρος θελει να σπασει καθε τσαμπουκα στην ψυχολογια του πολιτη για να κανουν τα αφεντικα του οτι γουσταρουν...θα παρει βεβαια τα αρχιδια του στο στομα οπως ο αλλος ,αλλα πολλοι απο μας εντωμεταξυ θα τον πιουμε για τα καλα!!!
Το τέλος του Τσαουσέσκου γνωστό...αυτό που του άξιζε,του Μπενύ άραγε;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τελοςπαντων απο πολυ εγκυρες πηγες δεν ειναι οπως τα λες μουνιτσα τα πραγματα

απλα δικαιολογεις το οτι γυρισες πισω και δεν εμεινες εκει.

Μια μπυρα στην Αγγλια ειναι πολυ πιο φτηνη απο μια μπυρα εδω.

Το πιο απλο παραδειγμα.
Γιατί ΙΣΩΣ υπάρχουν 1000 διαφορετικές μάρκες (και ήδη) μπύρας στην Αγγλία που ανήκουν σε 300 διαφορερετικές εταιρείες και όχι 4-5 μάρκες μπυρών οι οποίες ανήκουν σε 1-2 εταιρείες ΙΣΩΣ;
Αλλά από την άλλη στην Αγγλία αν μείνεις στο Λονδίνο δε θα σου φτάνουν οι 1500 λίρες ούτε για ζήτω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ποια ιστορια?
Να επιβληθουν παλι δικτατορίες στις μισες χωρες της Ευρωπης?
Δεν βλεπω τιποτα αξιοζηλευτο σε αυτο.
Παραπάνω σου έριξα λινκ που λέει δια στόματος Ρούμανων ξεκάθαρα πως τον κόσμο λίγο τον νοιάζει το πολιτικό σύστημα(δημοκρατία,στρατιωτική δικτατορία ή του προλετάριου).

Άλλα τον ενδιαφέρουν.

Αλήθεια ποια πρώην κομμουνιστική χώρα είναι καλύτερα σήμερα που γλίτωσε από την ''δικτατορία'';;;

Βρες μου μία.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατί ΙΣΩΣ υπάρχουν 1000 διαφορετικές μάρκες (και ήδη) μπύρας στην Αγγλία που ανήκουν σε 300 διαφορερετικές εταιρείες και όχι 4-5 μάρκες μπυρών οι οποίες ανήκουν σε 1-2 εταιρείες ΙΣΩΣ;
Αλλά από την άλλη στην Αγγλία αν μείνεις στο Λονδίνο δε θα σου φτάνουν οι 1500 λίρες ούτε για ζήτω.

χαχαχα μην του λες τετοια και τον απογοητευεις ρε....δεν εχει ιδεα ποσο εχει το νοικι στο Λονδινο...και οχι πρωτη ζωνη...μιλαμε για 3η-4η ζωνη....

Επισκέπτης
επιλογη μου ηταν να γυρισω...δεν αντιλαμβανομαι που ειναι η απορια...η ζωη στην αγγλια δε μου αρεσε...δεν υπαρχει κατι να δικαιολογησω ως προς αυτο...γυρισα, βρηκα δουλεια στον κλαδο μου και αυτη τη στιγμη ειμαι μια χαρα αν και εχω μειωση μισθου...ωραια..και? αυτο αναιρει το οτι στην αγγλια το κοστος ζωης ηταν υψηλο??

Πολυτεχνείο έχεις βγάλει;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Μπολντ το κοστος ζωης στην Αγγλια ειναι οντως πολυ υψηλο. Μιλαμε για Λονδινο βεβαια, οχι για κανα κωλοχωρι.

Μουνιτσα αυτο με τις ελληνικες κατασκευαστικες και τη μεση ανατολη μοιαζει λιγο αστικος θρυλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
αν ο πλειστηριασμός επισπεύδεται βάσει ΜΙΑΣ διαταγής πληρωμής 300.000 η οποία έχει εκδοθεί για 2 λογαριασμούς των 150.000 ισχύει ο πλειστηριασμός ή ακυρώνεται λόγω ότι οι λογαριασμοί ήταν κάτω από 200.000 έκαστος;

και μια τελευταία ερώτηση:
η αρχική τιμή λαμβάνεται υπόψη ή όχι;
δλδ αν γίνει για οφειλές 300.000 (1 λογαριασμός) με αρχική τιμή 120.000 τελικά θα γίνει ή όχι;

ευχαριστώ και πάλι...
Λοιπον.
Το οτι η διαταγή πληρωμής ειναι ΜΙΑ για δύο οφειλές, δεν εχει σημασια. Για λογους οικονομίας διαδικασίας γίνεται. Οι απαιτήσεις είναι και πάλι δύο (για την ακρίβεια, είναι ΔΥΟ οι συμβασεις). Πιθανον η τραπεζα να παει να κάνει πουστιά και να το θεωρήσει μία απαίτηση. Δεν εχει σημασια. Κάνεις ανακοπή και ασφαλιστικά στο δικαστήριο και ακυρώνεται η διαδικασία. Στην πράξη ξέρω οτι δυσκολα οι τραπεζες ξεκινανε τετοια λαμογιά, γιατι ξερουν οτι θα υποβληθούν σε άδικα εξοδα και δεν θα καταφερουν τιποτα.
Η δεύτερη ερώτηση ειναι πολύ έξυπνη. Πράγματι, ειναι δυνατόν η οφειλή να είναι 300.000 ευρώ, αλλά η τιμή του ακινήτου (πρώτης προσφοράς) να είναι μικρότερη. Στην περίπτωση αυτή, φαίνεται η αναντιστοιχία των αξιών των δανείων που δόθηκαν, με την πραγματική αξία των ακινήτων που αγοράστηκαν.
Ο νόμος μιλάει για αξία της απαίτησης, ΟΧΙ του πλειστηριαζόμενου ακινήτου. Αρα π.χ. μπορεί να πλειστηριάσει ενα ακίνητο αξίας 20.000 ευρώ, αν η απαίτηση ειναι 201.000 ευρώ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πολυτεχνείο έχεις βγάλει;

οχι αλλα εχει βγαλει ενας φιλος και ξερω για δουλειες απο ελληνικες εταιριες σε αραβικες χωρες καθοτι ο ιδιος το σκεφτεται πολυ σοβαρα να δουλεψει εξω...οπως ξερω και για ναυτιλιακες εταιριες...ασε τον μπολντ να τραγουδαει...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μπολντ το κοστος ζωης στην Αγγλια ειναι οντως πολυ υψηλο. Μιλαμε για Λονδινο βεβαια, οχι για κανα κωλοχωρι.

Μουνιτσα αυτο με τις ελληνικες κατασκευαστικες και τη μεση ανατολη μοιαζει λιγο αστικος θρυλος.

αν αυτοκτονεις μια φορα στις μεγαλες πολεις στα κωλοχωρια πραγματικα δεν ξερω πως μπορεις να ανταπεξελθεις...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
χαχαχα μην του λες τετοια και τον απογοητευεις ρε....δεν εχει ιδεα ποσο εχει το νοικι στο Λονδινο...και οχι πρωτη ζωνη...μιλαμε για 3η-4η ζωνη....
2η ζώνη (νομίζω πως είναι 2η) μένει φίλη μου που σπούδαζε στην Οξφόρδη. Εντάξυ η οικογένειά της το φυσάει γενικά το χρήμα (και το φυσούσε). Όταν μου είπε τιμή ΑΓΟΡΑΣ του σπιτιού που μένει μου έπεσαν οι όρχεις

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.274
Πόντοι
8.006
Παραπάνω σου έριξα λινκ που λέει δια στόματος Ρούμανων ξεκάθαρα πως τον κόσμο λίγο τον νοιάζει το πολιτικό σύστημα(δημοκρατία,στρατιωτική δικτατορία ή του προλετάριου).

Άλλα τον ενδιαφέρουν.

Αλήθεια ποια πρώην κομμουνιστική χώρα είναι καλύτερα σήμερα που γλίτωσε από την ''δικτατορία'';;;

Βρες μου μία.
Θα σου απαντησω, οτι οι χωρες αυτες δυστυχουν σημερα, επειδη θα χρειαστει να περασει ενας αιωνας για να ξεπερασουν τον καρκινο του κομμουνισμου.

Επισκέπτης
Λοιπον.
Το οτι η διαταγή πληρωμής ειναι ΜΙΑ για δύο οφειλές, δεν εχει σημασια. Για λογους οικονομίας διαδικασίας γίνεται. Οι απαιτήσεις είναι και πάλι δύο (για την ακρίβεια, είναι ΔΥΟ οι συμβασεις). Πιθανον η τραπεζα να παει να κάνει πουστιά και να το θεωρήσει μία απαίτηση. Δεν εχει σημασια. Κάνεις ανακοπή και ασφαλιστικά στο δικαστήριο και ακυρώνεται η διαδικασία. Στην πράξη ξέρω οτι δυσκολα οι τραπεζες ξεκινανε τετοια λαμογιά, γιατι ξερουν οτι θα υποβληθούν σε άδικα εξοδα και δεν θα καταφερουν τιποτα.
Η δεύτερη ερώτηση ειναι πολύ έξυπνη. Πράγματι, ειναι δυνατόν η οφειλή να είναι 300.000 ευρώ, αλλά η τιμή του ακινήτου (πρώτης προσφοράς) να είναι μικρότερη. Στην περίπτωση αυτή, φαίνεται η αναντιστοιχία των αξιών των δανείων που δόθηκαν, με την πραγματική αξία των ακινήτων που αγοράστηκαν.
Ο νόμος μιλάει για αξία της απαίτησης, ΟΧΙ του πλειστηριαζόμενου ακινήτου. Αρα π.χ. μπορεί να πλειστηριάσει ενα ακίνητο αξίας 20.000 ευρώ, αν η απαίτηση ειναι 201.000 ευρώ.

οκ ty

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Άλλα τον ενδιαφέρουν.

Βρες μου μία.

Δικε μου το εχω απορια, εχεις μιλησει ποτε με ατομα απο πρωην κομμουνιστικα κρατη?

γνωστός μου που γύρισε από Λιβύη λόγω του πολέμου
έπαιρνε 5.000/μήνα

Ισως προ κρισης, και ισως για ατομα που ειναι ηδη μεσα. Για graduates παντως δεν παιζει.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
2η ζώνη (νομίζω πως είναι 2η) μένει φίλη μου που σπούδαζε στην Οξφόρδη. Εντάξυ η οικογένειά της το φυσάει γενικά το χρήμα (και το φυσούσε). Όταν μου είπε τιμή ΑΓΟΡΑΣ του σπιτιού που μένει μου έπεσαν οι όρχεις

και το σπιτι δεν ειναι ΚΑΝ εξολοκληρου δικο σου :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom