Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Ασε το documento και μην αλλαζεις θεμα.
To Ταυτότητα σπαμαρεις και εχεις

Τραβα παιξε με τιποτα αλλο
δεν καταλαβαίνω τι λες ! Τέλος πάντων, είχαμε τον νεσκαφέ να ζαλίσει βρήκαμε εσένα. Πάνε γράψε καμία κριτική να βοηθήσεις γίδι, που θα πεις εμένα ότι δεν βάζω βλάκα, εκατό ερωτήσεις κανεις και δεν γαμας.
Μην σπαμαρεις πες ότι θέλεις κανένα θέμα, δεν καταλαβαίνω καν τι λες, ομως μην σπαμαρεις σε όλα τα πόστ μου κουράζεις

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.337
Πόντοι
206
Εχεις 350+ ποστ και στο 90% βαζεις το ανυπαρκτο site σου pliktologionews.gr
Κλεβεις αρθρα και επειδη δε σε διαβαζεις κανεις ηρθες εδω να μας πρηξεις τα παπαρια στο spam

Και ανυπαρκτος και λογοκλεφτης και σπαμερ
Στην ταυτοητα ποιοι ειστε βαλε το nickname σου τουλαχιστον

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.346
Πόντοι
726
Εχεις 350+ ποστ και στο 90% βαζεις το ανυπαρκτο site σου pliktologionews.gr
Κλεβεις αρθρα και επειδη δε σε διαβαζεις κανεις ηρθες εδω να μας πρηξεις τα παπαρια στο spam

Και ανυπαρκτος και λογοκλεφτης και σπαμερ
Στην ταυτοητα ποιοι ειστε βαλε το nickname σου τουλαχιστον
Ρε ηλίθιε υπήρχα από πριν και έγραφα για κοπέλες, μιλάω με ολους εδώ μέσα , ηλίθιε Ε ηλίθιε που θα με κατηγορήσεις εμένα για προμοτορα, γιατί σου έθιξα τπυς πολιτικούς σου.

Βλάκα πάνε δες όλα τα πόστ μου , και ρωτα όποιον θέλεις από την ημερήσια ενημέρωση φια εμένα.

Κάθεσαι κο ρωτάς συνέχεια για γκόμενες δεν γαμας και ζαλίσεις αρχιδια γιατί είπα κάτι φια τους πολιτικούς που γλείφεις.

Πες ότι θέλεις για εμένα αλλά προμοτορας δεν ήμουν και θα είμαι ποτέ, καλή συνέχεια, κρίμα πραγματικά να κάθεσαι και να βγάζεις ζήλεια και κακιά σε κάθε χρήστη εδώ μέσα, η πλατφόρμα είναι για να περνάμε ωραία όχι να βγάζεις τα θέματα σου.

Με συγχωρεί το θρεντ που συζητάμε εδώ και χάθηκε το νόημα, σορρυ παιδιά, αποχωρώ καο από σχω πάω μόνο ημερήσια ενημέρωση για να μην έχω τον κάθε παπάρα να με ζαλίσει γιατί του εθιξα τους πολιτικούς

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.337
Πόντοι
206
Α γεια σου...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.994
Πόντοι
22.785
"<<Οι 'Έλληνες πολιτικοί έχουν μονίμως ως επάγγελμα, την σωτηρίαν της πατρίδος. Γι' αυτό κι αποφεύγουν επιμελώς να την σώσουν. Μετά την σωτηρίαν, δεν θα έχουν επάγγελμα>> Γεώργιος Σουρής (1853-1919)"

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.907
Πόντοι
2.356
Παρά τις υποτιθέμενες προσπάθειες της Ευρώπης να περιορίσει τις μεταναστευτικές ροές, ένα νέο προσφυγικό σοκ θεωρείται αναμενόμενο. Αυτή τη φορά από το Σουδάν. Κι ίσως να ξεπεράσει τους ως τώρα αριθμούς μεταναστών προς την Ευρώπη, ό,τι κι αν είδαμε πιο πριν. Από μετανάστες από Συρία, Λιβύη, κι Αφγανιστάν μαζί.

Enkidu

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2019
Like
880
Πόντοι
86
"Για πρώτη φορά, καταγράφουμε τα συμφέροντα των κορυφαίων επιχειρηματιών πίσω από τους κυρίαρχους μιντιακούς ομίλους στη χώρα."

Έτσι ισχυρίζεται η ενδιαφέρουσα έρευνα. Εδώ

• Like
Αντιδράσεις: SKEF

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.907
Πόντοι
2.356

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.907
Πόντοι
2.356
Μακάρι να καταφέρουν να ελέγξουν τα ζητήματα γύρω από την εμπορία ανθρώπων.

«Πέλοψ Λάσκος: “Ύψιστη κυβερνητική προτεραιότητα η αντιμετώπιση της εμπορίας ανθρώπων”​

Ο κ. Λάσκος ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτή την κατεύθυνση, ότι ενώ τα ναρκωτικά και τα όπλα μπορεί να πωληθούν μία φορά, ο άνθρωπος μπορεί να πωληθεί ξανά και ξανά και το οικονομικό όφελος που αποκερδαίνουν οι έμποροι ανθρώπινων ψυχών είναι η ρίζα και η αιτία του φαινομένου.»​

Και βέβαια έχουν να κοιτάξουν και στο χώρο του αγοραίου έρωτα προσεκτικά. Δεν είναι μεν εύκολη δουλειά, αλλά τα μέσα τα έχουν.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.289
Πόντοι
3.556
Μακάρι να καταφέρουν να ελέγξουν τα ζητήματα γύρω από την εμπορία ανθρώπων.

«Πέλοψ Λάσκος: “Ύψιστη κυβερνητική προτεραιότητα η αντιμετώπιση της εμπορίας ανθρώπων”​

Ο κ. Λάσκος ανέφερε χαρακτηριστικά σε αυτή την κατεύθυνση, ότι ενώ τα ναρκωτικά και τα όπλα μπορεί να πωληθούν μία φορά, ο άνθρωπος μπορεί να πωληθεί ξανά και ξανά και το οικονομικό όφελος που αποκερδαίνουν οι έμποροι ανθρώπινων ψυχών είναι η ρίζα και η αιτία του φαινομένου.»​

Και βέβαια έχουν να κοιτάξουν και στο χώρο του αγοραίου έρωτα προσεκτικά. Δεν είναι μεν εύκολη δουλειά, αλλά τα μέσα τα έχουν.
Είναι πολλά τα λεφτά Άρη επ λάθος BIG BEN ήθελα να πω

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.907
Πόντοι
2.356
Οι ξαφνικίτιδες συνεχίζονται.

Ο 57χρονος πέθανε έξαφνα από ανακοπή, αφήνοντας δυο παιδιά πίσω του. Χωρίς να ξέρουμε βέβαια, αν οφείλεται στα εμβόλια, σε άλλη φαρμακευτική αγωγή, ή και σε φυσιολογικά αίτια.

Παραθέτω μια απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για εκείνες τις περιπτώσεις, που το Δημόσιο αναλαμβάνει να αποζημιώσει την οικογένεια του εκλιπόντος.

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.907
Πόντοι
2.356

Πώς το υπουργείο Περιβάλλοντος υπερασπίστηκε στο ΣτΕ τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό​

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.907
Πόντοι
2.356

Ταμεία που γεμίζουν, τσέπες που αδειάζουν και οι νταβατζήδες – τότε και τώρα​

Μια σύντομη αναφορά στα παρασκηνιακά συμφέροντα πίσω από την εμφανή πολιτική δράση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom