Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μπολντ το κοστος ζωης στην Αγγλια ειναι οντως πολυ υψηλο. Μιλαμε για Λονδινο βεβαια, οχι για κανα κωλοχωρι.

Μουνιτσα αυτο με τις ελληνικες κατασκευαστικες και τη μεση ανατολη μοιαζει λιγο αστικος θρυλος.
Αρχιρόδον. Μια από τις 4-5 εταιρείες που δουλεύουν στη μέση ανατολή

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οι κουβεντες απο ατομα που δεν εχουν δουλεψει στη ζωη τους, δεν εχουν αναλαβει εξοδα ουτε καν ως φοιτητες και αμπελοφιλοσοφουν διαδικτυακα για τις αληθειες της ζωης αντιλαμβανεσαι οτι ακουγονται εξωπραγματικες ετσι?
ΑΒΑΞ...μια εταιρια σου δινω μονο...κανε την ερευνα σου και μετα ξαναπερνα να μας πεις για μισθους και εταιριες που δραστηριοποιουνται στο εξωτερικο...

τις αμπελοφιλοσοφιες πες τες σε σενα... εσυ τις λες εδω μεσα
εγω οσα λεω τα πιστευω και ισχυουνε επειδη τα εχω διασταυρωσει.
Δεν μπορεις να με κρινεις εσυ.

Αλλα αν θελεις πες μας για ποιο λογο εφυγες απο το εξωτερικο και ηρθες εδω
και πες μας αληθεια αυτη τη φορα... και οχι γενικοτητες του στυλ ηταν επιλογη μου
για ποιο λογο ηταν επιλογη σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω ξερω για ποιο λογο εφυγες απο το εξωτερικο

και αυτος δεν ηταν ουτε η ακριβεια ουτε επειδη δεν σε επαιρναν στις δουλειες

εχετε ζαλισει τον κοσμο με τις προπαγανδες σας.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
τις αμπελοφιλοσοφιες πες τες σε σενα... εσυ τις λες εδω μεσα
εγω οσα λεω τα πιστευω και ισχυουνε επειδη τα εχω διασταυρωσει.
Δεν μπορεις να με κρινεις εσυ.

Αλλα αν θελεις πες μας για ποιο λογο εφυγες απο το εξωτερικο και ηρθες εδω
και πες μας αληθεια αυτη τη φορα... και οχι γενικοτητες του στυλ ηταν επιλογη μου
για ποιο λογο ηταν επιλογη σου.

δηλαδη οποιος παει εξω για σπουδες πρεπει να μενει και εξω βασει του δικου σου σκεπτικου...οταν τελειωσα το μεταπτυχιακο εκανα ερευνα αγορας στην ελλαδα...το επαγγελμα μου ειναι ιδιαιτερως σπανιο και ο κλαδος εδω δεν εχει κορεστει....τι πιο φυσικο απο το να επιστρεψω και να αναζητησω εδω δουλεια εφοσον η αγγλια δε μου αρεσε ουτως ή αλλως? :think:

εσυ μπορει να εχεις διασταυρωσει εγω εχω νιωσει στο πετσι μου και τα νοικια και τα εξοδα τα οποια πληρωνα μονη μου παρεμπιπτοντως....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

για πες μου να μαθω και εγω σε παρακαλω...εχω απιστευτη περιεργεια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γνωστός μου που γύρισε από Λιβύη λόγω του πολέμου
έπαιρνε 5.000/μήνα
ΛΟΓΟ ΠΟΛΕΜΟΥ. Διαφορετικά θα έπαιρνε τα μισά περίπου. Και λόγο πολέμου στον Περσικό (για τον πρώτο μιλάω) τα πλοία που πηγαίνανε εκεί για να φορτώσουν είχαν 2πλάσια + ναύλα από τα κανονικα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δηλαδη οποιος παει εξω για σπουδες πρεπει να μενει και εξω βασει του δικου σου σκεπτικου...οταν τελειωσα το μεταπτυχιακο εκανα ερευνα αγορας στην ελλαδα...το επαγγελμα μου ειναι ιδιαιτερως σπανιο και ο κλαδος εδω δεν εχει κορεστει....τι πιο φυσικο απο το να επιστρεψω και να αναζητησω εδω δουλεια εφοσον η αγγλια δε μου αρεσε ουτως ή αλλως? :think:

εσυ μπορει να εχεις διασταυρωσει εγω εχω νιωσει στο πετσι μου και τα νοικια και τα εξοδα τα οποια πληρωνα μονη μου παρεμπιπτοντως....

Ασε τη σαλτσα και απαντα σε αυτο που σε ρωτανε  :P

ποιο ειναι το επαγγελμα σου ?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μουνίτσα, αποκαλυφθηκες.
Πες μας ποιος σε πληρωνει για να κανεις προπαγανδα εδω μεσα και να μην φευγει ο κοσμος στο εξωτερικο για να ευτυχησει...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Θα σου απαντησω, οτι οι χωρες αυτες δυστυχουν σημερα, επειδη θα χρειαστει να περασει ενας αιωνας για να ξεπερασουν τον καρκινο του κομμουνισμου.
Το περίμενα.

Ανέλυσε το λίγο παραπάνω από ένα απλό: ''καρκίνωμα'' γιατί κ γω εύκολα στο κάνω:

''Οι χώρες αυτές δυστυχούν σήμερα,επειδή βρίσκονται υπό το καρκίνωμα του καπιταλισμού''.

Το πρόβλημα προέκυψε καθαρά επειδή στην εξουσία τελειώσαν οι πραγματικοί κομμουνιστές.

Απόδειξη:

''Οι Συμφωνίες του Μπελοβέζσκ έρχονταν σε αντίθεση με τα αποτελέσματα του παλλαϊκού δημοψηφίσματος που έγινε στη Σοβιετική ΄Ενωση τον Μάρτιο του 1991 και στο οποίο [size=20pt]το 78% των πολιτών[/size] των Ενωσιακών Δημοκρατιών, μαζί και της Ρωσίας, τάχθηκαν [size=20pt]υπέρ της διατήρησης της ΕΣΣΔ [/size]στην ανανεωμένη της μορφή.''

Ο Μπόρις Γιέλτσιν φυσικά είχε άλλη γνώμη.....

Μπόρις Γιέλτσιν: καταστροφέας ή δημιουργός;

Επισκέπτης
Ισως προ κρισης, και ισως για ατομα που ειναι ηδη μεσα. Για graduates παντως δεν παιζει.

όχι καμία σχέση με graduate,
πολύ έμπειρος εργαζόμενος που τον πήραν ως καθοδηγητή να δείξει τη δουλειά  εκεί και φυσικά να παράξει ταυτόχρονα
Η κρίση δεν τον επηρέασε, πέρυσι γύρισε λόγω του πολέμου

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
ΛΟΓΟ ΠΟΛΕΜΟΥ. Διαφορετικά θα έπαιρνε τα μισά περίπου. Και λόγο πολέμου στον Περσικό (για τον πρώτο μιλάω) τα πλοία που πηγαίνανε εκεί για να φορτώσουν είχαν 2πλάσια + ναύλα από τα κανονικα

ενας γνωστος μου πριν κανα μηνα παντως εφυγε για καραβι που παει Σομαλια και μου ειχε πει ενα αστρονομικο ποσο...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ασε τη σαλτσα και απαντα σε αυτο που σε ρωτανε  :P

ποιο ειναι το επαγγελμα σου ?

ρε εισαι βαρεμενος? γιατι να δωσω προσωπικα στοιχεια σε ενα φορουμ? σου ειπα ειναι ιδιαιτερα σπανιο στην ελλαδα...ειμαστε ελαχιστοι...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Φωτεινέ παντογνώστη εσύ!!!! Έχεις φάει τη ζωή με το κουτάλι και τα ξέρεις τα πάντα για όλους. Larger than life είσαι λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Πες μας την ηλικία σου και που έχεις δουλέψει όμως κιόλας για να γνωρίζουμε που οφείλεις αυτές τις απύθμενες γνώσεις σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Το περίμενα.

Ανέλυσε το λίγο παραπάνω από ένα απλό: ''καρκίνωμα'' γιατί κ γω εύκολα στο κάνω:

''Οι χώρες αυτές δυστυχούν σήμερα,επειδή βρίσκονται υπό το καρκίνωμα του καπιταλισμού''.

Το πρόβλημα προέκυψε καθαρά επειδή στην εξουσία τελειώσαν οι πραγματικοί κομμουνιστές.

Απόδειξη:

''Οι Συμφωνίες του Μπελοβέζσκ έρχονταν σε αντίθεση με τα αποτελέσματα του παλλαϊκού δημοψηφίσματος που έγινε στη Σοβιετική ΄Ενωση τον Μάρτιο του 1991 και στο οποίο [size=20pt]το 78% των πολιτών των Ενωσιακών Δημοκρατιών, μαζί και της Ρωσίας, τάχθηκαν υπέρ της διατήρησης της ΕΣΣΔ[/size] στην ανανεωμένη της μορφή.''

Ο Μπόρις Γιέλτσιν φυσικά είχε άλλη γνώμη.....

[URL unfurl="true"]http://greek.ruvr.ru/2011/12/15/62295424.html[/url]
Το 1991? Και λοιπον?
Μιλαμε για ανθρωπους που ζουσαν 70 χρονια κατω απο την μποτα του κομμουνισμου.
Ηξεραν κατι αλλο? Πώς να το επιλεξουν?
Να τους ρωτησουμε ομως σημερα?
Κι εσυ αν ζεις κλειδωμενος σε ενα υπογειο 50 χρονια και σε ρωτησουν αν θελεις να βγεις, ΟΧΙ θα πεις.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
Αρχιρόδον. Μια από τις 4-5 εταιρείες που δουλεύουν στη μέση ανατολή

Ρε συ τυπε δηλαδη τι λεφτα παιζει να μου εδινε ο Αρχιροδον για μεση ανατολη? Επειδη με φωναξαν για συνεντευξη και δεν πηγα ο μαλακας, παιζει να δινουν για junior θεσεις πανω απο 2 χιλιαρικα? Να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο  :headbang:

ενας γνωστος μου πριν κανα μηνα παντως εφυγε για καραβι που παει Σομαλια και μου ειχε πει ενα αστρονομικο ποσο...

αν σκεφτεις οτι εχει πιθανοτητες 20% να μην επιστρεψει ποτε, ελπιζω να πηρε οντως αστρονομικο ποσο

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Μουνίτσα, αποκαλυφθηκες.
Πες μας ποιος σε πληρωνει για να κανεις προπαγανδα εδω μεσα και να μην φευγει ο κοσμος στο εξωτερικο για να ευτυχησει...
Μέσα ή έξω μπουρδέλο είναι πλέον τα πράγματα κ θα συνεχίσουν να είναι όσο κυριαρχούν φιλελεύθερες πολιτικές.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε εισαι βαρεμενος? γιατι να δωσω προσωπικα στοιχεια σε ενα φορουμ? σου ειπα ειναι ιδιαιτερα σπανιο στην ελλαδα...ειμαστε ελαχιστοι...

Σε πιστευω.

Ποσο χρονων εισαι???

12?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Φωτεινέ παντογνώστη εσύ!!!! Έχεις φάει τη ζωή με το κουτάλι και τα ξέρεις τα πάντα για όλους. Larger than life είσαι λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Πες μας την ηλικία σου και που έχεις δουλέψει όμως κιόλας για να γνωρίζουμε που οφείλεις αυτές τις απύθμενες γνώσεις σου

σε εταιρια catering για μικρο διαστημα απ οσο θυμαμαι :rockon: εχει ρουφηξει τη ζωη μεχρι το μεδουλι... :rockon: δεν εχω τιποτα με τις εταιριες catering και τους εργαζομενους εκει μονο για οσους εχουν κανει ενα τοσοδουλικο βημα στη ζωη τους και νομιζουν οτι εχουν πιασει τον παπα απο τα αρχιδια...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε συ τυπε δηλαδη τι λεφτα παιζει να μου εδινε ο Αρχιροδον για μεση ανατολη? Επειδη με φωναξαν για συνεντευξη και δεν πηγα ο μαλακας, παιζει να δινουν για junior θεσεις πανω απο 2 χιλιαρικα? Να χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο  :headbang:

αν σκεφτεις οτι εχει πιθανοτητες 20% να μην επιστρεψει ποτε, ελπιζω να πηρε οντως αστρονομικο ποσο

ε γιαυτο και πηρε το αστρονομικο ποσο...δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευκολο...αλλο αυτο και αλλο το να λεμε οτι δεν δραστηριοποιουνται ελληνικες εταιριες στο εξωτερικο με καλους μισθους...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Το 1991? Και λοιπον?
Μιλαμε για ανθρωπους που ζουσαν 70 χρονια κατω απο την μποτα του κομμουνισμου.
Ηξεραν κατι αλλο? Πώς να το επιλεξουν?
Να τους ρωτησουμε ομως σημερα?
Κι εσυ αν ζεις κλειδωμενος σε ενα υπογειο 50 χρονια και σε ρωτησουν αν θελεις να βγεις, ΟΧΙ θα πεις.
Ρώτα τους.

Το λινκ για την γνώμη του Ρουμάνικου λαού για τον Τσαουσέσκου που πόσταρα το είδες;;;
Αν όχι να το ξανα ποστάρω..... :grin:

Και μιλάμε για τον Τσαουσέσκου με τα μέτρα λιτότητας που τον τσάκισε τον λαό....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom