Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΞΑΝΑΛΕΩ. ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ; ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΥΜ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΦΟΡΟΥΝΜ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;;;; ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ;;;;;;;
ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ, ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΕΣΤΩ 1 ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΙΣΑΙ.
ΜΗ ΛΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ.

σε σενα δινουν 5000 το μηνα με τετοια συμπεριφορα?

τα συγχαρητηρια μου πες τους.

p.s Την μουνιτσα δεν την πιστευω γιατι λεει ψεμματα.

Κλεινω εδω την κουβεντα γιατι εχετε αρχισει και ξεφευγετε ολοι σας.
Και δεν θελω να χαλασουμε τις καρδιες μας. Μεινετε με τις αποψεις σας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Επειδη πετας σποντιτσες στο λεω
και δεν καθεσαι φρονιμα παπαζολαρε φιλε μου  :grin:

πηγαινε να παρεις λιγο καθαρο αερα να ηρεμησει η ψυχολογια σου
σε καταλαβαινω ταραγμενο  ;)
Καθόλου ταραγμένος δεν είμαι,εσύ κάνεις ανάκριση τρίτου βαθμού κ τους βγάζεις όλους ψεύτες με επιχείρημα ότι γνωρίζεις τα πάντα.

Μένει να το αποδείξεις ότι πράγματι γνωρίζεις.
τυπε μηπως θες και καμια φωτογραφια τους?  :grin:

κατσε φρονιμα γιατι δεν μ αρεσουν οι κινησεις σου τωρα τελευταια.
Ντάξει τώρα,από το ένα άκρο στο άλλο. :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Ναι...οπότε η ζυγαριά ισορροπεί,σε διάφορες ''κομμουνιστικές'' χώρες όπως η Κίνα απαγορεύονται άλλα κόμμα κ σε διάφορες αστικοδημοκρατικές απαγορεύονται τα κομμουνιστικά,ισσοπαλία. :cheesy:

Εδώ κάπου βέβαια πρέπει να θυμηθεί κανείς ποιος είναι ο ''δημοκράτης'' υπέρ της πολυφωνίας κ πως τα κομμουνιστικά κόμματα Η.Π.Α προφανώς δεν έχουν από πίσω πολυεθνικές να στηρίζουν.
Καλά αφού δε σου αρέσει η Κουμμουνιστική Κίνα, μήπως ξέρεις αν υπάρχει ΝΔ στη Β Κορέα; Μήπως στη Κούβα; Μήπως στη παλιά ΕΣΣΔ; Στην Αλβανία του Χότζα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καθόλου ταραγμένος δεν είμαι,εσύ κάνεις ανάκριση τρίτου βαθμού κ τους βγάζεις όλους ψεύτες με επιχείρημα ότι γνωρίζεις τα πάντα.

Μένει να το αποδείξεις ότι πράγματι γνωρίζεις.Ντάξει τώρα,από το ένα άκρο στο άλλο. :2funny: :2funny:

Εσυ γιατι πεταγεσαι?

Εχεις τις ιδεες σου εχω τις δικιες μου.

Εχεις καπου προβλημα?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

εισαι βλαμμενος? πες μου ειλικρινα...δε θα σε κακοχαρακτηρισω...απο που προκυπτει το οτι λεω ψεμματα για το οτι ειναι ακριβα??????
μου θυμιζεις κατι βλαμμενους ελληναρες που δεν εχουν παει ταξιδι περα απο το χωριο τους και εκφερουν αποψη για το ΠΟΣΟ γαματα ειναι στο εξωτερικο χωρις να υπολογιζουν μερικα βασικα πραγματα...και ΕΙΔΙΚΑ για την αγγλια δεν υπαρχει ΚΑΝ ποιοτητα ζωης να πεις οτι αξιζει τον κοπο...να μου πεις μια Σουηδια να σου πω οκ ειναι πανακριβα αλλα εχεις τη γαμημενη ποιοτητα ζωης!!πηξαμε στους βλαχομπαροκ νεοελληνες...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εισαι βλαμμενος? πες μου ειλικρινα...δε θα σε κακοχαρακτηρισω...απο που προκυπτει το οτι λεω ψεμματα για το οτι ειναι ακριβα??????
μου θυμιζεις κατι βλαμμενους ελληναρες που δεν εχουν παει ταξιδι περα απο το χωριο τους και εκφερουν αποψη για το ΠΟΣΟ γαματα ειναι στο εξωτερικο χωρις να υπολογιζουν μερικα βασικα πραγματα...και ΕΙΔΙΚΑ για την αγγλια δεν υπαρχει ΚΑΝ ποιοτητα ζωης να πεις οτι αξιζει τον κοσμο...να μου πεις μια Σουηδια να σου πω οκ ειναι πανακριβα αλλα εχεις τη γαμημενη ποιοτητα ζωης!!πηξαμε στους βλαχομπαροκ νεοελληνες...

τα περαστικα μου. Καλη σου νυχτα  ;)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ναι ναι....εχεις απολυτο δικιο :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μα δεν ειδα να λενε ρε συ κατι περιεργο.

Η μουνιτσα σου ειπε οτι τα νοικια ειναι πανακριβα στη Δ.Ευρωπη. Για Λονδινο και Παρισι που εχω μεινει στο επιβεβαιωνω κι εγω, ειναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ. Δεν μπορει να διανοηθει ανθρωπος που δεν εχει ζησει εκτος Ελλαδας το ποσο ακριβα ειναι!

Ο γκρεγκορυ απο την αλλη ειπε οτι δουλευει για λογαριασμο ελληνικης ναυτιλιακης εταιριας στην Κινα και παιρνει 5,000 μηνιαιως. Απο τα λεγομενα του καταλαβαινω πως εχει τουλαχιστον 4-5 ετη προυπηρεσιας. Με αυτην την προυπηρεσια στην Ελλαδα χτυπαει 1,500 ισως και 2,000 ευρω, αρα λογικο μου φαινεται για να τον δελεασουν να του δινουν αρκετα παραπανω για να παει στην Απω Ανατολη.
Το ποσό που αναφέρεις το παίρνει ένας σάιτ μανατζερ (ο δικός μου τόσα πρέπει να παίρνει). Εγώ παίρνω λιγότερα αλλά τα λεφτά της διαμονής μου και της διατροφής μου είναι πληρωμένα από την εταιρεία (πληρώνω εγώ και στο τέλος του μήνα δίνω αποδείξεις στον αντζέντη της εταιρείας και μου τα δίνει). Αυτό το ποσό δε το πλησίασα ΚΑΝ όταν ήμουν Ιαπωνία όπου η ζωή είναι πιο ακριβή. Πάντως ναι. Στην Ελλάδα θα πάρω κάπου εκεί (1500) όταν γυρίσω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κανένα απολύτως πουθενά,αντιπαράθεση ιδεών κάνουμε.

Όχι,διαφωνείς;;

Δεν κανουμε αντιπαραθεση ιδεων απλα μου την μπαινεις

επειδη δεν πιστευω 2 ατομα τα οποια δεν εχω λογο σοβαρο να τα πιστεψω.

Ουτε εσυ να πιστευεις αμα δεν σιγουρευτεις.

Αυτο ειναι βασικη μου αρχη ασχετα αμα δεν το δειχνω οταν εχω τα κεφια μου για να μην φερνω
τους αλλους σε δυσκολη θεση.

Οταν εγω ημουν εξωτερικο η μουνιτσα κοιμοταν και επινε απο το μπιμπερο.

Και το χριζει..... ειναι με ήττα μη βλαχομπαροκ μορφωμενη μουνιτσα που χεις σπουδασει
και στο εξωτερικο αλλα δεν ξερεις να γραφεις μια λεξη σωστα  :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Αυτο ειναι βασικη μου αρχη ασχετα αμα δεν το δειχνω οταν εχω τα κεφια μου για να μην φερνω

Και το χριζει..... ειναι με ήττα μη βλαχομπαροκ μορφωμενη μουνιτσα που χεις σπουδασει
και στο εξωτερικο αλλα δεν ξερεις να γραφεις μια λεξη σωστα  :P

ζητω ταπεινα συγγνωμη για το ορθογραφικο μου λαθος απο το φωτεινο παντογνωστη που στα 25 του γνωριζει τη ζωη εχοντας δουλεψει μερικους μηνες ως σερβιτορος σε catering...ποτε ησουν στο εξωτερικο βρε μπαγλαμα και τι εκανες εκει? για πες μας εσυ που εχεις αρχιδια να δινεις προσωπικα δεδομενα στο φορουμ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ζητω ταπεινα συγγνωμη για το ορθογραφικο μου λαθος απο το φωτεινο παντογνωστη που στα 25 του γνωριζει τη ζωη εχοντας δουλεψει μερικους μηνες ως σερβιτορος σε catering...ποτε ησουν στο εξωτερικο βρε μπαγλαμα και τι εκανες εκει? για πες μας εσυ που εχεις αρχιδια να δινεις προσωπικα δεδομενα στο φορουμ...

ξεστραβωσου μιας και κανεις την εξυπνη....

σπουδασες και στο εξωτερικο και δεν μπορεις να γραψεις μια βασικη λεξη σωστα  :P

δεν σε πηρανε με τα γιαουρτακια εκει στο "πανεπιστημιο" που πηγες ?  :P

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

και στο εξωτερικο αλλα δεν ξερεις να γραφεις μια λεξη σωστα  :P
Πραγματικά δεν έχω καμιά διάθεση να στην μπω,εξέτασα την κουβέντα καθαρά ως τρίτος κριτής.

Βλέπω να σε έχουν με επιχειρήματα κ απόψεις κ εσύ να απαντάς μόνο: ''δεν είναι έτσι,εγώ ξέρω,έχω φίλους ευρώπη''.

Και όπου να'ναι έρχεται κ το: ''Άντε γαμηθείτε''

Εεε σόρρυ αλλά δεν μπορώ να δώσω point.

Tις δικές σου ειρωνίες προς εμένα: ''κάτσε να συνομιλείς άλεξ για τον κομμουνισμό με τον παπαζόλη'' δεν τις είδα καν...ούτε με νοιάζει....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

σπουδασες και στο εξωτερικο και δεν μπορεις να γραψεις μια βασικη λεξη σωστα  :P

ναι το ειπαμε...εκανα λαθος...παρακατω...ξεπερασε το...θες να μας πεις τι εκανες εκει στα ξενα εσυ και ποτε?? που εχεις και "εμπειριες" να μας πεις...ή ξερεις να κανεις το μαγκα μονο στους αλλους και κατα τ' αλλα εισαι κοτα λυρατη? στο πανεπιστημιο ευτυχως χρειαστηκα μονο γαλλικα και αγγλικα...να ναι καλα οι ανθρωποι γιατι θα με κοβανε...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Nα αυτό τώρα τί είναι;;;

Επιχείρημα;;;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

1ον.Μου δίνουν τα λεφτά που μου δίνουν όχι για τη συμπεριφορά μου αλλά για το τι προσφέρω στην εταιρεία και στο όλο πρότζεκτ.
2ον. Δε μπορείς να γνωρίζεις ποια είναι η συμπεριφορά μου όταν εσύ δε μπορείς να σταματήσεις να είσαι εριστικός. Όταν ο άλλος σου λέει πως δε ξέρεις τι λες συνέχεια και συνέχεια και σου ζητάει να πεις πράγματα που ο ΚΟΙΝΟΣ νους απλά δε μπορεί να τα δεχτεί και ο ίδιος αρνείται να πει αυτά που σου ζητάει να πεις εσύ τότε σταματάς να είσαι υπομονετικός και πρέπει να του φωνάξεις ΜΠΑΣ και ξυπνήσει.
3ον Δε μου δίνουν 5000 χιλιάρικα (το έχεις δέσει σκηνή κορδόνι να υποθέσω γιατί κάποιος "φίλος" σου τόσα σου είπε ότι παίρνουν αυτοί που ασχολούνται με τη ναυτιλία  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:)

Βλέπουμε και εσύ πόσο ανοιχτός είσαι και πόσο έτοιμος είσαι να αλλάξεις απόψεις. Πιστεύεις "φίλους" σου επειδή σου είπαν κάτι και δε πιστεύεις άλλους επειδή ΔΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ την εταιρεία που δουλεύουν  :jerking: :jerking: :jerking:. Θα το διακινδυνεύσω. Δεν είσαι πάνω από 25 ετών και πρέπει να έχεις μόλις τελιώσει το πανεπιστήμιο και σιγά μην έχεις εργαστεί ποτέ σου πάνω σ αυτό που σπούδασες.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πραγματικά δεν έχω καμιά διάθεση να στην μπω,εξέτασα την κουβέντα καθαρά ως τρίτος κριτής.

Βλέπω να σε έχουν με επιχειρήματα κ απόψεις κ εσύ να απαντάς μόνο: ''δεν είναι έτσι,εγώ ξέρω,έχω φίλους ευρώπη''.

Και όπου να'ναι έρχεται κ το: ''Άντε γαμηθείτε''

Εεε σόρρυ αλλά δεν μπορώ να δώσω point.

Tις δικές σου ειρωνίες προς εμένα: ''κάτσε να συνομιλείς άλεξ για τον κομμουνισμό με τον παπαζόλη'' δεν τις είδα καν...ούτε με νοιάζει....

της ζητησα απλα να μου πει τι σπουδασε και δεν το εκανε
για ποιο λογο να την πιστεψω? Για δωσε μου εναν σοβαρο λογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom