Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αχ μπολντ πες μας σε παρακαλω τι εκανες στο εξωτερικο....και για ποσο καιρο....εχω πραγματικη περιεργεια!!! θελω να ακουσω τις εμπειριες σου!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχω χασει την ψυχραιμια μου λεει...με ενα βλαμμενο μπροστα απο μια οθονη που εδω και μια ωρα μας λεει πιπες...μα πραγματικα...δεν την εχω χασει αλλες κι αλλες φορες πιστευεις οτι θα σπαταλησω εστω και δραμι της φαιας μου ουσιας και της ηρεμιας μου ειδικα για εναν ανισορροπο??

ασχετο φυσικα και σε ειπα και θα συνεχισω να σε λεω οσο αποδεικνυεις  ποσο ασχετος εισαι...

μποουχαχαχχαχαχαχα

κλαψε και αλλο μουνακι μου!!!

Δωσε σεντονακι στο λαο να δικαιολογηθεις οτι εισαι ψυχραιμη λεμε  :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Παρε μια βαλεριανα αποψε πριν κοιμηθεις...αληθεια θα μας πεις τι εκανες στο εξωτερικο και για ποσο χρονικο διαστημα ή να αλλαξεις την υπογραφη σου σε κακαρισματα?

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τι κριμα που ενας τοσο ομαδικος τυπος
εχει τοσο ασχημους τροπους ομως !!!!

Να σε χαιρονται οι υφισταμενοι σου φιλε μου.
Με τους ΜΑΛΑΚΕΣ δε γίνεται διαφορετικά. Όταν έρθει κάποιος με 0 εμπειρία και αρχίσει να μου λέει πχ πως δε χρειάζεται να βάλουμε ενισχυτικά στο Νο1 αμπάρι για να πάρει ICE class το πλοίο και μου λέει σαν επιχήρημα "μου το είπαν οι φίλοι μου και εγώ ξέρω απ αυτά" και εγώ του λέω ευγενικα πως κάνει λάθος και αυτό συνεχίζει να είναι εριστικό και μου ζητάει να του πω που έχω ξαναδουλέψει και τις σχετικές μαλακίες που λες εσύ τότε όχι θα τον λούσω από πάνω μέχρι κάτω αλλά θα πάω ΑΜΕΣΩΣ στο πρότζεκτ μανατζερ του ναυπηγείο και θα απαιτήσω να μη πατήσει το άτομο αυτό το πόδι του στο πλοίο γιατί είναι επικίνδυνο για τη σωματική ακαιρεότητα των εργαζομένων σ αυτό.

Έτσι έχω μάθει. Όταν ο άλλος είναι μαλάκας και εριστικός τότε οι καλοί τρόποι μου πάνε περίπατο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παρε μια βαλεριανα αποψε πριν κοιμηθεις...αληθεια θα μας πεις τι εκανες στο εξωτερικο και για ποσο χρονικο διαστημα ή να αλλαξεις την υπογραφη σου σε κακαρισματα?

Γιατι να σου πω ρε συ???? εισαι με τα καλα σου???
σε ενα φορουμ θα δωσω προσωπικα στοιχεια???? μηπως να δωσω και το ΑΜΚΑ μου?

ΑΡΡΩΣΤΗ!!! χαχαχχα το ΑΜΚΑ ειπε το κοτοπουλο.... θα μπερδευτηκε με το ΑΦΜ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γιατι να σου πω ρε συ???? εισαι με τα καλα σου???
σε ενα φορουμ θα δωσω προσωπικα στοιχεια???? μηπως να δωσω και το ΑΜΚΑ μου?

ΑΡΡΩΣΤΗ!!! χαχαχχα το ΑΜΚΑ ειπε το κοτοπουλο.... θα μπερδευτηκε με το ΑΦΜ.

αμκα...αφμ...αριθμος ταυτοτητας...αριθμος διαβατηριου...ΟΛΑ αποτελουν προσωπικα στοιχεια...δε συναναστρεφεσαι τα ενσημα ε?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πως με νιωθεις κολλητε  :grin:

τους φτιαξαμε καλα.... τωρα θα πεσει γλεντι

ηρθε η ωρα  :rockon: :rockon: αραξε και απολαυσε
Αυτό που κάνεις τρολιά δεν λέγεται;;; :grin:

Έτσι δεν είναι ο διαδικτυακός όρος;;; :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Με τους ΜΑΛΑΚΕΣ δε γίνεται διαφορετικά. Όταν έρθει κάποιος με 0 εμπειρία και αρχίσει να μου λέει πχ πως δε χρειάζεται να βάλουμε ενισχυτικά στο Νο1 αμπάρι για να πάρει ICE class το πλοίο και μου λέει σαν επιχήρημα "μου το είπαν οι φίλοι μου και εγώ ξέρω απ αυτά" και εγώ του λέω ευγενικα πως κάνει λάθος και αυτό συνεχίζει να είναι εριστικό και μου ζητάει να του πω που έχω ξαναδουλέψει και τις σχετικές μαλακίες που λες εσύ τότε όχι θα τον λούσω από πάνω μέχρι κάτω αλλά θα πάω ΑΜΕΣΩΣ στο πρότζεκτ μανατζερ του ναυπηγείο και θα απαιτήσω να μη πατήσει το άτομο αυτό το πόδι του στο πλοίο γιατί είναι επικίνδυνο για τη σωματική ακαιρεότητα των εργαζομένων σ αυτό.

Έτσι έχω μάθει. Όταν ο άλλος είναι μαλάκας και εριστικός τότε οι καλοί τρόποι μου πάνε περίπατο.

Λοιπον βαζεις ενα στοιχημα πως αν αυτη τη συμπεριφορα την εκανες οσο ειμασταν στη δουλεια
θα ειχες μεγαλο προβλημα???? ΓΙα να μην πω οτι θα εφευγες με τις κλοτσιες

Επειδη δεν ειμαι πουστρακι εγω δεν θα σε εφτανα στα ορια σου αλλα να ξερεις πως
αν κανεις τιποτα παρομοιο εχεις φυγει πυξ - λαξ. Στις δουλειες δεν τα ανεχεται ο αλλος αυτα
αν δεν μπορεις να κουλαντρισεις τα νευρα σου πας σπιτι σου. Δεν φταιει η εριστικοτητα του αλλου
ο αλλος μπορει να ειναι οτι θελει.

Σιγα πια μην μας σκοτωσεις κιολας εσυ επειδη σου ειπαμε οτι δεν σε πιστεψαμε... γιατι ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε φιλε?  :P

Επισκέπτης
Δηλαδη εγω ειμαι χαπατο οταν τρεχω, επειδη η δικια μου μου λεει "γλυκε μουυυυυυυυυυυ? θα ερθεις να παρεις το κοριτσακι σου με το αυτοκινητο μην ταλαιπωρηθει να παει με ταξιιιιιιιιιιιιιι?"

τύπε στα Λονδίνα παίζουν γιοι Αράβων πετρελαιάδων και γόνοι Ρώσων καζινάδων, δεν είναι σαν κι εδώ...
κι οι γκόμενες χαλαλίζουν τα ταξί μπας και κονομήσουν κάνα δαχτυλιδάκι στην επέτειο  ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Λοιπον βαζεις ενα στοιχημα πως αν αυτη τη συμπεριφορα την εκανες οσο ειμασταν στη δουλεια
θα ειχες μεγαλο προβλημα???? ΓΙα να μην πω οτι θα εφευγες με τις κλοτσιες

Επειδη δεν ειμαι πουστρακι εγω δεν θα σε εφτανα στα ορια σου αλλα να ξερεις πως
αν κανεις τιποτα παρομοιο εχεις φυγει πυξ - λαξ. Στις δουλειες δεν τα ανεχεται ο αλλος αυτα
αν δεν μπορεις να κουλαντρισεις τα νευρα σου πας σπιτι σου. Δεν φταιει η εριστικοτητα του αλλου
ο αλλος μπορει να ειναι οτι θελει.

Σιγα πια μην μας σκοτωσεις κιολας εσυ επειδη σου ειπαμε οτι δεν σε πιστεψαμε... γιατι ποιος νομιζεις οτι εισαι ρε φιλε?  :P
Πως φαίνεται πως δεν έχεις γνώση του τι γίνεται σε ένα πρότζεκτ. Νομίζεις πως όλα είναι ήρεμα και ωραία; Όταν ο άλλος είναι εριστικός και τσακωθείς μαζί του νομίζεις ότι θα έρθει ο προιστάμενος σου και θα σου την πει επειδή έχασες τα νεύρα σου; Είσαι σοβαρός. Σε μια δουλεία που εσύ είσαι εκπρόσωπος μιας εταιρείας που χτίζει πλοία σε ένα πρότζεκτ αξίας κάποιων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ έχεις ΚΑΘΕ δικαίωμα να χάσεις τα νεύρα σου με τους εριστικούς. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα όμως το να ξεκινήσεις να είσαι εσύ εριστικός. Στα 4 αυτά χρόνια έχω δει ουκ ολίγους Έλληνες να τα χάνουν με ανθρώπους λιγότερο εριστικούς από εσένα.

Και σου είπα ότι θα σε σκοτώσω επειδή δε με πιστεύεις; Απλά σου λέω πως είσαι εριστικός (σε βαθμό μαλακίας) επειδή ζητάς παράλογα πράγματα, πράγματα τ οποία και εσύ ο ίδιος αρνείσαι να αναφέρεις στο φόρουμ. Υπάρχει τεράστια διαφορά ξέρεις

Υ.Γ Να εργαστώ κάτω από σένα σε κάποια εργασία λίγο χλωμό το κόβω (γενικά το κόβω χλωμό να συνεργαστώ με σένα)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τύπε στα Λονδίνα παίζουν γιοι Αράβων πετρελαιάδων και γόνοι Ρώσων καζινάδων, δεν είναι σαν κι εδώ...
κι οι γκόμενες χαλαλίζουν τα ταξί μπας και κονομήσουν κάνα δαχτυλιδάκι στην επέτειο  ;)
Ναι ναι. Το 90% των κατοίκων του Λονδίνου είναι γιοι Αράβων και Ρώσων.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πως φαίνεται πως δεν έχεις γνώση του τι γίνεται σε ένα πρότζεκτ. Νομίζεις πως όλα είναι ήρεμα και ωραία; Όταν ο άλλος είναι εριστικός και τσακωθείς μαζί του νομίζεις ότι θα έρθει ο προιστάμενος σου και θα σου την πει επειδή έχασες τα νεύρα σου; Είσαι σοβαρός. Σε μια δουλεία που εσύ είσαι εκπρόσωπος μιας εταιρείας που χτίζει πλοία σε ένα πρότζεκτ αξίας κάποιων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ έχεις ΚΑΘΕ δικαίωμα να χάσεις τα νεύρα σου με τους εριστικούς. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα όμως το να ξεκινήσεις να είσαι εσύ εριστικός. Στα 4 αυτά χρόνια έχω δει ουκ ολίγους Έλληνες να τα χάνουν με ανθρώπους λιγότερο εριστικούς από εσένα.

Και σου είπα ότι θα σε σκοτώσω επειδή δε με πιστεύεις; Απλά σου λέω πως είσαι εριστικός (σε βαθμό μαλακίας) επειδή ζητάς παράλογα πράγματα, πράγματα τ οποία και εσύ ο ίδιος αρνείσαι να αναφέρεις στο φόρουμ. Υπάρχει τεράστια διαφορά ξέρεις

Υ.Γ Να εργαστώ κάτω από σένα σε κάποια εργασία λίγο χλωμό το κόβω (γενικά το κόβω χλωμό να συνεργαστώ με σένα)

Ενταξει φιλε εσυ εισαι και πολυ γαματος μιλαμε  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom