Νέα

Πολιτικά νέα/άρθρα από websites, blogs κλπ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 231K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Συμφωνείτε με την αποπομπή της Δραγωνας από το Υπουργείο παιδείας αφού δεν έχει τα τυπικά προσόντα;

• Ναι

Ψήφοι: 103 86,6%
  • Όχι

Ψήφοι: 16 13,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    119

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ακου να δεις γιατι δεν τα χεις καταλαβει καλα τα πραγματα.

Στα προτζεκτ δεν εχει ειπα κατι και σε πιστεψε ο αλλος ... πρεπει να του δειξεις

ετσι και εγω ζητησα κατι απλο... να μου πεις το ονομα της εταιρειας.... αλλωστε δεν θα εισαι

ο μοναδικος που εχουν στειλει στο εξωτερικο οποτε δεν εχεις λογο να φοβασαι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και υπαρχουν και τυπακια τα οποια θα σε κανουν να φτυσεις αιματακι αμα πας να τους χαλασεις την δουλεια και να πεις εσυ στον υπευθυνο "δεν θελω αυτος να ειναι μαζι μου στη δουλεια" αυτα ειναι πουστικες εξηγησεις... δεν μπορει εσυ επειδη ο αλλος δεν σε πιστευει(ειδικα οταν δεν του εχεις δειξει και κατι και αρα εχει λογο) να ξηγιεσαι ετσι τι ανωριμες εγωιστικες συμπεριφορες ειναι αυτες? Θυμιζει κατι απο δημοτικο "παω να σε καρφωσω στην δασκαλα να σε διωξει απο το σχολειο επειδη δεν μου κανεις τα κεφια αντι να μεινω και να σε αντιμετωπισω φεις του φεις"

εμενα αμα καποιος δεν με πιστευε η θα το εληγα επιτοπου χωρις να συνεχισω την συζητηση ή θα το εδειχνα στην πραξη παλι χωρις να λεω τα δικα μου.

Γενικα εισαι τυχερος που δεν δουλευουμε ή δεν θα δουλεψουμε μαζι γιατι οποιος ξηγιεται ετσι δεν περναει καλα με μενα. Φιλικα και κλεινω εδω την συζητηση εγω γιατι παρατραβηξε το θεμα.

Αλλα εσυ παιζει να εισαι πολυ υπουλος τελικα  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Και υπαρχουν και τυπακια τα οποια θα σε κανουν να φτυσεις αιματακι αμα πας να τους χαλασεις την δουλεια και να πεις εσυ στον υπευθυνο "δεν θελω αυτος να ειναι μαζι μου στη δουλεια" αυτα ειναι πουστικες εξηγησεις... δεν μπορει εσυ επειδη ο αλλος δεν σε πιστευει να ξηγιεσαι ετσι τι ανωριμες εγωιστικες συμπεριφορες ειναι αυτες?

εμενα αμα καποιος δεν με πιστευε η θα το εληγα επιτοπου χωρις να συνεχισω την συζητηση ή θα το εδειχνα στην πραξη παλι χωρις να λεω τα δικα μου.

Γενικα εισαι τυχερος που δεν δουλευουμε ή δεν θα δουλεψουμε μαζι γιατι οποιος ξηγιεται ετσι δεν περναει καλα με μενα. Φιλικα και κλεινω εδω την συζητηση εγω γιατι παρατραβηξε το θεμα.
Παλι για νοθειες ελεγες στις εκλογες στο αλλο θρεντ?
Βρισκεσαι σε απολυτη παροξυσμικη συγχυση, ετσι?
Στον αριστερο ομως, που σου ελεγε οτι δεν θα γινει νοθεια, δεν ειδα να το συνεχισεις. Ναααα σε πηγε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παλι για νοθειες ελεγες στις εκλογες στο αλλο θρεντ?
Βρισκεσαι σε απολυτη παροξυσμικη συγχυση, ετσι?
Στον αριστερο ομως, που σου ελεγε οτι δεν θα γινει νοθεια, δεν ειδα να το συνεχισεις. Ναααα σε πηγε.

Οχι η γνωμη μου ειναι σταθερη... σου ειπα δεν θα γινουν εκλογες και οπως βλεπεις
ακομη δεν εχει βγει επισημα κατι  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οχι η γνωμη μου ειναι σταθερη... σου ειπα δεν θα γινουν εκλογες και οπως βλεπεις
ακομη δεν εχει βγει επισημα κατι  ;)
Οι εκλογες προκηρυσσονται την ωρα που πρεπει.
Η Βουλη κλεινει 6 Απριλιου και δεν ξανανοιγει.
29 Απριλιου ή 6 Μαίου.
Ολη η Ελλαδα το ξερει.
Τι αλλο πρεπει να γινει δηλαδη? Να σου υποσχεθούν πότε θα βγει το διαταγμα των εκλογων?
Στις 6 Απριλίου θα βγει. Τι να κανουμε τωρα?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
29 Απριλιου ή 6 Μαίου.
Ολη η Ελλαδα το ξερει.
Τι αλλο πρεπει να γινει δηλαδη? Να σου υποσχεθούν πότε θα βγει το διαταγμα των εκλογων?
Ναι ντάξει,ωστόσο η οριστική απάντηση στην εκλολογία θα υπάρξει στις 6 Απριλίου.

Σου τραβάνε κ καμιά αναβολή λόγω εθνικού χρέους για σωτηρία της χώρας άμα λάχει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
29 Απριλιου ή 6 Μαίου.
Ολη η Ελλαδα το ξερει.

Ρε συ πρεπει ντε και καλα να πιστεψω αυτο που θες εσυ?
πωπωπω με την δημοκρατια μου μεσα  :P

κανε υπομονη και θα δουμε στην πραξη ποιος εχει δικιο !

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
πιθανολογω πως 1.δε το κανει καθε μηνα.  2.απλα της κολλησε να το παρει και δε δανειστηκε κιολας.ειχε καποια λεφτα εβαλε κ απο αυτα κ το πηρε.
λογικο...
Καθότι η φτώχια θέλει καλοπέραση και η πουτανιά φτιασίδι... :boobies:

Και μη μου  παραμυθιάζεται τον bold, αυτός τα ξέρει τα πράματα  :s&m_3:
Τον βρήκατε μικρό και τον εκμεταλεύεστε!!!  :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και υπαρχουν και τυπακια τα οποια θα σε κανουν να φτυσεις αιματακι αμα πας να τους χαλασεις την δουλεια και να πεις εσυ στον υπευθυνο "δεν θελω αυτος να ειναι μαζι μου στη δουλεια" αυτα ειναι πουστικες εξηγησεις... δεν μπορει εσυ επειδη ο αλλος δεν σε πιστευει(ειδικα οταν δεν του εχεις δειξει και κατι και αρα εχει λογο) να ξηγιεσαι ετσι τι ανωριμες εγωιστικες συμπεριφορες ειναι αυτες? Θυμιζει κατι απο δημοτικο "παω να σε καρφωσω στην δασκαλα να σε διωξει απο το σχολειο επειδη δεν μου κανεις τα κεφια αντι να μεινω και να σε αντιμετωπισω φεις του φεις"

Αλλα εσυ παιζει να εισαι πολυ υπουλος τελικα  :grin:
Κοίτα να δεις. Στη κατασκευή ενός πλοίου υπάρχουν σχέδιο που πρέπει η γιάρδα ν ακολουθησει και κανόνες. Όταν έρχεται ένας υπάλληλος της γιάρδας και από μόνος του δε θέλει να ακολουθήσει τα σχέδια και τους κανόνες γιατί έτσι θέλει δε θα κάτσεις να το παίξεις καλός μαζί του. Και φυσικά δε θα κάτσεις να τον κανακέψεις γιατί σ αυτές τις δουλείες και σ αυτές τι περιπτώσεις δε χωράει το κανάκεμα. Του κόβεις το βήχα με τη μία και με τέτοιο τρόπο ώστε να καταλάβει ποιος είναι το αφετνικό αλλιώς το έχεις χάσει το παιχνίδι και μετά θα βρεθείς εσύ υπόλογος στον προιστάμενό σου που στο τέλος θα σου τη πει που δεν του έκοψες το βήχα, άρα δε κάνεις για τη δουλειά και θα πάρεις τον πούλο. Γι αυτό σου λέω πως δεν έχεις δουλέψει σε πρότζεκτ και νομίζεις πως όλα λύνονται με τη κουβέντα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν είναι έτσι. Υπάρχει και το παιχνίδι εξουσίας. Πρέπει όμως να έχει κάποιος τέτοια πείρα που να ξέρει πότε θα είναι φίλος με τη γιάρδα και πότε θα παίζει το παιχνίδι της εξουσίας. Αν το παρακάνεις με κάποια από τα 2 ή που η γιάρδα θα σ έχει γραμμένο και θα ασχολείτε πιο πολύ με τα πλοία εκείνα των οποίων οι εταιρείες πιέζουν ή θα φτάσεις να σε βλέπουν σαν εχθρό που στο τέλος θα σου το παρατήσουν. Εγώ το λοιπόν έκρινα πως από τη στιγμή που το άτομο αυτό αρνιόταν να ακολουθήσει τους κανόνες της κλάσης ήταν επικίνδυνο για τη σωστή κατασκευή του πλοίου και οπότε έκρινα πως δε το ήθελα πάνω στο πλοίο. Ο προιστάμενος μου υποστήριξε αυτή την απόφαση. Όταν έχεις 5-6 πλοία που τρέχουν απλά δεν έχεις το χρόνο να εξηγήσεις τον άλλον γιατί πρέπει να ακολουθήσει τους κανόνες που πρέπει να χτιστεί το πλοίο για να κάνει τη δουλεία για την οποία χτίζεται να κάνει. Δε φτιάχνουμε πλοία στα κουτουρού. Its business δεν είναι αντιπαραθέσεις γνώσεων. Οι κανόνες είναι κανόνες και πρέπει να ακολουθούνται απ όλους. Its that way or the highway.
Και να δουλεύαμε μαζί αν δεν ακολουθούσες τους κανόνες εννοείται φίλε ότι θα πήγαινες καρφωτός. Και στο πολύ εύκολο κιόλας. Και θα σ έγραφα και στ αρχίδια μου  κιόλας. Και στο πολύ εύκολο θα έπαιρνες τον πούλο απ τη δουλεία. Γι αυτό και η δουλεία που κάνω δεν είναι καθόλου εύκολη. Πρέπει να ενημερώνεσαι κάθε μέρα απ τις αλλαγές στους κανόνες. Αν έρθει ο προιστάμενος σου  και σου πει πχ πως οι σεντίνες πρέπει να είναι χωριτικότητας Χ λίτρων το λεπτό και εσύ του πεις "πες μου που το είδες γραμμένο για να σε πιστέψω" και επιμένεις κιόλας σ αυτό σε τέτοιο βαθμό ώστε να καταντάς μαλάκας έχεις φάει πολύ απλά τον πούλο χωρίς δεύτερη κουβέντα γιατί πολύ απλά ΕΙΣΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ. Καλύτερα να του πεις θα το ψάξω και θα σου πω παρά να αρχίσεις να του ζητάς αποδείξεις. Οπότε και στη περίπτωση που δουλεύαμε μαζί και εσύ ζητούσες αποδείξεις για κάτι που θα σου έλεγα στο πολύ χαλαρό σε είχα δώσει. Όχι γιατί ζήτησες αποδείξεις, αλλά γιατί πολύ απλά είσαι επικίνδυνος για την εταιρεία σα σύνολο. Και δεν έχει να κάνει με θέμα εάν είμαι ύπουλος ή όχι.
Επίσης για το θέμα της εταιρείας. Να ξέρεις πως η ναυτιλία είναι ένας πολύ κλειστός κύκλος. Η εταιρεία μου δεν έχει στείλει ένα σκασμό έλληνες. Όλοι και όλοι είμαστε 6-7 αυτά τα 4 χρόνια που είμαι στο εξωτερικό. Τώρα τ όνομά μου δεν είναι και τόσο συνηθισμένο. Συν ότι το 35 δε προσδιορίζει και τη θύρα στην οποία έχω εισητήριο διαρκείας, συν ότι έχω δηλώσει και τη ομάδα είμαι. Άρα δεν είναι δύσκολο για κάποιον που ΜΠΟΡΕΙ να είναι και αυτός στη ναυτιλία να μάθει το ποιος είμαι (σου ξαναλέω η ναυτιλία είναι κλειστός κύκλος και τα νέα κυκλοφορούν εύκολα και γρήγορα). Άρα.....
Τέλος επειδή τελικά όντως πρέπει να είσαι 25 και άρα δε γνωρίζεις που πάνε τα 4 σε θέμα εργασίας τόσο στον τομέα σου όσο αλλά και για το εξωτερικό (όπως εξάλλου και εγώ στην ηλικία σου) καλο θα είναι να αρχίσεις να έχεις ΑΠΟΛΥΤΕΣ απόψεις όταν έχεις φάει μια πενταετία μια εργασία και σ ένα περιβάλλον που ο συνάδερφός σου είναι απλά αυτό και όχι το φιλαράκι σου. Γιατί "ασκήσεις επι χάρτου" μπορούν να κάνουν όλοι. Η πραγματικότητα από τη θεωρία απέχουν χιλιαδες χιλιόμετρα. Βέβαια σου εύχομαι να βρεις τη δουλεία που θέλεις στο εξωτερικό να παίρνεις και ένα σκασμό λεφτά και όταν έρχεται ο άλλος και σου λέει πως θέλει να κάνει κάτι που πάει κόντρα στους κανόνες και ο χρόνος σε πιέζει και αυτός δε λέει να καταλάβει να έχεις την υπομονή να του εξηγήσεις. Γενικά σου εύχομαι να σου πάνε όλα όπως εσύ πιστεύεις πως θα σου πάνε επειδή οι κοινωνία και ο χώρος εργασίας είναι έτσι όπως τον έχεις στο μυαλό σου.
Σταματάω εδώ το σεντόνι μου. Δε προκείται να συνεχίσω τους διαπληκτισμούς μαζί σου. Μπορείς να συνεχίσεις να λες ότι θέλεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγινε φιλε μου gregory35

Ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σου.  ;)

Επισκέπτης
Κάθε εταιρία έχει άτυπους κανόνες δεοντολογίας και συμπεριφοράς.
Και όχι μόνο κάθε εταιρία αλλά και κάθε θέση μέσα σε αυτήν.
Αν δεν προσαρμοστείς έχεις πάρει τον πούλο χωρίς να πάρεις χαμπάρι.
Δεν ισχύει πάντα ότι οι κανόνες αυτοί ταυτίζονται με τους βασικούς κανόνες ηθικής όπως τους μαθαίνει κανείς στο σχολείο, στην οικογένεια, κλπ, γι αυτό και σε πολλές περιπτώσεις δε μπορείς να κάνεις τον Ξανθόπουλο. Ή θα γίνεις βρώμικος ή θα πάρεις τον πούλο.
Παράδειγμα, είσαι αξιωματικός κι έχεις στο λόχο σου ένα τίμιο λεβεντόπαιδο που πάντα σε υπηρετούσε με προθυμία, κι απ την άλλη ένα σιχαμένο μπάσταρδο κακομαθημένο γιο ταξίαρχου.
Πρέπει να στείλεις έναν απ τους 2 να περάσει μέσα από ναρκοπέδιο.
Φυσικά θα κριθείς για την επιλογή σου αργότερα.
Ποιον θα στείλεις;

και άλλα πολλά...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κάθε εταιρία έχει άτυπους κανόνες δεοντολογίας και συμπεριφοράς.
Και όχι μόνο κάθε εταιρία αλλά και κάθε θέση μέσα σε αυτήν.
Αν δεν προσαρμοστείς έχεις πάρει τον πούλο χωρίς να πάρεις χαμπάρι.
Δεν ισχύει πάντα ότι οι κανόνες αυτοί ταυτίζονται με τους βασικούς κανόνες ηθικής όπως τους μαθαίνει κανείς στο σχολείο, στην οικογένεια, κλπ, γι αυτό και σε πολλές περιπτώσεις δε μπορείς να κάνεις τον Ξανθόπουλο. Ή θα γίνεις βρώμικος ή θα πάρεις τον πούλο.
Παράδειγμα, είσαι αξιωματικός κι έχεις στο λόχο σου ένα τίμιο λεβεντόπαιδο που πάντα σε υπηρετούσε με προθυμία, κι απ την άλλη ένα σιχαμένο μπάσταρδο κακομαθημένο γιο ταξίαρχου.
Πρέπει να στείλεις έναν απ τους 2 να περάσει μέσα από ναρκοπέδιο.
Φυσικά θα κριθείς για την επιλογή σου αργότερα.
Ποιον θα στείλεις;

και άλλα πολλά...

Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερεις τοσο καλα αυτους που στο παιζουν καλοι οσο νομιζεις.
Και ο gregory35 καλος και επεξηγηματικος στο παιζει οπως βλεπεις αλλα τη δουλεια του θα την κανει
αμα αμφισβητησεις την γνωμη του θα σε δωσει στεγνα χωρις να λογαριασει οτι διακυβεύονται μεγαλυτερες αναγκες οπως να ταισεις την οικογενεια σου ή να περιθαλψεις τους γονεις απο μια ασημαντη δικια του αποψη θα εκρινε δηλαδη σκοπιμο να σε δωσει και να σε αφησει χωρις δουλεια επειδη εισαι επικυνδινος για το πλοιο δηθεν :P για αυτο πρεπει να εισαι καλος ψυχολογος... να μην βιαζεσαι... να μην κρινεις με βαση τον τροπο που σου παρουσιαζει ο αλλος τον εαυτο του και αλλα πολλα...

ολα οσα διαφωνουσα χθες δηλαδη... να μην πιστευεις με λιγα λογια. Γιατι ο κοσμος στα λογια λεει πολλα ειναι κατι σαν το Μαρκετιν... βασικα μαρκετιν ειναι και αυτο.

Απλα εγω δεν ειμαι τοσο χαζος ωστε να διαφωνησω μπροστα σε καποιον που θα ηταν ανωτερος απο μενα
αμα ηθελε να μου κανει ζημια θα επρεπε να ειναι μονιμως επαγρυπνος γιατι ειμαι πολυ υπουλος και πλαγιος οταν το θελησω και δεν μετανιωνω καθολου για αυτο γιατι οταν θα αποφασισω να το κανω θα εχω σιγουρα λογο και θα φταιει και ο αλλος.  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καποιος ο οποιος το παιζει καλος εξωτερικα και δημοκρατικος

μπορει να ειναι το μεγαλυτερο φασισταριο και με καρδια φιδιου απο μεσα του.

Δεν μπορεις να ξερεις και δεν πρεπει να πιστευεις αμα δεν το τεσταρεις στην πραξη
τι τρελα κουβαλαει ο καθενας...εκτος και αν εισαι παιδι ή τα αφηνεις ολα στη τυχη

Φυσικα βεβαια αυτο θα πρεπει να το κρυβεις οσο μπορεις για να μην σε βλεπει ο αλλος επιθετικα (οπως εγινε χθες) παρα να τον κοιμιζεις. Εχει δικιο... απεξω οχι μονο δεν θα αμφισβητουσα εναν ανωτερο αλλα θα του το παιζα και φιλος + οτι δεν θα εδειχνα και μεγαλη φιλοδοξια και ικανοτητα για να μην τον κανω να νιωσει ανασφαλεια και με στειλει!!!!

χεχεχεχε πονηρος  :grin:

Επισκέπτης
Το προβλημα ειναι οτι δεν ξερεις τοσο καλα αυτους που στο παιζουν καλοι οσο νομιζεις.
Και ο gregory35 καλος και επεξηγηματικος στο παιζει οπως βλεπεις αλλα τη δουλεια του θα την κανει
αμα αμφισβητησεις την γνωμη του θα σε δωσει στεγνα χωρις να λογαριασει οτι διακυβεύονται μεγαλυτερες αναγκες οπως να ταισεις την οικογενεια σου ή να περιθαλψεις τους γονεις απο μια ασημαντη δικια του αποψη θα εκρινε δηλαδη σκοπιμο να σε δωσει και να σε αφησει χωρις δουλεια επειδη εισαι επικυνδινος για το πλοιο δηθεν :P για αυτο πρεπει να εισαι καλος ψυχολογος... να μην βιαζεσαι... να μην κρινεις με βαση τον τροπο που σου παρουσιαζει ο αλλος τον εαυτο του και αλλα πολλα...

ολα οσα διαφωνουσα χθες δηλαδη... να μην πιστευεις με λιγα λογια. Γιατι ο κοσμος στα λογια λεει πολλα ειναι κατι σαν το Μαρκετιν... βασικα μαρκετιν ειναι και αυτο.

Απλα εγω δεν ειμαι τοσο χαζος ωστε να διαφωνησω μπροστα σε καποιον που θα ηταν ανωτερος απο μενα
αμα ηθελε να μου κανει ζημια θα επρεπε να ειναι μονιμως επαγρυπνος γιατι ειμαι πολυ υπουλος και πλαγιος οταν το θελησω και δεν μετανιωνω καθολου για αυτο γιατι οταν θα αποφασισω να το κανω θα εχω σιγουρα λογο και θα φταιει και ο αλλος.  ;)

πολλές φορές (να μην πω τις περισσότερες) δε θα χρειάζεται να κάνεις κάτι μεμπτό ή λάθος για να σε δώσει

υπάρχουν καλοθελητές που θα σε δίνουν κάθε μέρα, επειδή απλά δε σε γουστάρουν ή από φόβο ότι αποτελείς μακροσκοπική απειλή για την καριέρα τους

Να θυμάσαι πάντα αυτό από μένα:
ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ
ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ Η ΟΧΙ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πολλές φορές (να μην πω τις περισσότερες) δε θα χρειάζεται να κάνεις κάτι μεμπτό ή λάθος για να σε δώσει

υπάρχουν καλοθελητές που θα σε δίνουν κάθε μέρα, επειδή απλά δε σε γουστάρουν ή από φόβο ότι αποτελείς μακροσκοπική απειλή για την καριέρα τους

Να θυμάσαι πάντα αυτό από μένα:
ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ 5 ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ
ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΣ Η ΟΧΙ

......... + οτι δεν θα εδειχνα και μεγαλη φιλοδοξια και ικανοτητα για να μην τον κανω να νιωσει ανασφαλεια και με στειλει!!!!

χεχεχεχε πονηρος  :grin:

Το λεω εδω αυτο  :P

Το παν ειναι να μπορεις να κυριαρχεις τα αισθηματα σου
για να παιξεις καλα το παιχνιδι... πχ μαθαινεις οτι σου επαιξε μπινια ο αλλος
το ηρεμεις.... και τον τσακιζεις μετα με καθαρο μυαλο.  ;)

Επισκέπτης
Το λεω εδω αυτο  :P

Το παν ειναι να μπορεις να κυριαρχεις τα αισθηματα σου
για να παιξεις καλα το παιχνιδι... πχ μαθαινεις οτι σου επαιξε μπινια ο αλλος
το ηρεμεις.... και τον τσακιζεις μετα με καθαρο μυαλο.  ;)

εκτός αν έχει θείο βουλευτή οπότε θα τρως κάθε μέρα τραχανά κι αυτός γαρίδες

σε λίγο που θα πας στρατό θα χορτάσεις από τέτοια

ειδικά σ αυτό το ναό της αναξιοκρατίας που λέγεται Ελλάδα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εκτός αν έχει θείο βουλευτή οπότε θα τρως κάθε μέρα τραχανά κι αυτός γαρίδες

σε λίγο που θα πας στρατό θα χορτάσεις από τέτοια

ειδικά σ αυτό το ναό της αναξιοκρατίας που λέγεται Ελλάδα

Το ξερω ειμαι προετοιμασμενος...
αλλα αυτα δεν παιζουν μονο στο στρατο ρε συ
παιζουνε παντου!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αλλα η ζωη γενικα εξω βγαζει δοντια...

πρεπει να εισαι μετρημενος , προσεκτικος στα οσα λες...

να αποφευγεις την επιδειξη (αλλα να μην εισαι και απαρατηρητος)

να ελεγχεις τα αισθηματα.... να εισαι παντα προετοιμασμενος για τα χειροτερα....

ο αλλος διπλα σου ειναι σιγουρο πως θελει περισσοτερα απο σενα κτλπ κτλπ..

ολα αυτα τα καλα  :grin:

ο κοσμος ειναι κακος ρε σεις. Να τον προσεξετε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τα λέει ο bold, αλλά δεν τον ακούτε!

Γιατι αδικο εχω?

Εδω ο αλλος ειναι ικανος να σε δώσει
με σκοπο να σε κανει να χασεις τη δουλεια σου
μονο και μονο επειδη δεν του αρεσουν οι αποψεις σου.

Χωρις να λογαριαζει πως απο πισω μπορει να χεις να θρεψεις οικογενεια
ή οτιδηποτε αλλο πολυ πιο σημαντικο απο την ματαιοδοξια και τον εγωισμο του. Μερικοι και μερικες
ειναι για πολλες κλοτσιες  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom