Οκ φίλε.Μα δεν είπα τίποτε για Μιλόσεβιτς.
Ειδες που πηγες πάλι στο άλλο άκρο;
Εδω και μια ώρα λειτουργώ με εξαιρετικά μειωμένο βαθμό απόδοσης. Σειρά μου να πω καλή νύχτα.
Συνεχίζουμε αύριο το βραδάκι πάλι.
Οκ φίλε.Μα δεν είπα τίποτε για Μιλόσεβιτς.
Εδω και μια ώρα λειτουργώ με εξαιρετικά μειωμένο βαθμό απόδοσης. Σειρά μου να πω καλή νύχτα.
Δες τι έγινε στο Κόσοβο πρώτα και μετά τα λέμε, φιλαράκι.Γιατι παρακαλω;Μηπως θα μας κανουν νταντα τα αμερικανα;
Μα δεν είπα τίποτε για Μιλόσεβιτς.
Γεια σου ρε φεθρυ...γουσταρω τον τροπο με τον οποιο διαφωνουμε...χαχαχαχαχα
Δες τι έγινε στο Κόσοβο πρώτα και μετά τα λέμε, φιλαράκι.
Δες και τι έγινε με την ΕΟΚΑ Β και το πραξικόπημα του Σαμψών.
Άμα σ' αρέσει, πάσο.
Σίγουρα έχει ενδιαφέρον.Η ΕΟΚΑ Β ειναι ενα θεμα που υποσχομαι να συζητησουμε στο μελλον...
Οσο για το Κοσοβο ειναι μεγαλη ιστορια ,που ξεκιναει τον Μεσαιωνα....
Αναλογες περιπτωσεις εχουν συμβει και αλλου στον κοσμο...Πουντζαπ-Κασμιρ κλπ..
Ισως δεν θα προλαβουμε να δουμε τις εξελιξεις ,σε βαθος χρονου,και την κατασταση που θα διαμορφωθει...Θα ειμαστε σε κουτακια...
Εχει ενδιαφερον παντως...
Σίγουρα έχει ενδιαφέρον.
Και εδώ θα είμαστε να το κουβεντιάσουμε, anytime.
Κόπιασε εσύ λοιπόν.ακομη δεν σε φιμωσαν εσενα...
Κόπιασε εσύ λοιπόν.
Μπουχαχαχαχαχα που λέει και κάποια ψυχή
Παράθεση
Η ηρωική δασκάλα Χ.Ν, η δασκάλα που δεν υπέκυψε τόσους μήνες στην πίεση του τουρκικού προξενείου, υπέστη την περασμένη Πέμπτη επίθεση και ξυλοδαρμό από Τούρκο παρακρατικό.
Το έγκλημά της; Τόλμησε να διδάσκει ελληνικά (βοηθητικά, δωρεάν, εκτός προγράμματος), σε όποιο παιδί ήθελε και είχε ανάγκη.
Πρωτοσέλιδο σήμερα στο Θέμα!
Έχει πολύ δρόμο να διανύσει το νεοσύστατο κράτος.Και εγένετο κράτος...
Το κοινοβούλιο του κοσόβου ψήφισε ομόφωνα για την ανεξαρτησία του - την ίδια ώρα ο σέρβος πρόεδρος είπε οτι το Κόσοβο είναι Σερβία. Πολύ αργά πιά.
Οι ξένες αποστολές στο Κόσοβο κρίνουν την περίπτωση μαχών ανάμεσα σε σέρβους κοσοβάρους και αλβανούς κοσοβάρους σαν "πολύ πιθανή".
Πρόκειται για ένα πρωτόγνωρο φαινόμενο κατα το οποίο μια εθνική ομάδα, χωρίς καμμία νομιμοποίηση ή ψήφισμα του ΟΗΕ οριοθέτησε μια περιοχή την οποία μετά έτρεξαν να αγγαλιάσουν "στοργικα" διάφοροι καλοθελητές οι οποίοι δε δίστασαν τελικά να αναγνωρίσουν μονομερώς την υπόσταση της "χώρας" αυτής.
Ενα τοσο σημαντικό γεγονός (θα το χαρακτήριζα ιστορικό) το οποίο θα έχει σίγουρα συνέπειες δυσάρεστες για τη χώρα μας (δεδομένης της αποδεδειγμένης ανικανότητας της ελληνικής πολιτείας να ανταποκριθεί σε θέματα εθνικής σημασίας) δεν καλύπτεται απο κανένα ελληνικό ηλεκτρονικό μέσο.
Η πηγή μου είναι το BBC.co.uk
Μια νεα εποχή ξεκινά
Με ευθύνη όμως του σέρβικου εθνικισμού, τον οποίο προσπάθησε να κολακεύσει ο Μιλόσεβιτς δια των γνωστών μπουμπουκιών Αρκάν, Κάρατζιτς κλπ.Είναι μία απαράδεκτη ιστορία, με απρόβλεπτες συνέπειες. Δημιουργεί δεδομένα ανατρεπτικά γενικότερα. Ένα χτύπημα κάτω από τη Ζώνη. Τονίζω το κεφαλαίο Ζ. Θυμίζει λίγο την αναγνώριση της Σλοβενίας και Κροατίας από τους παλιούς τους φίλους. Υπό αυτή την έννοια, η εποχή ξεκίνησε αρχές του '90 κατά τη γνώμη μου.
Με ευθύνη όμως του σέρβικου εθνικισμού, τον οποίο προσπάθησε να κολακεύσει ο Μιλόσεβιτς δια των γνωστών μπουμπουκιών Αρκάν, Κάρατζιτς κλπ.
Και είδαμε όλοι που κατέληξε το "πείραμα".
Έχει πολύ δρόμο να διανύσει το νεοσύστατο κράτος.
Ας μη βιαστούμε να προβλέψουμε τις εξελίξεις, όσο κι αν είναι τόσο δυσάρεστες αυτή τη στιγμή.
Δεν διαφωνώ.Δεν διαφωνώ. Αλλά να αναφέρουμε και τον εθνικισμό των "αθώων" Σλοβένων και Κροατών, τους δεσμούς (θρησκευτικούς? πολιτικούς? ιστορικούς? ή όλα μαζί?) με συγκεκριμένα κράτη και σε κρίσιμες περιόδους της ιστορίας τα οποία κράτη έτρεξαν να βοηθήσουν όταν χρειάστηκε το '90, αλλά και βοηθούν ακόμη.
Καλά, για τον εθνικισμό των Βόσνιων, δεν αναφέρω τίποτα, είναι περιττό.