Νέα

Πώληση Αστέρα Βουλιαγμένης, υπέρ και κατά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NITRO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Και συγνώμη για να καταλάβω.

Όλοι εσείς θεωρείτε, σωστό αυτό που γίνεται σήμερα; Δηλαδή οι φόροι που πληρώνουμε είναι συνταγματικότατοι;;;

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Το θεωρείς δηλαδή δυνατό να σου πω πως πρέπει να είναι οι συντελεστές;;;

Τη γνώμη σου,την αποψή σου αφού αυτοί προσδιορίζουν τον φόρο.Μπορεί ένας φόρος να είναι δίκαιος αλλά ο συντελεστής να τον κάνει άδικο, η δημευτικό η ότι μετοχή και επίθετο θέλεις.

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Τη γνώμη σου,την αποψή σου αφού αυτοί προσδιορίζουν τον φόρο.Μπορεί ένας φόρος να είναι δίκαιος αλλά ο συντελεστής να τον κάνει άδικο, η δημευτικό η ότι μετοχή και επίθετο θέλεις.
Φυσικά και δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για δίκαιο συντελεστή φόρων. Αποτελεί, συνδυασμό πάρα πολλών παραμέτρων. Αλλά, η Ελλάδα είναι πραγματικά σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης εδώ και 4 χρόνια τουλάχιστον (μην πω παραπάνω), και πρέπει η φορολόγηση να είναι ίδια για όλους (αναλογικά πάντα μιλώντας ). Αν το ποσοστό επί της περιουσίας - εισοδήματος που πληρώνει το κάτω 85% το πλήρωνε και το πάνω 15% τότε δεν θα υπήρχε καμία εντελώς κρίση.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Καταλαβαίνω πολύ καλά αυτά που γράφω, εσύ καταλαβαίνεις τι γράφω;
Είμαι φανατικά υπέρ ενός φόρου περιουσίας για τους πλούσιους. Το ξέρω ότι είναι αντισυνταγματικό. Αλλά το ίδιο, αν όχι χειρότερο αντισυνταγματικό, είναι η σημερινή τραγωδία που ζούμε. Άλλοι δεν έχουν λεφτά να φάνε ή να ζεσταθούνε. Και μου λες ότι μας κάνουν χάρη οι μεγαλοεπιχειρηματίες. Αλλά αυτός είναι ο καπιταλισμός. Μεγάλο παράδειγμα το αμέρικα.

αυτο που λες γινεται και αλλιως. πεφτει ενας εφ απαξ κεφαλικος και τελειωνουμε. πχ οι εχοντες πανω απο 1 εκ να δωσουν 100.000€ κλπ. το ιδιο δεν ειναι? η αλλιως. καθε ελληνας χρωσταει 35 χιλιαρικα. οι εχοντες, τα δινουν και τελειωνουμε. συμφωνεις?

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Φυσικά αυτό πρέπει να ισχύει πάντα, αλλά πλέον τώρα φάνηκε!!!

voucheristas

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
16
αυτο που λες γινεται και αλλιως. πεφτει ενας εφ απαξ κεφαλικος και τελειωνουμε. πχ οι εχοντες πανω απο 1 εκ να δωσουν 100.000€ κλπ. το ιδιο δεν ειναι? η αλλιως. καθε ελληνας χρωσταει 35 χιλιαρικα. οι εχοντες, τα δινουν και τελειωνουμε. συμφωνεις?
Αυτό λέω και εγώ πάνω κάτω

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Και συγνώμη για να καταλάβω.

Όλοι εσείς θεωρείτε, σωστό αυτό που γίνεται σήμερα; Δηλαδή οι φόροι που πληρώνουμε είναι συνταγματικότατοι;;;
η πλειοψηφια αυτο θεωρει σωστο και πρεπον.... κι ασε τον τρανι να λεει...

πλουτισανε οι απατεωνες οι επιχειρματίες κι οι εφοπλιστες απ τις αβαντζες των ξεπουλημενων πολιτικων κι τωρα απειλουν να φυγουν....ρε δε πανε στο διαολο ολοι τους, που εχουν βγαλει τοσα απ αυτη τη χωρα και δεν εχουν αφησει (αναλογικα) τιποτα....
σε αλλες χωρες ολοι αυτοι θα ηταν  σαμε.... ;)

και να δω σε ποια αλλη χωρα θα τους περναγαν αυτα...

Συνημμένα

• eat the rich.jpg
    eat the rich.jpg
    146,9 KB · Εμφανίσεις: 58

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μπορείς όμως σαν κράτος να έχει πρόσβαση σε όλα. Όπως αποκτάς προσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς για εξόφληση χρεών στο κράτος. Μόνο η λίστα λαγκαρντ είχε περίπου 1,5δισ αδήλωτα. Σκέψου 1,5 δισάκια

αυτο παλι από που προκυπτει ?????

ααα ναι συγνωμη το ξέρεις.. αλλά δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι μεγάλο εισόδημα και ποιός είναι ο συντελεστης  :jerking: :jerking:

μαλιστα.. εχεις προσβαση στο μετοχολόγιο της ΧΥΖ ΕΠΕ (Καυμαν) η οποία έχει μετοχες στην 123 ΑΕ (Παρθενοι Νήσοι) η οποία με την σειρά της ανηκει σε κάποιον μέτοχο κάτοικο Σαμόα αλλά οι μετοχές ανήκουν στον κομιστή..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το παπάρα το προσπερνάω, το υπόλοιπο αποτελεί επιχείρημα;;
Γιατί αν κατάλαβα καλά, εσένα σου αρέσει η σημερινή κατάσταση. Ο μέσος πολίτης να δίνει το 90% τους εισοδήματός του σε φόρους και τα μεγάλα οικονομικά μεγάθη το 10% (τυχαία ποσοστά αλλά μάλλον αρκετά ρεαλιστικά). Και μου κάνουν και χάρη; Που δουλεύω με 600€ και έχω ενοίκια, λογαριασμούς κτλ κτλ ;

Οι πολλοι φοροι υπαρχουν γιατι υπαρχει ενα μεγαλο και αχρηστο κρατος. Αν πεσουν οι κρατικες δαπανες θα ελαφρυνθουν ολα τα στρωματα. Κια κυριως τα χαμηλα. Ειναι μυθος οτι οι χαμηλοι φοροι ευνοουν τα υψηλα, στρωματα, το αντιθετο συμβαινει. Τα υψηλα στρωματα θελουν πολλες κρατικες δαπανες γιατι αυτα τις απομυζουν. Και ο κοσμακης γδερνεται στους φορους και καθε ειδους εισφορες στο κρατος

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
η πλειοψηφια αυτο θεωρει σωστο και πρεπον.... κι ασε τον τρανι να λεει...

πλουτισανε οι απατεωνες οι επιχειρματίες κι οι εφοπλιστες απ τις αβαντζες των ξεπουλημενων πολιτικων κι τωρα απειλουν να φυγουν....ρε δε πανε στο διαολο ολοι τους, που εχουν βγαλει τοσα απ αυτη τη χωρα και δεν εχουν αφησει (αναλογικα) τιποτα....
σε αλλες χωρες ολοι αυτοι θα ηταν  σαμε.... ;)

και να δω σε ποια αλλη χωρα θα τους περναγαν αυτα...

μωρε ο καθενας μπορεί να θεωρεί σωστό και πρέπον ότι του καυλώσει.. το θεμα είναι το τι αντικειμενικά μπορεί και πρέπει να κάνει

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν κάνω σιλανς μεγάλε, γιατί για εμένα δεν έχει νόημα που έβγαλαν τα λεφτά από τη στιγμή που τα γεύονται εδώ. Με νοιάζει που υπάρχει μεγάλη περιουσία στην Ελλάδα και την πληρώνουν ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ οι αδύναμοι. Γιατί να μην ισχύσει κάτι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ και για αυτούς;

εδω εισαι λαθος. Πολυ μεγαλη συγκεντρωση περιουσιων στην Ελλαδα δεν υπαρχει. Τα διαφορα μικροσυμφεροντα που συσπειρωνονται γυρω απο τη διεφθαρμενη κρατικο-κομματικη γραφειοκρατια απομυζουν το κρατος.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.419
Πόντοι
6.515
Καταλαβαίνω πολύ καλά αυτά που γράφω, εσύ καταλαβαίνεις τι γράφω;
Είμαι φανατικά υπέρ ενός φόρου περιουσίας για τους πλούσιους. Το ξέρω ότι είναι αντισυνταγματικό. Αλλά το ίδιο, αν όχι χειρότερο αντισυνταγματικό, είναι η σημερινή τραγωδία που ζούμε. Άλλοι δεν έχουν λεφτά να φάνε ή να ζεσταθούνε. Και μου λες ότι μας κάνουν χάρη οι μεγαλοεπιχειρηματίες. Αλλά αυτός είναι ο καπιταλισμός. Μεγάλο παράδειγμα το αμέρικα.

ο πλούσιος φτιαχνει ένα σπιτι, δευτερο σπιτι. Απασχολει μηχανικους, τεχνιτες, πληρωνει ΙΚΑ, εφορια, οικοδομικα υλικα, συντηρει τα σπιτια, απασχολει κοσμο, κηπουρούς, συντηρητες πισινας κλπ. Αυτος είναι ο καπιταλισμος με τα καλα και τα κακα του.
Ερχεται ο  :jerking:στουρναρας. Ποινικοποιει δια της φορολογιας τα παραπανω. Κανεις δεν αγοραζει, δεν επισκευαζει, δεν συντηρει. Εντρομοι οι "πλούσιοι" με σακαράκες δεκαετειας 2000 κυβ τρεχουν να αποσυρουν.
Συνεργεια κλεινουν, κοσμος στην ανεργεια.
Συμπερασμα. Εφόσον αποφασισαν χωρις να εχουν τετοια εντολη (ΚΚΕ=5%) να αποδομισουν το καπιταλιστικο συστημα,
ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ
να βρουν δουλεια σ' αυτόν τον κοσμο που εργαζοταν στις παραπανω εργασιες

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
ΔΗλαδή θέλεις να μου πεις ότι δεν υπάρχει πλούτος στην Ελλάδα;;
Από άρθρο "Στην Ελλάδα των ένδεκα περίπου εκατομμυρίων κατοίκων, 86.000 άτομα, ένας στους 128 έλληνες, είναι εκατομμυριούχοι. Ήτοι διαθέτουν περιουσία άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Εξ αυτών μόλις 116 άτομα διαθέτουν πλούτο από 50-100 εκατομμύρια, 54 από 100-999  και 5 είναι δισεκατομμυριούχοι"

Όπως πληρώνω εγώ 1% για εισφορά με μικρό εισόδημα, αυτοί αναλογικά πρέπει να πληρώσουν 25% (το λιγότερο), και κάπου εκεί η σεμνή τελετή θα λάμβανε τέλος. Απλά και ξάστερα

γιατι καλο μου 1 ψηφο εχεις εσυ 1 και ο αλλος, γιατι "πρεπει" ο αλλος να δωσει παραπανω?, εχει μεγαλυτερη ευθυνη απο σενα? Και μη μου αρχισεις τα μα μου μπομπολας, βαλτον φυλακη και παρτου τα ολα, εγω σου λεω για τον πλουσιο που δε ζει απο το κρατος (ναι υπαρχουν και τετοιοι).

ΥΓ το "εκατομμυριουχος" και το "δισεκατομμυριουχος" ειναι σχετικες εννοιες. Εσυ μπορει να χεις 10 καραβια και να μετρας σα περιουσια 200 εκατομμυριων, 50 εκατομμυρια μετρητα για 25% φορο δεν εχεις ομως.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
διαφωνω καθετα γιατι αγοραστηκε για ενα κομματι ψωμι και δεν θα ωφελησει καθολου την περιοχη

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
400 μυρια είναι ενα κομματι ψωμι ????  :think: :think: :think: :think:

ναι ρε μπρο, 10 Δις επρεπε να πουλη8ει στον...Σωρρα  :grin:

πς 1Μ περιπου ψηφισε Τσιπρα τ 12 - εφοσον 400Μ ειναι λιγα, πουλη8ηκε για ενα κομματι ψωμι κλπ, ας εβαζαν απο 400 Ευρ εκαστος να μεινει και στο κομμα  :2funny:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ναι ρε μπρο, 10 Δις επρεπε να πουλη8ει στον...Σωρρα  :grin:

πς 1Μ περιπου ψηφισε Τσιπρα τ 12 - εφοσον 400Μ ειναι λιγα, πουλη8ηκε για ενα κομματι ψωμι κλπ, ας εβαζαν απο 400 Ευρ εκαστος να μεινει και στο κομμα  :2funny:

τι λες ρε συ ... από ότι μας ψελνει ο αλεκος πρέπει να το πλερω εμείς και να μεινει σε αυτόν και τους δικους του  :grin:

Επισκέπτης

Οἱ ἐφοπλισταὶ ἐπλούτισαν ἐκ τῆς ...Ἑλλάδος;

tomcat00

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16

Συνημμένα

• lafazanaros.jpg
    lafazanaros.jpg
    119,6 KB · Εμφανίσεις: 24

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Από φίλο στο φατσοβιβλίο:

Ο 'προδότης' Παπακωνσταντίνου όρισε την αντικειμενική αξία του Αστέρα Βουλιαγμένης στα 960 εκ. ευρώ. Οι 'πατριώτες' τον πούλησαν για 400 εκ.. Βρες το λάθος.

Το λάθος αρχηγέ μου είναι που δεν πουλήθηκε ΤΟΤΕ! ;)

Κι εγώ το 2009 είχα πουλήσει μισό ακίνητο σε "α" αξία και τώρα για το υπόλοιπο μισό δεν βρίσκω ούτε το 1/3 του "α"!  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom