Νέα

Πόλεμος στη Συρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 665
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
καποια στιγμη και εσυ...θα πρεπει να κατσεις να διαβασεις ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ για τον Πελοποννησιακο Πολεμο.....αλλιως δε θα ελεγες αυτα που λες τωρα.....το πρωτο μαθημα στις στρατιωτικες σχολες των ΗΠΑ και το πρωτο μαθημα στις ΔΙεθνεις σχεσεις κρατων ....οι Αμερικανοι θεωρουν αδιαννοητο να μην εχουν διαβασει Θουκυδιδη ,τον πατερα της Ιστοριας και τον πατερα ολων των πολιτικων επιστημων σημερα......θα σου ελεγα να διαβασεις τον Διαλογων Αθηναιων και Μηλιων (απο την Μηλο δηλ) ...για να καταλαβεις πως παιζει η παγκοσμια διπλωματια στις σχεσεις κρατων σημερα..........
Επισης για το θεμα των μουσουλμανων.....πλεον η ραγδαια αυξηση του πλυθησμου τους να φτανει σχεδον το 1/3 του πληθυσμου της γης και την ΑΡΝΗΣΗ τους να συμβαδισουν με τον Δυτικο πολιτισμο ,θεωροντας τον ως εφ' ορου ζωης Εθχρο ,οπως επισης οι μονοι νομοι για τους μουσουλμανους που ισχυουν σε οποιο κρατος και να ειναι ,ειναι αυτοι της ΣΑΡΙΑΣ.......αυτο τους καθιστα επικνδυνους σε βαθος χρονου ,κατι που η αμερικανικη μηχανη παντα προβλεπει σε βαθος 20-30 ετων......Φαντασου απο το 1,5 εκατομμυρια μουσουλμανους που εχεις στην ελλαδα....μονο οι 20 χιλιαδες απο αυτους να ειναι οι φανατισμενοι της ΣΑΡΙΑΣ .....τι θα μπορουσαν να κανουν στην ελλαδα απο αποψη τρομοκρατικων ενεργειων......ισως θα επρπε να ασχοληθεις με κατι αλλο στη ζωη σου ,οπως κανα συναρμολογουμενο αυτοκινητακι , ή να αρχισεις να διαβαζεις πραγματικα για τα βαθυτερα αιτια συμβαντων της σημερινης εποχης !!!

Kάθισες και εσύ είδες την εκπομπή του τηλεβιβλιοπώλη ξεσήκωσες μια παπαριά και είπες να μας το παίξεις έξυπνος.

Το υπόλοιπο κείμενο είναι είτε εκτός θέματος, είτε ασαφές είτε ασυνάρτητο είτε απλά λάθος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καποια στιγμη και εσυ...θα πρεπει να κατσεις να διαβασεις ΘΟΥΚΥΔΙΔΗ για τον Πελοποννησιακο Πολεμο.....αλλιως δε θα ελεγες αυτα που λες τωρα.....το πρωτο μαθημα στις στρατιωτικες σχολες των ΗΠΑ και το πρωτο μαθημα στις ΔΙεθνεις σχεσεις κρατων ....οι Αμερικανοι θεωρουν αδιαννοητο να μην εχουν διαβασει Θουκυδιδη ,τον πατερα της Ιστοριας και τον πατερα ολων των πολιτικων επιστημων σημερα......θα σου ελεγα να διαβασεις τον Διαλογων Αθηναιων και Μηλιων (απο την Μηλο δηλ) ...για να καταλαβεις πως παιζει η παγκοσμια διπλωματια στις σχεσεις κρατων σημερα..........
τοσο σουξε ο θουκας τυπε?
και εμεις στο σχολειο τον ειχαμε απαξιωμενο :S

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Kάθησες και εσύ είδες την εκπομπή του τηλεβιβλιοπώλη ξεσήκωσες μια παπαριά και είπες να μας το παίξεις έξυπνος.

Το υπόλοιπο κείμενο είναι είτε εκτός θέματος, είτε ασαφές είτε ασυνάρτητο είτε απλά λάθος.

.....ποιον τηλεβιβλιοπωλη μου λες ??? και ποια εκπομπη ??? το οτι εχω παρει μερος σε ειδικα σχολεια των ΕΔ με καθηγητες ακαδημαικους απο ελλαδα και εξωτερικο ,κατοχους με διδακτορικα πανω στις πολιτκες επιστημες και ολα αυτα απου σου εγραψα ειναι ντε φακτο για τους "ξενους" ....προφανως δε μπορεις να το κατανοησεις....τι να σου πω φιλε ??? για αυτο ειμαστε στην κατασταση αυτη σημερα......γιατι ανθρωποι που πραγματικα θα μπορουσαν να προσφερουν ,ειναι στην αφανεια και αυτοι που κυβερνουν προηλθαν στην βουλη απο κατι σαν εσενα ......Εαν δεν γνωριζεις απο διεθνεις σχεσεις κρατων,δεν το εχεις διδαχτει καν....δεν το εχεις ακουσει καν......δεν εχεις αποψη να μιλας καν για αυτο.....σε λιγο θα μας ακυρωσεις τα παντα στις πολιτικες επιστημες .....καντο και αυτο να γελασουμε!!!
Οποιος βγει και πει κατι ...ξαφνικα πρπει να το εχουμε παρει απο καποιον τηλεβιβλιοπωλη......φιλαρακο εχω διαβασει Θουκυδιδη και μου εχει διαδαχτει σε πολυ βαθυτερα νοηματα απο οσα μπορεις εσυ να καταλαβεις, δεν εχω ακουσει απλα απο καποιον στο καφενειο και εχω αποψη......εκτος και αν το παιζεις εθνομηδενιστης οπως και πολλοι αλλοι .....να μας το πεις για να συζητουμε υπο αλλες βασεις!!!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
τοσο σουξε ο θουκας τυπε?
και εμεις στο σχολειο τον ειχαμε απαξιωμενο :S

και ομως ο Θουκυδιδης διαδασκεται σε ολες τις στρατιωτικες σχολες των ΗΠΑ και πολλωνς ξενων κρατων σημερα .....οπως επισης διδασκεται σε ολες τις σχολες πολεμου των ΗΠΑ .....επισης στις πολιτκες επιστημες θεωρουν οτι ο πελοποννησιακος πολεμος ειναι αναποσπαστο κομματι για να μπορουν να κατανοουν οι διπλωματες σημερα ο,τι εχει σχεση με την Ισχυς ενος κρατους........το οτι οι αμερικανοι πραττουν σημερα οπως οι αρχαιοι Αθηναιοι οταν ηταν υπερδυναμη καποτε .....παει να πει πολλα  .....αλλα δε νομιζω οτι χριεαζεται να αναπτυξω κατι αλλο εδω μεσα....χαμενος χρονος και για εμενα και για αλλους που παρακολουθουν τηλεβιβλιοπωληδες και περιμενει στη γωνια να κραξει καποιον που θα γραψει κατι απο αρχαια ελλαδα επειδη τα ειχε πει και ο Αδωνης.......μηπως μαλλον θα πρπει να σταματησουμε να διαβαζουμε τους αρχαιους ελληνες επειδη καποιοι τους εκμεταλλευονται για να πουλουν σημερα ???? μονο αυτο που δε μας ειπε το παληκαρι απο πανω!!!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16

το υπολοιποο κειμενο που εγραψα ειναι η νεα φιλοσοφια των δυτικων χωρων του ΝΑΤΟ....δε τα λεω εγω....απλα σου μετεφερα το νεο δογμα των ΗΠΑ για τους μουσουλμανους....διαιρει και βασιλευε ,ειναι αυτο που γινεται στην Συρια ,στην Αιγυπτο,στην Λιβυη και ολο τον μουσουλμανικο κοσμο που προκειται να δεις απο εδω και περα ..... πλεον ολες οι υπερδυναμεις των δυτικων εχουν ξεκινησει εναν ακηρυχτο πολεμο εναντια στο Ισλαμ ειτε για μειωσεις των πληθυσμων ,ειτε για την υποταγη τους .......μετρα και δες απο εδω και περα......το εαν πραττουν σωστα.....η ιστορια θα το δειξει...

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Ακούω επί του θέματος. Λέγε για Συρία πως τα βλέπεις τα πράματα;
Τι έπαιξε; Τι θα παίξει; Λέγε και για Ελλάδα τι προβλέπεις.
Γενικά εδώ, δίδαξε μας γεωστρατηγική αντέ, δε θέλω συνθήματα,
αφού ξέρεις ευκαιρία να μάθω απ τους γνώστες.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
και ομως ο Θουκυδιδης διαδασκεται σε ολες τις στρατιωτικες σχολες των ΗΠΑ και πολλωνς ξενων κρατων σημερα .....οπως επισης διδασκεται σε ολες τις σχολες πολεμου των ΗΠΑ .....επισης στις πολιτκες επιστημες θεωρουν οτι ο πελοποννησιακος πολεμος ειναι αναποσπαστο κομματι για να μπορουν να κατανοουν οι διπλωματες σημερα ο,τι εχει σχεση με την Ισχυς ενος κρατους........το οτι οι αμερικανοι πραττουν σημερα οπως οι αρχαιοι Αθηναιοι οταν ηταν υπερδυναμη καποτε .....παει να πει πολλα  .....αλλα δε νομιζω οτι χριεαζεται να αναπτυξω κατι αλλο εδω μεσα....χαμενος χρονος και για εμενα και για αλλους που παρακολουθουν τηλεβιβλιοπωληδες και περιμενει στη γωνια να κραξει καποιον που θα γραψει κατι απο αρχαια ελλαδα επειδη τα ειχε πει και ο Αδωνης.......μηπως μαλλον θα πρπει να σταματησουμε να διαβαζουμε τους αρχαιους ελληνες επειδη καποιοι τους εκμεταλλευονται για να πουλουν σημερα ???? μονο αυτο που δε μας ειπε το παληκαρι απο πανω!!!!

ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!
Δε φαντάζεσαι πόσο όμως.

ελαμποραιιτ πλίζ

το υπολοιποο κειμενο που εγραψα ειναιη νεα φιλοσοφια των δυτικων χωρων του ΝΑΤΟδε τα λεω εγω....απλα σου μετεφερα το νεο δογμα των ΗΠΑ για τους μουσουλμανους....διαιρει και βασιλευε ,ειναι αυτο που γινεται στην Συρια ,στην Αιγυπτο,στην Λιβυη και ολο τον μουσουλμανικο κοσμο που προκειται να δεις απο εδω και περα ..... πλεον ολες οι υπερδυναμεις των δυτικων εχουν ξεκινησει εναν ακηρυχτο πολεμο εναντια στο Ισλαμ ειτε για μειωσεις των πληθυσμων ,ειτε για την υποταγη τους .......μετρα και δες απο εδω και περα......το εαν πραττουν σωστα.....η ιστορια θα το δειξει...

των ποιών;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στην ποιά;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

οι ποιές των ποιών;;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

έτσι λες;;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

η αμερικανικη μηχανη παντα προβλεπει σε βαθος 20-30 ετων......

Εντάξη έλεος. Τα μεγαλύτερα πιθήκια του πλανήτη  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ακούω επί του θέματος. Λέγε για Συρία πως τα βλέπεις τα πράματα;
Τι έπαιξε; Τι θα παίξει; Λέγε και για Ελλάδα τι προβλέπεις.
Γενικά εδώ, δίδαξε μας γεωστρατηγική αντέ, δε θέλω συνθήματα,
αφού ξέρεις ευκαιρία να μάθω απ τους γνώστες.

Ειναι πολυ πιθανο ο Ομπαμα να ριξει. Προς τα εκει το πηγαινει. Δεν το εκανε ως τωρα επειδη ειχε θεμα με τους συμμαχους και την κοινη γνωμη που ηταν εναντιον του. Επαιξε οτι μαλλον την εκανε την λαδια και ο Ασαντ και η ΕΛλαδα απλα θα παράσχει διευκολυνσεις αν τις ζητηθουν.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Ειναι πολυ πιθανο ο Ομπαμα να ριξει. Προς τα εκει το πηγαινει. Δεν το εκανε ως τωρα επειδη ειχε θεμα με τους συμμαχους και την κοινη γνωμη που ηταν εναντιον του. Επαιξε οτι μαλλον την εκανε την λαδια και ο Ασαντ και η ΕΛλαδα απλα θα παράσχει διευκολυνσεις αν τις ζητηθουν.
ρε δεν πας να γαμησεις καλυτερα να ξελαμπικαρεις που μου θες και διεθνη αναλυση?  αγαμητο

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16

Εσύ τώρα μιλάς με την ιδιότητα σου ως βασιλιά της μαλακίας να υποθέσω;
Όχι δεν απευθύνομαι σε εσένα, εσύ καλά πας, εξακολουθείς να είσαι μεγάλος καραγκιόζης απλά δε γράφεις αρκετά.
Άμα ανεβάσεις ρυθμό μέχρι τέλος του χρόνου, δε σε κουνάει κανείς από το θρόνο σου.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!!!!
Δε φαντάζεσαι πόσο όμως.

ελαμποραιιτ πλίζ

των ποιών;;;  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στην ποιά;  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

οι ποιές των ποιών;;  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

έτσι λες;;  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εντάξη έλεος. Τα μεγαλύτερα πιθήκια του πλανήτη  :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:

τι να κατσεις να ακουσεις ρε βλακα εκ γεννετης ??  ειναι σα να προσπαθω να μαθω εναν πιθηκο την αλφαβητα !!!!

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εσύ τώρα μιλάς με την ιδιότητα σου ως βασιλιά της μαλακίας να υποθέσω;
Όχι δεν απευθύνομαι σε εσένα, εσύ καλά πας, εξακολουθείς να είσαι μεγάλος καραγκιόζης απλά δε γράφεις αρκετά.
Άμα ανεβάσεις ρυθμό μέχρι τέλος του χρόνου, δε σε κουνάει κανείς από το θρόνο σου.

εσυ τυπε...καλυτερα γυρνα και κοιτα το γυφτοσογο σου.....δεν ειναι τυχαιο που γραφεις ετσι ...που θελει και ο κωλο σου και αναλυση των διεθνων σχεσων....ηλιθιε!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Έλα οκ είσαι ακατάλληλος πέταξες τη μαλακία σου πήρες πούλους και τέλος.
Περαστικά.
Την επόμενη φορά να είσαι πιο διαβασμένος αν θες να το παίξεις έξυπνος.]
Το μπούλο τώρα, έχω δουλειά.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Έλα οκ είσαι ακατάλληλος πέταξες τη μαλακία σου πήρες πούλους και τέλος.
Περαστικά.
Την επόμενη φορά να είσαι πιο διαβασμένος αν θες να το παίξεις έξυπνος.]
Το μπούλο τώρα, έχω δουλειά.

οπως στα ειπα πιθηκε.....ακριβως ετσι ....οτι δε μπορεις να φτασεις...το βριζεις ....γνωστη τακτικη ενος μαλακα σα εσενα!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ σου έδωσα την ευκαιρία να το αναπτύξεις αλλά..........
ε μπορεί να πέσαμε σε αλβανό δε πειράζει, κάθε καρυδιάς καρύδι γράφει εδώ μέσα.
Σκάσε τώρα γιατί έχω δουλειά....και μη βρίζεις σόγια γιατί μπορεί να είμαστε συγγενείς......
πήγαινα σε πολλά μπουρδέλα παλιά....

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Εγώ σου έδωσα την ευκαιρία να το αναπτύξεις αλλά..........
ε μπορεί να πέσαμε σε αλβανό δε πειράζει, κάθε καρυδιάς καρύδι γράφει εδώ μέσα.
Σκάσε τώρα γιατί έχω δουλειά....και μη βρίζεις σόγια γιατί μπορεί να είμαστε συγγενείς......
πήγαινα σε πολλά μπουρδέλα παλιά....

ποι ευκαιρια ρε βλημα ??? μας δουλευεις και απο πανω ??? οσο για τα μπουρδελα δεν αμφιβαλλω ,τετοιο σοι ειστε ολοι στο σπιτι σου!!!! για αυτο δεν φοβαμαι καν οτι μπορει να ειμαστε και συγγενεις ....τα ρεστα στην μανα σου φιλε !!!!

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
-Τελευταία φορά-

Γράφεις την παπαριά στο παραλίμνιο να το παίξεις έξυπνος, που είδες στο τηλεάστυ, κλασσικά.
Μετά γράφεις άκυρες μαλακίες που καμία σχέση έχουν με το θέμα μας. Καμία.
Σου κάνω κάποιες ερωτήσεις. Δεν απαντάς και βρίζεις. Θες να βρίσεις δε με νοιάζει, αυτά που λες πάντως είναι ασυνάρτητα και άσχετα.
Τέλος.

georgetsl

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
16
-Τελευταία φορά-

Γράφεις την παπαριά στο παραλίμνιο να το παίξεις έξυπνος, που είδες στο τηλεάστυ, κλασσικά.
Μετά γράφεις άκυρες μαλακίες που καμία σχέση έχουν με το θέμα μας. Καμία.
Σου κάνω κάποιες ερωτήσεις. Δεν απαντάς και βρίζεις. Θες να βρίσεις δε με νοιάζει, αυτά που λες πάντως είναι ασυνάρτητα και άσχετα.
Τέλος.

που ξερεις ρε μαλακα οτι βλεπω τηλεστυ ? ποσο μαλακας καταντας πια.....δηλαδη μας λες τοση ωρα οτι οποιος σου πει κατι για θουκυδιδη και Ηροδοτο,δυο ιστορικοι, πρπει να το εχει ακουσει απο το τηλεαστυ ??? ή δεν μπορεις να καταλαβεις 5 πραγματα ή απλα γουσταρεις φασαρια........σε λιγο θα μας πεις οτι ο θουκυδιδης για παραδειγμα πρπει να βγει απο τα σχολεια διοτι τον "πουλαει" ο Αδωνης !!!! υπο ποιες βασεις μετα θες να συζητησεις ???  ολο τελευταια φορα λες και ολο μαλακιες λες διαρκως......το συνεχιζεις λες και θα παρεις τιποτα ποντους .......εχουμε καταντησει απο κατι σαν εσενα οι διεθνεις μαλακες και σουργελα......σε λιγο με αυτα που γραφεις θα σε κανουμε πρεσβη της μαλακιας στο εξωτερικο να γελανε ολοι μαζι σου!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τυπε έχει δουλειά τώρα θα σου απαντήσει άλλη φορά.  :grin:

Stories