Νέα

Πόλεμος στη Συρία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ολλανδός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 665
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
100.000 νεκρους εχει ο συριακος εμφυλιος, γιατι ξαφνικα σοκαριζομαστε?
Αν πεθαινεις απο σφαιρα ειναι διαφορετικα απο το αν πεθανεις απο αερια?

100.000 ?  :o
πραγματικά δεν τα ήξερα αυτά, ποτέ δεν το έψαξα το θέμα ..

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Δεν τα καταλαβαινω τα αραβικα κρατη ρε τύπε.
Βριζουν τους αμερικανους μια ζωη, και τωρα λενε "τι θα γινει με τον Ασαντ".
Γιατι αφου ειναι ετσι, δεν πανε τα 22 αραβικα κρατη να εισβαλλουν στη Συρια?
Τι πηγανε στον ΟΗΕ?
Πηγανε στο γυμνασιαρχη να κανει "ντα" τον νταη του σχολειου?
Nα κατι τετοιοι ειναι και εκει κατω....δικοι τους!

Πέσαν οι μάσκες: Συμπαιγνία Μογγόλων Εβραίων-Ισραήλ-ΗΠΑ με (Κρυπτο)Εβραίο Σιίτη Αχμαντινετζάντ(Sabourjian) - Ιραν για την έναρξη του Αρμαγεδδώνος

ΕΒΡΑΙΟΣ Ο ΜΑΧΜΟΥΝΤ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΤΖΑΝΤ;

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily Telegraph" ο Ιρανός Πρόεδρος έχει εβραϊκή καταγωγή και έχει αλλάξει το όνομά του.
Να τονίσουμε οτι η αλλαγή ονόματος είναι συνήθης στους Εβραίους εκτός Ισραήλ εδω και χιλιάδες χρόνια με σκοπό να κρύψουν την καταγωγή τους.

Τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει.....
Τους ψευδο-Ελληνες κρυπτοεβραιους πολιτικους Ελλαδος και οχι μονο!

Συνημμένα

• Ahmadinejad-Jew.jpg
    Ahmadinejad-Jew.jpg
    22,4 KB · Εμφανίσεις: 17
  • ahm_1494743f.jpg
    ahm_1494743f.jpg
    26,1 KB · Εμφανίσεις: 15

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Πέσαν οι μάσκες: Συμπαιγνία Μογγόλων Εβραίων-Ισραήλ-ΗΠΑ με (Κρυπτο)Εβραίο Σιίτη Αχμαντινετζάντ(Sabourjian) - Ιραν για την έναρξη του Αρμαγεδδώνος

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Daily Telegraph" ο Ιρανός Πρόεδρος έχει εβραϊκή καταγωγή και έχει αλλάξει το όνομά του.
Να τονίσουμε οτι η αλλαγή ονόματος είναι συνήθης στους Εβραίους εκτός Ισραήλ εδω και χιλιάδες χρόνια με σκοπό να κρύψουν την καταγωγή τους.

Βρε ταλαίπωρε ψυχασθενή ο Αχμαντινεζάντ δεν είναι πλέον πρόεδρος του Ιράν.

Ο Ρουχανί είναι ο νέος πρόεδρος:

Άντε να αρχίσεις ξανά να παίρνεις τα φαρμακάκια σου.

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
12
Πόντοι
16
Βρε ταλαίπωρε ψυχασθενή ο Αχμαντινεζάντ δεν είναι πλέον πρόεδρος του Ιράν.

Ο Ρουχανί είναι ο νέος πρόεδρος:

Άντε να αρχίσεις ξανά να παίρνεις τα φαρμακάκια σου.

Στ'αρχιδια μου τι ειναι τωρα....τι σημασια εχει!?

Μπραβο βολτερ και σε νομιζα για εξυπνο και σοβαρο ανθρωπο.......

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

τελικά ενας εβραίος κολλάει σε κάθε συνταγή.... ωραίο υλικό ρε παιδάκι μου για τους φούρνους της μυθοπλασίας...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κι η Σάρα Πέιλιν παίρνει στο ψιλό τον αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα σχετικά με το ζήτημα της Συρίας σε παρέμβασή της με τίτλο: Ας αφήσουμε τον αλλάχ να ξεκαθαρίσει το θέμα”.

“Λοιπόν θα βομβαρδίσουμε τη Συρία γιατί η Συρία βομβαρδίζει τη Συρία; Και είμαι εγώ η ηλίθια;”

Η Σάρα Πέιλιν ασκεί σκληρότατη κριτική λέγοντας:

> Ο πρόεδρος Ομπάμα θέλει να εμπλέξει τις ΗΠΑ στο συριακό εμφύλιο κόντρα στον Ασαντ με τους εξ ίσου ισχυρούς και σχετιζόμενους με την Αλ Κάιντα επαναστάτες, αλλά δεν ξέρει ποια πλευρά να στηρίξει και ποιος θα επικρατήσει.

> Δεν ενεπλάκημεν όταν σκοτώθηκαν 100.000 Σύριοι με διάφορα μέσα, θα το κάνουμε τώρα μολονότι σύμφωνα με το Λευκό Οίκο δεν πρόκετια να βγάλουμε τα χημικά από τη χώρα γιατί αυτό σημαίνει περισσότερη χρονική δέσμευση.

> Τι ακριβώς επιδιώκει ο πρόεδρος; Να τιμωρήσει τη Συρία με μια τηλεγραφική αεροπορική επιδρομή; Και τι θα καταφέρει; Στο Ιράκ τι πετύχαμε;

> η κοινη γνώμη συμπονά το συριακό λαό που βρίσκεται στη μέση των συγκρούσεων. Αλλά ο Ομπάμα διαφημίζει ένα πολεμικό σχέδιο που δεν τους προστατεύει και δεν εξηγεί πως οι αμερικάνικοι πύραυλοι θα βοηθήσουν το συριακό λαό.

> Δεν έχουμε καθαρή αποστολή στη Συρία. Βασικά δεν υπάρχει εξήγηση ποια ζωτικά μας συμφέροντα διακυβεύονται και δεν έχουμε καμιά δουλειά εκεί. Οι βρετανοί είπαν όχι και ο λαός μας δε συμφωνεί με την επέμβαση αυτή. Η σοφία του πρέπει να εισακουστεί.

> ο νομπελίστας για την ειρήνη προεδρός μας αναζητά την έγκριση του κογκρέσου πριν μας οδηγήσει στον πόλεμο. Δεν έχει νόημα αυτό. Κι ο Μπους το έκανε και είχε και τη στήριξη των συμμάχων σε πολέμους που ο Ομπάμα ήταν αντίθετος εξαιτίας της έλλειψης αποδείξεων

> Η ουσία είναι ότι απλά ο πρόεδρος θέλει να σώσει το πολιτικό του προφίλ και όσα έλεγε για προσωπική του κόκκινη γραμμή όσον αφορά τα χημικά όπλα.

> Όπως είπα, αν είμαστε επικίνδυνα αβέβαιοι για το αποτέλεσμα και οδηγηθούμε σε ένα πόλεμο στον οποίο ο επικεφαλής μας δεν μπορεί να αναγνωρίσει πως πρόκειται για μια σύγκρουσα ανάμεσα σε ακραίους ισλαμιστές και ένα αυταρχικό καθεστώς με τις δύο πλευρές να χτυπούν λέγοντας “ο αλλάχ είναι μεγάλος”, ε ας αφήσουμε αυτόν να το ξεκαθαρίσει.

1.jpg

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
5.019
Πόντοι
1.756
Κι η Σάρα Πέιλιν παίρνει στο ψιλό τον αμερικανό πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα σχετικά με το ζήτημα της Συρίας σε παρέμβασή της με τίτλο: Ας αφήσουμε τον αλλάχ να ξεκαθαρίσει το θέμα”.

“Λοιπόν θα βομβαρδίσουμε τη Συρία γιατί η Συρία βομβαρδίζει τη Συρία; Και είμαι εγώ η ηλίθια;”

Η Σάρα Πέιλιν ασκεί σκληρότατη κριτική λέγοντας:

> Ο πρόεδρος Ομπάμα θέλει να εμπλέξει τις ΗΠΑ στο συριακό εμφύλιο κόντρα στον Ασαντ με τους εξ ίσου ισχυρούς και σχετιζόμενους με την Αλ Κάιντα επαναστάτες, αλλά δεν ξέρει ποια πλευρά να στηρίξει και ποιος θα επικρατήσει.

> Δεν ενεπλάκημεν όταν σκοτώθηκαν 100.000 Σύριοι με διάφορα μέσα, θα το κάνουμε τώρα μολονότι σύμφωνα με το Λευκό Οίκο δεν πρόκετια να βγάλουμε τα χημικά από τη χώρα γιατί αυτό σημαίνει περισσότερη χρονική δέσμευση.

> Τι ακριβώς επιδιώκει ο πρόεδρος; Να τιμωρήσει τη Συρία με μια τηλεγραφική αεροπορική επιδρομή; Και τι θα καταφέρει; Στο Ιράκ τι πετύχαμε;

> η κοινη γνώμη συμπονά το συριακό λαό που βρίσκεται στη μέση των συγκρούσεων. Αλλά ο Ομπάμα διαφημίζει ένα πολεμικό σχέδιο που δεν τους προστατεύει και δεν εξηγεί πως οι αμερικάνικοι πύραυλοι θα βοηθήσουν το συριακό λαό.

> Δεν έχουμε καθαρή αποστολή στη Συρία. Βασικά δεν υπάρχει εξήγηση ποια ζωτικά μας συμφέροντα διακυβεύονται και δεν έχουμε καμιά δουλειά εκεί. Οι βρετανοί είπαν όχι και ο λαός μας δε συμφωνεί με την επέμβαση αυτή. Η σοφία του πρέπει να εισακουστεί.

> ο νομπελίστας για την ειρήνη προεδρός μας αναζητά την έγκριση του κογκρέσου πριν μας οδηγήσει στον πόλεμο. Δεν έχει νόημα αυτό. Κι ο Μπους το έκανε και είχε και τη στήριξη των συμμάχων σε πολέμους που ο Ομπάμα ήταν αντίθετος εξαιτίας της έλλειψης αποδείξεων

> Η ουσία είναι ότι απλά ο πρόεδρος θέλει να σώσει το πολιτικό του προφίλ και όσα έλεγε για προσωπική του κόκκινη γραμμή όσον αφορά τα χημικά όπλα.

> Όπως είπα, αν είμαστε επικίνδυνα αβέβαιοι για το αποτέλεσμα και οδηγηθούμε σε ένα πόλεμο στον οποίο ο επικεφαλής μας δεν μπορεί να αναγνωρίσει πως πρόκειται για μια σύγκρουσα ανάμεσα σε ακραίους ισλαμιστές και ένα αυταρχικό καθεστώς με τις δύο πλευρές να χτυπούν λέγοντας “ο αλλάχ είναι μεγάλος”, ε ας αφήσουμε αυτόν να το ξεκαθαρίσει.

1.jpg
πωπωπωπω... τρελο Μιλφ....

Επισκέπτης

μιση ωρίτσα με ψιλοσκληρό υλικό.
ΓΟυστάρω το σήμα της τηλεόρασης τους που λέει god bless Syria AL-Assad.

Επισκέπτης

Λατάκεια.

ΑΠόλυτε η Σάρα ειναι για τρελά κόλπα και φαίνεται οτι ζητάει πούτσο τρελό.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16

μιση ωρίτσα με ψιλοσκληρό υλικό.
ΓΟυστάρω το σήμα της τηλεόρασης τους που λέει god bless Syria AL-Assad.

Ολο το βιντεο αλλαχ ακμπαρ και αλλαχ ακμπαρ....

αμα αρχισουν και εδω τα ιδια, να δω τους συριζαιους  :grin:

Επισκέπτης
Ολο το βιντεο αλλαχ ακμπαρ και αλλαχ ακμπαρ....

αμα αρχισουν και εδω τα ιδια, να δω τους συριζαιους  :grin:

Οι συριζαίοι θα πολεμάνε μαζί τους για τα δημοκρατικά δικαιώματα των καταφρονημένων και αναξιοπαθούντων καταρτεγμένων κατακαημένων οικονομικών μεταναστών επειδή οι προλετάριοι δεν εχουν πατρίδα και οδεύουμε προς μια αεθνική και αταξική κοινωνία, οπότε αλληλεγγύη στους μουσουλμάνους τα αδέρφια μας, οτι θέλουν καλό ειναι και τους στηρίζουμε.
Τι δε καταλαβαίνεις ακριβώς????

Επισκέπτης
47 λεπτά αλλα αξίζει, αναπτύσει το σκεπτικό και αναλύει γιατί και πως γίνονται τέτοιου είδους πόλεμοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom